2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
[QUOTkaibu, post: 44483676, member: 671571"]benim ki yemiyo canım.
Bu çizdiği şeyleri gerçekten benzetiyo mu? Azıcıkta olsa canım çok şaşırdım benim kız sadece karalama yapıyo. Kare kalp falan çiziyorum o içini boyuyo. Kalpi kareyi daireyi öğrettim Kocaman çiziyorum taşırıyo tabiki çok düzgün olmuyo ama o kadar[/QUOTE]
Kafa vücut benzetmeye çalışıyor avizeyi baya benzetiyor şimdilik. bende şaşırıyorum bu duruma çünkü bugüne kadar hiç bukadar birseye konsantre görmedim elif adayı.

Canım yemek konusunda kahvaltı arada meyve öğlen yemegi akşam yemegi yine meyve şeklinde ama ben meyveleri daha çok eline veriyorum o şekilde seviyor çizim konusunda Ece sadece karalama yapıyor çizdiği belirli bir şekil yok bence Elif in bu konuda yeteneği olabilir maşallah ona

Kafa vücut benzetmeye çalışıyor avizeyi baya benzetiyor şimdilik. bende şaşırıyorum bu duruma çünkü bugüne kadar hiç bukadar birseye konsantre görmedim elif adayı.
Çok şaşırdım gerçekten. Demekki cidden zevk alıyo. Bu yaşta bileylere konsantre olmaları pek kolay değil. Ben anlamam ama gökçeyle kıyaslarsam picasso kalır yanında elif ada bu anlattıklarınla. Maşallah fıstığa.
Ya da biz çok yeteneksiziz.
Diğer bebişleri merak ettim cidden şimdi.

QUOTE="yaz yagmuru, post: 44484033, member: 619731"]Canım yemek konusunda kahvaltı arada meyve öğlen yemegi akşam yemegi yine meyve şeklinde ama ben meyveleri daha çok eline veriyorum o şekilde seviyor çizim konusunda Ece sadece karalama yapıyor çizdiği belirli bir şekil yok bence Elif in bu konuda yeteneği olabilir maşallah ona[/QUOTE]
Teşekkür ederiz teyzesi. benim kız yemek ve büyüme konusunda sizinkilerden geride malum. Eceye de maşallah. elifin içinden sanatçı bir ruh çıkarsa yememesini sanatına bağlayıp biraz mutlu olucam

OTE="Akaibu, post: 44484145, member: 671571"]Çok şaşırdım gerçekten. Demekki cidden zevk alıyo. Bu yaşta bileylere konsantre olmaları pek kolay değil. Ben anlamam ama gökçeyle kıyaslarsam picasso kalır yanında elif ada bu anlattıklarınla. Maşallah fıstığa.
Ya da biz çok yeteneksiziz.
Diğer bebişleri merak ettim cidden şimdi.[/QUOTE]
Sağol teyzesi senin kız annesine benziyor hamarattir yani.cevherlerini sonradan döker ortaya bence

Teşekkür ederiz teyzesi. benim kız yemek ve büyüme konusunda sizinkilerden geride malum. Eceye de maşallah. elifin içinden sanatçı bir ruh çıkarsa yememesini sanatına bağlayıp biraz mutlu olucam[/QUOTE]
Sagol canım olsun canım sağlıkları yerinde olsun büyüyünce açığı kapatır Elif eminim buna demek ki kas gelişimi çok önde ne güzel

D deterjan Canım maşallah kızına. Kerem alp de karalama yapıyor sadece karalarken de çiçek at filan diyor. Onları ciziyormus güya :))) Ama öyle benzetme filan yok. Zaten şimdiden kasları filan elvermez kerem alpin. Senin kızının özel bir yeteneği olabilir. Bu yönde gelistirebilirsin

Ben aklıma estikçe yemek yediriyorum artık o sırada menümüzde elimizde ne varsa :) çizim meselesine elince benim oğlanın büyük boy resim defteri var ve pastel boyaları var. Genellikle boyaları ağıza sokma sokmama kavgası yapıyoruz. Çizim namına bişey yok yani. Karalar arada bi de ben ev ağaç güneş falan çizip gösteriyorum gerçi çocuk nesneleri yanlış tanıyacak zira benim çizimin de berbat :)))

Ayy bu eşim bir alem yarın sabah İstanbul a gidecek ya akşam çocukların harçlıklarını verdi ben cumaya kadar yetecek para verdim çocuklara para verme dedi bana bu tamam neyse bana perşembe günü fırtına olursa panjurları kapat bir tanesini biraz aç dedi en son olarak da okulda toplantı yapabilirler yaparlarsa mutlaka git tamammı dedi ( okulda sınıfça bir vukuat olmuş çocuklar sınav sorularını çalmışlar msn den birbirlerine göndermişler ama benim oglumun msn i kapalıydı bugün okulda öğrenmiş olayı müdür yardımcısına söylemiş o da oglumun hesabını incelemiş tamam sen çık demiş o yüzden toplantı olabilir diyor) sanki ben gitmeyeceğim daha bakalım neleri tembihleyecek

Ece de kalem boyaların ucunu ısırıyor hep abilerinin boyalarını da mahvediyor çocuklar isyanda vallahi

Olabilir bünyesi belki sana çekmiştir.. Biz çok şükür diş de pek sorun yaşamadık.

Koskoca sayfa kurucusuyuz.. Ama bizim dünürümüz yok
aaa gerçekten mi.. Oysa herkesin doğumunu çok iyi biliyorsun keşke senin oğlana yakışır bi gelini hemen ayarlasaymışsın neyse kısmet artık..
Konuşmaları nasıl kızlar oğlanların kızçelerin hangi kelimeleri söylüyorlar?
Düştü gitti bebe (pepe) su dede anne baba yeğenlerimin ve eşimin adını söylüyor vs. Cümleyi sadece bişeyi yere atınca anne düştü diyor o kadar..
Kızlar ben yine grip oldum daha yeni atlatmıştım burnum tıkanık başım ağrıyor dökülüyorum resmen
Çok geçmiş olsun ya. Geçer inş. çabucak.
Aayy mutfağa gitcekmiş hanım kapıyı aç aç diyo açtım gitti baktı baktı tezgahta taze soğan vardı onu istedi yedi çoğunu ev leş gibi kokuyo şuanda onu geçtim öyküye yaklaşılmaz :)
Ay aren öğrenmiş her kapıyı kendi açıyor..
Yok yaw ne gitmesi mumkun mu

Balkabagi corbasi ve meyvelisini nasil yapiyorsun canim
Ben buharda yapıyorum ama sen tencerede de yapabilirsin. Balkabağı patates soğan sarımsak hepsini buharda pişiriyorum. Tavuk suyuyla da blendr yapıyorum.. İstersen soğan ve sarımsağı tüm koyup piştikten sonra çıkabilirsin ama ben onlarıda yediriyorum. Tatlısıda yine buharda elmayı muzu balkabağını pişirip ceviz ekleyip blendr yapıyorum..
Eski hesabim duruyo ama simdi gordum. Kizkardesimin hesabiydi, ig sifre istedi bende bilmedigim icin ona postaladim o da unutmus sifreyi. Unut o hesabi dedi ama nolcak simdi resimlerim var icinde
Benim eski hesabım öyle oldu halada şifresini hatırlayamıyorum duruyor öyle..
Ben 6 veriyordm ama şimdi
5 öğün veriyorum. 3 ana 2 ara.. Aren sağolsun kalemleri amaç dışı kullandığı için ben artık eline vermiyorum. Çünkü ne zaman versem hep burnuna sokarken yakalıyorum.. Senin ki gerçekten yetenekliymiş bence de üzerine düşmelisin..

Evet demekki varmış yeteneği gelistirmeye çalışayım o zaman. ilginctir ki annesi resim konusunda okadar yeteneksizki orta okulda okul birincisiyim diye resim hocam 0 vermeye utanirim ama gerçekten yeteneğin hiç yok kızım derdi.

Alemsin canım aklıma estikceye sesli güldüm. azada da maşallah demekki her daim yemeye hazır. Allah nazardan korusun.

Sağol canım inşallah

Kızlar masallah kuzulara baran çok gerıde kalmış daha net hiçbir kelimemiz yok anne bile demiyo boyama kalemini elıne almıyo ağlıyo sadece ucunu koparıp yıyo ben önünde boyama kıtabıyla boya yapıyorum rengarenk boyuyorum hiç bakmıyo özenmiyo çocukluğum aklıma geldi hoş bizim zamanımızda bukadar çeşit yoktu hevesımı alıyorum hala uzanarak yedırıyorum elıne verınce ısırıp atıyo basket topunu uzaktan potaya atıyo tek elle bide tekmelerı çok kuvvetli bende bunlarla yetiniyorum

canım benim ki tek öğün yiyo onun dışında çok nadir aralarda bir kaç kaşık zorla denemeler
en geride biziz ama yinede büyüyor bi şekilde işte
resim işinde mutlaka üzerine düş maşallah ciddi bir yeteneği var belli ki mira sadece karalama yapıyo onuda çok az hemen sıkılıyo resimden çok ilgili deil yani

son kontrolde miranın doktoru iki kelimeli cümleleri 2 yaşında kuramıyosa ancak o zaman sorun var diyebiliriz dedi 18 ay ve sonrası gelişim dönemidir tabi tıpki 9 aylık yürüyenler olduğu gibi konuşanda erken vardır ama ben takip ettiğim bebeklerden 18 ayında en az 15 kelime bekliyorum 2 yaşında da 2li cümleler dedi
eşim bizim kız sadece kendi dilinde konuşuyo geç yürüdü geç konuşacak diyince yaptı bu açıklamayı tabi mira kendi dilinde kontrolde de hiç susmadı doktor da bence sabırsızlanmayın baksanıza bide konuşunca napıcaksınız onu düşünün dedi

Bencede korkun miradan :) çenesiyle yıldırcak sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…