- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Bende cok asik suratliyim bi buzdolabı da benim.alalasesin konuşman acaip neşeli ve sıcak gelmişti bana halbüsü
Ayy çook güldüm en çokta mandalinaları soyan kıvırcık bebege bir de et seven Azad bebege zeytini çekirdegiyle yiyen Öykü bebegeBencede kiyaslamak cok yanlis mesela beyza yemek yiyen bi bebek mira bidir bidir konusan bi bebek azad et sever bi bebek Isimdeyimgucumdeyim in gokcesi kendi kendine uyuyakalabilen bi bebek akaibunun gokcesi banyo yapmayi seven kefir gibi degisik zevkleri olan bi bebek hiraysenin hirasi sohbet eden bi bebek aren yiyip kilo almayan bi bebek ece mandalinalari soyan kivircik sacli bi bebek oyku zeytini degilde cekirdegini yiyen bi bebek betül topigin en uzun sacli bebegi emre cok uykusu gelince ayakta sallanirken gulen bir bebek daha aklima gelemeyenlerde var hepsi birbirinden farkli ozelliklere sahip ve hic biri birbirinden ustun degil farkli konularda yetenekliler sadece tipki bizler gibi ve hepsi bizim canlarimiz
Kiz kardes cok baska yaa. Ben de iki kizim olsun cok isterdim ama ilkim erkek olunca tek kiz da yeter diye dusunuyorum:)Ya ama o kadar tatlılar ki
En etken 2018 gibi olur tabi ama mutlaka kardeşi olsun istiyorum fıstığımın. Yarın bi gün bize bişey olursa birbirini yalnız bırakmayacak 2 kardeş olsunlar. O da kız olursa tadından yenmez hatta
kendime küfrediyodum bi ara onun yazfıklarını olurken( pis akılsız gibi şeyleroh maşallah uyusunda büyüsün azad bey
yaa ben onun deli fanıyım hele pearlie ye bitiyorum bide ufak tefek bişi olcak diye endişeleniyorum ve açıkcası bende özeniyorum ama sonra ne ikincisi mira on çocuk kıvamında deyip bu kadından etrafımdaki kimseye bahsetmiyorum
Unuttugum yazamadiklarim varsa affola butun bebisleri cok seviyorum
Ayy yerim ben onlarıBencede kiyaslamak cok yanlis mesela beyza yemek yiyen bi bebek mira bidir bidir konusan bi bebek azad et sever bi bebek Isimdeyimgucumdeyim in gokcesi kendi kendine uyuyakalabilen bi bebek akaibunun gokcesi banyo yapmayi seven kefir gibi degisik zevkleri olan bi bebek hiraysenin hirasi sohbet eden bi bebek aren yiyip kilo almayan bi bebek ece mandalinalari soyan kivircik sacli bi bebek oyku zeytini degilde cekirdegini yiyen bi bebek betül topigin en uzun sacli bebegi emre cok uykusu gelince ayakta sallanirken gulen bir bebek daha aklima gelemeyenlerde var hepsi birbirinden farkli ozelliklere sahip ve hic biri birbirinden ustun degil farkli konularda yetenekliler sadece tipki bizler gibi ve hepsi bizim canlarimiz
hepsi farklı ama hepsi benzer de aslında aynı dönem iştahsızlar aynı zamanlarda uyumuyolar biri bişi yapınca benzer dönemde diğeride yapıyo hasta olduklarında bile peşpeşe oluyolarBencede kiyaslamak cok yanlis mesela beyza yemek yiyen bi bebek mira bidir bidir konusan bi bebek azad et sever bi bebek Isimdeyimgucumdeyim in gokcesi kendi kendine uyuyakalabilen bi bebek akaibunun gokcesi banyo yapmayi seven kefir gibi degisik zevkleri olan bi bebek hiraysenin hirasi sohbet eden bi bebek aren yiyip kilo almayan bi bebek ece mandalinalari soyan kivircik sacli bi bebek oyku zeytini degilde cekirdegini yiyen bi bebek betül topigin en uzun sacli bebegi emre cok uykusu gelince ayakta sallanirken gulen bir bebek daha aklima gelemeyenlerde var hepsi birbirinden farkli ozelliklere sahip ve hic biri birbirinden ustun degil farkli konularda yetenekliler sadece tipki bizler gibi ve hepsi bizim canlarimiz
benim ingilizcede orta üstü ama yine de anlamadığım bir sürü şey var bide benimki daha çok iş ingilizcesi günlük yaşantıda o kdr farklı yazıyolar ki sıfır gramer tensler yok ortada bende bazen ofisde ne demiş diye araştıyorum bazende bi iki cümleyi bağlayıp ya da yorumlardan çıkarıyom ama bildiğim öyle bakıcılar etrafında dönen biri deil ve hemen bi çok şeye vakit bulamıyo ve evet bebeişler daha yeni gece deliksiz uyumaya başlamışlar sadece bazen bir kez mama veriyolarmış bi de geçen birisi fiziğiyle ilgili yorum yapmış ya ne deli insanlar var iş mi yanikendime küfrediyodum bi ara onun yazfıklarını olurken( pis akılsız gibi şeyler) ingilizcede hiç pratik yapmadığım için. resmen körelmişim kelimeleri hep unutmuşum. Anlayamıyorum çoğu şeyi.
Merak ediyorum hiç mi yorulmuyo. Uyuyo mu o çocuklar. Kendi uyuyabiliyomu. Su içecek vakti var mı? Sırf o kadını soru yağmuruna tutmak için sözlük açıp grammer çalışasım bile gelmiyo değil( tabi bunu hemen def ediyorum) tüm bunları düşünsemde yinede çook hevesleniyorum. Çooook güzel bebekler birde. Gerçi her bebek güzeldir de. Hani 6 sını birden paylaşmış ya bu gün bittim o resme ya
Ayy yerim ben onları
Ben felix ciyim kızıl minnak :)))hepsi farklı ama hepsi benzer de aslında aynı dönem iştahsızlar aynı zamanlarda uyumuyolar biri bişi yapınca benzer dönemde diğeride yapıyo hasta olduklarında bile peşpeşe oluyolar
bizde farklıyız ve aynı zamanda benzeriz tabi mesela @Akaibu ve ben bak nerde gariplik var ya o ya ben yapmışızdır hani nick gizliyip tahmin edecek olsak ya onu ya beni yazarsınız ama tabi o bir o kadar becerikli tıpkı sen @hiraysen gibi
el becerisi olan kış için hazırlık yapan var burda vakit bulup kaşını bile aldıramayanda
ama işin özünde hepimiz iyi anneleriz hepimiz güzel evlatlar doğurmuşuz rabbim onları bize bizi onları bağışlasın hayırlı evlat olsunlar hayırlı anne babalar olalım
benim ingilizcede orta üstü ama yine de anlamadığım bir sürü şey var bide benimki daha çok iş ingilizcesi günlük yaşantıda o kdr farklı yazıyolar ki sıfır gramer tensler yok ortada bende bazen ofisde ne demiş diye araştıyorum bazende bi iki cümleyi bağlayıp ya da yorumlardan çıkarıyom ama bildiğim öyle bakıcılar etrafında dönen biri deil ve hemen bi çok şeye vakit bulamıyo ve evet bebeişler daha yeni gece deliksiz uyumaya başlamışlar sadece bazen bir kez mama veriyolarmış bi de geçen birisi fiziğiyle ilgili yorum yapmış ya ne deli insanlar var iş mi yani
ve evet çocukların maşallahı var hepsi birbirinden güzel ama diyorum ya benim favorim pearlie
ya 18:30 da çıkan bana biter mi 1 saat 10 dk..bugün bitmez bu mesai bu nedir arkadaş 6da işten mi çıkılır
aha o benim iki aydır uğramadığım yerlerden biriel becerisi olan kış için hazırlık yapan var burda vakit bulup kaşını bile aldıramayanda
Çoookk güzel açıkladın. Hepimiz süperizhepsi farklı ama hepsi benzer de aslında aynı dönem iştahsızlar aynı zamanlarda uyumuyolar biri bişi yapınca benzer dönemde diğeride yapıyo hasta olduklarında bile peşpeşe oluyolar
bizde farklıyız ve aynı zamanda benzeriz tabi mesela @Akaibu ve ben bak nerde gariplik var ya o ya ben yapmışızdır hani nick gizliyip tahmin edecek olsak ya onu ya beni yazarsınız ama tabi o bir o kadar becerikli tıpkı sen @hiraysen gibi
el becerisi olan kış için hazırlık yapan var burda vakit bulup kaşını bile aldıramayanda
ama işin özünde hepimiz iyi anneleriz hepimiz güzel evlatlar doğurmuşuz rabbim onları bize bizi onları bağışlasın hayırlı evlat olsunlar hayırlı anne babalar olalım
benim ingilizcede orta üstü ama yine de anlamadığım bir sürü şey var bide benimki daha çok iş ingilizcesi günlük yaşantıda o kdr farklı yazıyolar ki sıfır gramer tensler yok ortada bende bazen ofisde ne demiş diye araştıyorum bazende bi iki cümleyi bağlayıp ya da yorumlardan çıkarıyom ama bildiğim öyle bakıcılar etrafında dönen biri deil ve hemen bi çok şeye vakit bulamıyo ve evet bebeişler daha yeni gece deliksiz uyumaya başlamışlar sadece bazen bir kez mama veriyolarmış bi de geçen birisi fiziğiyle ilgili yorum yapmış ya ne deli insanlar var iş mi yani
ve evet çocukların maşallahı var hepsi birbirinden güzel ama diyorum ya benim favorim pearlie
ama bende felixciyim bitiyorum saçlarına tipine :)Ben felix ciyim kızıl minnak :)))
ooffff bi tepsi midye yiyesm geldiGel ya orda seninle deli gibi balık verme midye yiyelim :)))
ama bana oyle diyolar ilk tanidklarinda soguk buluyolar ikincide cok farklisn diyolar snra kanka flan oluyoruz o derece:) cekingenim biraz ben arap ati gbiymYok beeee :)) gördüm yani
hadiii canmnn gormesek inancaz ben hayatmda byle gulen gormedim masallah bi insana bukdr gulmek yakisir. Hemde cok sevdm ben snk dunurr:)Bana buzdolabı hafif kalıyor, mahkeme duvarı ile balta karışımı bişeyim işte :)))
banada supriz yapsana bikerecikkkkCtesi sana bi süprizli müjdem var :))) bekle beni
tmm oldu sende git tam olsunn. Bnde gdiyorum ozman buralardan.Ay benim aklıma bişiy geldi sanırım apriorinin ne kastettiğini anladım biber meselesi. Bi daha yapmıcam :) Ama işte benim yazdığımda mesleki deformasyon heralde ille söyleme ihtiyacı hissediyorum
bugün bitmez bu mesai bu nedir arkadaş 6da işten mi çıkılır
ben 10 dakkaya çıkıyorum kızlarya 18:30 da çıkan bana biter mi 1 saat 10 dk..
Ben felix ciyim kızıl minnak :)))
Çoookk güzel açıkladın. Hepimiz süperiz
İyi bari hazırlıkla geçirdiğim 1 seneye acıyodum resmen :)
Kadın 6 çocuk doğurmuş ve peş peşe insanlar vücuda mı takıyolar allah aşkına.
Pearlie çooook minnak çok tatlı
ama bende felixciyim bitiyorum saçlarına tipine :)
Beni kovsanızda gizliden girer okur salça olurumooffff bi tepsi midye yiyesm geldiNeyse yarin balik gnuuu yasasiiiinnnnn
ama bana oyle diyolar ilk tanidklarinda soguk buluyolar ikincide cok farklisn diyolar snra kanka flan oluyoruz o derece:) cekingenim biraz ben arap ati gbiymsnradan aciliyorm
hadiii canmnn gormesek inancaz ben hayatmda byle gulen gormedim masallah bi insana bukdr gulmek yakisir. Hemde cok sevdm ben snk dunurr:)gerci bi seni gordm burdan sesin falan cok hos seninde:) kendmi sapik gbi hissettm herkes seslere yorm yapmis bn bitek senin sesini
Duydum napiyim:)
banada supriz yapsana bikerecikkkk
tmm oldu sende git tam olsunn. Bnde gdiyorum ozman buralardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?