Ben de öyleyimdirBeni kovsanızda gizliden girer okur salça olurum
Banada hep öyle derler. Başta çok soğuk gıcık bi tipe benziypdum hiç
Öyle değilmişsin diye.
Ben önce bi bakarım anlaşabileceğime iyi insanlar olduklarına inandıysam yaklaşırım. O yüzden hep sağlam ve uzun sürelidir arkadaşlıklarım. Kolay kolayda yanılmam hiç arkadaş kazığı falan yemedim mesela bu sayede
Aynen ya bnde oyleyim sayilidir arkadaslarm mesela iki tane yakin arkadasm var biri cocukluk arkadasm 7 yasindan lise sona kdrda ayni sinftaydk biride 13 senelk arkadasm. Bidee siz varsinz gormeden sevdikledmmmmmBeni kovsanızda gizliden girer okur salça olurum
Banada hep öyle derler. Başta çok soğuk gıcık bi tipe benziypdum hiç
Öyle değilmişsin diye.
Ben önce bi bakarım anlaşabileceğime iyi insanlar olduklarına inandıysam yaklaşırım. O yüzden hep sağlam ve uzun sürelidir arkadaşlıklarım. Kolay kolayda yanılmam hiç arkadaş kazığı falan yemedim mesela bu sayede
Ayy icim sisti oglnden beri kv bnde gelmis torununu gormeye otrdm kaldm bayada yazmissinz oku oku zor bitrdim tam yazCam sarjm btti:) buarada felix nedir kucuk ev aleti markasimiBn gene neyi kacirmisim
yerinde olmak isterdim 10 dk filanben 10 dakkaya çıkıyorum kızlar
ya felix de başka güzel ama pearlie ye kıyamıyorum ana yüreği işte
Ayyy herşeyimi alıntılamışooffff bi tepsi midye yiyesm geldiNeyse yarin balik gnuuu yasasiiiinnnnn
ama bana oyle diyolar ilk tanidklarinda soguk buluyolar ikincide cok farklisn diyolar snra kanka flan oluyoruz o derece:) cekingenim biraz ben arap ati gbiymsnradan aciliyorm
hadiii canmnn gormesek inancaz ben hayatmda byle gulen gormedim masallah bi insana bukdr gulmek yakisir. Hemde cok sevdm ben snk dunurr:)gerci bi seni gordm burdan sesin falan cok hos seninde:) kendmi sapik gbi hissettm herkes seslere yorm yapmis bn bitek senin sesini
Duydum napiyim:)
banada supriz yapsana bikerecikkkk
tmm oldu sende git tam olsunn. Bnde gdiyorum ozman buralardan.
Nedenmiş nedenmişBelli oldu bizim neden buraya toplandığımız
ya gerçekten dakikalar saniyeler bile önemli neyseki seninde az kaldı Canım oh mis kokular evde bizi bekler üstelik senin iki taneyerinde olmak isterdim 10 dk filan
evet canım darısı başınıza inşallah.. genç kız olunca daha farklılar küçük sürekli bizimle büyük odasında.. aklım onda.. arayı bulamadık maalesef 16 yaş farkı olunca böyle olduya gerçekten dakikalar saniyeler bile önemli neyseki seninde az kaldı Canım oh mis kokular evde bizi bekler üstelik senin iki tane
Emre doğarken acele etti ya sonra amaaannn kovalayan mı var ne bu acele demiştirSuriyeli bebekler konusunda haklısın da bak yine tepki toplanabileceğim sansasyonel bi açıklama yapıcam. Arkadaş üç dört yıl oldu buraya göçeli. Hadi oradaki bebeğini getirdin de burda hala yaşam derdindeyken ne peşpeşe doğurmaya devam ediyorsun. Kalacak yerin yok ama sokakta hala sevişip Bebek yapıyorsun. Biz bu halimizle ikinciyi düşünemiyoruz. Ya resmen bebeklerinin hakkına giriyorlar yazık o bebeklere ve onlar da kesinlikle anne baba değil gözümde.
Evet geldim kızlar ben yokken maşallah bayağı kulaklarımı çınlatmışsınız:))
Şöyle söyleyeyim ben @Apriori123 ün söylediklerini yanlış anlamışım aynı şeyleri düşünürken bütün gece uyumadım çok hastayım kafam bir milyon kusura bakmayın
Şöyle ki ben de Ece deki gelişmeleri buraya yazıyorum ama yazarken mutlu şekilde paylaşıyorum işte bazen soruluyor siz de durum nedir diye cevaplıyorum bunda bir art niyet yok kıyaslama yok ben kıyasalmayı sevmiyorum her çocugun kendine göre özel yanları vardır ve her çocugun gelişimi farklı olabilir
Bazen çocuklarımdan örnek vererek açıklıyorum anneliği yaşadıkça daha fazla öğreniyorum 3 çocuğumda birbirinden farklı huyları değişik bazen bilmediklerimi bende burada sizlerle öğreniyorum
Tabiki burada hafif tonda eleştiri yapabiliriz sonuçta insanız istemesekte yanlış anlaşılabiliriz neyse kafam yerinde degil belki saçmalamışımdır ben böyle günlerde girmeyeyim buraya en iyisi bir hatam kusurum varsa affola seviyorum sizleri:)
Kızlar ecenin altı kızarmış acıyo diyor neden oldu ki acaba kakasını zor temizledim krem sürüp kilot giydirdim
biz mesala
Umutta yiyor :)bende veriyorum arada ben yerken falanAy ne çok yazmışsınız yine atlaya atlaya okudum birazfayika çok daha genç duruyosun 31 demezdim valla @minnakkartal akademisyenanneyi bende takip ediyorum ben onu yapmadı bunu yapmadı diye dertlenmiyorumki elbet yapacak çok şükür bi kaç keşime söylüyo ya demekki konuşacak sıkıntı yok diyorum hatta @Apriori123 diyodu ya estikçe yediriyorum diye aynen öyle valla hatta sanırım burda en çok ıvır zıvır yiyende betüşdür fazla rahatım galiba
ben yanlış anlamışım demekki Can'ım ben arada dertlenen bi tipim ondan olsa gerek :))Ay ne çok yazmışsınız yine atlaya atlaya okudum birazfayika çok daha genç duruyosun 31 demezdim valla @minnakkartal akademisyenanneyi bende takip ediyorum ben onu yapmadı bunu yapmadı diye dertlenmiyorumki elbet yapacak çok şükür bi kaç keşime söylüyo ya demekki konuşacak sıkıntı yok diyorum hatta @Apriori123 diyodu ya estikçe yediriyorum diye aynen öyle valla hatta sanırım burda en çok ıvır zıvır yiyende betüşdür fazla rahatım galiba
Bende 88 liyim; )Sahifayika yazmayı unutmuşum. Sana asla 31 demezdim.
Ay en küçüğünüz ben miyim yoksa burda.
89 dan küçük olan var mı
Küçüğü bilmem ama ben senden büyüküm bundan sonra bana minnak abla deSahifayika yazmayı unutmuşum. Sana asla 31 demezdim.
89 dan küçük olan var mı
bi de @hiraysen le @kmltm var heralde.Bende 88 liyim; )
sana abla demeye utanırımKüçüğü bilmem ama ben senden büyüküm bundan sonra bana minnak abla de
bulusturalim artk su kucuk sapsikleri:)Ayyy herşeyimi alıntılamışsana sürprizim iki hafta sonra falan o tarafa gelicem yine, damadınla tanıştırcam seni el öptürcem:)))
beeeeennnnnn. 90liym ama 40 duruyorm :)Sahifayika yazmayı unutmuşum. Sana asla 31 demezdim.
89 dan küçük olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?