2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@AreN5 benim dünür yok ortalıkta damat kaçtı ben talibim arene :)
Oğluma bi sorayım o zaman :)

Dr sordum bana hiç zorlamıcaksın dedi. 1 hafta dene yemezse 1 ay ara ver tekrar dene tekrar 1 ay ver dedi. Ama tabiki aren ağzına pütürlü geldigi an kusuyor. Ben bu durumu kabullendim. Blendır yaptığımda herşeyi yiyor pütürlü yaptığımda kusuyor. Aç kalıp yemekten soğumasındansa böyle vermeyi tercih ediyorum.. Elbet bigün çiğneyecekler.. Yani umarım inş..
Zaten bu aralar çocuk düşünüyorsun. Biraz daha bekleyebiliriz bizde
@minnakkartal yrn arenin kahvaltısını miranın eşliginde yediricem :)

Ay benimde dünürüm yok ya :) bi arkadaşımız yiğenine istiyo gökçeyi. Antepliler fıstık bahçeleri varmış kaçırma sakın diyo ama bilemedik
Gel akaibu biz birbirimizle dünür olalım. Çocuklarımızın da huyu huyuna zaten. Pütürsüz pütürsüz geçinip giderler..

Hıh kimse umutlanmasin boşuna mira bizden başkasına bakmaz

İyi geceler kızlar birsey sorucam dişlerinin hepsini tamamlayan varmı?en hızlı isimdeyimgucumdeyim çıkarmıştı önde gidiyodunuz yanlış hatırlamıyorsam biz 3 gündür 37,5 atesliyiz baktım son dişler kabarmış iştah yok sürekli ağlıyo gündüz uykumuzda yok zaten önce griple başlıyo tüm dişler öyle çıktı biten varsa yazarbilir mi?

Aynen öyleyiz bi haftadır bugün baktım köpek dişi çıkmış

Oo aren gibi damat bulmuşum hiç kaçırır mıyım sabah akşam çorba içer lapa yerler artık

Ne yalan söyliyim bizimde arende gözümüz vardı zaten. Ama kız evi işte ilk adımı karşıdan bekledik
Bundan sonra iyi günde kötü günde dünürümsün akaibu :) ayy yaşasın sonunda benim de artık bi dünürüm var

Aren de çok hızlı çıkarttı. Ağzını tam açtırmadığı için bakamıyorum ama en son 16 da kalmıştık..

Aren de çok hızlı çıkarttı. Ağzını tam açtırmadığı için bakamıyorum ama en son 16 da kalmıştık..
Hadi hayırlısı ben diş çektirdiğimde köklerınden dolayı 1 ay ağrı cektım hepsinde oyle oldu dr diyorki çok kuvvetli diş köklerin acaba diyorum baranın diş kökleride bana çekmiş olabilirmi oda hep zorlandı burayı okuduğum kadarıyla en zor çıkaran biziz böyle bağlantı kurdum artık

Erkek çocukların boyları totalde daha uzun diye biliyorum kızlara göre 90 cm den uzun olan var mı?dr da ağladığı için ölçemedik ben evde ölçtüm 90 cm doğru olabılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…