2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Erkek çocukların boyları totalde daha uzun diye biliyorum kızlara göre 90 cm den uzun olan var mı?dr da ağladığı için ölçemedik ben evde ölçtüm 90 cm doğru olabılırmı
Kerem Alp in boyu aşı olduğunda 90 cm di canım. Hatta ben de evde tekrar ölçtüm 90 ı azcık geçiyordu hatta:)) Doğrudur yani ölçümün

Sade olan harika..Bayıldım,ellerine sağlık valla
Teşekkür ederim canım. Ben de sade olarak paketledim çoğunluğa uyarak:)

Bazen dozu kaçırdığı da oluyor tabi sizdeki gibi canım. Hatta aynı şeyi o da söyler ben kızdıkça:)) Sinirlenince nasıl hoş geliyoruz gözlerine bilemiyorum ama:)))

Eline sağlık valla bi fiyat belirle de yaptıran olur belki içimizde ben isterim açıkcası uygun olursa tabi yaparım dersen

Buda çok güzel olmuş Canım ellerine sağlık

Gökçe 16 dişte kaldı. Sanirim 3 ay oldu diş çıkarmıyor. Gökçede her diş çıkardığında boğaz enfeksiyonu geçiriyordu.insallah ikinci azilarda aynısı olmaz.
37.5 çok yüksek değil canım. İstahsizlik bizde 1 hafta sürüyordu.

Bundan sonra iyi günde kötü günde dünürümsün akaibu :) ayy yaşasın sonunda benim de artık bi dünürüm var
evett artk başımız bağlı

neyse aren i @Akaibu alsın nasılsa 6 şansımız daha var olmadı sen hepsini yaparsın :)

ya bu da güzel olmuş. Nadıl yapıyosun canım bunu önce çiziyo musun üzerine.

Dün gece gökçeyi alıp emzirip sonrada yere koyup hadi annem git yat demişim eşim canım iyi misin sen aman çocuğa dokunma yat uyu sen diyip yerine yatırdı.
Gökçenin bakışını görmeliydiniz. Eşim seslenince gözümü açtım yerdr ayısına sarılmış bana bakıyodu
Ne düşündü acaba yavrum ya

Eğitimde son günüm, artık 9-6 çalışcam çok mutsuzum eğitimden bir kaç saat erken geliyordum süt izni devam ediyor gibiydi

Erkek çocukların boyları totalde daha uzun diye biliyorum kızlara göre 90 cm den uzun olan var mı?dr da ağladığı için ölçemedik ben evde ölçtüm 90 cm doğru olabılırmı
Bizm boyumuzu saglik ocagi 90cm dye olctu evde bn olctm 88 ckti . bakiyorm erkeklerin gbi uzun boyu doktruna sorcktim vazgectm ama normalmis

Eline sağlık valla bi fiyat belirle de yaptıran olur belki içimizde ben isterim açıkcası uygun olursa tabi yaparım dersen
Teşekkür ederim canım. Daha önce hiç bu tarz birşey satın almadım veya satmadim fiyat filan bilmiyorum açıkçası. Bilen varsa sana da uygun olursa yaparım tabi. Bir ay evdeyim şimdi 15 tatille birlikte.

evett artk başımız bağlı

ya bu da güzel olmuş. Nadıl yapıyosun canım bunu önce çiziyo musun üzerine.
Canım cizmiyorum üzerine internette harf ve şekil örnekleri var ordan kafama göre kompozisyon oluşturdum. Zaten delikli kumaş olduğu için kareleri sayıp yapıyorsun. Ben daha önce yapmıştım normal pano ceyizlik birkaç birşey ordan alışkın elim. Ama yaparsın sen de, internette yapılışını da göstermiş.

Hayalimizdeki bebeğe geçiş yapmışsın canım:)) Aklıma eski evdeki üst komşum geldi. Oğlu 1 buçuk yaşındaydı kadın diyorduki ben gece hiç yanına gitmem, besiginin başına bir biberon su bir biberon süt koyarım. o uyanır hangisine ihtiyacı varsa onu içer yatar. Ben şoka girmiştim. Kadindaki rahatliga bak:)) Senin bu geceki halinin ileri boyutu da bu olsa gerek derdim:) Tabi senin gökçe konusundaki hassasiyetini bilmesem:) Yorgunluk herşeye kadir diyorum o yüzden

Çok şükür canım, anlık bir durumdu iyiye gidiyor demekki. Sevindim, tekrar geçmiş olsun.

küçükken seccadr işlrmiştim annemlerden heveslenip. Hep yamık yumuk olmuştu o geldi aklıma :)))

Sadece suyunu koysa anlarım dicem de. Hem su hem süt. Gözümle görmezsem içtiğini benim içim rahat etmez kesin :) döker eder çocuk ya cidden çok rahatmış. Bende nasıl yorulduysam artık :) eşimde vicdan yaptırıyo özür dile çocuktan öksüz gibi bırakmışsın yere. Allahtan babası yanında falan. Ona da konu çıktı :)

İyi bari canım inşallah tekrarlarlamax

Bizde 12. Diste kaldik kopek disleri balon gbi ama ckmadi biturlu

Bizimde aynen öyle 12 diş köpek dişleri bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım bugün çok daha iyi olur umarım

Geçen anlatıyo annem, ablama yatmadan önce bi biberon sıcak süt yapıp yatağın başucuna koyarmış o gece uyanınca ordan alıp içermiş
Ee dedim ya erken uyanıp sıcak sütü içip yansaydı, hiç aklıma gelmemişti hiçte öyle bişey olmadı dedi şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…