2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Dün gece maşallah betül hiç uyanmadı neferim kuvvetli midir nedir bizimle yatta bizim yatakta bende yattığım yerde bi güzel okudum üfledim uyudu yatağına koydum bi uyandım sabah ezanı okunuyo betül uyuyo mışıl mışıl kalktım namaz filan kıldım baktım hala ses yok saa 7.30-8 gibi eşim işe gitti bende betülü yatağından aldım yanıma hala uyuyo bende uyumuşum bi uyandım saat 10.30

Annesi şimdi bir güzel nazar duası okuyup o nefesinle tekrar üfle yoksa nazar değecek maşallah ya darısı bizim sıpaların başına

Yaaaa harika valla çok güzel olmuş..
Ay bu yazıların şekillerin bi şablonu falan mı var da onun üzerinden işliyorsun?Hani böyle bakınca baya zor,uğraştırıcı bişeymiş gibi geliyor da bana..

Konuşmaları nasıl kızlar oğlanların kızçelerin hangi kelimeleri söylüyorlar?

Ay çok güldüm ya, alem bu kocalar

Biz biraz detay düşünüyoruz sanırım:) Benim aklıma da hep içerken nefes borusuna kacsa tek başına filan düşüncesi geliyor

Ohh mis gibi:))) Maşallah

Yaaaa harika valla çok güzel olmuş..
Ay bu yazıların şekillerin bi şablonu falan mı var da onun üzerinden işliyorsun?Hani böyle bakınca baya zor,uğraştırıcı bişeymiş gibi geliyor da bana..
Teşekkür ederim canım. Evet internette hazır şablonlar var ona göre bakıp yapıyorum. Bazen büyük küçük gelme durumuna göre birkaç şeyi kafamdan yaptığım da oldu tabi ama genel olarak hepsinin var.

Kızlar ben yine grip oldum daha yeni atlatmıştım burnum tıkanık başım ağrıyor dökülüyorum resmen

Kızlar ben yine grip oldum daha yeni atlatmıştım burnum tıkanık başım ağrıyor dökülüyorum resmen
Geçmiş olsun canım, ben de 10 gün ara ile oldum 1 aydır hastaydım. Yeni yeni toparlanıyorum. Bu virüsün huyu böyle galiba gitmeden geri geliyor. Korkuyorum tekrar gelcek diye

ruh ikizim falan mısın
Bu arada gittin mi hastaneye
Yok yaw ne gitmesi mumkun mu
Balkabagi corbasi ve meyvelisini nasil yapiyorsun canim

Kizlaaaarrrr yuregim sizlaaarrr..
Instagram hesabim silinmiş
Gitti cekilisler

Eski hesabim duruyo ama simdi gordum. Kizkardesimin hesabiydi, ig sifre istedi bende bilmedigim icin ona postaladim o da unutmus sifreyi. Unut o hesabi dedi ama nolcak simdi resimlerim var icinde

benimki kendi dilinde tam bir kadın çenesine sahip ama kendi dilinde

canım geçmiş olsun bence de bi vitamin alsan dinlen dicem ama üç çocukla ne mümkündür
Kizlaaaarrrr yuregim sizlaaarrr..
Instagram hesabim silinmiş
Gitti cekilisler
ay banada bir kez oldu instagram şifremi kabul etmedi fln bildiğin bunalıma girdim sonra facele bağlandan telime şifrte fln aldım neyse çözüldüde rahatladım ama uzun süre eşimin dilinden kurtulamadım

günlük hayatta sıkça kullandığımız çoğu krlimeyi söylüyo dili döndüğünce. 2 li cümleler kuruyo. Kapak aç. Anne acıyo falan gibi basit şeyler. Bıdır bıdır kendi dilince bişeyler konuşuyo sürekli.
canım cidden bi takviye mi alsan ki. Geçmiş olsun

Merhabalar kızlar size iki sorum var. gurmebebekte 18-24 ay beslenmeye baktım menüleri görünce benim kız aç mı yaşıyor diye düşündüm. sizler günde ana ve ara öğün olarak 6 öğün yedirebiliyormusunuz merak ettim. ikinci sorum şu: elif adaya ilk defa resim defteri ve kuru boya kalemi aldım sadece sinirlenince karalama yapıyor onun dışında itinayla resim çiziyor pur dikkat. at, inek ve lamba çiziyor sonra bana dönüp anne bak at çizdim vs. Diye gösteriyor ve hep cizecegi nesneyi karşısına alıp yada karşısına geçip çiziyor. sizinkilerde böyle yapıyor mu? Yoksa benim kızın resme yeteneği var diye düşünüp üstüne egilmelimiyim bu konunun.cevaplar için şimdiden teşekkürler.

benim ki yemiyo canım.
Bu çizdiği şeyleri gerçekten benzetiyo mu? Azıcıkta olsa canım çok şaşırdım benim kız sadece karalama yapıyo. Kare kalp falan çiziyorum o içini boyuyo. Kalpi kareyi daireyi öğrettim Kocaman çiziyorum taşırıyo tabiki çok düzgün olmuyo ama o kadar

Bi vitamin takviyesi mi alsan acaba bi de çok yorma kendini bu ara bırak işler kalsın uzan dinlen

Geçmiş olsun canım, ben de 10 gün ara ile oldum 1 aydır hastaydım. Yeni yeni toparlanıyorum. Bu virüsün huyu böyle galiba gitmeden geri geliyor. Korkuyorum tekrar gelcek diye

Sağolun kızlar ilk kasımın 14 ünde dügün vardı oraya gittiğim gün hasta olmuştum bir hafta öncesine kadar öksürügüm vardı çok fazla bir haftadır iyiydim dün baş ağrısıyla başladı bugün çok kötüyüm sabahtan beri yemek bile yiyemiyorum midem bulanıyor sanırım bağişiklığım zayıfladı normalde senede bir kere ya da iki kere hasta olurdum ayakta atlatırdım bu sene kötü oldum olmazsa bir vitamin falan alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…