Annesi şimdi bir güzel nazar duası okuyup o nefesinle tekrar üfle yoksa nazar değecekDün gece maşallah betül hiç uyanmadı neferim kuvvetli midir nedir bizimle yatta bizim yatakta bende yattığım yerde bi güzel okudum üfledim uyudu yatağına koydum bi uyandım sabah ezanı okunuyo betül uyuyo mışıl mışıl kalktım namaz filan kıldım baktım hala ses yok saa 7.30-8 gibi eşim işe gitti bende betülü yatağından aldım yanıma hala uyuyo bende uyumuşum bi uyandım saat 10.30
Tosbiğime de yaptım tabiki:) Terapi gibi geldi bu kanaviçe işi bana kızlar. KeremAlp uyuduktan sonra alıyorum elime yavaş yavaş 3-4 günde bitiyor. Pembeli olanın albenisi daha çok gibi ama bu da olmuş dimi:))Eki Görüntüle 1736681
Ay çok güldüm ya, alem bu kocalarküçükken seccadr işlrmiştim annemlerden heveslenip. Hep yamık yumuk olmuştu o geldi aklıma :)))
Sadece suyunu koysa anlarım dicem de. Hem su hem süt. Gözümle görmezsem içtiğini benim içim rahat etmez kesin :) döker eder çocuk ya cidden çok rahatmış. Bende nasıl yorulduysam artık :) eşimde vicdan yaptırıyo özür dile çocuktan öksüz gibi bırakmışsın yere. Allahtan babası yanında falan. Ona da konu çıktı :)
Biz biraz detay düşünüyoruz sanırım:) Benim aklıma da hep içerken nefes borusuna kacsa tek başına filan düşüncesi geliyorBizimde aynen öyle 12 diş köpek dişleri bekliyoruz
Çok geçmiş olsun canım bugün çok daha iyi olur umarım
Geçen anlatıyo annem, ablama yatmadan önce bi biberon sıcak süt yapıp yatağın başucuna koyarmış o gece uyanınca ordan alıp içermiş
Ee dedim ya erken uyanıp sıcak sütü içip yansaydı, hiç aklıma gelmemişti hiçte öyle bişey olmadı dedi şaka gibi
Ohh mis gibi:))) MaşallahDün gece maşallah betül hiç uyanmadı neferim kuvvetli midir nedir bizimle yatta bizim yatakta bende yattığım yerde bi güzel okudum üfledim uyudu yatağına koydum bi uyandım sabah ezanı okunuyo betül uyuyo mışıl mışıl kalktım namaz filan kıldım baktım hala ses yok saa 7.30-8 gibi eşim işe gitti bende betülü yatağından aldım yanıma hala uyuyo bende uyumuşum bi uyandım saat 10.30
Teşekkür ederim canım. Evet internette hazır şablonlar var ona göre bakıp yapıyorum. Bazen büyük küçük gelme durumuna göre birkaç şeyi kafamdan yaptığım da oldu tabi ama genel olarak hepsinin var.Yaaaa harika valla çok güzel olmuş..
Ay bu yazıların şekillerin bi şablonu falan mı var da onun üzerinden işliyorsun?Hani böyle bakınca baya zor,uğraştırıcı bişeymiş gibi geliyor da bana..
Bi vitamin takviyesi mi alsan acaba bi de çok yorma kendini bu ara bırak işler kalsın uzan dinlenKızlar ben yine grip oldum daha yeni atlatmıştım burnum tıkanık başım ağrıyor dökülüyorum resmen
Geçmiş olsun canım, ben de 10 gün ara ile oldum 1 aydır hastaydım. Yeni yeni toparlanıyorum. Bu virüsün huyu böyle galiba gitmeden geri geliyor. Korkuyorum tekrar gelcek diyeKızlar ben yine grip oldum daha yeni atlatmıştım burnum tıkanık başım ağrıyor dökülüyorum resmen
Yok yaw ne gitmesi mumkun muruh ikizim falan mısın
Bu arada gittin mi hastaneye
Balkabagi corbasi ve meyvelisini nasil yapiyorsun canimArende evde nokta kadar çöp görsün hemen gidip çöp kutusunu atıyor :)
Haftada 1 gün mutlaka sebzeli balık veriyorum
Peynir
Yumurta
Tahin
Meyvenin her çeşidi
Balkabağı çorbası ve meyveli tatlısı
Kuru fasülye
Soslu makarna
Hindi
Et (pirzola biftek kuşbaşı kıyma)
Sebze
Tarhana yayla mercimek çorbası
Yazın erginar falan veriyorum. 5 taneyi geçti ama..
Yani ben herşey veriyorum çok şükür yiyor da. Sadece süt içmiyor onuda az da olsa bişeylerin içine katarak veriyorum..
Gökçe blendırı bıraktı diye hatırlıyorum ? Üzümü falan çiğniyordu ama.
Ahh bende.. Geçen cafede çubuk kraker istedi. Çocuklardan görüp. Neyse oturturup verdim 2 tane falan emerek de olsa yedi. Üçüncüde birden bi kustu. Ben hiç umutlu değilim malesef..
Çok geçmiş olsn cnm ya. Midesini mi üşüttü acaba. Sabaha düzelir inş.
K kaapi bayıldım harika yapmışsın.. Bende sade olanı beğendim..
Ay kızlar hepinizin dünürü var benim neden yok ;(
benimki kendi dilinde tam bir kadın çenesine sahip ama kendi dilindeKonuşmaları nasıl kızlar oğlanların kızçelerin hangi kelimeleri söylüyorlar?
canım geçmiş olsun bence de bi vitamin alsan dinlen dicem ama üç çocukla ne mümkündürKızlar ben yine grip oldum daha yeni atlatmıştım burnum tıkanık başım ağrıyor dökülüyorum resmen
ay banada bir kez oldu instagram şifremi kabul etmedi fln bildiğin bunalıma girdim sonra facele bağlandan telime şifrte fln aldım neyse çözüldüde rahatladım ama uzun süre eşimin dilinden kurtulamadımKizlaaaarrrr yuregim sizlaaarrr..
Instagram hesabim silinmiş
Gitti cekilisler
günlük hayatta sıkça kullandığımız çoğu krlimeyi söylüyo dili döndüğünce. 2 li cümleler kuruyo. Kapak aç. Anne acıyo falan gibi basit şeyler. Bıdır bıdır kendi dilince bişeyler konuşuyo sürekli.Konuşmaları nasıl kızlar oğlanların kızçelerin hangi kelimeleri söylüyorlar?
canım cidden bi takviye mi alsan ki. Geçmiş olsunKızlar ben yine grip oldum daha yeni atlatmıştım burnum tıkanık başım ağrıyor dökülüyorum resmen
benim ki yemiyo canım.Merhabalar kızlar size iki sorum var. gurmebebekte 18-24 ay beslenmeye baktım menüleri görünce benim kız aç mı yaşıyor diye düşündüm. sizler günde ana ve ara öğün olarak 6 öğün yedirebiliyormusunuz merak ettim. ikinci sorum şu: elif adaya ilk defa resim defteri ve kuru boya kalemi aldım sadece sinirlenince karalama yapıyor onun dışında itinayla resim çiziyor pur dikkat. at, inek ve lamba çiziyor sonra bana dönüp anne bak at çizdim vs. Diye gösteriyor ve hep cizecegi nesneyi karşısına alıp yada karşısına geçip çiziyor. sizinkilerde böyle yapıyor mu? Yoksa benim kızın resme yeteneği var diye düşünüp üstüne egilmelimiyim bu konunun.cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Bi vitamin takviyesi mi alsan acaba bi de çok yorma kendini bu ara bırak işler kalsın uzan dinlen
Geçmiş olsun canım, ben de 10 gün ara ile oldum 1 aydır hastaydım. Yeni yeni toparlanıyorum. Bu virüsün huyu böyle galiba gitmeden geri geliyor. Korkuyorum tekrar gelcek diye
benimki kendi dilinde tam bir kadın çenesine sahip ama kendi dilinde
canım geçmiş olsun bence de bi vitamin alsan dinlen dicem ama üç çocukla ne mümkündür
ay banada bir kez oldu instagram şifremi kabul etmedi fln bildiğin bunalıma girdim sonra facele bağlandan telime şifrte fln aldım neyse çözüldüde rahatladım ama uzun süre eşimin dilinden kurtulamadım
Sağolun kızlar ilk kasımın 14 ünde dügün vardı oraya gittiğim gün hasta olmuştum bir hafta öncesine kadar öksürügüm vardı çok fazla bir haftadır iyiydim dün baş ağrısıyla başladı bugün çok kötüyüm sabahtan beri yemek bile yiyemiyorum midem bulanıyor sanırım bağişiklığım zayıfladı normalde senede bir kere ya da iki kere hasta olurdum ayakta atlatırdım bu sene kötü oldum olmazsa bir vitamin falan alayımgünlük hayatta sıkça kullandığımız çoğu krlimeyi söylüyo dili döndüğünce. 2 li cümleler kuruyo. Kapak aç. Anne acıyo falan gibi basit şeyler. Bıdır bıdır kendi dilince bişeyler konuşuyo sürekli.
canım cidden bi takviye mi alsan ki. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?