inşallah tekrarlamazKizlar cok.sagolun uyumak istedi emdi kusarak yine uyandi ne yapcagimi sasirmis durumdayim bi daha kusma olursa hemen hastaneye.gidicez inşallah tekrarlamaz
ay bizim en güzel hediyemiz sizsiniz Efenim birde duyduğuma göre ikna kabiliyetiniz yüksekmiş@minnakkartal sizin bu inatçı dünürü ikna edersek hediyemiyizi kargoyla göndermeyiz. direk istanbulun yolunu tutup kendi elimizle veririz biz:))
Bencede çok güzel olmuş bende yapmayı çok istedim ama yapamadım bir türlü sanki pembeli daha güzel durmus:)Kızlar çok sağolun yaa iyi ki varsınız
ruh ikizim falan mısınBak yazmayayim diyorum ama yine cikiyor ortak ozellikler.. yok kardesin yedigini saatlerce agzinda tutmasi yok cay kahve sevmemeler binde bir cikolatali falan
allahım yaYa eşim bugün kafayı bana takmış:)) Sürekli Kerem Alp e diyor ki, annen admin olmuş oğlum, annen hacker olmuş, şu anda milyonlarca kadının hayatını kurtarıyor yok bizim apartmanin önüne tabela asıcam kadınlar kulübü terme Şubesi diye... Daha o kadarcok sey varki halimi dusunun..
Bilmezmiyim canım hayalimdeki damat adayı@yaz yagmuru temizlik umuttan sorulur
Teşekkür ederiz teyzesi ecemizde çok tatli:)Bilmezmiyim canım hayalimdeki damat adayı
ya onlar gerçekten anlıyo bence birbirini mirada videoları izleyince tepki veriyo hemen@minnakkartal ig de miranın karda yürürken ki videosunu izliyorduk umutla miraya öyle şapkalı falan görünce başladı el sallamaya siz miraya anlamıyosunuz umut hemen anladı ve bişiler söyledi :)@ayferzey gelinin elden gidiyor haberin Olsun umutun miranın videolarının hayranı
@yaz yagmuru temizlik umuttan sorulur
Bilmezmiyim canım hayalimdeki damat adayı
Arende evde nokta kadar çöp görsün hemen gidip çöp kutusunu atıyor :)Gökçe evde yerde saç gördümü iki parmağıyla tutup bana getiriyo anne at Diye
Haftada 1 gün mutlaka sebzeli balık veriyorumSelam annişler ve kuzuları takipteyim ama ne zamandır yazamadım herkesi öpüyorum bakın ne diycem bebeklerimizin en çok tükettiği beş besini yazalım mı açılışı ben yapıyorum
Pirinç
Patates
Yoğurt
Yumurta
Makarna
Çok sağlıksız besleniyormuş gibi geliyor bana ama başka yararlı şeyleri yemiyor sizlerde durum nasıl
Eti balığı severdi son 2 3 aya kadar ama artık yediremiyorum
Gökçe blendırı bıraktı diye hatırlıyorum ? Üzümü falan çiğniyordu ama.hep sarımsaklı yoğurtla yaptım canım zatrn ama yok yemiyotek yediği şey sıvı şeyler pürütlü olsa zaten yemez de iyice ezdiğimde bile yemiyo artık. Sadece sıvı şeyleri yiyo mikseri yıkamaktan fenalık geldi.
aynen canım 9 aylıkken falan yiyodu. Çeşit olsun diye yarım kabak yarım kapya biber dolduruyodum bi de. Üst üstede yapmazdım hiç ne güzel yiyo diye hergün başka çeşit. Kendimize bu kadar çeşit yapmadım ben. Nasıl oldu ne ara kesti onları yemeyi anlamadım da.
hiç yemese daha mı az dert ederdim onuda bilemedim gerçekten
Ahh bende.. Geçen cafede çubuk kraker istedi. Çocuklardan görüp. Neyse oturturup verdim 2 tane falan emerek de olsa yedi. Üçüncüde birden bi kustu. Ben hiç umutlu değilim malesef..yok yok yemek her türlü dert ben mesela yemek yemediğini kabullenemiyorum sorun bende gibi geliyo hep annelik hanemin en büyük eksisi bazen kendimi bazen mirayı suçluyorum
pütürlü işi ayrı dert blendıran nefret ediyorum bi arkadaşım 3 yaşında zar zor bırakabildik demişti miranın seyrine bakınca daha bile uzar diye düşünüyorum
ay nerdek girdik bu yemek konusuna ya ben konuşmıcaktım bunları yine dolularımı döküyorum allahtan evde değilim de miraya yüklenemiyorum
Çok geçmiş olsn cnm ya. Midesini mi üşüttü acaba. Sabaha düzelir inş.Kizim bugün hic bisi yemedi sadece yarim muz yedi yediginide kustu sonra bi daha kustu mammam diye gezdi makarna yaptim cok seviyo diye azicik yedi onuda kustu hic keyfi yok surati hep aglayacak gibi cok uzgunum ne oldu hic anlayamadim bide kustugu yeri gosterip pis pis diye ona agladi hic biseyide yoktu birden ne oldu anlamadim surekli aglamakli duruyo cok üzülüyorum
Biraz çapkın olacak galiba kızları görünce çok fena cilveler yapiyorya onlar gerçekten anlıyo bence birbirini mirada videoları izleyince tepki veriyo hemen
Bak sen minik çapkına
Hımm burada yeni yuvalar kuruluyo
yok canım nerde. Çorbalar mutlaka Pürüzsüz olacak. Kabak dolmasını falan çatalla ezersem yiyodu ıspanağı falanda yediriyodum. Yeşil fasülyeyi bile minik minik yaparsam yiyodu. Çatalla ezince. Ama nolduysa bi kaç aydır kesinlikle böyle şeyler yemiyo. Sadece çorba türü olacak. Sıvı olacak. Muzu yerdi ısıra ısıra onuda yemiyo. ezince yiyo sadece. Kuru üzümü de çiğnemiyodu aslında ağzında bi saat bekletip yumuşayınca yutuyodu direk. Şimdi yüzüne bile bakmıyo.Arende evde nokta kadar çöp görsün hemen gidip çöp kutusunu atıyor :)
Haftada 1 gün mutlaka sebzeli balık veriyorum
Peynir
Yumurta
Tahin
Meyvenin her çeşidi
Balkabağı çorbası ve meyveli tatlısı
Kuru fasülye
Soslu makarna
Hindi
Et (pirzola biftek kuşbaşı kıyma)
Sebze
Tarhana yayla mercimek çorbası
Yazın erginar falan veriyorum. 5 taneyi geçti ama..
Yani ben herşey veriyorum çok şükür yiyor da. Sadece süt içmiyor onuda az da olsa bişeylerin içine katarak veriyorum..
Gökçe blendırı bıraktı diye hatırlıyorum ? Üzümü falan çiğniyordu ama.
Ahh bende.. Geçen cafede çubuk kraker istedi. Çocuklardan görüp. Neyse oturturup verdim 2 tane falan emerek de olsa yedi. Üçüncüde birden bi kustu. Ben hiç umutlu değilim malesef..
Çok geçmiş olsn cnm ya. Midesini mi üşüttü acaba. Sabaha düzelir inş.
K kaapi bayıldım harika yapmışsın.. Bende sade olanı beğendim..
Ay kızlar hepinizin dünürü var benim neden yok ;(
Ayy Canım benim ya ne güzel acaba bende kendini izletsem etkili olur mu :))@minnakkartal bende arene miranın yoğurt videosunu izlettim.. Ay oğlumun resmen ağzı sulandı kendi yiyormuş gibi nasıl yutkundu anlatamam :)
Selam annişler ve kuzuları takipteyim ama ne zamandır yazamadım herkesi öpüyorum bakın ne diycem bebeklerimizin en çok tükettiği beş besini yazalım mı açılışı ben yapıyorum
Pirinç
Patates
Yoğurt
Yumurta
Makarna
Çok sağlıksız besleniyormuş gibi geliyor bana ama başka yararlı şeyleri yemiyor sizlerde durum nasıl
Eti balığı severdi son 2 3 aya kadar ama artık yediremiyorum
Arende evde nokta kadar çöp görsün hemen gidip çöp kutusunu atıyor :)
Peynir
Yumurta
Tahin
Meyvenin her çeşidi
Kuru fasülye
Soslu makarna
Hindi
Sebze
Yani ben herşey veriyorum çok şükür yiyor da. Sadece süt içmiyor onuda az da olsa bişeylerin içine katarak veriyorum..
Ahh bende.. Geçen cafede çubuk kraker istedi. Çocuklardan görüp. Neyse oturturup verdim 2 tane falan emerek de olsa yedi. Üçüncüde birden bi kustu. Ben hiç umutlu değilim malesef..
@AreN5 benim dünür yok ortalıkta damat kaçtı ben talibim arene :)
Bencede çok güzel olmuş bende yapmayı çok istedim ama yapamadım bir türlü sanki pembeli daha güzel durmus:)
Teşekkür ederim kızlar, sanırım sade göndericem çoğunluğa uyayim :)Arende evde nokta kadar çöp görsün hemen gidip çöp kutusunu atıyor :)
Peynir
Yumurta
Tahin
Meyvenin her çeşidi
Kuru fasülye
Soslu makarna
Hindi
Sebze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?