canm bnce sade olan guzel bende biara yapmak istemistm ama malzemeleriyle ayni fiyata geldi nerdeyse oyzden yaptrmistim cokta guzel yapmissn eline saglik cok harika bi hediye bncee bak bzmkide sade cerceveEki Görüntüle 1736335 Eki Görüntüle 1736336 Eki Görüntüle 1736340
Kızlar arkadaşımın kızının ilk yaş günü için bu panoyu işledim. Doğum panosu. Sizce çerçeve sade mi olsun yoksa diğerlerinden biri mi? Sürpriz yapıcam ona da soramiyorum:) kenarlarindakileri yapistirmadigim için çok düzgün durmuyor ama sizden fikir alıp ona göre yapıştırcam:))
Kıyamam kuzum inşallah hastalanmamıştır midesini sakinleştirecek bi bitki çayı yapsan yada ılık limonlu bi çorba flnKizim bugün hic bisi yemedi sadece yarim muz yedi yediginide kustu sonra bi daha kustu mammam diye gezdi makarna yaptim cok seviyo diye azicik yedi onuda kustu hic keyfi yok surati hep aglayacak gibi cok uzgunum ne oldu hic anlayamadim bide kustugu yeri gosterip pis pis diye ona agladi hic biseyide yoktu birden ne oldu anlamadim surekli aglamakli duruyo cok üzülüyorum
kuzum ya yarına bişeyi kalmaz inşallah canımKizim bugün hic bisi yemedi sadece yarim muz yedi yediginide kustu sonra bi daha kustu mammam diye gezdi makarna yaptim cok seviyo diye azicik yedi onuda kustu hic keyfi yok surati hep aglayacak gibi cok uzgunum ne oldu hic anlayamadim bide kustugu yeri gosterip pis pis diye ona agladi hic biseyide yoktu birden ne oldu anlamadim surekli aglamakli duruyo cok üzülüyorum
En iyisi koltukları sildirmek istediğinde bunu tekrarla canım, aradan çıkmış ne güzel:)) Her işte bir hayır varmış diye boşuna dememislerBen aslında kahve dalan sevmem çay bile sevmem. Kırk yılda bi mocca içerim o da çikolatalı olduğu için seviyorum heralde.
Bu sakarlıkla kahveyi krem koltukta içme cesaretini gösterdim. Ve tabi ki döktümiyiki eşim evdeymiş sildi sağolsun benim gücüm yetmezdi. Elin değmişken koltuğu tamamen sil bari dedim sildi onuda aradan çıkartmış oldum
Teşekkür ederim canım, sizin çerçeve de çok güzelmiş gerçekten. Kerem Alp e de yapıyorum ben şimdi. O yüzden girdim bu işe:))canm bnce sade olan guzel bende biara yapmak istemistm ama malzemeleriyle ayni fiyata geldi nerdeyse oyzden yaptrmistim cokta guzel yapmissn eline saglik cok harika bi hediye bncee bak bzmkide sade cerceve
Geçmiş olsun canım. Hemen toparlanır inşallahKizim bugün hic bisi yemedi sadece yarim muz yedi yediginide kustu sonra bi daha kustu mammam diye gezdi makarna yaptim cok seviyo diye azicik yedi onuda kustu hic keyfi yok surati hep aglayacak gibi cok uzgunum ne oldu hic anlayamadim bide kustugu yeri gosterip pis pis diye ona agladi hic biseyide yoktu birden ne oldu anlamadim surekli aglamakli duruyo cok üzülüyorum
En iyisi koltukları sildirmek istediğinde bunu tekrarla canım, aradan çıkmış ne güzel:)) Her işte bir hayır varmış diye boşuna dememislerBen aslında kahve dalan sevmem çay bile sevmem. Kırk yılda bi mocca içerim o da çikolatalı olduğu için seviyorum heralde.
Bu sakarlıkla kahveyi krem koltukta içme cesaretini gösterdim. Ve tabi ki döktümiyiki eşim evdeymiş sildi sağolsun benim gücüm yetmezdi. Elin değmişken koltuğu tamamen sil bari dedim sildi onuda aradan çıkartmış oldum
Teşekkür ederim canım, sizin çerçeve de çok güzelmiş gerçekten. Kerem Alp e de yapıyorum ben şimdi. O yüzden girdim bu işe:))canm bnce sade olan guzel bende biara yapmak istemistm ama malzemeleriyle ayni fiyata geldi nerdeyse oyzden yaptrmistim cokta guzel yapmissn eline saglik cok harika bi hediye bncee bak bzmkide sade cerceve
Geçmiş olsun canım. Hemen toparlanır inşallahKizim bugün hic bisi yemedi sadece yarim muz yedi yediginide kustu sonra bi daha kustu mammam diye gezdi makarna yaptim cok seviyo diye azicik yedi onuda kustu hic keyfi yok surati hep aglayacak gibi cok uzgunum ne oldu hic anlayamadim bide kustugu yeri gosterip pis pis diye ona agladi hic biseyide yoktu birden ne oldu anlamadim surekli aglamakli duruyo cok üzülüyorum
Çok geçmiş olsun canım ya devam ederse bi dr a göster benceKizim bugün hic bisi yemedi sadece yarim muz yedi yediginide kustu sonra bi daha kustu mammam diye gezdi makarna yaptim cok seviyo diye azicik yedi onuda kustu hic keyfi yok surati hep aglayacak gibi cok uzgunum ne oldu hic anlayamadim bide kustugu yeri gosterip pis pis diye ona agladi hic biseyide yoktu birden ne oldu anlamadim surekli aglamakli duruyo cok üzülüyorum
Geçmiş olsun canım inşallah devam etmez iyileşir geçen gün ece de öyle oldu tüm gün birsey yemedi çok keyifsizdi en son meme emerek uyudu tam yatırırken kustu sonra bir kez daha kustu ertesi güne birşeyi kalmadıKizim bugün hic bisi yemedi sadece yarim muz yedi yediginide kustu sonra bi daha kustu mammam diye gezdi makarna yaptim cok seviyo diye azicik yedi onuda kustu hic keyfi yok surati hep aglayacak gibi cok uzgunum ne oldu hic anlayamadim bide kustugu yeri gosterip pis pis diye ona agladi hic biseyide yoktu birden ne oldu anlamadim surekli aglamakli duruyo cok üzülüyorum
öyle cidden iyi oldu dicem nerdeyse :) seni ayda bir alayım ben koltuklar için iyi siliyosun dedim zatnr :)En iyisi koltukları sildirmek istediğinde bunu tekrarla canım, aradan çıkmış ne güzel:)) Her işte bir hayır varmış diye boşuna dememisler
Teşekkür ederim canım, sizin çerçeve de çok güzelmiş gerçekten. Kerem Alp e de yapıyorum ben şimdi. O yüzden girdim bu işe:))
Geçmiş olsun canım. Hemen toparlanır inşallah
Ay o kadar güldüm kiYa eşim bugün kafayı bana takmış:)) Sürekli Kerem Alp e diyor ki, annen admin olmuş oğlum, annen hacker olmuş, şu anda milyonlarca kadının hayatını kurtarıyor yok bizim apartmanin önüne tabela asıcam kadınlar kulübü terme Şubesi diye... Daha o kadarcok sey varki halimi dusunun..
Ya eşim bugün kafayı bana takmış:)) Sürekli Kerem Alp e diyor ki, annen admin olmuş oğlum, annen hacker olmuş, şu anda milyonlarca kadının hayatını kurtarıyor yok bizim apartmanin önüne tabela asıcam kadınlar kulübü terme Şubesi diye... Daha o kadarcok sey varki halimi dusunun..
Canim cok geçmiş olsun.inşallah sabaha bişeyi kalmaz.Kizlar cok.sagolun uyumak istedi emdi kusarak yine uyandi ne yapcagimi sasirmis durumdayim bi daha kusma olursa hemen hastaneye.gidicez inşallah tekrarlamaz
Bak yazmayayim diyorum ama yine cikiyor ortak ozellikler.. yok kardesin yedigini saatlerce agzinda tutmasi yok cay kahve sevmemeler binde bir cikolatali falanBen aslında kahve dalan sevmem çay bile sevmem. Kırk yılda bi mocca içerim o da çikolatalı olduğu için seviyorum heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?