Oğluma bi sorayım o zaman :)@AreN5 benim dünür yok ortalıkta damat kaçtı ben talibim arene :)
yok canım nerde. Çorbalar mutlaka Pürüzsüz olacak. Kabak dolmasını falan çatalla ezersem yiyodu ıspanağı falanda yediriyodum. Yeşil fasülyeyi bile minik minik yaparsam yiyodu. Çatalla ezince. Ama nolduysa bi kaç aydır kesinlikle böyle şeyler yemiyo. Sadece çorba türü olacak. Sıvı olacak. Muzu yerdi ısıra ısıra onuda yemiyo. ezince yiyo sadece. Kuru üzümü de çiğnemiyodu aslında ağzında bi saat bekletip yumuşayınca yutuyodu direk. Şimdi yüzüne bile bakmıyo.
Bi ara ben hep pütürlü vericem diye inat ettim o da yemicem diye inat etti. o mu terst tepti bilemedim.
Bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum. Arada dayanamayıp yine deniyorum dolmayı falan ama yok almıyo kesiblikle.
Zaten bu aralar çocuk düşünüyorsun. Biraz daha bekleyebiliriz bizdeYogurt-sut
Yumurta(omlet)
Makarna
Eriste
Dolma
Muz
Eti corbasina didip koyuyorum.her turlu corbayi iciyo sebze falan ayirt etmiyo
Yemek konusunda sikinitimiz olmadi pek cok sukur.eline alip yemiyo ama ekmek ve kraker biskuvi haric.islak bisey degince eline tiksiniyo.meyveyi ezip yediriyorum o yuzden.kahvaltida da tahin pekmez ceviz findik badem(robottan geciriyorum) ve biskuviyi sutle ezip yediriyorum kucuk bir kase.omletin yaninda yiyo.bir bardak da portakal veya mandalina suyu iciyo.bali meyvesine katip veriyorum genelde.
Benim ikinci kiz olursa areni alcm gozum var tarz cocuktabeklemede kalin
Gel akaibu biz birbirimizle dünür olalım. Çocuklarımızın da huyu huyuna zaten. Pütürsüz pütürsüz geçinip giderler..Ay benimde dünürüm yok ya :) bi arkadaşımız yiğenine istiyo gökçeyi. Antepliler fıstık bahçeleri varmış kaçırma sakın diyo ama bilemedik
Hadi blendırları bendenGel akaibu biz birbirimizle dünür olalım. Çocuklarımızın da huyu huyuna zaten. Pütürsüz pütürsüz geçinip giderler..
Hıh kimse umutlanmasin boşuna mira bizden başkasına bakmaz@minnakkartal ig de miranın karda yürürken ki videosunu izliyorduk umutla miraya öyle şapkalı falan görünce başladı el sallamaya siz miraya anlamıyosunuz umut hemen anladı ve bişiler söyledi :)@ayferzey gelinin elden gidiyor haberin Olsun umutun miranın videolarının hayranı
Bizde tesekkür ederiz teyzesi:)Teşekkür ederiz teyzesi ecemizde çok tatli:)
Bende sade olanı beğendim Demin unutmuşum yazmayıTeşekkür ederim kızlar, sanırım sade göndericem çoğunluğa uyayim :)
Oo aren gibi damat bulmuşum hiç kaçırır mıyımGel akaibu biz birbirimizle dünür olalım. Çocuklarımızın da huyu huyuna zaten. Pütürsüz pütürsüz geçinip giderler..
Hadi blendırları benden
Aynen öyleyiz bi haftadır bugün baktım köpek dişi çıkmışİyi geceler kızlar birsey sorucam dişlerinin hepsini tamamlayan varmı?en hızlıisimdeyimgucumdeyim çıkarmıştı önde gidiyodunuz yanlış hatırlamıyorsam biz 3 gündür 37,5 atesliyiz baktım son dişler kabarmış iştah yok sürekli ağlıyo gündüz uykumuzda yok zaten önce griple başlıyo tüm dişler öyle çıktı biten varsa yazarbilir mi?
Dünürüm benim buralarda olmasamda söz verdık birbirimize vazgecmek yok aldık gitti bizim hünerlerımızı bilmiyorsun dahaBilmezmiyim canım hayalimdeki damat adayı
Hayırlı olsun dişiniz biz onları çoktan çıkardık son 2 dişteyiz bitınce rahatlıcaz inşaallahAynen öyleyiz bi haftadır bugün baktım köpek dişi çıkmış
Baya iltifatlaşmışsınız gözüm üzerınızdeTeşekkür ederiz teyzesi ecemizde çok tatli:)
Oo aren gibi damat bulmuşum hiç kaçırır mıyımsabah akşam çorba içer lapa yerler artık
Bundan sonra iyi günde kötü günde dünürümsün akaibu :) ayy yaşasın sonunda benim de artık bi dünürüm varNe yalan söyliyim bizimde arende gözümüz vardı zaten. Ama kız evi işte ilk adımı karşıdan bekledik
Aren de çok hızlı çıkarttı. Ağzını tam açtırmadığı için bakamıyorum ama en son 16 da kalmıştık..İyi geceler kızlar birsey sorucam dişlerinin hepsini tamamlayan varmı?en hızlıisimdeyimgucumdeyim çıkarmıştı önde gidiyodunuz yanlış hatırlamıyorsam biz 3 gündür 37,5 atesliyiz baktım son dişler kabarmış iştah yok sürekli ağlıyo gündüz uykumuzda yok zaten önce griple başlıyo tüm dişler öyle çıktı biten varsa yazarbilir mi?
Hadi hayırlısı ben diş çektirdiğimde köklerınden dolayı 1 ay ağrı cektım hepsinde oyle oldu dr diyorki çok kuvvetli diş köklerin acaba diyorum baranın diş kökleride bana çekmiş olabilirmi oda hep zorlandı burayı okuduğum kadarıyla en zor çıkaran biziz böyle bağlantı kurdum artıkAren de çok hızlı çıkarttı. Ağzını tam açtırmadığı için bakamıyorum ama en son 16 da kalmıştık..
Bundan sonra iyi günde kötü günde dünürümsün akaibu :) ayy yaşasın sonunda benim de artık bi dünürüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?