Canım benimki vestel elimin ve kv de vestel üçümuzde memnunuz bi skntisını gormedimKizlar bulaşık makina si tavsiyesi verin banada. Memnun olanlar makinalarindsn ne marka kullaniyosunuz. Benim bu uyanık kayinvaldem evlerimizi ayirirken on küsür senelik makinasini bana bırakıp kendisine yeni aldı. Yani ordan on sene burdanda da yaklasik bi on küsür sene yirmi yılı geçiyo. Makina zaten iyi yikamiyodu iyice cozurttu.aynı yerde saatlerce yikiyo bide.calistirip bi yere gittik bi geldim iki buçuk saattir aynı programda kalmış yıkayıp duruyo.
Bende Bosch mu en iyisidir falan diye dusunuyodum o zaman hiç yanından bile gecmeyim.zaten yıllardır külusturle ugrastim yine kötü bi makinayla ugrasacak sabrim yok.Canım hangi marka ii bilmem ki beyaz eşyanın şansla alakalı olduğunuda düşünüyorum ama Bosch kesinlikle tavsiye etmem hiç memnun değilim ilk fırsatta değiştirmek istiyorum
Hmm bi bakiyim vestele o zaman. Pazar günü alalım dedi eşim şans işi gerçi minnakın dediği gibi bu beyaz eşya işi.Canım benimki vestel elimin ve kv de vestel üçümuzde memnunuz bi skntisını gormedim
Benimki arçelik memnunum canım anneminde öyle. Alırken servis imkanlarını da değerlendir mutlaka. Arçelikte teknik servis açısından hiç sorun yaşamazsın mesela. Vestel biraz sıkıntılı servis açısından. Babam tövbe etti bi daha ordan bişey almam diye.Kizlar bulaşık makina si tavsiyesi verin banada. Memnun olanlar makinalarindsn ne marka kullaniyosunuz. Benim bu uyanık kayinvaldem evlerimizi ayirirken on küsür senelik makinasini bana bırakıp kendisine yeni aldı. Yani ordan on sene burdanda da yaklasik bi on küsür sene yirmi yılı geçiyo. Makina zaten iyi yikamiyodu iyice cozurttu.aynı yerde saatlerce yikiyo bide.calistirip bi yere gittik bi geldim iki buçuk saattir aynı programda kalmış yıkayıp duruyo.
Canım benim beko hiç memnun degilim güzel yıkamıyor bazen iki defa yıkama yapıyorum 10 senedir kullanıyorum bende tamamen bozulsa da degiştirsem diyorumKizlar bulaşık makina si tavsiyesi verin banada. Memnun olanlar makinalarindsn ne marka kullaniyosunuz. Benim bu uyanık kayinvaldem evlerimizi ayirirken on küsür senelik makinasini bana bırakıp kendisine yeni aldı. Yani ordan on sene burdanda da yaklasik bi on küsür sene yirmi yılı geçiyo. Makina zaten iyi yikamiyodu iyice cozurttu.aynı yerde saatlerce yikiyo bide.calistirip bi yere gittik bi geldim iki buçuk saattir aynı programda kalmış yıkayıp duruyo.
Çamaşır makinam arçelik çok memnunum ondanda on küsür senedir kullanıyorum bi kaç ay önce ilk kez bozuldu serviside gayet guzel ilgilendi dediğin gibi.Benimki arçelik memnunum canım anneminde öyle. Alırken servis imkanlarını da değerlendir mutlaka. Arçelikte teknik servis açısından hiç sorun yaşamazsın mesela. Vestel biraz sıkıntılı servis açısından. Babam tövbe etti bi daha ordan bişey almam diye.
Kv görümcem hotpoint kullanıyolar onlarda memnunlar. Servisi de gayet güzel çalışıyo. Arçeliğe göre daha uygun fiyatlarıda.
Kuzenimde boshtan hiç memnun değil
Canım benim beko hiç memnun degilim güzel yıkamıyor bazen iki defa yıkama yapıyorum 10 senedir kullanıyorum bende tamamen bozulsa da degiştirsem
Anneminki Beko oda memnun değil en pahalı deterjanı alıyo ancak onla istedigime yakın yikiyo diyo.
Benimde büyük kızım hasta birimiz iyilesmeden birimiz hastalaniyoruz evde. Yiğit iyilesdi kızım hastalandı.Benim eşimde geldiğinden beri üşüyor hasta gibi çayı çok sever iki bardak zor içti uzandı
Ben bosh kullanıyorum üste çekmeli olanından. Çok memnunum ama @minnakkartalın dedigi gibi şans işi biraz. Ablamda bosh kullanıyor farklı bi modelini ve hiç memnun değil. Annem de arçelik kullanıyor ve çook memnun.Kizlar bulaşık makina si tavsiyesi verin banada. Memnun olanlar makinalarindsn ne marka kullaniyosunuz. Benim bu uyanık kayinvaldem evlerimizi ayirirken on küsür senelik makinasini bana bırakıp kendisine yeni aldı. Yani ordan on sene burdanda da yaklasik bi on küsür sene yirmi yılı geçiyo. Makina zaten iyi yikamiyodu iyice cozurttu.aynı yerde saatlerce yikiyo bide.calistirip bi yere gittik bi geldim iki buçuk saattir aynı programda kalmış yıkayıp duruyo.
Bütün evi geziyor birisi hasta oluncaBenimde büyük kızım hasta birimiz iyilesmeden birimiz hastalaniyoruz evde. Yiğit iyilesdi kızım hastalandı.
Canım o göğsünü boşaltmaya çalış emzir bol bol banyoda sıcak suyla masaj yap iyi geliyor ama Ateş yaparsa dra git antibiyotik kullanmak gerekiyor o zaman bende olmuştu çünküGöğsümde aşırı bi ağrı var sanırım süt birikti damar tıkanması gibi bisey oldu. emzirirken falan nasıl aciyo.bide çok Üşümë yapıyo bu durum sanırım.
O kadar üşüme yapıyo ki banyoya girmeyi hiç gözüm kesmiyo ama gorumcemde aynı senin gibi dedi banyoda msj yap falan diye dediğinizi uyguluycam girip inşallah ise yarar gittikçe cogaliyo sanki elimi hafif dokununca bile nasıl aciyo. Düşünüp duruyorum mastitti sanırım bunun adı süt birikmesi falan yazmışım aklıma getiremeyince ismini:))Benim bir komşumunda bekoydu o da memnun degildi değiştirdi buzdolabımda beko o da pek iyi sayılmaz
Bütün evi geziyor birisi hasta olunca
Canım o göğsünü boşaltmaya çalış emzir bol bol banyoda sıcak suyla masaj yap iyi geliyor ama Ateş yaparsa dra git antibiyotik kullanmak gerekiyor o zaman bende olmuştu çünkü
Minik kuş bu ne tatlilikEki Görüntüle 1732603 Geçen sene bugün.. Arenle o kadar dolu geçti ki koca 1 yıl hiçbişey anlamadım.. Bu yıl hepinize sağlık huzur bol kazançlar ve sevdiklerinizle geçirebileceginiz güzel günler diliyorum.. Mutlu yıllarınız olsun..
Arçelikden memnun olmayanı pek görmedim zaten sanırım arçelik alicak gibiyim.Ben bosh kullanıyorum üste çekmeli olanından. Çok memnunum ama @minnakkartalın dedigi gibi şans işi biraz. Ablamda bosh kullanıyor farklı bi modelini ve hiç memnun değil. Annem de arçelik kullanıyor ve çook memnun.
bnm butun beyaz esyam bosch hepsinden memnunum fakat bulasik makinesi berbat hc tavsiye etmem koku yapti dha yeniyken servs ilgilenmedi yukari cikarcaz bnu baska alicam bnde mutfaga bktim cnku bozulmadi gttiKizlar bulaşık makina si tavsiyesi verin banada. Memnun olanlar makinalarindsn ne marka kullaniyosunuz. Benim bu uyanık kayinvaldem evlerimizi ayirirken on küsür senelik makinasini bana bırakıp kendisine yeni aldı. Yani ordan on sene burdanda da yaklasik bi on küsür sene yirmi yılı geçiyo. Makina zaten iyi yikamiyodu iyice cozurttu.aynı yerde saatlerce yikiyo bide.calistirip bi yere gittik bi geldim iki buçuk saattir aynı programda kalmış yıkayıp duruyo.
evet mastit canım Ece bir aylıkken olmuştum ben titreme ateş baş ağrısı ve göğsüm kizarikti ateş olursa yarın acile falan git antibiyotik verir drO kadar üşüme yapıyo ki banyoya girmeyi hiç gözüm kesmiyo ama gorumcemde aynı senin gibi dedi banyoda msj yap falan diye dediğinizi uyguluycam girip inşallah ise yarar gittikçe cogaliyo sanki elimi hafif dokununca bile nasıl aciyo. Düşünüp duruyorum mastitti sanırım bunun adı süt birikmesi falan yazmışım aklıma getiremeyince ismini:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?