2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de öyleyimdir Bugün @Apriori123 gizemlisin dedi ig resim koydum:d yok yahu gizemli değilim bildiğin 31 yaşında 16 aylık bebeli bir hatunum:)

Aynen ya bnde oyleyim sayilidir arkadaslarm mesela iki tane yakin arkadasm var biri cocukluk arkadasm 7 yasindan lise sona kdrda ayni sinftaydk biride 13 senelk arkadasm. Bidee siz varsinz gormeden sevdikledmmmmm

Ayyy herşeyimi alıntılamış sana sürprizim iki hafta sonra falan o tarafa gelicem yine, damadınla tanıştırcam seni el öptürcem:)))

ya gerçekten dakikalar saniyeler bile önemli neyseki seninde az kaldı Canım oh mis kokular evde bizi bekler üstelik senin iki tane
evet canım darısı başınıza inşallah.. genç kız olunca daha farklılar küçük sürekli bizimle büyük odasında.. aklım onda.. arayı bulamadık maalesef 16 yaş farkı olunca böyle oldu

O konuda haklisin ben de cok kiziyorum.neredeyse hepsinin kucaginda bebek var mutlaka.ama bunlar suriyede yasiyomus yeni yeni sicramis bulunduklari yere.dedgn gibi biz bile ikinciye nasl bakcz derken patir patir doguruyolar olan yavrulara oluyo

Ben sahsen senin tecrubelerinden faydalaniyorum canim kacma bir yere

Kızlar ecenin altı kızarmış acıyo diyor neden oldu ki acaba kakasını zor temizledim krem sürüp kilot giydirdim

Kizlar soylemis ben de soyleyeyim bari eksik kalmymmandalina ya da portakaldan sonra oldu emrede.poposunu yikatmiyodu bile acidan.ben de acik biraktm.her kakadan sonra yikayip kurulayip kremliyorum hala.onceleri mendille siliyodum cogunlukla hava soguk usur diye.

O kadar gizemli olursan bilemeyiz tabi hatunbebisin ismini bile @Akaibu nun yaptigi albumde gorunce ogrendim

Ay ne çok yazmışsınız yine atlaya atlaya okudum biraz fayika çok daha genç duruyosun 31 demezdim valla @minnakkartal akademisyenanneyi bende takip ediyorum ben onu yapmadı bunu yapmadı diye dertlenmiyorumki elbet yapacak çok şükür bi kaç keşime söylüyo ya demekki konuşacak sıkıntı yok diyorum hatta @Apriori123 diyodu ya estikçe yediriyorum diye aynen öyle valla hatta sanırım burda en çok ıvır zıvır yiyende betüşdür fazla rahatım galiba

Sahi fayika yazmayı unutmuşum. Sana asla 31 demezdim.
Ay en küçüğünüz ben miyim yoksa burda.
89 dan küçük olan var mı

Umutta yiyor :)bende veriyorum arada ben yerken falan

ben yanlış anlamışım demekki Can'ım ben arada dertlenen bi tipim ondan olsa gerek :))

Ayyy herşeyimi alıntılamış sana sürprizim iki hafta sonra falan o tarafa gelicem yine, damadınla tanıştırcam seni el öptürcem:)))
bulusturalim artk su kucuk sapsikleri:)
Hira kesn azadin elinden tutup goturur:))
Sahi fayika yazmayı unutmuşum. Sana asla 31 demezdim.
Ay en küçüğünüz ben miyim yoksa burda.
89 dan küçük olan var mı
beeeeennnnnn. 90liym ama 40 duruyorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…