Eki Görüntüle 1736335 Eki Görüntüle 1736336 Eki Görüntüle 1736340
Kızlar arkadaşımın kızının ilk yaş günü için bu panoyu işledim. Doğum panosu. Sizce çerçeve sade mi olsun yoksa diğerlerinden biri mi? Sürpriz yapıcam ona da soramiyorum:) kenarlarindakileri yapistirmadigim için çok düzgün durmuyor ama sizden fikir alıp ona göre yapıştırcam:))
neyse aren i @Akaibu alsın nasılsa 6 şansımız daha var olmadı sen hepsini yaparsın :)Bundan sonra iyi günde kötü günde dünürümsün akaibu :) ayy yaşasın sonunda benim de artık bi dünürüm var
Kerem Alp in boyu aşı olduğunda 90 cm di canım. Hatta ben de evde tekrar ölçtüm 90 ı azcık geçiyordu hatta:)) Doğrudur yani ölçümünErkek çocukların boyları totalde daha uzun diye biliyorum kızlara göre 90 cm den uzun olan var mı?dr da ağladığı için ölçemedik ben evde ölçtüm 90 cm doğru olabılırmı
Teşekkür ederim canım. Ben de sade olarak paketledim çoğunluğa uyarak:)Sade olan harika..Bayıldım,ellerine sağlık valla
Bazen dozu kaçırdığı da oluyor tabi sizdeki gibi canım. Hatta aynı şeyi o da söyler ben kızdıkça:)) Sinirlenince nasıl hoş geliyoruz gözlerine bilemiyorum ama:)))allahım yao kadar tanıdık ki şu laflar. Eşim normal arkadaşken hep takılırdı bana böyle. Sevgili olduk azalır dedim olmadı. Evlendik Hala bu haldeyiz. Adamın hayatı beni sinir etmek gıcık etmek üzerine kurulu. Çok hoşuna gidiyomuş benim sinir olmam
Bazen fenalık geliyo tabi. Eşin dozunda bırakıyodur inşallah :)
Eline sağlık valla bi fiyat belirle de yaptıran olur belki içimizde ben isterim açıkcası uygun olursa tabi yaparım dersenTosbiğime de yaptım tabiki:) Terapi gibi geldi bu kanaviçe işi bana kızlar. KeremAlp uyuduktan sonra alıyorum elime yavaş yavaş 3-4 günde bitiyor. Pembeli olanın albenisi daha çok gibi ama bu da olmuş dimi:))Eki Görüntüle 1736681
Buda çok güzel olmuş Canım ellerine sağlıkTosbiğime de yaptım tabiki:) Terapi gibi geldi bu kanaviçe işi bana kızlar. KeremAlp uyuduktan sonra alıyorum elime yavaş yavaş 3-4 günde bitiyor. Pembeli olanın albenisi daha çok gibi ama bu da olmuş dimi:))Eki Görüntüle 1736681
Gökçe 16 dişte kaldı. Sanirim 3 ay oldu diş çıkarmıyor. Gökçede her diş çıkardığında boğaz enfeksiyonu geçiriyordu.insallah ikinci azilarda aynısı olmaz.İyi geceler kızlar birsey sorucam dişlerinin hepsini tamamlayan varmı?en hızlıisimdeyimgucumdeyim çıkarmıştı önde gidiyodunuz yanlış hatırlamıyorsam biz 3 gündür 37,5 atesliyiz baktım son dişler kabarmış iştah yok sürekli ağlıyo gündüz uykumuzda yok zaten önce griple başlıyo tüm dişler öyle çıktı biten varsa yazarbilir mi?
İyi geceler kızlar birsey sorucam dişlerinin hepsini tamamlayan varmı?en hızlıisimdeyimgucumdeyim çıkarmıştı önde gidiyodunuz yanlış hatırlamıyorsam biz 3 gündür 37,5 atesliyiz baktım son dişler kabarmış iştah yok sürekli ağlıyo gündüz uykumuzda yok zaten önce griple başlıyo tüm dişler öyle çıktı biten varsa yazarbilir mi?
evett artk başımız bağlıBundan sonra iyi günde kötü günde dünürümsün akaibu :) ayy yaşasın sonunda benim de artık bi dünürüm var
neyse aren i @Akaibu alsın nasılsa 6 şansımız daha var olmadı sen hepsini yaparsın :)
ya bu da güzel olmuş. Nadıl yapıyosun canım bunu önce çiziyo musun üzerine.Tosbiğime de yaptım tabiki:) Terapi gibi geldi bu kanaviçe işi bana kızlar. KeremAlp uyuduktan sonra alıyorum elime yavaş yavaş 3-4 günde bitiyor. Pembeli olanın albenisi daha çok gibi ama bu da olmuş dimi:))Eki Görüntüle 1736681
Bizm boyumuzu saglik ocagi 90cm dye olctu evde bn olctm 88 ckti . bakiyorm erkeklerin gbi uzun boyu doktruna sorcktim vazgectm ama normalmisErkek çocukların boyları totalde daha uzun diye biliyorum kızlara göre 90 cm den uzun olan var mı?dr da ağladığı için ölçemedik ben evde ölçtüm 90 cm doğru olabılırmı
Teşekkür ederim canım. Daha önce hiç bu tarz birşey satın almadım veya satmadim fiyat filan bilmiyorum açıkçası. Bilen varsa sana da uygun olursa yaparım tabi. Bir ay evdeyim şimdi 15 tatille birlikte.Eline sağlık valla bi fiyat belirle de yaptıran olur belki içimizde ben isterim açıkcası uygun olursa tabi yaparım dersen
Canım cizmiyorum üzerine internette harf ve şekil örnekleri var ordan kafama göre kompozisyon oluşturdum. Zaten delikli kumaş olduğu için kareleri sayıp yapıyorsun. Ben daha önce yapmıştım normal pano ceyizlik birkaç birşey ordan alışkın elim. Ama yaparsın sen de, internette yapılışını da göstermiş.evett artk başımız bağlı
ya bu da güzel olmuş. Nadıl yapıyosun canım bunu önce çiziyo musun üzerine.
Hayalimizdeki bebeğe geçiş yapmışsın canım:)) Aklıma eski evdeki üst komşum geldi. Oğlu 1 buçuk yaşındaydı kadın diyorduki ben gece hiç yanına gitmem, besiginin başına bir biberon su bir biberon süt koyarım. o uyanır hangisine ihtiyacı varsa onu içer yatar. Ben şoka girmiştim. Kadindaki rahatliga bak:)) Senin bu geceki halinin ileri boyutu da bu olsa gerek derdim:) Tabi senin gökçe konusundaki hassasiyetini bilmesem:) Yorgunluk herşeye kadir diyorum o yüzdenDün gece gökçeyi alıp emzirip sonrada yere koyup hadi annem git yat demişimeşim canım iyi misin sen aman çocuğa dokunma yat uyu sen diyip yerine yatırdı.
Gökçenin bakışını görmeliydiniz. Eşim seslenince gözümü açtım yerdr ayısına sarılmış bana bakıyodu
Ne düşündü acaba yavrum ya
Çok şükür canım, anlık bir durumdu iyiye gidiyor demekki. Sevindim, tekrar geçmiş olsun.Kizlar hepinize cok tesk ederim geceyazyagmuru nun dedigi gibi sadece emdi ama kusmasi olmadi cok sukur sabahta kusmadi cok az yedi ama cani istemiyo demekki simdide uyuyacak inşallah bi daha kusmaz karni acti yemek istiyodu yedigini cikariyodu ama gecti inşallah
küçükken seccadr işlrmiştim annemlerden heveslenip. Hep yamık yumuk olmuştu o geldi aklıma :)))Teşekkür ederim canım. Daha önce hiç bu tarz birşey satın almadım veya satmadim fiyat filan bilmiyorum açıkçası. Bilen varsa sana da uygun olursa yaparım tabi. Bir ay evdeyim şimdi 15 tatille birlikte.
Canım cizmiyorum üzerine internette harf ve şekil örnekleri var ordan kafama göre kompozisyon oluşturdum. Zaten delikli kumaş olduğu için kareleri sayıp yapıyorsun. Ben daha önce yapmıştım normal pano ceyizlik birkaç birşey ordan alışkın elim. Ama yaparsın sen de, internette yapılışını da göstermiş.
Hayalimizdeki bebeğe geçiş yapmışsın canım:)) Aklıma eski evdeki üst komşum geldi. Oğlu 1 buçuk yaşındaydı kadın diyorduki ben gece hiç yanına gitmem, besiginin başına bir biberon su bir biberon süt koyarım. o uyanır hangisine ihtiyacı varsa onu içer yatar. Ben şoka girmiştim. Kadindaki rahatliga bak:)) Senin bu geceki halinin ileri boyutu da bu olsa gerek derdim:) Tabi senin gökçe konusundaki hassasiyetini bilmesem:) Yorgunluk herşeye kadir diyorum o yüzden
İyi bari canım inşallah tekrarlarlamaxKizlar hepinize cok tesk ederim geceyazyagmuru nun dedigi gibi sadece emdi ama kusmasi olmadi cok sukur sabahta kusmadi cok az yedi ama cani istemiyo demekki simdide uyuyacak inşallah bi daha kusmaz karni acti yemek istiyodu yedigini cikariyodu ama gecti inşallah
Bizde 12. Diste kaldik kopek disleri balon gbi ama ckmadi biturlu
Kizlar hepinize cok tesk ederim geceyazyagmuru nun dedigi gibi sadece emdi ama kusmasi olmadi cok sukur sabahta kusmadi cok az yedi ama cani istemiyo demekki simdide uyuyacak inşallah bi daha kusmaz karni acti yemek istiyodu yedigini cikariyodu ama gecti inşallah
Teşekkür ederim canım. Daha önce hiç bu tarz birşey satın almadım veya satmadim fiyat filan bilmiyorum açıkçası. Bilen varsa sana da uygun olursa yaparım tabi. Bir ay evdeyim şimdi 15 tatille birlikte.
Canım cizmiyorum üzerine internette harf ve şekil örnekleri var ordan kafama göre kompozisyon oluşturdum. Zaten delikli kumaş olduğu için kareleri sayıp yapıyorsun. Ben daha önce yapmıştım normal pano ceyizlik birkaç birşey ordan alışkın elim. Ama yaparsın sen de, internette yapılışını da göstermiş.
Hayalimizdeki bebeğe geçiş yapmışsın canım:)) Aklıma eski evdeki üst komşum geldi. Oğlu 1 buçuk yaşındaydı kadın diyorduki ben gece hiç yanına gitmem, besiginin başına bir biberon su bir biberon süt koyarım. o uyanır hangisine ihtiyacı varsa onu içer yatar. Ben şoka girmiştim. Kadindaki rahatliga bak:)) Senin bu geceki halinin ileri boyutu da bu olsa gerek derdim:) Tabi senin gökçe konusundaki hassasiyetini bilmesem:) Yorgunluk herşeye kadir diyorum o yüzden
küçükken seccadr işlrmiştim annemlerden heveslenip. Hep yamık yumuk olmuştu o geldi aklıma :)))
Sadece suyunu koysa anlarım dicem de. Hem su hem süt. Gözümle görmezsem içtiğini benim içim rahat etmez kesin :) döker eder çocuk ya cidden çok rahatmış. Bende nasıl yorulduysam artık :) eşimde vicdan yaptırıyo özür dile çocuktan öksüz gibi bırakmışsın yere. Allahtan babası yanında falan. Ona da konu çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?