Maşallah Hira ya ece de ikili cümle kuruyor ama bu konuda abilerinin faydası var sanırım pazar günü uyandı küçük abisi kucağına aldı ece abisine sese uyuyomu diye sordu sese büyük abisioluyor biz şok olduk ikili cümle kuruyordu ama uyuyormu diye sorması şaşırttı biziKonusmaya gelince bz baya muhabbet ediyoruz napiyosun diyorm iyiym diyo. İkili cumleler kurmaya basladi anneee geell ,su bitmis, kus bagriyoo, bebek agliyo gbi
hani noktoları birleştirdiğin resim kitapları var ya çocuklar için oları yapabilir mi ki. Bende heveslendim :)Evet demekki varmış yeteneği gelistirmeye çalışayım o zaman. ilginctir ki annesi resim konusunda okadar yeteneksizki orta okulda okul birincisiyim diye resim hocam 0 vermeye utanirim ama gerçekten yeteneğin hiç yok kızım derdi.
bilmez miyim :)) gökçe tüm gün elinde gezdirdi onu konuştu kendi kendine :) çok derin konulara değindi sanırım hira :))hirayi merak etmiyosundur emin cnku gokceye cok guzel bi mektup yazmisti. Bn yaziyodm elmdeki kalemi istedi agladi kalem icn bnde ajanda verdm bide baska kalem ben sna yazarken oda gokceye yazmisti dedm kesn bisey anlatiyo burda oyzden onuda koydum:)) bizmde cizmlermiz ondan ibaret:))
Bende geliyorum bekle :)Allah allah şimdi dizin söyledijlerinizin üstüne betülü doktora götürecem heee bizim anca baba dede mama gel git aç vermem karga filan gibi şeyler diyo şekil desen sadece karalama
Betülün de maşallahı var canım ne doktoru ben @minnakkartal a katılıyorum tıpkı yürüme gibi kimi çocuk erken yürür kimi çocuk vaktinde yürür kimi çocuk geç yürür ama işte her çocuk farklı ben Eceyle konuşuyorum ama öyle çok ilgilendiğim söylenemez abileriyle özellikle küçük abisiyle çok vakit geçiriyor geçen gün @kmltm nin gönderdiği kitap ecenin elindeydi bana hayvanları gösteriyor kaplanı gösteriyor ve kaplan diyor şaşırdım ben hiç söylemedim oğlumda uyuyordu soramadım ertesi gün sordum abilerine küçük oğlum ben öğrettim dedi abi abla çok faydalıymış gerçekten benim diğerlerinin arası 4,5 yaştı ikisi de erkek olunca daha çok kavga ediyorlardı birbirlerine faydaları olmuyordu ama yaş farkı olunca bir yetişkin gibi ilgileniyorlarAllah allah şimdi dizin söyledijlerinizin üstüne betülü doktora götürecem heee bizim anca baba dede mama gel git aç vermem karga filan gibi şeyler diyo şekil desen sadece karalama
Tuhaf değil maşallah gurme senin oğlan. hasta degilmiydi en fazla c vitamini yeşil biberdedir bilinenin aksine.[/QUOTE]OTE="Apriori123, post: 44489405, member: 726184"]Tuhaf bu çocuk ya katur kutur yeşil biber yiyor :))))
Bir deneyeyim canım aklıma gelmedi hiç ama yapar diye düşünüyorum çünkü kalemi kaldirmadan ince ince çalışıyor çizimleri üstünde. Ayy iyiki burda sizinle paylaşıp bilgi aldım yoksa normal deyip gececektim belkide. Akşam çok komikti hikaye kitabından parça koparmis parcada kuzunun ayakları var sadece bakarak çiziyor bitince geti çekilip hımm deyip olmuş bu anlamında kendini alkışladı.[/QUOTE][QUOaibu, post: 44488499, member: 671571"]hani noktoları birleştirdiğin resim kitapları var ya çocuklar için oları yapabilir mi ki. Bende heveslendim :)
bilmez miyim :)) gökçe tüm gün elinde gezdirdi onu konuştu kendi kendine :) çok derin konulara değindi sanırım hira :))
Maşallah yaa, ne kadar benziyorsunuz:)Baksanıza aradaki 7 farkı bulun biri ben biri baran
Iyy boş boş :) ama annesi öyle iğrenç şeyler yedirdik ki çocuklara biber tatlı bile geliyo olabilir:))) ve en çok c vitamini biberde var gerçekten pişmeden yenmesi çok faydalı.Tuhaf bu çocuk ya katur kutur yeşil biber yiyor :))))
ayy yerim ben onu ya minicik elleriyle hayal ediyorum da ne tatlı yapıyodurBir deneyeyim canım aklıma gelmedi hiç ama yapar diye düşünüyorum çünkü kalemi kaldirmadan ince ince çalışıyor çizimleri üstünde. Ayy iyiki burda sizinle paylaşıp bilgi aldım yoksa normal deyip gececektim belkide. Akşam çok komikti hikaye kitabından parça koparmis parcada kuzunun ayakları var sadece bakarak çiziyor bitince geti çekilip hımm deyip olmuş bu anlamında kendini alkışladı.
Bir deneyeyim canım aklıma gelmedi hiç ama yapar diye düşünüyorum çünkü kalemi kaldirmadan ince ince çalışıyor çizimleri üstünde. Ayy iyiki burda sizinle paylaşıp bilgi aldım yoksa normal deyip gececektim belkide. Akşam çok komikti hikaye kitabından parça koparmis parcada kuzunun ayakları var sadece bakarak çiziyor bitince geti çekilip hımm deyip olmuş bu anlamında kendini alkışladı.[/QUOTE]ayy cok merak ettm birbuck yasinda bir bebegin cizdklerni masallah canm[QUOaibu, post: 44488499, member: 671571"]hani noktoları birleştirdiğin resim kitapları var ya çocuklar için oları yapabilir mi ki. Bende heveslendim :)
bilmez miyim :)) gökçe tüm gün elinde gezdirdi onu konuştu kendi kendine :) çok derin konulara değindi sanırım hira :))
ayy cok merak ettm birbuck yasinda bir bebegin cizdklerni masallah canm[/QUOTE]Bir deneyeyim canım aklıma gelmedi hiç ama yapar diye düşünüyorum çünkü kalemi kaldirmadan ince ince çalışıyor çizimleri üstünde. Ayy iyiki burda sizinle paylaşıp bilgi aldım yoksa normal deyip gececektim belkide. Akşam çok komikti hikaye kitabından parça koparmis parcada kuzunun ayakları var sadece bakarak çiziyor bitince geti çekilip hımm deyip olmuş bu anlamında kendini alkışladı.
Hira bi mektup da benim oğlana yazsın yawayy cok merak ettm birbuck yasinda bir bebegin cizdklerni masallah canm
Gecmis olsun doktra git istersen canm buaralar hastalik cok yayildi. Zencefil ihlamur limon bol tuketmeye bak. Bide sabah aksam dort gun bi tatli kasigi bala bir cay kasigi tarcin ye duzenli iyi geliyomus ama bal hakiki olucak . ilacta icemiyoruz hastalik dhada ilerliyo malesefOff kızlar dökülüyorum resmen kötüyüm Eceninde burnu çok akıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?