Canım yemek konusunda kahvaltı arada meyve öğlen yemegi akşam yemegi yine meyve şeklinde ama ben meyveleri daha çok eline veriyorum o şekilde seviyor çizim konusunda Ece sadece karalama yapıyor çizdiği belirli bir şekil yok bence Elif in bu konuda yeteneği olabilir maşallah onaMerhabalar kızlar size iki sorum var. gurmebebekte 18-24 ay beslenmeye baktım menüleri görünce benim kız aç mı yaşıyor diye düşündüm. sizler günde ana ve ara öğün olarak 6 öğün yedirebiliyormusunuz merak ettim. ikinci sorum şu: elif adaya ilk defa resim defteri ve kuru boya kalemi aldım sadece sinirlenince karalama yapıyor onun dışında itinayla resim çiziyor pur dikkat. at, inek ve lamba çiziyor sonra bana dönüp anne bak at çizdim vs. Diye gösteriyor ve hep cizecegi nesneyi karşısına alıp yada karşısına geçip çiziyor. sizinkilerde böyle yapıyor mu? Yoksa benim kızın resme yeteneği var diye düşünüp üstüne egilmelimiyim bu konunun.cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Çok kaybolma dünürüm bak kız elden gidiyorDünürüm benim buralarda olmasamda söz verdık birbirimize vazgecmek yok aldık gitti bizim hünerlerımızı bilmiyorsun daha
Çok şaşırdım gerçekten. Demekki cidden zevk alıyo. Bu yaşta bileylere konsantre olmaları pek kolay değil. Ben anlamam ama gökçeyle kıyaslarsam picasso kalır yanında elif ada bu anlattıklarınla.Kafa vücut benzetmeye çalışıyor avizeyi baya benzetiyor şimdilik. bende şaşırıyorum bu duruma çünkü bugüne kadar hiç bukadar birseye konsantre görmedim elif adayı.
Teşekkür ederiz teyzesi. benim kız yemek ve büyüme konusunda sizinkilerden geride malum. Eceye de maşallah. elifin içinden sanatçı bir ruh çıkarsa yememesini sanatına bağlayıp biraz mutlu olucam[/QUOTE]QUOTE="yaz yagmuru, post: 44484033, member: 619731"]Canım yemek konusunda kahvaltı arada meyve öğlen yemegi akşam yemegi yine meyve şeklinde ama ben meyveleri daha çok eline veriyorum o şekilde seviyor çizim konusunda Ece sadece karalama yapıyor çizdiği belirli bir şekil yok bence Elif in bu konuda yeteneği olabilir maşallah ona
Ece de kalem boyaların ucunu ısırıyor hep abilerinin boyalarını da mahvediyor çocuklar isyanda vallahiBen aklıma estikçe yemek yediriyorum artık o sırada menümüzde elimizde ne varsa :) çizim meselesine elince benim oğlanın büyük boy resim defteri var ve pastel boyaları var. Genellikle boyaları ağıza sokma sokmama kavgası yapıyoruz. Çizim namına bişey yok yani. Karalar arada bi de ben ev ağaç güneş falan çizip gösteriyorum gerçi çocuk nesneleri yanlış tanıyacak zira benim çizimin de berbat :)))
Olabilir bünyesi belki sana çekmiştir.. Biz çok şükür diş de pek sorun yaşamadık.Hadi hayırlısı ben diş çektirdiğimde köklerınden dolayı 1 ay ağrı cektım hepsinde oyle oldu dr diyorki çok kuvvetli diş köklerin acaba diyorum baranın diş kökleride bana çekmiş olabilirmi oda hep zorlandı burayı okuduğum kadarıyla en zor çıkaran biziz böyle bağlantı kurdum artık
aaa gerçekten mi.. Oysa herkesin doğumunu çok iyi biliyorsun keşke senin oğlana yakışır bi gelini hemen ayarlasaymışsınKoskoca sayfa kurucusuyuz.. Ama bizim dünürümüz yok
Düştü gitti bebe (pepe) su dede anne baba yeğenlerimin ve eşimin adını söylüyor vs. Cümleyi sadece bişeyi yere atınca anne düştü diyor o kadar..Konuşmaları nasıl kızlar oğlanların kızçelerin hangi kelimeleri söylüyorlar?
Çok geçmiş olsun ya. Geçer inş. çabucak.Kızlar ben yine grip oldum daha yeni atlatmıştım burnum tıkanık başım ağrıyor dökülüyorum resmen
Ay aren öğrenmiş her kapıyı kendi açıyor..Aayy mutfağa gitcekmiş hanım kapıyı aç aç diyo açtım gitti baktı baktı tezgahta taze soğan vardı onu istedi yedi çoğunu ev leş gibi kokuyo şuanda onu geçtim öyküye yaklaşılmaz :)
Ben buharda yapıyorum ama sen tencerede de yapabilirsin. Balkabağı patates soğan sarımsak hepsini buharda pişiriyorum. Tavuk suyuyla da blendr yapıyorum.. İstersen soğan ve sarımsağı tüm koyup piştikten sonra çıkabilirsin ama ben onlarıda yediriyorum. Tatlısıda yine buharda elmayı muzu balkabağını pişirip ceviz ekleyip blendr yapıyorum..Yok yaw ne gitmesi mumkun mu
Balkabagi corbasi ve meyvelisini nasil yapiyorsun canim
Benim eski hesabım öyle oldu halada şifresini hatırlayamıyorum duruyor öyle..Eski hesabim duruyo ama simdi gordum. Kizkardesimin hesabiydi, ig sifre istedi bende bilmedigim icin ona postaladim o da unutmus sifreyi. Unut o hesabi dedi ama nolcak simdi resimlerim var icinde
Ben 6 veriyordm ama şimdiMerhabalar kızlar size iki sorum var. gurmebebekte 18-24 ay beslenmeye baktım menüleri görünce benim kız aç mı yaşıyor diye düşündüm. sizler günde ana ve ara öğün olarak 6 öğün yedirebiliyormusunuz merak ettim. ikinci sorum şu: elif adaya ilk defa resim defteri ve kuru boya kalemi aldım sadece sinirlenince karalama yapıyor onun dışında itinayla resim çiziyor pur dikkat. at, inek ve lamba çiziyor sonra bana dönüp anne bak at çizdim vs. Diye gösteriyor ve hep cizecegi nesneyi karşısına alıp yada karşısına geçip çiziyor. sizinkilerde böyle yapıyor mu? Yoksa benim kızın resme yeteneği var diye düşünüp üstüne egilmelimiyim bu konunun.cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Evet demekki varmış yeteneği gelistirmeye çalışayım o zaman. ilginctir ki annesi resim konusunda okadar yeteneksizki orta okulda okul birincisiyim diye resim hocam 0 vermeye utanirim ama gerçekten yeteneğin hiç yok kızım derdi.keremal post: 44484371 .!.:
Alemsin canım aklıma estikceye sesli güldüm. azada da maşallah demekki her daim yemeye hazır. Allah nazardan korusun.Ben aklıma estikçe yemek yediriyorum artık o sırada menümüzde elimizde ne varsa :) çizim meselesine elince benim oğlanın büyük boy resim defteri var ve pastel boyaları var. Genellikle boyaları ağıza sokma sokmama kavgası yapıyoruz. Çizim namına bişey yok yani. Karalar arada bi de ben ev ağaç güneş falan çizip gösteriyorum gerçi çocuk nesneleri yanlış tanıyacak zira benim çizimin de berbat :)))
Sağol canım inşallahOlabilir bünyesi belki sana çekmiştir.. Biz çok şükür diş de pek sorun yaşamadık.
aaa gerçekten mi.. Oysa herkesin doğumunu çok iyi biliyorsun keşke senin oğlana yakışır bi gelini hemen ayarlasaymışsınneyse kısmet artık..
Düştü gitti bebe (pepe) su dede anne baba yeğenlerimin ve eşimin adını söylüyor vs. Cümleyi sadece bişeyi yere atınca anne düştü diyor o kadar..
Çok geçmiş olsun ya. Geçer inş. çabucak.
Ay aren öğrenmiş her kapıyı kendi açıyor..
Ben buharda yapıyorum ama sen tencerede de yapabilirsin. Balkabağı patates soğan sarımsak hepsini buharda pişiriyorum. Tavuk suyuyla da blendr yapıyorum.. İstersen soğan ve sarımsağı tüm koyup piştikten sonra çıkabilirsin ama ben onlarıda yediriyorum. Tatlısıda yine buharda elmayı muzu balkabağını pişirip ceviz ekleyip blendr yapıyorum..
Benim eski hesabım öyle oldu halada şifresini hatırlayamıyorum duruyor öyle..
Ben 6 veriyordm ama şimdi
5 öğün veriyorum. 3 ana 2 ara.. Aren sağolsun kalemleri amaç dışı kullandığı için ben artık eline vermiyorum. Çünkü ne zaman versem hep burnuna sokarken yakalıyorum.. Senin ki gerçekten yetenekliymiş bence de üzerine düşmelisin..
canım benim ki tek öğün yiyo onun dışında çok nadir aralarda bir kaç kaşık zorla denemelerMerhabalar kızlar size iki sorum var. gurmebebekte 18-24 ay beslenmeye baktım menüleri görünce benim kız aç mı yaşıyor diye düşündüm. sizler günde ana ve ara öğün olarak 6 öğün yedirebiliyormusunuz merak ettim. ikinci sorum şu: elif adaya ilk defa resim defteri ve kuru boya kalemi aldım sadece sinirlenince karalama yapıyor onun dışında itinayla resim çiziyor pur dikkat. at, inek ve lamba çiziyor sonra bana dönüp anne bak at çizdim vs. Diye gösteriyor ve hep cizecegi nesneyi karşısına alıp yada karşısına geçip çiziyor. sizinkilerde böyle yapıyor mu? Yoksa benim kızın resme yeteneği var diye düşünüp üstüne egilmelimiyim bu konunun.cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Bencede korkun miradan :) çenesiyle yıldırcak sizi :)son kontrolde miranın doktoru iki kelimeli cümleleri 2 yaşında kuramıyosa ancak o zaman sorun var diyebiliriz dedi 18 ay ve sonrası gelişim dönemidir tabi tıpki 9 aylık yürüyenler olduğu gibi konuşanda erken vardır ama ben takip ettiğim bebeklerden 18 ayında en az 15 kelime bekliyorum 2 yaşında da 2li cümleler dedi
eşim bizim kız sadece kendi dilinde konuşuyo geç yürüdü geç konuşacak diyince yaptı bu açıklamayı tabi mira kendi dilinde kontrolde de hiç susmadı doktor da bence sabırsızlanmayın baksanıza bide konuşunca napıcaksınız onu düşünün dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?