bizim doktor vitamin istiyorum diyince vitagel mi ne verdi sadece 1 şişe dedi bitince bırak dediBende bu kismi anlamis degilim canim marnys bizde de ise yaradi ama ne kadar sureyle kullanilir. Bitince yenisini mi almak gerekir. Sadece onun icinde degil butun vitamin suruplari icin gecerli. Bilgisi olan varsa aydinlatsin bizi. Drumuzla balik yagi konusunu konusmustuk. Haftada bir gun muhakkak tuketmeli tuketmiyorsa surubunu icir demisti. Balik yedigi haftada surubu vermezsin demisti. Vitamini konusmadik henuz
Valla bnde brktm ne yerse onu yiyo bz ne yersek onu yiyo yemezse muhallebi yapiyorm aksam yatarkenYazdıklarınızı okuyunca anladım ki ben uğraşmayı bırakmışım biz ne yersek ondan yesin diye düşünüyordum biz dengeli besleniyoruz ama mesela balık yemedi diye balık çorbası yapmayı denemiyorum yemeyince diğer yemekten yediriyorum kolaya kaçıyorum galiba biraz
bnde o surubu vitamin olarak aldm bagisikligi kuvvetlensin diye hic hasta olmadi biz en son doktra 13 ayda gttik. Tlfnda gorusuyoruz bisey sorcagm zaman. İstahta acmasi bze avantaj oldu istiyodmda acmasni:)ben marnys iştah açıcı olarak önerirmisiniz dedim hayır ama vitamin olarak önerebilirim dedi bazı çocuklarda ilave iştah da açıyor dedi ama zorlamayın kesinlikle dedi bizim persentil geride bile olsa doktoru pek iştah açıcılardan yana değil
Ay bende çok yazıyodum mutluluğumdan keşke yazmayaydım.bir ara burada çok yemek konuşuluyo diye bırakmayı bile düşünmüştüm aslında her ne kadar takmam takmıyorum desemde aklımda hep o bunu yiyo şu şöyle yapıyo diye diye az zorlamadım mirayıama olmayınca olmuyo en son doktor belli çıtı pıtı olacak artık kendinizi hırpalamayın sizin sağlıklı olmanıza daha çok ihtiyacı var miranın dedi kadın bildiğin terapi yaptı yani
ay yanlış anlaşılma olmasın elbette herkes paylaşacak Nasıl ki ben yemediği için üzüntümü yazıyosam yiyende mutluluğu paylaşmalı bu benim sorunum aşırı takmak şunuda dürüstçe söyliyim bi çok şeye Şükrü'm var Zaman Zaman okuduklarım uykularımda ama yemek yedirmeye çalışırken başka oluyorum ben ben değilim hipnoz oluyorum sankiAy bende çok yazıyodum mutluluğumdan keşke yazmayaydım.
İnsanın resmen çenesi düşüyo onunla ilgili gzel bişey olunca.
Büyüyeceklar illaki aslında fazla abartıyoruz cidden. Nasıl önüne geçerim bunun bilemiypru . Ben balığı oldum olası ağzıma sürmem ama o yemeyince üzülüyorum.Bende hiç bişey yemezmişim ama kazık kadar oldum gayette sağlıklıyım bünyemde acaip sağlamdır hala çok rezil bi şekilde beslenmiyo olmama rağmen.
Ay ne biliyim dertsiz başımıza dert mi arıyoruz nedir...
Geçen facede oyuncu annenin bi yazısının altında bi kadın gördüm. 3 üzleri var. Doğuştan 2 sininde görme yetisi yok. Doktorlar göremezler hiç demiş. Ameliyatta büyümeden olmuyo uş. Kadın egzersizlerle alternatif tıpla sürekli uğraşmış çocuklarla. Bir tanesi artık yakın mesafeden görmeye başlamış. Gittikçede mesafe artıyomuş. Diğeri de ışığı algılamaya başlamış. Ve daha bizimkiler kadar ancalar sanırım. Okurken oturdum ağladım bin kere şükret haline diye.
Evet ya. Burda iki kişi ölmüş.Kizlar domuz gribi tekrar hortlamis adana nigde istanbul ozellkle diye duydum olenlerde varmis
Teşekkür ederim Can'ım hep daha zoru vardır diyorum bende bunada şükür tabi yeterki sağlık olsun onlar böyle böyle büyücek biz de Böyle böyle öğrenicez demekki@minnakkartal hiç canını sıkma Mira doyuyor ki yemiyor canım anne sütü ona yetiyor demekki elbet bir gün yiyecek ben Miraya bayılıyorum bıcır bıcır gayet saglıklı önemli olan bu zaten seni anlıyorum için rahat etmiyor ben büyük oğlum küçükken çok ağladım bu yüzden çogu kez kusturdum onu inat ettim hepsi boşunaymış büyüdü çok şükür herşeyi yiyiyor şimdi kilosu persentilde ortanın üstünde ama boşu boşuna onu da kendimi de yıpratmısım Mira çok şükür anne sütü alıyor benim sütüm 4 aylıkken kesildi hiçbir mamayı almadı çok ama çok zorlanmıştım
Hımm çok denenesiHadi yemek mevzusu kapansın size etkinlik paylaşayım. Önce fasulye aktardık falan baktım sıkılıyor ben de bunu yaptımKulaklarınızı ve beyniniz göçüyor ama bebeler çok eğlenecek. Plastik metal ve şişeye kaşıkla vurarak değişik sesler çıkarıyor bir nevi bateri çalıp anasına müzik yapıyor
bizim dr umuz bu bitince bir tane daha al onu da bitir dedi. balık yağı vermedi bize.. balık yağı ile ilgili whatsapptan yazdım bakalım ne diyecek..Bende bu kismi anlamis degilim canim marnys bizde de ise yaradi ama ne kadar sureyle kullanilir. Bitince yenisini mi almak gerekir. Sadece onun icinde degil butun vitamin suruplari icin gecerli. Bilgisi olan varsa aydinlatsin bizi. Drumuzla balik yagi konusunu konusmustuk. Haftada bir gun muhakkak tuketmeli tuketmiyorsa surubunu icir demisti. Balik yedigi haftada surubu vermezsin demisti. Vitamini konusmadik henuz
Hafta sonu yap valla işten sonra akşam akşam kafan kaldırmaz ya da metal olanı koymaHımm çok denenesi
cinden annelik başka hiç bişeyle kıyaslayamayacağım kadar zor bişey. Bedensel yükü açısından değil belki ama o düşünceler yok mu. iyi ki varsınız çok çok iyi geliyo burası bana.ay yanlış anlaşılma olmasın elbette herkes paylaşacak Nasıl ki ben yemediği için üzüntümü yazıyosam yiyende mutluluğu paylaşmalı bu benim sorunum aşırı takmak şunuda dürüstçe söyliyim bi çok şeye Şükrü'm var Zaman Zaman okuduklarım uykularımda ama yemek yedirmeye çalışırken başka oluyorum ben ben değilim hipnoz oluyorum sanki
Biliyorum bir sürü örnek var yemeyen çok sağlıklı olan biliyorum eninde sonunda büyücek ama birşey daha biliyorum annelik bir tuhaf ruh hali bildiklerini unutmak unuttuklarını hatırlamak bazen kısır döngü bazen labirent ama çok güzel başka güzel anneler tanımak daha güzel iyiki varsınız annişler hepiniz gördüğüm en iyi annelerdensiniz
keşke buraya video koyabilsem. Sabah bi yandan radyoda müzik çalıyo gökçe kovanın üzerine sopayla vurup davul çalı bi yandan sallana sallana. Banada flüt getirdi bende flüt çalayım diye. Çalmayınca da kızıyo. İnlettik resmen evi. Kafa falan kalmadıHadi yemek mevzusu kapansın size etkinlik paylaşayım. Önce fasulye aktardık falan baktım sıkılıyor ben de bunu yaptımKulaklarınızı ve beyniniz göçüyor ama bebeler çok eğlenecek. Plastik metal ve şişeye kaşıkla vurarak değişik sesler çıkarıyor bir nevi bateri çalıp anasına müzik yapıyor
Yapacaksak baya erke yapalım bence:)Ayy hadi yeter şiştik :)
Doğumgünü çekilişi yapıyomuyuz kimler katılcak kocalarınızı ikna edin :)
Martta yapsak çekilişi yeter heralde haziran başı yollarızYapacaksak baya erke yapalım bence:)
Haziranda hem benim doğum günüm hem gökçenin hem eşimin ki 7 temmuz. Hem ramazan olacak arkası bayram. Maddi olarak çöküşteydim geçen sene bu senede öyle olur kesin
ben balığın her türlüsünü denedim heraldr buğulama kesinlikle yemiyo ama çorbasını yiyo. Karnıbaharı haşlayıp limonla yiyo. Yumurtayı kaşarlı olup portakal. Mandalina suyuyla yiyo. Kerevizden avokadoya enginara Börülceye kadar yedirmediğim bişey kalmadı. Nasıl sevdiğini bulana kadar uğraşıyorum. Eğer vaktin varsa en azından yemesi önemli olan temel yiyecekleri değişik şekillerde yedirmeyi dene bencede. Balıkta çok önemli cidden
bize doktor balık yesede verebilirsin demişti. Ama bi ay veriyosan bir ay ara ver dedi neden bilmiyorum anlayamadım orasını da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?