Ben varımAyy hadi yeter şiştik :)
Doğumgünü çekilişi yapıyomuyuz kimler katılcak kocalarınızı ikna edin :)
Ayy hadi yeter şiştik :)
Doğumgünü çekilişi yapıyomuyuz kimler katılcak kocalarınızı ikna edin :)
Tabisi varım bu heyecanı paylaşmadan olmaz ve mart başı gayet uygun çekiliş için önümüzde iki ay var kızlar iknaya başlayın bizim fotoları gösterin fln :))Yapacaksak baya erke yapalım bence:)
Haziranda hem benim doğum günüm hem gökçenin hem eşimin ki 7 temmuz. Hem ramazan olacak arkası bayram. Maddi olarak çöküşteydim geçen sene bu senede öyle olur kesin
bende yemiyorumAy senin bu dediklerini ben bile yemiyorum betüşe hiç denemedim
Ben de plastiğe geçtim metal kaşık çok gürültülü
bndeee varimmmm tabisiii ugrasmazmiyim ayy cok heyecanli:))) senle ugrasirm ilk sen alirsn en sona ben kalirm yne kesin sna merakli derm meraktan olurm burdaTabisi varım bu heyecanı paylaşmadan olmaz ve mart başı gayet uygun çekiliş için önümüzde iki ay var kızlar iknaya başlayın bizim fotoları gösterin fln :))
Bide ricam benle uğraşın meraklı deyin senin kargon son gelsin fln deyin özellikle @hiraysen sen uğraş benle
Veriliyo canmKızlar keçiboynuzu özü 6 aydan itibaren kullanılıyodu di mi? Kuzenlere söyledim ama şimdi aklıma şüphe düştü
benn sookkk ben mansetttt:)))) belki degil yaa katil sende cok zevkli oluyo dunurrr:)Ben de çekilişe katılırım belkimbana hiraysen çıkarsa direk tektaş alırım kargoda değil kapıya gideriz oğlumla @hiraysen
Sağol canımVeriliyo canm
Bak bi buçuk yılı devirdik dünür kaldı 16,5 yıl :)) 18 doldu mu evlensinler sonra beraber okusunlar biz okuturuz ikisini de :))))benn sookkk ben mansetttt:)))) belki degil yaa katil sende cok zevkli oluyo dunurrr:)
Gozumuzn onunde buyutup evlendrcez :) hatta bi evde otururz hepbirlikte :))Bak bi buçuk yılı devirdik dünür kaldı 16,5 yıl :)) 18 doldu mu evlensinler sonra beraber okusunlar biz okuturuz ikisini de :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?