- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
Seninkinin de spora yetenegi var demekki tatlım sen de onun üstüne git :)Kızlar masallah kuzulara baran çok gerıde kalmış daha net hiçbir kelimemiz yok anne bile demiyo boyama kalemini elıne almıyo ağlıyo sadece ucunu koparıp yıyo ben önünde boyama kıtabıyla boya yapıyorum rengarenk boyuyorum hiç bakmıyo özenmiyo çocukluğum aklıma geldi hoş bizim zamanımızda bukadar çeşit yoktu hevesımı alıyorum hala uzanarak yedırıyorum elıne verınce ısırıp atıyo basket topunu uzaktan potaya atıyo tek elle bide tekmelerı çok kuvvetli bende bunlarla yetiniyorum
Yeme canım basit:)tatlı krizini de kuru meyveyle aşŞimdi bebeleri bırakın kenara ben dobişe yorum yapın :)
Malumunuz bir ara diyetteydik ya o zamanlar çok güzel gidiyodu kilocuklar 7 kilo verdim tabi bunlar hamilelik emzirme falan filan kilolarıydı onlar gitti özüme döndüm de şimdi gitmiyo 2 aydır nerdeyse sayıyorum yerimde şu iki üç gündürde acayip bi tatlı krizi var regl daha var anlamadım gitti netsem bilemedim
Yememek çözüm olmuyo işte bende btün gün aç durabilirim ama 1 gr gitmez zamanlı yemeye çalışıyorum ama bilemedim kaldı kaldıYeme canım basit:)tatlı krizini de kuru meyveyle aş
Merhabalar kızlar size iki sorum var. gurmebebekte 18-24 ay beslenmeye baktım menüleri görünce benim kız aç mı yaşıyor diye düşündüm. sizler günde ana ve ara öğün olarak 6 öğün yedirebiliyormusunuz merak ettim. ikinci sorum şu: elif adaya ilk defa resim defteri ve kuru boya kalemi aldım sadece sinirlenince karalama yapıyor onun dışında itinayla resim çiziyor pur dikkat. at, inek ve lamba çiziyor sonra bana dönüp anne bak at çizdim vs. Diye gösteriyor ve hep cizecegi nesneyi karşısına alıp yada karşısına geçip çiziyor. sizinkilerde böyle yapıyor mu? Yoksa benim kızın resme yeteneği var diye düşünüp üstüne egilmelimiyim bu konunun.cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Ayy bu eşim bir alem yarın sabah İstanbul a gidecek ya akşam çocukların harçlıklarını verdi ben cumaya kadar yetecek para verdim çocuklara para verme dedi bana bu tamam neyse bana perşembe günü fırtına olursa panjurları kapat bir tanesini biraz aç dedi en son olarak da okulda toplantı yapabilirler yaparlarsa mutlaka git tamammı dedi ( okulda sınıfça bir vukuat olmuş çocuklar sınav sorularını çalmışlar msn den birbirlerine göndermişler ama benim oglumun msn i kapalıydı bugün okulda öğrenmiş olayı müdür yardımcısına söylemiş o da oglumun hesabını incelemiş tamam sen çık demiş o yüzden toplantı olabilir diyor) sanki ben gitmeyeceğim daha bakalım neleri tembihleyecek
aaa gerçekten mi.. Oysa herkesin doğumunu çok iyi biliyorsun keşke senin oğlana yakışır bi gelini hemen ayarlasaymışsınneyse kısmet artık....
Sağol canım öyle düşünüyorum inşaallah olur üzerine gıdıcem en erken spor hangi yaşta oluyo ki?Seninkinin de spora yetenegi var demekki tatlım sen de onun üstüne git :)
kendi dilinde çok konuşuyo hiçbiri anlaşılmıyo susmadan benden de onay bekliyoBen kendi dilinde konusuyor sanıyordum annem gönderdiğim videodan anlamış kurduğ cümleyi bu BU NİYE DÖKÜLDÜ YAA diyomuş meğer
Çok gecmiş olsun canım bende çok sık hastalanıyorum sigarada içtiğim için tetıklıyo amway in c plus vitaminine başladım daha zindeyim inşaallah iyi gelir tavsiye ederımÇok kaybolma dünürüm bak kız elden gidiyor
Rejim yapmak zor bende açlığıga dayanamıyırum ne guzel vermiştim şimdi 3 kilo almışım ben düzensiz besleniyorum gündüz yemiyorum herseyı gece yiyorum hemde hızlı çiğnemeden çocuktan sonra herseyı hızlı yapar oldum kolay gelsinŞimdi bebeleri bırakın kenara ben dobişe yorum yapın :)
Malumunuz bir ara diyetteydik ya o zamanlar çok güzel gidiyodu kilocuklar 7 kilo verdim tabi bunlar hamilelik emzirme falan filan kilolarıydı onlar gitti özüme döndüm de şimdi gitmiyo 2 aydır nerdeyse sayıyorum yerimde şu iki üç gündürde acayip bi tatlı krizi var regl daha var anlamadım gitti netsem bilemedim
Mirayi biliyoruz yeme konusunda. Allahtan çalışıyosun evde olsan kafayı bozarsin bence.dedigin gibi büyüyor lar bir şekilde ben üzülüyorum ama takmamaya gayret gösteriyorum.minnakkartal .!.:canım benim ki tek öğün yiyo onun dışında çok nadir aralarda bir kaç kaşık zorla denemeler
en geride biziz ama yinede büyüyor bi şekilde işte
resim işinde mutlaka üzerine düş maşallah ciddi bir yeteneği var belli ki mira sadece karalama yapıyo onuda çok az hemen sıkılıyo resimden çok ilgili deil yani
Yemeyen çocuk çok zor ve kusmak normalde olması gerektiği gibi yerdi bu hafta hiç bişey yedıremedım yaptım döktüm yada kustu yemeyenlere rabbim yardım etsınMirayi biliyoruz yeme konusunda. Allahtan çalışıyosun evde olsan kafayı bozarsin bence.dedigin gibi büyüyor lar bir şekilde ben üzülüyorum ama takmamaya gayret gösteriyorum.
Canım ben de pazartesi gününden beri dikkat ediyorum yediklerime bugün zaten iştahım yok ama diğer günlerde tatlı krizine giriyordum bazen dayanamayıp bir iki çay kaşığı nutella yiyiyorum birde göbek için gece yatmadan yoğurt pul biber limon karıştırıp yiyiyorum bakalım etkisi olacakmı Eceyi emziriyorum ama Eceye rahatsızlık vermedi sonuçta limonu yoğurdu pul biberi günlük hayatta da yiyiyoruzŞimdi bebeleri bırakın kenara ben dobişe yorum yapın :)
aslında İstanbula gelmeyi düşünüyoruz gezmek istiyoruz ama eşimin gitmesi çok ani oldu agır durumda olan bir hastamız var onu ziyaret edecek çocukların okul durumu olmasa ben de giderdim ama olmadı maalesefŞekil çiziyor,benzetiyor ve bide sana dönüp gösteriyor öyle mianacım sen kesin git bu işin üstüne..Zira Efe sadece rastgele çiziyor,karalıyor o kadar,ne şelik yapması
Aaaay çok güldüm yaaaee sizde takılsaydınız peşine,geleydiniz İstanbul'a
Hee ya,sorma..başımız kel kaldı
Sagol canım takviye alcam artık mecburenÇok gecmiş olsun canım bende çok sık hastalanıyorum sigarada içtiğim için tetıklıyo amway in c plus vitaminine başladım daha zindeyim inşaallah iyi gelir tavsiye ederım
fark yok maşallah annesinin kopyası:))Baksanıza aradaki 7 farkı bulun biri ben biri baran
hirayi merak etmiyosundur emin cnku gokceye cok guzel bi mektup yazmisti. Bn yaziyodm elmdeki kalemi istedi agladi kalem icn bnde ajanda verdm bide baska kalem ben sna yazarken oda gokceye yazmisti dedm kesn bisey anlatiyo burda oyzden onuda koydum:)) bizmde cizmlermiz ondan ibaret:))Çok şaşırdım gerçekten. Demekki cidden zevk alıyo. Bu yaşta bileylere konsantre olmaları pek kolay değil. Ben anlamam ama gökçeyle kıyaslarsam picasso kalır yanında elif ada bu anlattıklarınla.Maşallah fıstığa.
Ya da biz çok yeteneksiziz.
Diğer bebişleri merak ettim cidden şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?