2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar cok.sagolun uyumak istedi emdi kusarak yine uyandi ne yapcagimi sasirmis durumdayim bi daha kusma olursa hemen hastaneye.gidicez inşallah tekrarlamaz
inşallah tekrarlamaz

@minnakkartal sizin bu inatçı dünürü ikna edersek hediyemiyizi kargoyla göndermeyiz. direk istanbulun yolunu tutup kendi elimizle veririz biz:))
ay bizim en güzel hediyemiz sizsiniz Efenim birde duyduğuma göre ikna kabiliyetiniz yüksekmiş

allahım ya o kadar tanıdık ki şu laflar. Eşim normal arkadaşken hep takılırdı bana böyle. Sevgili olduk azalır dedim olmadı. Evlendik Hala bu haldeyiz. Adamın hayatı beni sinir etmek gıcık etmek üzerine kurulu. Çok hoşuna gidiyomuş benim sinir olmam
Bazen fenalık geliyo tabi. Eşin dozunda bırakıyodur inşallah :)

@minnakkartal ig de miranın karda yürürken ki videosunu izliyorduk umutla miraya öyle şapkalı falan görünce başladı el sallamaya siz miraya anlamıyosunuz umut hemen anladı ve bişiler söyledi :)@ayferzey gelinin elden gidiyor haberin Olsun umutun miranın videolarının hayranı

ya onlar gerçekten anlıyo bence birbirini mirada videoları izleyince tepki veriyo hemen
Bak sen minik çapkına

@yaz yagmuru temizlik umuttan sorulur

Bilmezmiyim canım hayalimdeki damat adayı

Hımm burada yeni yuvalar kuruluyo

Gökçe evde yerde saç gördümü iki parmağıyla tutup bana getiriyo anne at Diye
Arende evde nokta kadar çöp görsün hemen gidip çöp kutusunu atıyor :)
Haftada 1 gün mutlaka sebzeli balık veriyorum
Peynir
Yumurta
Tahin
Meyvenin her çeşidi
Balkabağı çorbası ve meyveli tatlısı
Kuru fasülye
Soslu makarna
Hindi
Et (pirzola biftek kuşbaşı kıyma)
Sebze
Tarhana yayla mercimek çorbası
Yazın erginar falan veriyorum. 5 taneyi geçti ama..
Yani ben herşey veriyorum çok şükür yiyor da. Sadece süt içmiyor onuda az da olsa bişeylerin içine katarak veriyorum..
Gökçe blendırı bıraktı diye hatırlıyorum ? Üzümü falan çiğniyordu ama.
Ahh bende.. Geçen cafede çubuk kraker istedi. Çocuklardan görüp. Neyse oturturup verdim 2 tane falan emerek de olsa yedi. Üçüncüde birden bi kustu. Ben hiç umutlu değilim malesef..

Çok geçmiş olsn cnm ya. Midesini mi üşüttü acaba. Sabaha düzelir inş.
K kaapi bayıldım harika yapmışsın.. Bende sade olanı beğendim..

Ay kızlar hepinizin dünürü var benim neden yok ;(

yok canım nerde. Çorbalar mutlaka Pürüzsüz olacak. Kabak dolmasını falan çatalla ezersem yiyodu ıspanağı falanda yediriyodum. Yeşil fasülyeyi bile minik minik yaparsam yiyodu. Çatalla ezince. Ama nolduysa bi kaç aydır kesinlikle böyle şeyler yemiyo. Sadece çorba türü olacak. Sıvı olacak. Muzu yerdi ısıra ısıra onuda yemiyo. ezince yiyo sadece. Kuru üzümü de çiğnemiyodu aslında ağzında bi saat bekletip yumuşayınca yutuyodu direk. Şimdi yüzüne bile bakmıyo.
Bi ara ben hep pütürlü vericem diye inat ettim o da yemicem diye inat etti. o mu terst tepti bilemedim.
Bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum. Arada dayanamayıp yine deniyorum dolmayı falan ama yok almıyo kesiblikle.

Yogurt-sut
Yumurta(omlet)
Makarna
Eriste
Dolma
Muz
Eti corbasina didip koyuyorum.her turlu corbayi iciyo sebze falan ayirt etmiyo

Yemek konusunda sikinitimiz olmadi pek cok sukur.eline alip yemiyo ama ekmek ve kraker biskuvi haric.islak bisey degince eline tiksiniyo.meyveyi ezip yediriyorum o yuzden.kahvaltida da tahin pekmez ceviz findik badem(robottan geciriyorum) ve biskuviyi sutle ezip yediriyorum kucuk bir kase.omletin yaninda yiyo.bir bardak da portakal veya mandalina suyu iciyo.bali meyvesine katip veriyorum genelde.

Benim ikinci kiz olursa areni alcm gozum var tarz cocuktabeklemede kalin

Bencede çok güzel olmuş bende yapmayı çok istedim ama yapamadım bir türlü sanki pembeli daha güzel durmus:)

Teşekkür ederim kızlar, sanırım sade göndericem çoğunluğa uyayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…