Anneleri nasıl ki çocuklardan ne bekliyoruzçocuğuma alem diyen ben kendime kahve koymaya gittim kahveyi makinenin cezvesine koycağıma fincana koyup onuda makineye koymaya çalışıyorum
Ece de eli kirlendiğinde hiçbir yere deymiyor kaşlarını çatarak anne anne diyor bir de dün akşam emzirecektim tam memeyi ağzına aldı ögürmeye başladı bir baktım saç telim vardı bir tane atletimde o ağzına gelmiş sanırım defalarca Öğürdü:))demekki bu haziran bebişleri çok da titiz aynı zamanda mirada öyle hiç hoşlanmıyo hele elin üstün kirlendi lafını duysun koşarak banyo yada hemen çıkar çıkar
alala :) benim küçük kardeşimde bi bana abla derdi diğerlerine adlarını söylerdi. Abla de diyince de ablam isimlerini söylüyo ama derdi :) annemle babama da adlarıyla hitap ederdi hep:)Ece büyük abisine adıyla hitap ediyor se se diyor küçük abisine de abi diyor çok tuhaf:))
. Ah mira ahh :)))su
annesütü
su
annesütü
su
5 tane yazdım
Küçük oglum büyüge abi diyor aslında bizi mi örnek alıyor acaba evin küçükleri de bir alem ya:))alala :) benim küçük kardeşimde bi bana abla derdi diğerlerine adlarını söylerdi. Abla de diyince de ablam isimlerini söylüyo ama derdi :) annemle babama da adlarıyla hitap ederdi hep:)
. Ah mira ahh :)))
Aa sahi bi 5. Şey bulamadım diyodum gökçenin temel besini su :)
Ece de eti seviyor hatta içinde et olan yemekleri daha iştahlı yiyiyor sebzeyi öyle keyifle yemiyor geçen gün çöp şiş yedi kuru gelir yutamaz diye düşündüm istedi verdim hımm hımm yapa yapa bayağı yedi:)))Et
Et
Et
Yoğurt
Tarhana
Yoğurt ve tarhana yemeyeceği şeyleri yedirme yöntemim. Onlarla karıştırınca daha doğrusu gizleyince sebze yumurta vs yiyebiliyor.
:)))
sahi bir de pamuk yemeği sever benim kızım mesela dün bezini alırken kenardan kenardan pamuğu almış yutmaya çalışıyo bide anni anni diyip gülüyo güya beni kandırcak
valla ben kendimi miranın manken olacağına şartladım ergenlikte depresyondu sevgilimden ayrıldım çikolata kriziydi azıcık kilo alırsa eğer poposuna poposuna şaplatırım şahitsiniz
he bide haftasonu ebru şallıyla plates yapıyodu valla bak bi ara babası kanalı değiştirdi diye kıyamet kopardı eşimde suratıma bakıp buyur eserin övün dedi
Ece de eti seviyor hatta içinde et olan yemekleri daha iştahlı yiyiyor sebzeyi öyle keyifle yemiyor geçen gün çöp şiş yedi kuru gelir yutamaz diye düşündüm istedi verdim hımm hımm yapa yapa bayağı yedi:)))
sahi bir de pamuk yemeği sever benim kızım mesela dün bezini alırken kenardan kenardan pamuğu almış yutmaya çalışıyo bide anni anni diyip gülüyo güya beni kandırcak
valla ben kendimi miranın manken olacağına şartladım ergenlikte depresyondu sevgilimden ayrıldım çikolata kriziydi azıcık kilo alırsa eğer poposuna poposuna şaplatırım şahitsiniz
he bide haftasonu ebru şallıyla plates yapıyodu valla bak bi ara babası kanalı değiştirdi diye kıyamet kopardı eşimde suratıma bakıp buyur eserin övün dedi
Oh maşallah afiyet şifa olsun AzadaBizimki de karnı tok olsa bile keyfine et yer. Oirzolayı falan bildiğin tam porsiyon yiyor. Mesela şimdi etli kabak dolması yedi sarımsaklı yoğurtla,(bu sayede kabak yemiş oldu). Yemezse diye yanına köfte koymuştum şimdi de onları üstüne yiyor :)))
Aferin kızıma sonra buradaki teyzeleri gibi koca ğopoyu göbeği Nasıl eriticem dihe mahvolmaz :)) yine zayıflayamazsam miraya danışıcam yaşam koçu yapıcam onu kendime :)))
KofteSelam annişler ve kuzuları takipteyim ama ne zamandır yazamadım herkesi öpüyorum bakın ne diycem bebeklerimizin en çok tükettiği beş besini yazalım mı açılışı ben yapıyorum
Pirinç
Patates
Yoğurt
Yumurta
Makarna
Çok sağlıksız besleniyormuş gibi geliyor bana ama başka yararlı şeyleri yemiyor sizlerde durum nasıl
Eti balığı severdi son 2 3 aya kadar ama artık yediremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?