2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben aslında kahve dalan sevmem çay bile sevmem. Kırk yılda bi mocca içerim o da çikolatalı olduğu için seviyorum heralde.
Bu sakarlıkla kahveyi krem koltukta içme cesaretini gösterdim. Ve tabi ki döktüm iyiki eşim evdeymiş sildi sağolsun benim gücüm yetmezdi. Elin değmişken koltuğu tamamen sil bari dedim sildi onuda aradan çıkartmış oldum

canm bnce sade olan guzel bende biara yapmak istemistm ama malzemeleriyle ayni fiyata geldi nerdeyse oyzden yaptrmistim cokta guzel yapmissn eline saglik cok harika bi hediye bncee bak bzmkide sade cerceve

Eklentiler

• 1452020673797.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 69
Kizim bugün hic bisi yemedi sadece yarim muz yedi yediginide kustu sonra bi daha kustu mammam diye gezdi makarna yaptim cok seviyo diye azicik yedi onuda kustu hic keyfi yok surati hep aglayacak gibi cok uzgunum ne oldu hic anlayamadim bide kustugu yeri gosterip pis pis diye ona agladi hic biseyide yoktu birden ne oldu anlamadim surekli aglamakli duruyo cok üzülüyorum

Kıyamam kuzum inşallah hastalanmamıştır midesini sakinleştirecek bi bitki çayı yapsan yada ılık limonlu bi çorba fln

kuzum ya yarına bişeyi kalmaz inşallah canım

En iyisi koltukları sildirmek istediğinde bunu tekrarla canım, aradan çıkmış ne güzel:)) Her işte bir hayır varmış diye boşuna dememisler

canm bnce sade olan guzel bende biara yapmak istemistm ama malzemeleriyle ayni fiyata geldi nerdeyse oyzden yaptrmistim cokta guzel yapmissn eline saglik cok harika bi hediye bncee bak bzmkide sade cerceve
Teşekkür ederim canım, sizin çerçeve de çok güzelmiş gerçekten. Kerem Alp e de yapıyorum ben şimdi. O yüzden girdim bu işe:))

Geçmiş olsun canım. Hemen toparlanır inşallah

En iyisi koltukları sildirmek istediğinde bunu tekrarla canım, aradan çıkmış ne güzel:)) Her işte bir hayır varmış diye boşuna dememisler

Teşekkür ederim canım, sizin çerçeve de çok güzelmiş gerçekten. Kerem Alp e de yapıyorum ben şimdi. O yüzden girdim bu işe:))

Geçmiş olsun canım. Hemen toparlanır inşallah

Çok geçmiş olsun canım ya devam ederse bi dr a göster bence

Geçmiş olsun canım inşallah devam etmez iyileşir geçen gün ece de öyle oldu tüm gün birsey yemedi çok keyifsizdi en son meme emerek uyudu tam yatırırken kustu sonra bir kez daha kustu ertesi güne birşeyi kalmadı

öyle cidden iyi oldu dicem nerdeyse :) seni ayda bir alayım ben koltuklar için iyi siliyosun dedim zatnr :)

Ay o kadar güldüm ki

Çok iyiymiş ya

Bak yazmayayim diyorum ama yine cikiyor ortak ozellikler.. yok kardesin yedigini saatlerce agzinda tutmasi yok cay kahve sevmemeler binde bir cikolatali falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…