hay maşallahBizimki de karnı tok olsa bile keyfine et yer. Oirzolayı falan bildiğin tam porsiyon yiyor. Mesela şimdi etli kabak dolması yedi sarımsaklı yoğurtla,(bu sayede kabak yemiş oldu). Yemezse diye yanına köfte koymuştum şimdi de onları üstüne yiyor :)))
Aferin kızıma sonra buradaki teyzeleri gibi koca ğopoyu göbeği Nasıl eriticem dihe mahvolmaz :)) yine zayıflayamazsam miraya danışıcam yaşam koçu yapıcam onu kendime :)))
Marifet dolmada değil içindeki bol kıymada :)))) sarımsaklı yoğurtla dene belki değişik gelir yer.hay maşallahşifa olsun azada.
Ay çok imrendim bebde istiyorum. Gökçede bir zamanlar bir tüm kabak dolmasını yerdi
ya ben o kabak dolması yiyo dediğin zamanı hatırlıyorum sanırım bir yaşında bile değillerdi o zaman ya da belki başkasıyla karıştırıyorum ama ne bilim yiyip yemese daha mı çok üzülür acaba insan mira hiç yemediği için o durumu bilmiyorum hoş yememesine de hiç alışmış deilim uykudan daha zor şu yemek işihay maşallahşifa olsun azada.
Ay çok imrendim bebde istiyorum. Gökçede bir zamanlar bir tüm kabak dolmasını yerdi
hep sarımsaklı yoğurtla yaptım canım zatrn ama yok yemiyoMarifet dolmada değil içindeki bol kıymada :)))) sarımsaklı yoğurtla dene belki değişik gelir yer.
Ben de sebze yiyen bebeklere imreniyorum ya kokusunu aldığı an kilitleniyor bu çocuk. Karnabahar kereviz ağzına sürmez. Onu geçtim ne havuç ne patates aslaaaa
aynen canım 9 aylıkken falan yiyodu. Çeşit olsun diye yarım kabak yarım kapya biber dolduruyodum bi de. Üst üstede yapmazdım hiç ne güzel yiyo diye hergün başka çeşit. Kendimize bu kadar çeşit yapmadım ben. Nasıl oldu ne ara kesti onları yemeyi anlamadım da.ya ben o kabak dolması yiyo dediğin zamanı hatırlıyorum sanırım bir yaşında bile değillerdi o zaman ya da belki başkasıyla karıştırıyorum ama ne bilim yiyip yemese daha mı çok üzülür acaba insan mira hiç yemediği için o durumu bilmiyorum hoş yememesine de hiç alışmış deilim uykudan daha zor şu yemek işi
Dönemseldir ya bebekliğine dönmek istemiş senin sıpa :)) bi süre pürüzsüz yesin bakalım. Haziran bebekleri hangi konuda istikrarlı ki bu konuda olsunlar :)))(hep sarımsaklı yoğurtla yaptım canım zatrn ama yok yemiyotek yediği şey sıvı şeyler pürütlü olsa zaten yemez de iyice ezdiğimde bile yemiyo artık. Sadece sıvı şeyleri yiyo mikseri yıkamaktan fenalık geldi.
aynen canım 9 aylıkken falan yiyodu. Çeşit olsun diye yarım kabak yarım kapya biber dolduruyodum bi de. Üst üstede yapmazdım hiç ne güzel yiyo diye hergün başka çeşit. Kendimize bu kadar çeşit yapmadım ben. Nasıl oldu ne ara kesti onları yemeyi anlamadım da.
hiç yemese daha mı az dert ederdim onuda bilemedim gerçekten
yok yok yemek her türlü dert ben mesela yemek yemediğini kabullenemiyorum sorun bende gibi geliyo hep annelik hanemin en büyük eksisi bazen kendimi bazen mirayı suçluyorumhep sarımsaklı yoğurtla yaptım canım zatrn ama yok yemiyotek yediği şey sıvı şeyler pürütlü olsa zaten yemez de iyice ezdiğimde bile yemiyo artık. Sadece sıvı şeyleri yiyo mikseri yıkamaktan fenalık geldi.
aynen canım 9 aylıkken falan yiyodu. Çeşit olsun diye yarım kabak yarım kapya biber dolduruyodum bi de. Üst üstede yapmazdım hiç ne güzel yiyo diye hergün başka çeşit. Kendimize bu kadar çeşit yapmadım ben. Nasıl oldu ne ara kesti onları yemeyi anlamadım da.
hiç yemese daha mı az dert ederdim onuda bilemedim gerçekten
Sen yine iyisin ben arabadan inmeye çalışıyorum koltuktan kalkamıyorum yokuş ya ondan diye meğer emniyet kemerini cozmemisimçocuğuma alem diyen ben kendime kahve koymaya gittim kahveyi makinenin cezvesine koycağıma fincana koyup onuda makineye koymaya çalışıyorum
Bende bu kismi anlamis degilim canim marnys bizde de ise yaradi ama ne kadar sureyle kullanilir. Bitince yenisini mi almak gerekir. Sadece onun icinde degil butun vitamin suruplari icin gecerli. Bilgisi olan varsa aydinlatsin bizi. Drumuzla balik yagi konusunu konusmustuk. Haftada bir gun muhakkak tuketmeli tuketmiyorsa surubunu icir demisti. Balik yedigi haftada surubu vermezsin demisti. Vitamini konusmadik henuz6.ayda ek gidaya gecmistik bidha cocgum olirsa beklemicm 6 ayi kesinliklee tattircam cogu seyi. Blendr hic kullanmadm catalla eziyodm ilk basta snra eline vermye basladm haslanmis brokoli havuc falan doktrumz kesnlikle blendr kullanma demsti. 8 ayda dolma icine gecin demsti onuda basarmistik. koca makarnalari yiyodu elmayi fln dlimleyip veriyodm yiyodu rendelemiyodm hic. Snra ne oldysa istahsiz bi bebek oldubir yasindan sonra. Neyseki istah surubyla hallettkk. Bir aydr surup btti kullanmiyoruz ama bir haftadr fln yne yemek secmeye basldi. Tekrarmi alsam surup diye dsnuyorum napcm blmiyorm napsam yksa kendi halinemi biraksam. Kopek disleri ckiyo onlarda yapiyo olablir
aslında eğer bişiyi sevmiyor ve yemiyorlarsa ne yaparsan yap olmuyo bazen kendi hallerine bırakmak yedikleriyle yetinmek de gerekiyor tabi kime söylüyoruz her yol kendimizi suçlamaya çıkıyo annelikteYazdıklarınızı okuyunca anladım ki ben uğraşmayı bırakmışım biz ne yersek ondan yesin diye düşünüyordum biz dengeli besleniyoruz ama mesela balık yemedi diye balık çorbası yapmayı denemiyorum yemeyince diğer yemekten yediriyorum kolaya kaçıyorum galiba biraz
hepimizin kafası birbirinden iyiSen yine iyisin ben arabadan inmeye çalışıyorum koltuktan kalkamıyorum yokuş ya ondan diye meğer emniyet kemerini cozmemisim
oy maşallah kuzucuğum afiyet olsun şifa olsunEt=mutluluk
ben sordum doktora marnys vitamin bitince yenisi alınıp verilebilir takviye sonuçta demişti bazen iştah açıcı özelliğide olabiliyor diye de ilave etti miraya üç gün verdim öğürmesi arttı zerre işlemedi zaten alırkende umudum yoktu bir deneme daha çöpBende bu kismi anlamis degilim canim marnys bizde de ise yaradi ama ne kadar sureyle kullanilir. Bitince yenisini mi almak gerekir. Sadece onun icinde degil butun vitamin suruplari icin gecerli. Bilgisi olan varsa aydinlatsin bizi. Drumuzla balik yagi konusunu konusmustuk. Haftada bir gun muhakkak tuketmeli tuketmiyorsa surubunu icir demisti. Balik yedigi haftada surubu vermezsin demisti. Vitamini konusmadik henuz
hee herşey dönemsel zaten resmen parmaklarında oynatıyolar sıpalar. Bi kitasp görmüştüm adı anne babayı kullanma klavuzuydu. Keşke alsaymışım içinde ne yazdığını acaip merak eder oldum şu ara :))Dönemseldir ya bebekliğine dönmek istemiş senin sıpa :)) bi süre pürüzsüz yesin bakalım. Haziran bebekleri hangi konuda istikrarlı ki bu konuda olsunlar :)))(
annelik işte her şeyin en iyisi olsun istiyoruz. Blendrı bizde bırakamıcaz gibi görünüyo. Geçen anneme anlattım pek bahsetmiyorum çok yorum yapıp canımı sıkıyo diye. Kardeşimden biri de böyleymiş. Köfte verirmiş annem ağzına 3 saat sonra getirir çıkartırdı çiğnemezdi dedi. Bişeyler verirdim yuttu zannederdim gece yatakta uyurken ağzından çıkmış görürdüm diyo. Ben nasıldım dedim. Sen hiç bişey yemediğin için neyi nasıl sevdiğini bile hatırlamıyorum dediyok yok yemek her türlü dert ben mesela yemek yemediğini kabullenemiyorum sorun bende gibi geliyo hep annelik hanemin en büyük eksisi bazen kendimi bazen mirayı suçluyorum
pütürlü işi ayrı dert blendıran nefret ediyorum bi arkadaşım 3 yaşında zar zor bırakabildik demişti miranın seyrine bakınca daha bile uzar diye düşünüyorum
ay nerdek girdik bu yemek konusuna ya ben konuşmıcaktım bunları yine dolularımı döküyorum allahtan evde değilim de miraya yüklenemiyorum
ben 5 buçuk aylıkken flan başladım yoğurtla. Gerçekten bir yaşına kadar hiç zorluk çekmedim (pütür dışında) ama 6 aydır saçma sapan gidiyo işler6.ayda ek gidaya gecmistik bidha cocgum olirsa beklemicm 6 ayi kesinliklee tattircam cogu seyi. Blendr hic kullanmadm catalla eziyodm ilk basta snra eline vermye basladm haslanmis brokoli havuc falan doktrumz kesnlikle blendr kullanma demsti. 8 ayda dolma icine gecin demsti onuda basarmistik. koca makarnalari yiyodu elmayi fln dlimleyip veriyodm yiyodu rendelemiyodm hic. Snra ne oldysa istahsiz bi bebek oldubir yasindan sonra. Neyseki istah surubyla hallettkk. Bir aydr surup btti kullanmiyoruz ama bir haftadr fln yne yemek secmeye basldi. Tekrarmi alsam surup diye dsnuyorum napcm blmiyorm napsam yksa kendi halinemi biraksam. Kopek disleri ckiyo onlarda yapiyo olablir
ben marnys iştah açıcı olarak önerirmisiniz dedim hayır ama vitamin olarak önerebilirim dedi bazı çocuklarda ilave iştah da açıyor dedi ama zorlamayın kesinlikle dedi bizim persentil geride bile olsa doktoru pek iştah açıcılardan yana değilBen dün istedim iştah açıcı vermedi. Azadın ihtiyacı yok dedi yani iştahı normal ve kg de normal dedi. Sadece bağışıklık arttırması için immuneks yazdı. Bu grip ilaçları bitince başlıycam
ben balığın her türlüsünü denedim heraldr buğulama kesinlikle yemiyo ama çorbasını yiyo. Karnıbaharı haşlayıp limonla yiyo. Yumurtayı kaşarlı olup portakal. Mandalina suyuyla yiyo. Kerevizden avokadoya enginara Börülceye kadar yedirmediğim bişey kalmadı. Nasıl sevdiğini bulana kadar uğraşıyorum. Eğer vaktin varsa en azından yemesi önemli olan temel yiyecekleri değişik şekillerde yedirmeyi dene bencede. Balıkta çok önemli ciddenYazdıklarınızı okuyunca anladım ki ben uğraşmayı bırakmışım biz ne yersek ondan yesin diye düşünüyordum biz dengeli besleniyoruz ama mesela balık yemedi diye balık çorbası yapmayı denemiyorum yemeyince diğer yemekten yediriyorum kolaya kaçıyorum galiba biraz
bize doktor balık yesede verebilirsin demişti. Ama bi ay veriyosan bir ay ara ver dedi neden bilmiyorum anlayamadım orasını daBende bu kismi anlamis degilim canim marnys bizde de ise yaradi ama ne kadar sureyle kullanilir. Bitince yenisini mi almak gerekir. Sadece onun icinde degil butun vitamin suruplari icin gecerli. Bilgisi olan varsa aydinlatsin bizi. Drumuzla balik yagi konusunu konusmustuk. Haftada bir gun muhakkak tuketmeli tuketmiyorsa surubunu icir demisti. Balik yedigi haftada surubu vermezsin demisti. Vitamini konusmadik henuz
bir ara burada çok yemek konuşuluyo diye bırakmayı bile düşünmüştüm aslında her ne kadar takmam takmıyorum desemde aklımda hep o bunu yiyo şu şöyle yapıyo diye diye az zorlamadım mirayıhee herşey dönemsel zaten resmen parmaklarında oynatıyolar sıpalar. Bi kitasp görmüştüm adı anne babayı kullanma klavuzuydu. Keşke alsaymışım içinde ne yazdığını acaip merak eder oldum şu ara :))
annelik işte her şeyin en iyisi olsun istiyoruz. Blendrı bizde bırakamıcaz gibi görünüyo. Geçen anneme anlattım pek bahsetmiyorum çok yorum yapıp canımı sıkıyo diye. Kardeşimden biri de böyleymiş. Köfte verirmiş annem ağzına 3 saat sonra getirir çıkartırdı çiğnemezdi dedi. Bişeyler verirdim yuttu zannederdim gece yatakta uyurken ağzından çıkmış görürdüm diyo. Ben nasıldım dedim. Sen hiç bişey yemediğin için neyi nasıl sevdiğini bile hatırlamıyorum dedi
kardrşime çekmiş heralde gökçe de.
Buraya da yazmak istrmiyorum artık. Hep aynı şeyler çünkü. Konuştukça daha çok siniri bozuluyo insanın. Dün mesela eşim çeçil peynirini vermiş ağzına bi ara minik minik verince az da olsa yiyodu onu diye. Öğüre öğüre kustu bir sürü. Takmayım diyorum ama elimde değil.
Bu gün yoğurt çorbasını blendrdan geçirdim yemedi. Pipetli şişesinin içine koydum azıcık içti attı bi köşeye. Sabahtan beri aç dolaşıyo. Meyve falanda vermedim kefir de vermedim belki iyice acıkırsa diye elinde su şişesiyle gezmeye başladı. Resmen suyla karnını doyuruyo.
Sahi kim açtı bu konuyu
ben 5 buçuk aylıkken flan başladım yoğurtla. Gerçekten bir yaşına kadar hiç zorluk çekmedim (pütür dışında) ama 6 aydır saçma sapan gidiyo işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?