2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Konusmaya gelince bz baya muhabbet ediyoruz napiyosun diyorm iyiym diyo. İkili cumleler kurmaya basladi anneee geell ,su bitmis, kus bagriyoo, bebek agliyo gbi
Maşallah Hira ya ece de ikili cümle kuruyor ama bu konuda abilerinin faydası var sanırım pazar günü uyandı küçük abisi kucağına aldı ece abisine sese uyuyomu diye sordu sese büyük abisioluyor biz şok olduk ikili cümle kuruyordu ama uyuyormu diye sorması şaşırttı bizi

Allah allah şimdi dizin söyledijlerinizin üstüne betülü doktora götürecem heee bizim anca baba dede mama gel git aç vermem karga filan gibi şeyler diyo şekil desen sadece karalama

hani noktoları birleştirdiğin resim kitapları var ya çocuklar için oları yapabilir mi ki. Bende heveslendim :)
bilmez miyim :)) gökçe tüm gün elinde gezdirdi onu konuştu kendi kendine :) çok derin konulara değindi sanırım hira :))

Allah allah şimdi dizin söyledijlerinizin üstüne betülü doktora götürecem heee bizim anca baba dede mama gel git aç vermem karga filan gibi şeyler diyo şekil desen sadece karalama
Bende geliyorum bekle :)
Süt su anne baba mama dede abi kaka çiş aç ver falan hele iki kelime bir arada mümkün değil

Betülün de maşallahı var canım ne doktoru ben @minnakkartal a katılıyorum tıpkı yürüme gibi kimi çocuk erken yürür kimi çocuk vaktinde yürür kimi çocuk geç yürür ama işte her çocuk farklı ben Eceyle konuşuyorum ama öyle çok ilgilendiğim söylenemez abileriyle özellikle küçük abisiyle çok vakit geçiriyor geçen gün @kmltm nin gönderdiği kitap ecenin elindeydi bana hayvanları gösteriyor kaplanı gösteriyor ve kaplan diyor şaşırdım ben hiç söylemedim oğlumda uyuyordu soramadım ertesi gün sordum abilerine küçük oğlum ben öğrettim dedi abi abla çok faydalıymış gerçekten benim diğerlerinin arası 4,5 yaştı ikisi de erkek olunca daha çok kavga ediyorlardı birbirlerine faydaları olmuyordu ama yaş farkı olunca bir yetişkin gibi ilgileniyorlar

Bizimkinde neler var
Anne
Baba
Mama
Meme
Attı
Düştü
Ver
Al
Gel
Kalk
Bitti
Kaka
Tis (çiş)
Dede
Hala
Allah Allah (kızınca)
Miymin (maymun)
Memyon (kamyon)
Abba (araba)
Benim
Gües (güneş)
Hayır
Liloa (niloya)
Taptap (tavşan)
Ayı
Ette (bu da happşşuu demek, sarsılarak yapıyor güya numaradan hapşırıyor ve çok yaşa dememizi bekliyor)
Aklıma gelenler bunlar. Fiilin başına anne getirince de iki kelimeli cümle oluyo işte :))))

[QUOaibu, post: 44488499, member: 671571"]hani noktoları birleştirdiğin resim kitapları var ya çocuklar için oları yapabilir mi ki. Bende heveslendim :)
bilmez miyim :)) gökçe tüm gün elinde gezdirdi onu konuştu kendi kendine :) çok derin konulara değindi sanırım hira :))[/QUOTE]
Bir deneyeyim canım aklıma gelmedi hiç ama yapar diye düşünüyorum çünkü kalemi kaldirmadan ince ince çalışıyor çizimleri üstünde. Ayy iyiki burda sizinle paylaşıp bilgi aldım yoksa normal deyip gececektim belkide. Akşam çok komikti hikaye kitabından parça koparmis parcada kuzunun ayakları var sadece bakarak çiziyor bitince geti çekilip hımm deyip olmuş bu anlamında kendini alkışladı.

OTE="Apriori123, post: 44489405, member: 726184"]Tuhaf bu çocuk ya katur kutur yeşil biber yiyor :))))[/QUOTE]
Tuhaf değil maşallah gurme senin oğlan. hasta degilmiydi en fazla c vitamini yeşil biberdedir bilinenin aksine.

OTE="Apriori123, post: 44489405, member: 726184"]Tuhaf bu çocuk ya katur kutur yeşil biber yiyor :))))
Tuhaf değil maşallah gurme senin oğlan. hasta degilmiydi en fazla c vitamini yeşil biberdedir bilinenin aksine.[/QUOTE]
Vereyim bol bol o Zaman zaten meyve yemiyor

Bir deneyeyim canım aklıma gelmedi hiç ama yapar diye düşünüyorum çünkü kalemi kaldirmadan ince ince çalışıyor çizimleri üstünde. Ayy iyiki burda sizinle paylaşıp bilgi aldım yoksa normal deyip gececektim belkide. Akşam çok komikti hikaye kitabından parça koparmis parcada kuzunun ayakları var sadece bakarak çiziyor bitince geti çekilip hımm deyip olmuş bu anlamında kendini alkışladı.[/QUOTE]
Ay maşallah ya benim resim yeteneğim yok hani bazı yetenekler doğuştan olurmuş ya sizin de öyle canım

Tuhaf bu çocuk ya katur kutur yeşil biber yiyor :))))
Iyy boş boş :) ama annesi öyle iğrenç şeyler yedirdik ki çocuklara biber tatlı bile geliyo olabilir:))) ve en çok c vitamini biberde var gerçekten pişmeden yenmesi çok faydalı.
ayy yerim ben onu ya minicik elleriyle hayal ediyorum da ne tatlı yapıyodur

Bir deneyeyim canım aklıma gelmedi hiç ama yapar diye düşünüyorum çünkü kalemi kaldirmadan ince ince çalışıyor çizimleri üstünde. Ayy iyiki burda sizinle paylaşıp bilgi aldım yoksa normal deyip gececektim belkide. Akşam çok komikti hikaye kitabından parça koparmis parcada kuzunun ayakları var sadece bakarak çiziyor bitince geti çekilip hımm deyip olmuş bu anlamında kendini alkışladı.[/QUOTE]ayy cok merak ettm birbuck yasinda bir bebegin cizdklerni masallah canm

ayy cok merak ettm birbuck yasinda bir bebegin cizdklerni masallah canm[/QUOTE]
Hira bi mektup da benim oğlana yazsın yaw

ayy cok merak ettm birbuck yasinda bir bebegin cizdklerni masallah canm
Hira bi mektup da benim oğlana yazsın yaw [/QUOTE]sylerim yarin yazar dunurcum merak etme sen yeterki kalemi veriym eline duvarlara bile yaziyo biseyler istersen sen bu duvardakileri bi okut azada belki onun icn biseyler yazmistr

Eklentiler

• 1452115458128.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 52
Off kızlar dökülüyorum resmen kötüyüm Eceninde burnu çok akıyor
Gecmis olsun doktra git istersen canm buaralar hastalik cok yayildi. Zencefil ihlamur limon bol tuketmeye bak. Bide sabah aksam dort gun bi tatli kasigi bala bir cay kasigi tarcin ye duzenli iyi geliyomus ama bal hakiki olucak . ilacta icemiyoruz hastalik dhada ilerliyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…