2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayy hadi yeter şiştik :)

Doğumgünü çekilişi yapıyomuyuz kimler katılcak kocalarınızı ikna edin :)

Yapacaksak baya erke yapalım bence:)
Haziranda hem benim doğum günüm hem gökçenin hem eşimin ki 7 temmuz. Hem ramazan olacak arkası bayram. Maddi olarak çöküşteydim geçen sene bu senede öyle olur kesin
Tabisi varım bu heyecanı paylaşmadan olmaz ve mart başı gayet uygun çekiliş için önümüzde iki ay var kızlar iknaya başlayın bizim fotoları gösterin fln :))
Bide ricam benle uğraşın meraklı deyin senin kargon son gelsin fln deyin özellikle @hiraysen sen uğraş benle

Ay senin bu dediklerini ben bile yemiyorum betüşe hiç denemedim
bende yemiyorum bi kere bi yerde kuşkonmaz gördüm. Alıcam dedim eşim sende iyice saçmaladın neymiş o ömrümde adını bile duymadım. Zehirli midir değilmidir yedirme onuda eksik kaldın diyip aldırmamıştı
Bürüksel lahanası bile yediriyodum.
Ben çok seçerim o seçmesin herşeyi yesin diye uğraşıyorum güya

Kızlar keçiboynuzu özü 6 aydan itibaren kullanılıyodu di mi? Kuzenlere söyledim ama şimdi aklıma şüphe düştü

bndeee varimmmm tabisiii ugrasmazmiyim ayy cok heyecanli:))) senle ugrasirm ilk sen alirsn en sona ben kalirm yne kesin sna merakli derm meraktan olurm burda

Kızlar hava soguk diye Eceyi banyo yaptırmamıştım bir hafta oldu suya bayılan çocuk suyu unutmuş her su döküşümde bastı çığlığı ayy ne zor bir banyoydu bir daha bu kadar açmayacagım arayı

İki aylik bebegin besigine kadn sackurutma makinesini acik sekilde koymus makine tutusmus bebegin kafasi yanmis olmus bu nasl bi anne bnu sormak bana dusmez ama cocuk makinenin sesinle sakinlesiyo diye yaninda ack birakp nasl baska yere gdebilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…