2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Seninkinin de spora yetenegi var demekki tatlım sen de onun üstüne git :)

Şimdi bebeleri bırakın kenara ben dobişe yorum yapın :)
Malumunuz bir ara diyetteydik ya o zamanlar çok güzel gidiyodu kilocuklar 7 kilo verdim tabi bunlar hamilelik emzirme falan filan kilolarıydı onlar gitti özüme döndüm de şimdi gitmiyo 2 aydır nerdeyse sayıyorum yerimde şu iki üç gündürde acayip bi tatlı krizi var regl daha var anlamadım gitti netsem bilemedim

Yeme canım basit:)tatlı krizini de kuru meyveyle aş

Şekil çiziyor,benzetiyor ve bide sana dönüp gösteriyor öyle mi anacım sen kesin git bu işin üstüne..Zira Efe sadece rastgele çiziyor,karalıyor o kadar,ne şelik yapması

Aaaay çok güldüm yaaa ee sizde takılsaydınız peşine,geleydiniz İstanbul'a

aaa gerçekten mi.. Oysa herkesin doğumunu çok iyi biliyorsun keşke senin oğlana yakışır bi gelini hemen ayarlasaymışsın neyse kısmet artık....

Hee ya,sorma..başımız kel kaldı

Seninkinin de spora yetenegi var demekki tatlım sen de onun üstüne git :)
Sağol canım öyle düşünüyorum inşaallah olur üzerine gıdıcem en erken spor hangi yaşta oluyo ki?
Ben kendi dilinde konusuyor sanıyordum annem gönderdiğim videodan anlamış kurduğ cümleyi bu BU NİYE DÖKÜLDÜ YAA diyomuş meğer
kendi dilinde çok konuşuyo hiçbiri anlaşılmıyo susmadan benden de onay bekliyo

Rejim yapmak zor bende açlığıga dayanamıyırum ne guzel vermiştim şimdi 3 kilo almışım ben düzensiz besleniyorum gündüz yemiyorum herseyı gece yiyorum hemde hızlı çiğnemeden çocuktan sonra herseyı hızlı yapar oldum kolay gelsin

Mirayi biliyoruz yeme konusunda. Allahtan çalışıyosun evde olsan kafayı bozarsin bence.dedigin gibi büyüyor lar bir şekilde ben üzülüyorum ama takmamaya gayret gösteriyorum.

Mirayi biliyoruz yeme konusunda. Allahtan çalışıyosun evde olsan kafayı bozarsin bence.dedigin gibi büyüyor lar bir şekilde ben üzülüyorum ama takmamaya gayret gösteriyorum.
Yemeyen çocuk çok zor ve kusmak normalde olması gerektiği gibi yerdi bu hafta hiç bişey yedıremedım yaptım döktüm yada kustu yemeyenlere rabbim yardım etsın

Canım ben de pazartesi gününden beri dikkat ediyorum yediklerime bugün zaten iştahım yok ama diğer günlerde tatlı krizine giriyordum bazen dayanamayıp bir iki çay kaşığı nutella yiyiyorum birde göbek için gece yatmadan yoğurt pul biber limon karıştırıp yiyiyorum bakalım etkisi olacakmı Eceyi emziriyorum ama Eceye rahatsızlık vermedi sonuçta limonu yoğurdu pul biberi günlük hayatta da yiyiyoruz
aslında İstanbula gelmeyi düşünüyoruz gezmek istiyoruz ama eşimin gitmesi çok ani oldu agır durumda olan bir hastamız var onu ziyaret edecek çocukların okul durumu olmasa ben de giderdim ama olmadı maalesef

hirayi merak etmiyosundur emin cnku gokceye cok guzel bi mektup yazmisti. Bn yaziyodm elmdeki kalemi istedi agladi kalem icn bnde ajanda verdm bide baska kalem ben sna yazarken oda gokceye yazmisti dedm kesn bisey anlatiyo burda oyzden onuda koydum:)) bizmde cizmlermiz ondan ibaret:))

Heyyyyyy bacilarim nasilsiniz ???
Hayirsiz ben baya actim giremez oldum foruma...
Bir yandan Ali Yasin Bir yandan Yunus oldukca zorlaniyorum :)
Yunus derken yok daha dogurmadim tabi ki ama diken uzerindeyiz yine....
Erken dogum riskimiz var 32+2 DEYIZ...
Erken dogum olmasin diye haplar igneler kullaniyorum...
Surekli yatis modundayim...
Sizleri cok ozledim ve tabi yegenlerimi de
Seviyorum sizleri bu yurekte unutulmadiniz haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…