2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İnanmıyorum ya. Anında da tutuşmaz ki bu ne kadar ayrılmış ki yanından. Elektrikli şey insan hiç mi düşünmez. Nasıl acı çekmiştir kim bilir çok kötü oldum ya

İnanmıyorum ya. Anında da tutuşmaz ki bu ne kadar ayrılmış ki yanından. Elektrikli şey insan hiç mi düşünmez. Nasıl acı çekmiştir kim bilir çok kötü oldum ya
Okdr uzuldmki o bebek dha 2 aylikmis nasl aci cekti nasl agladi kmblir icm acidi bogazm dugumlendi kendime gelemiyorm ne gunahi var kaza olur olmaz degil ama byle bisey bnce ihmalsizlik

Bak canım bende şuraları kaydetmiştim öneri üzerine..Güdersek inceleriz diye..Sende bak,uygun olur belki size göre.. (hepsi bebek dostu otellermiş)

Eki Görüntüle 1736000
Bunlara da bakayım canım çok sağol:)

Aynı hikayeyi ben de okuyup aglamistim. Çok şükür halimize. Alternatif tıpla da neler basarilabilecegini gördüm. Sifanin nerden geleceği belli olmuyormuş gerçekten.

Kızlar keçiboynuzu özü 6 aydan itibaren kullanılıyodu di mi? Kuzenlere söyledim ama şimdi aklıma şüphe düştü
Ben 6 aydan itibaren kullaniyorum canım.

Daha iki aylık bebekte iki dk uyku derdine düşmüş. Hakkaten oyuncu anne demiş ya önce kursu ve sınavı olsun sonra anne olunsun ya bu nedir

Kızlar arkadaşımın kızının ilk yaş günü için bu panoyu işledim. Doğum panosu. Sizce çerçeve sade mi olsun yoksa diğerlerinden biri mi? Sürpriz yapıcam ona da soramiyorum:) kenarlarindakileri yapistirmadigim için çok düzgün durmuyor ama sizden fikir alıp ona göre yapıştırcam:))

Birincisi daha güzel geldi bana ikinci de olabilir ama boş olan çok boş geldi gözüme

İkinci bence de ya ne kadar hamaratsınuz ya resmen kıskanıyorum bazen

Bende sade olanını beğendim ve işlemeleri ne güzel bi hediye artık çekilişte yaparsın mirayada

Kızlar aşı için yasal düzenleme yapılacakmış tüm aşılar zorunlu olacakmış

Birincisi daha güzel geldi bana ikinci de olabilir ama boş olan çok boş geldi gözüme

İkinci bence de ya ne kadar hamaratsınuz ya resmen kıskanıyorum bazen

Bende sade olanını beğendim ve işlemeleri ne güzel bi hediye artık çekilişte yaparsın mirayada
Çok sağolun kızlar genel fikirlerden yola çıkarak karar vericem:))
@minnakkartal bu sefer ben de katılırim inşallah. Geçen sefer kerem alp çok hastaydi hiç adapte olamamıştım. Sizi takip etmek keyifliydi. Ama o zaman sen hemen bulursun ki beni bu bilgileri bende başka isteyen olmaz heralde:)))

Kızlar aşı için yasal düzenleme yapılacakmış tüm aşılar zorunlu olacakmış

İnşallah daha katılımlı olur zamanlama herkese uyar bi bu sefer üç ay gibi bi Zaman'ımız olacak aslında
Bak o da doğru kesin anlaşılır ama başka biride isterse bu saatten sonra herkes sen sanır bak şimdiden işler karıştı :)))

@ayferzey bak millet tek taşlar konuşuyo nerdesin sen ikna et dünürümüzü katıl kuzucuğumu paketle yolla bana taş falanda istemem yoksa da kızı vermiyorlar de
Benim damadım da E emiragam ın oglu Baran dı ama buraya uğramıyor pek gerçi @aysegul8901 in Umutu da pek bir hamarat tam benim pasaklı kızıma göre:))
Canım o kadar güzel ki işlemen çok güzel olmuş çerçeve olarak üçüde güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…