2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Guna

Günaydın canın umutunkide ole oldu iki 3 günde geçti kendiliğinden bişi yapmana gerek yok çok şişse kolonyali pamuklâ kompres yap biraz

aşının tuttuğunun göstergesiymiş canım o. Gökçeninde bi aşıda öyle olmuştu hemşire öyle söyledi. Bişey yapma geçer dedi

canim kizimla ayni gun dogumlu yigenim varya onunda asida kolu sisti dr a sormuslarda birşey olmaz bi kac gune gecer demis

Sağolun kızlar içim rahatladı biraz kompres yapim o Zaman

Canim annene Allah sifa versin.
Umudun bittiği yerde ne mucizeler oluyor değil mi. Benimde arkadaşımın ilk hamileliği kürtajla sonlanmak zorunda kaldı. İki yıldır uğraşıyordu bi sürü hormon ilaçları kullandı aşılama yapıldı olmadı derken babasını kaybetti ve artık babasını düşünmekten bebeği düşünmeyi unuttuğu an hamile kaldı çok şükür suan hersey yolunda kalp atışlarıni duydu geçen hafta. İnşallah bu sefer hersey yolunda gider.

çok duyuyorum bu bırakmıştım artık diyip hamile olduğunu öğrenenleri. Kafanın rahat olması cidden önemli sanırım. Onu da yapmak kolay olmaz ama çok şükür melek gelmiş dünyaya.

Bizim bi akrabamızda 15 sene sonra ikiz bebekler dünyaya getirdi tedaviyle. Erken doğumdu zaten birini kaybettiler. Sonra kendiliğinden 2 bebişleri daha oldu onlar tekrar katlanabilir miyiz bu sürece derken

Aynı yaşta olur işte bebişleriniz hepinizin ne güzel olur. Benim le yaşıt 4 kuzenim var çok güzel bişey bence iyice gaza getiriyorum
Valla ya iyice gaza getiriyorsun ama en az 6 ay daha beklemek lazım. Onlar doğursun önce Biz kizimla ablaligin keyfini bi çıkaralım demi ama

Kızlar suan en yakın üç arkadaşım da hamile 6 7 ve 8 haftalik. Özenip bende yapmazsam iyi
bende arkadaşlarıma çok özenmiştim ben hamile kaldığımda biri dört biri üç aylık hamileydi şimdi biraraya gelince çok güzel oluyo

Vay arkadaş ne bahtsızım ben :) hiçbi çekiliş çıkmadı baanaa :)
çıkar çıkar yeni yıl bi sürü yeni çekiliş :))

Üç aylık evliyken başladım ben çocuk da çocuk diye, eşim hemen istemiyordu, daha gezip tozalım falan diyordu ama ben yeter bu yaşa kadar gezdik tozduk artık biyolojik saatim geldi ben çocuk istiyorum dedim.
Neyse zaten ben hap almıyordum yan etkisi nedeniyle. Doğum günümde dışarı çıkmıştık eve geldik Leyla gibiyiz, ve o gün hamile kalmışım :))
Bundan bi ay sonra benim acayip halsizliğim vardı, dahiliyeye gittim baya kapsamlı check-up gibi kan teati yaptı değerlerim güzel çıktı bişey yok dedi. Eve gelirken aklıma düştü bi de eczaneden gebelik testi alayım dedim bi ona bakılmadı diye ve eve geldiğimde yaptım ve pozitif çıktı.
Hamilelik aşırı rahat geçti bi gün bulantım olmadı sadece aşırı kg almaktan bel ağrılarım oldu. 32-35 kg alıp 90 kg ile doğuma gittim. 15 saat bekledim suyum geldiği için gitmiştim zaten sancı mancı yoktu. Su tükenmek üzereydi ve sezeryan oldum. İşin ilginçti sancı nedir bilmiyorum. Suni sancı verildi ama tuk yok bende.
Epidural yapılırken anestezistleri azarladım korkudan herkesle kavga ettim, eşimi de aldım ameliyata ve seseryanla 4 kg bi tosun doğurdum :)))

benmde sancm yktu ama aciliyodu surekli 8 cm olmus dedi doktr bnde hala tik yok ama o son an sancinin alasini gordum. :)

Nasıl hissedilmiyo suni sancı da bende ona şaşıyorum. Annemide doğum odasına yetiştirememişler. Sedyenin üzerinde doğurmuş. Sancı olmayınca daha var diye gidişi biraz ağırdan almışlar. Az daha yolda doğuyodu kardeşim. O da 4 buçuk kiloydu bi de
Bende katılmıyorum nasıl olsa çıkmaz bana mantığı ile
minnakı gördükten sonra heveslendim bende :)

Ben suni sancinin dibini gördüm desem yeridir. O neydi öyle yaa.biran belim vücudumdan ayrılacak sandım. Anne nefes alamıyorum dediğim an doktor geldi onada dedim nefes alamıyorum diye. Cidden nefes alamıyorumdum annem camı falan açmıştı nefes alayım diye. Zaten ben panik doktor benden panik sanırım bebek Kakasini yaptı kalp atışları yavasladi suyuna bakmam lazım dedi ve suyuma baktı ve hemen sezaryene aldı. Meğer benim boklu kızım ilk Kakasini karnıma yapmak istemiş çok şükür Kakasini yememis henüz. erken fark edildiği için çok şanslıydık. Ama onun doğduğu ani görememek içimde kaldı. O kadar sancı da boşuna çekildi

Bende katılmıyorum nasıl olsa çıkmaz bana mantığı ile
bende inanmıyodum hatta tanıdıklarını falan seçiyorlardır diyodum vermemek için ama üç kez çıktı bana arkadaşıma 4-5 kez çıktı bir de burdan pufpuff a çıkmıştı bi kaç kez sanırım yani heran çıkabilir

benmde sancm yktu ama aciliyodu surekli 8 cm olmus dedi doktr bnde hala tik yok ama o son an sancinin alasini gordum. :)
Benim sadece 1 cm açılmam olmuştu :/ dr la tartışıyorum bi de, kadın benim parmağım zor giriyor Nasıl çıkacak ordan çocuk diyip beni seseryanla yolladı

nst de sancı var görünüyor ama Bebek aşağı inmediği için kasılmıyorum ve sancıyı hissetmiyorum. Bi de millete ben zaten şiddetli regl sancısı yaşadığım için her ay şerbetliyim sancıya o yüzden böyle dinçim diyorum. Yani sancı çektiğimi ama dayandığını iddia ediyorum. Annem kv dalan ga sancı olsa konuşmaya halin olmaz sen ortalarsa geziyorsun diyordu. Sonradan öğrendim ki regl sancısı neymiş ki piiiwww doğum sancısı yaşasaymışım doğurmaktan vazgeçermişim

Canım ben arçelik kullaniyorum gayet memnunum. Annem dahil çevremde birçok kişi arcelikten memnun.

Bende mirayı sallayarak girdim yeni yıla pek de Uyucak gibi deil hayırlısı olsun artık yine de yeni yılın ilk dakikaları umudu kesmek için çok erken
Ben de kerem alp i sallayarak girdim yeni yıla. Hastalık da cabasi ama ben yine de umutluyum:)

Ben birakmistim çekiliş olayını hiç birimize cikmamisti ya:)) Bugünden sonra ben de katılmaya devam edeyim bari :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…