2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende arcelik ve bocsh kullaniyorum camasir mak arcelikti memnun degildim bocsha gectim simdi cooooookk memnunum. Bulasik mak de bocsh ondanda memnunum. Genel okarak arcelikten de memnunum..

Çoooook doğru bir karar çünkü Serdar Ortaç vaaaaar
Evet çok keyifliydi son dk Serdar Ortaç pot kırdı çok güldüm yeni yıl programında yeni yıla Kıbrıs ta gircem dedi Beyaz yeni yıla girdik zaten şu anda dedi Serdar Ortaç toplamaya çalıştı falan komikti bayağı

Benim beyaz eşyalarda indesit fiyatı uygun diye aldım güzel servisi de ilgileniyo güzel memnunum şans işi gerçekten beyaz eşya

Çamaşır makinam arçelik çok memnunum ondanda on küsür senedir kullanıyorum bi kaç ay önce ilk kez bozuldu serviside gayet guzel ilgilendi dediğin gibi.
Benim çamaşır mak. De arçelik gerçi benim herşeyim arçelik cidden hepsinden çok memnunum

Allahım yerim onu tipe bak
Ben şapkayı zor tuttum 2 dk kafasında. Gözlüğü falan iyi taktırmış :)

Doğum hikayelerinizi yeniden anlatmisiniz bende kisaca bahsedeyim elif ada 37+5 te dünyaya geldi suyum bitmişti apar topar sezeryan oldum. Hamileligimin ikinci üç ayında annem vefat etti. (birinci hamileligimi öğrendiğim gün annemin kanser olduğunu öğrenmiştik üzüntü ile 8 haftalikken 3,5 gün süren ağrılar ile yavaş yavaş kalbi durdu. )hamileliğin son üç ayı gebelik şekeri ve plasenta previa ile geçti ama şükür kızıma kavustum.konuya direk daldım kızlar kusura bakmayın herkese selamlar yeni yıl hepimize sevdiklerimizle gecirebilecegimizz sağlıklı ve huzurlu günler nasip etsin inşallah. hergün okuyorum sizleri yazamasamda kalbim sizinle. Bizi sorarsanız süt ve çoklu gıda alerjilerimiz devam ediyor daha yeni yumurtaya gectik. Kilomuz 9700 boyumuz 81 cm çok kilo kayıpları oldu elif ada nın düşünün 6 aylık ken 9 kiloydu. Astım ve egzama teşhisi de konuldu. Günlerim zor geçiyor her hafta bir doktora gidiyoruz nerdeyse allerji,gastro,diyetisyen derken günler geçiyor. Ama maşallah çok hareketli bir çocuk yerinde durmuyor. Dr lar ikinci çocuk düşünüyormuyuz diye soruyorlar. Tekrar gebelik şekeri plasenta previa. ,süt alerjisi ve astım sorunları beni caydiriyor ama kalbimde bir yandan istiyor. haziranda ücretsiz iznimi bitirip işbaşı yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım. Ozleniyor ve seviliyrsunuz kızlar bebislerinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun.

Kızlar günaydın yeni yılın ilk bebişle ilgili sorusunu sorayım o vakit miranın aşı yeri kızarmış sert şiş ne yapmam lazım bilemedim öneriniz var mı doktora götürsem mi

Guna
Kızlar günaydın yeni yılın ilk bebişle ilgili sorusunu sorayım o vakit miranın aşı yeri kızarmış sert şiş ne yapmam lazım bilemedim öneriniz var mı doktora götürsem mi
Günaydın canın umutunkide ole oldu iki 3 günde geçti kendiliğinden bişi yapmana gerek yok çok şişse kolonyali pamuklâ kompres yap biraz

aşının tuttuğunun göstergesiymiş canım o. Gökçeninde bi aşıda öyle olmuştu hemşire öyle söyledi. Bişey yapma geçer dedi

Sabah gökçryi banyo yaptırırken benide ıslattı. Neyse dedim öıkardım üstümü bende yıkanayım diye. Hiç banyo yaparken bu kadar eğlenmemiştim heralde. Önüne eğildim saçımı yıkadı. Daha doğrusu dolaştırdı iyice. Lifi. Verdim eline sırtımı sil dedim silmeye çalıştıFıskiyeyi yüzüme tutup tutup güldü. Yarım saatten fazla durduk sanırım. Saunaya dönmüştü artık koca banyo. Bi ara gözüme su kaçtı lenslerim resmen yapıştı gözüme bi şey göremedim ama yinede çok zevkliydi.

Slm kizlar ben de surekki okuyor um am yazamiyorum.Bende bu arada yazayim hamilelik seruvenimi evlendikten dort ay sinra hamile kaldi ancak kalp atisi durdu ve kurtaj ilmak zorunda kaldim testler tetkikler derken pihtilasma sorunum varmisalti ay korunduk sonra dr gittik ve tup bebek yapalim dedik bu arada yumurta rezervim yasitlarima gore cok azmis sekiz tup bebek denedik olmadi tu umutlarim tukenmisti ve en son bos verfi hamile kaldim tabi biz sekiz haftalikken ogrendik cunku hic umudum yoktu menepoza giriyorum herhalde dedim megersem hamileymisim dokuz ay boyunca kan sulandirici igne kullandim otuz iki haftaya kadar peogestoron kullandim ve son uc ay seker cikti insilun kullandim surekli yattim diyebilirim kiymetli gebelik diye dogum iyi gecti ve prensesime kavustum .yedi aylik hamileyken annemin mesane kanseri oldugunu ogrendik ve hala tedavisi devam efiyor insallah tamamen kurtuluruz bu arada anneme ben bakiyorum edim ikinci cocugu istiyor ama nasil olacak bilmiyorum Allaha sigindim.Rabbim her acidan kokaylik versin

Hikayeniz baxzi yonkerden benziyor

canim kizimla ayni gun dogumlu yigenim varya onunda asida kolu sisti dr a sormuslarda birşey olmaz bi kac gune gecer demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…