İnanmıyorum ya. Anında da tutuşmaz ki bu ne kadar ayrılmış ki yanından. Elektrikli şey insan hiç mi düşünmez. Nasıl acı çekmiştir kim bilir çok kötü oldum yaİki aylik bebegin besigine kadn sackurutma makinesini acik sekilde koymus makine tutusmus bebegin kafasi yanmis olmusbu nasl bi anne bnu sormak bana dusmez ama cocuk makinenin sesinle sakinlesiyo diye yaninda ack birakp nasl baska yere gdebilmis
Okdr uzuldmki o bebek dha 2 aylikmis nasl aci cekti nasl agladi kmblir icm acidi bogazm dugumlendi kendime gelemiyorm ne gunahi var kaza olur olmaz degil ama byle bisey bnce ihmalsizlikİnanmıyorum ya. Anında da tutuşmaz ki bu ne kadar ayrılmış ki yanından. Elektrikli şey insan hiç mi düşünmez. Nasıl acı çekmiştir kim bilir çok kötü oldum ya
Bunlara da bakayım canım çok sağol:)Bak canım bende şuraları kaydetmiştim öneri üzerine..Güdersek inceleriz diye..Sende bak,uygun olur belki size göre.. (hepsi bebek dostu otellermiş)
Eki Görüntüle 1736000
sahi bir de pamuk yemeği sever benim kızım mesela dün bezini alırken kenardan kenardan pamuğu almış yutmaya çalışıyo bide anni anni diyip gülüyo güya beni kandırcak
valla ben kendimi miranın manken olacağına şartladım ergenlikte depresyondu sevgilimden ayrıldım çikolata kriziydi azıcık kilo alırsa eğer poposuna poposuna şaplatırım şahitsiniz
he bide haftasonu ebru şallıyla plates yapıyodu valla bak bi ara babası kanalı değiştirdi diye kıyamet kopardı eşimde suratıma bakıp buyur eserin övün dedi
Aynı hikayeyi ben de okuyup aglamistim. Çok şükür halimize. Alternatif tıpla da neler basarilabilecegini gördüm. Sifanin nerden geleceği belli olmuyormuş gerçekten.Ay bende çok yazıyodum mutluluğumdan keşke yazmayaydım.
İnsanın resmen çenesi düşüyo onunla ilgili gzel bişey olunca.
Büyüyeceklar illaki aslında fazla abartıyoruz cidden. Nasıl önüne geçerim bunun bilemiypru . Ben balığı oldum olası ağzıma sürmem ama o yemeyince üzülüyorum.Bende hiç bişey yemezmişim ama kazık kadar oldum gayette sağlıklıyım bünyemde acaip sağlamdır hala çok rezil bi şekilde beslenmiyo olmama rağmen.
Ay ne biliyim dertsiz başımıza dert mi arıyoruz nedir...
Geçen facede oyuncu annenin bi yazısının altında bi kadın gördüm. 3 üzleri var. Doğuştan 2 sininde görme yetisi yok. Doktorlar göremezler hiç demiş. Ameliyatta büyümeden olmuyo uş. Kadın egzersizlerle alternatif tıpla sürekli uğraşmış çocuklarla. Bir tanesi artık yakın mesafeden görmeye başlamış. Gittikçede mesafe artıyomuş. Diğeri de ışığı algılamaya başlamış. Ve daha bizimkiler kadar ancalar sanırım. Okurken oturdum ağladım bin kere şükret haline diye.
Ben 6 aydan itibaren kullaniyorum canım.Kızlar keçiboynuzu özü 6 aydan itibaren kullanılıyodu di mi? Kuzenlere söyledim ama şimdi aklıma şüphe düştü
bizde aynı durumdayız malesef bir kıyamet kopuyo ki felaketKızlar hava soguk diye Eceyi banyo yaptırmamıştım bir hafta oldu suya bayılan çocuk suyu unutmuş her su döküşümde bastı çığlığı ayy ne zor bir banyoydu bir daha bu kadar açmayacagım arayı
Ay bak laf sokma minnakkıma yaaaBu etkinlikten anlaşıldığı üzere biz ne amaçla koysak da onlar aklından geçen gibi oynuyo azad müzisyen hira mimar Mira da aşçı olmayı seçti hoş miranınki çok tirajikomik ama neyse
Ay sonra hira bdv de kaynana konusu açar yok ayrı benden uzak yaşasınlar :))))Gozumuzn onunde buyutup evlendrcez :) hatta bi evde otururz hepbirlikte :))
Daha iki aylık bebekte iki dk uyku derdine düşmüş. Hakkaten oyuncu anne demiş ya önce kursu ve sınavı olsun sonra anne olunsun ya bu nedirİki aylik bebegin besigine kadn sackurutma makinesini acik sekilde koymus makine tutusmus bebegin kafasi yanmis olmusbu nasl bi anne bnu sormak bana dusmez ama cocuk makinenin sesinle sakinlesiyo diye yaninda ack birakp nasl baska yere gdebilmis
İçim rahat etmiyo sanırım bi çeşit hırsımı almaAy bak laf sokma minnakkıma yaaa
Birincisi daha güzel geldi bana ikinci de olabilir ama boş olan çok boş geldi gözümeEki Görüntüle 1736335 Eki Görüntüle 1736336 Eki Görüntüle 1736340
Kızlar arkadaşımın kızının ilk yaş günü için bu panoyu işledim. Doğum panosu. Sizce çerçeve sade mi olsun yoksa diğerlerinden biri mi? Sürpriz yapıcam ona da soramiyorum:) kenarlarindakileri yapistirmadigim için çok düzgün durmuyor ama sizden fikir alıp ona göre yapıştırcam:))
İkinci bence de ya ne kadar hamaratsınuz ya resmen kıskanıyorum bazenEki Görüntüle 1736335 Eki Görüntüle 1736336 Eki Görüntüle 1736340
Kızlar arkadaşımın kızının ilk yaş günü için bu panoyu işledim. Doğum panosu. Sizce çerçeve sade mi olsun yoksa diğerlerinden biri mi? Sürpriz yapıcam ona da soramiyorum:) kenarlarindakileri yapistirmadigim için çok düzgün durmuyor ama sizden fikir alıp ona göre yapıştırcam:))
Bende sade olanını beğendim ve işlemeleri ne güzel bi hediye artık çekilişte yaparsın mirayadaEki Görüntüle 1736335 Eki Görüntüle 1736336 Eki Görüntüle 1736340
Birincisi daha güzel geldi bana ikinci de olabilir ama boş olan çok boş geldi gözüme
İkinci bence de ya ne kadar hamaratsınuz ya resmen kıskanıyorum bazen
Çok sağolun kızlar genel fikirlerden yola çıkarak karar vericem:))Bende sade olanını beğendim ve işlemeleri ne güzel bi hediye artık çekilişte yaparsın mirayada
Kızlar aşı için yasal düzenleme yapılacakmış tüm aşılar zorunlu olacakmış
İnşallah daha katılımlı olur zamanlama herkese uyar bi bu sefer üç ay gibi bi Zaman'ımız olacak aslındaÇok sağolun kızlar genel fikirlerden yola çıkarak karar vericem:))
@minnakkartal bu sefer ben de katılırim inşallah. Geçen sefer kerem alp çok hastaydi hiç adapte olamamıştım. Sizi takip etmek keyifliydi. Ama o zaman sen hemen bulursun ki beni bu bilgileri bende başka isteyen olmaz heralde:)))
Bir de o var bak şimdi :))İnşallah daha katılımlı olur zamanlama herkese uyar bi bu sefer üç ay gibi bi Zaman'ımız olacak aslında
Bak o da doğru kesin anlaşılır ama başka biride isterse bu saatten sonra herkes sen sanır bak şimdiden işler karıştı :)))
Benim damadım da E emiragam ın oglu Baran dı ama buraya uğramıyor pek gerçi @aysegul8901 in Umutu da pek bir hamarat tam benim pasaklı kızıma göre:))@ayferzey bak millet tek taşlar konuşuyo nerdesin sen ikna et dünürümüzü katıl kuzucuğumu paketle yolla bana taş falanda istemem yoksa da kızı vermiyorlar de
Canım o kadar güzel ki işlemen çok güzel olmuş çerçeve olarak üçüde güzel olurEki Görüntüle 1736335 Eki Görüntüle 1736336 Eki Görüntüle 1736340
yaa çok güzel olmuş ellerine sağlık:)Eki Görüntüle 1736335 Eki Görüntüle 1736336 Eki Görüntüle 1736340
Benim damadım da E emiragam ın oglu Baran dı ama buraya uğramıyor pek gerçi @aysegul8901 in Umutu da pek bir hamarat tam benim pasaklı kızıma göre:))
Canım o kadar güzel ki işlemen çok güzel olmuş çerçeve olarak üçüde güzel olur
Kızlar çok sağolun yaa iyi ki varsınızyaa çok güzel olmuş ellerine sağlık:)
Bende sade olanı beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?