Bu konuda ben de sana katılıyorum canım. Paylasmaliyiz ki hepimiz de paylaşıyoruz. Senin genel olarak yapmış olduğun paylaşımı en son üzerine alınacak kişi yaz yagmuru idi belkide. Sen onu kastetmedin genel konuştun. Yani ortada ciddi bir durum yoktu. Neyseki yaz yagmuru ile halletmissiniz. Olmasın böyle gitmeler filan burda. Hepinizin yeri ayrı. Sen uzun zaman yoktun hep gözümüz aradı seni.Ben ortamı bozmak amaçlı yazmadım ama herkes de fikrini yazsın dedim, yazanın hevesini kursağında bırakmayalım dedim. Bana da oldu çok defa, oğlum müthiş değil ama bi becerdiği şeyi de patlaşamayacaksam o Zaman topiğin be anlamı kalır.
kg ne ola ki abowwwİpucu kg ile ilgili))
Ben de herşeyi unutuyorum o yüzden ctesi bana sormayı da unutma not alkg ne ola ki abowww
Heeee sonradan düştü jeton :) hadi bakalım bekliyorum zaten kendime ajanda yapcam akşamdan ertesi günün planını yapcam unutuyorum herşeyi bi de uyku problemi pörtledi bu ara gece 3-4 zorla uyuyorum nolcak böle bilmiyom
Aaaa ciddi mi? Hangi kanal saat kaöta@Akaibu burda gülücüklerle yazdıklarımı süslüyorum ya ondan öyle gelmiş olabilir
bugün tvde görebilirsiniz beni meşhur olcam ben
telefonda fa gayet neşeliydin :)@Akaibu burda gülücüklerle yazdıklarımı süslüyorum ya ondan öyle gelmiş olabilir
bugün tvde görebilirsiniz beni meşhur olcam ben
o gün çok güzel bir hediye almıştım ondandırtelefonda fa gayet neşeliydin :)
Hangi kanal
Ya bir çocuk ya emekliyordur ya emeklemiyordur ya yuruyordur ya yurumuyordur ama konuşmanın bir ölçütü yok 1 yas kontrolünde anne baba gibi kelimeler soyluyor mu dedi söylüyor dedik tamam dedi. Yani nasıl bebelerimizin hepsi yuruduyse hepside zamanla konusacaktir. Olurda konuşması gecikirse 3 yaşında konuşma terapileri var. Arda bir ara annene ye takti simdi sabah aksam babanne diyor. Kendince takılıyor.
Kızlar rahatsız olduğum bir durum var burada. Bazen anneler sevinçle bebeklerindeki gelişimleri paylaşırlar normaldir . Evet kimisi erken emekler kimisi erken yürür kimisi erken konuşur. Bu bebekleri über zekalı yapmadığı gibi diğerlerini de gelişimi geri yapmaz. Ama anne de ne yapsın sevinmiş ve arkadaşlarıyla bu durumu paylaşmış. Siz paylaşmıyor musunuz eşiniz dostunuzla.
Ha topiğimizde nispet değil paylaşım yapıldığı aşikar. Yani nerdeyse iki yıldır buralardayız artık arkadaş olduk.
Bu nedenle bebeğinin gelişimini paylaşan annelere kinaye ile yaklaşmayı ya da atarlı giderli çocuk gelişim dersleri vermeyi bırakalım. O annenin de hevesini kursağında bırakmayalım.
Bu ile neden mi burnumu soktum, mesleki deformasyon diyelim savunmadan yapamıyorum
Bir de bu eleştiri ortayadır beğenen alıp ayna yapar, beğenmeyen direk çöpe atar.
Ahhh yaz yağmuru ahhh, beni bi tek sen anladın, sen de yanlış anladın, tülayyyy geri dön
gerekirse toplu tacize varım
bak sendende hiç beklemezdiö
Eminim bu çeneyle benden de beklemezdiniz
Bi de annem bana don yağın dolması der ne demekse
Emre doğarken acele etti ya sonra amaaannn kovalayan mı var ne bu acele demiştirEmre hala anne demiyosoyledigi kelimeler 10 u bulmaz bile.yazdiklarinizi okuyunca bi ara tereddute dustm.ne yalan soylym amaan bosver dedm sonra konusmayan insan mi var sanki illa ki konuscak.tek sikintm bu olsun
Hiic ustume almadim beybisibenm oglan gec emekledi gec oturdu gec yurudu gec de konuscak gibi saka bir yana hepimiz burda fikir aliyoruz birbirimizden.sizden cok sey ogrendim.hicbirimiz dort dortluk degiliz eksiklerimiz var illa ki.
Dun aksam bir tv programinda suriyeli bir bebek gosterdiler.emre kadar falandi hemen hemen.yiyecek hicbiseyleri yokmus annesi bir kaseye su doldurmus icine de pekmez gibi bisey damlatmisti sanirm hafif sarimsiydi.kasik kasik onu iciriyodu bebegeaklimdan cikmiyo o goruntu nasil da iciyodu yavrum gece bile aklima geldi agladim uyuyamadim.keske yardim edebilsek.biz bilmem kac kelime soyluyo-soyleyemiyo derdindeyken bebegini doyurmanin telasina dusmus anneler var.Allah im sen yardim et onlara.bir anne baba icin en zor seydir herhalde evladinin ihtiyacini giderememek.halimize binlerce kez sukurler olsun.Her bebegin gelisimi farkli Allah kimseyi o duruma dusurmesin
Doner bence de dayanamaz
Ne degisik sozler var ya guzelmis bu da
o gün çok güzel bir hediye almıştım ondandır
tgrt haber dediler canım aklam haberlerinde olur muhtemelen
kuzum ya. Ama apriorininde dediği doğru. Daha kalacak yerin yiyecek ekmeğin yok ye çocuk yapıyosun? Günah ya.Emre hala anne demiyosoyledigi kelimeler 10 u bulmaz bile.yazdiklarinizi okuyunca bi ara tereddute dustm.ne yalan soylym amaan bosver dedm sonra konusmayan insan mi var sanki illa ki konuscak.tek sikintm bu olsun
Hiic ustume almadim beybisibenm oglan gec emekledi gec oturdu gec yurudu gec de konuscak gibi saka bir yana hepimiz burda fikir aliyoruz birbirimizden.sizden cok sey ogrendim.hicbirimiz dort dortluk degiliz eksiklerimiz var illa ki.
Dun aksam bir tv programinda suriyeli bir bebek gosterdiler.emre kadar falandi hemen hemen.yiyecek hicbiseyleri yokmus annesi bir kaseye su doldurmus icine de pekmez gibi bisey damlatmisti sanirm hafif sarimsiydi.kasik kasik onu iciriyodu bebegeaklimdan cikmiyo o goruntu nasil da iciyodu yavrum gece bile aklima geldi agladim uyuyamadim.keske yardim edebilsek.biz bilmem kac kelime soyluyo-soyleyemiyo derdindeyken bebegini doyurmanin telasina dusmus anneler var.Allah im sen yardim et onlara.bir anne baba icin en zor seydir herhalde evladinin ihtiyacini giderememek.halimize binlerce kez sukurler olsun.Her bebegin gelisimi farkli Allah kimseyi o duruma dusurmesin
Doner bence de dayanamaz
Ne degisik sozler var ya guzelmis bu da
Ay canım ne kadar övgü dolu sözlermiş bunlar, bayıldım:)
kuzum ya. Ama apriorininde dediği doğru. Daha kalacak yerin yiyecek ekmeğin yok ye çocuk yapıyosun? Günah ya.
Ay o da bişiy mi biz 4 kuzen hepimiz iskeletor kıvamındayız. Gerçi çocuk falan derken biraz toparlandık ama ananeme yetmiyo etli butlu olmamız lazımmış. O yüzden bize ölü bit kabuğu gibisiniz der
hoşgeldiiinnnn :))Evet geldim kızlar ben yokken maşallah bayağı kulaklarımı çınlatmışsınız:))
Şöyle söyleyeyim ben @Apriori123 ün söylediklerini yanlış anlamışım aynı şeyleri düşünürken bütün gece uyumadım çok hastayım kafam bir milyon kusura bakmayın
Şöyle ki ben de Ece deki gelişmeleri buraya yazıyorum ama yazarken mutlu şekilde paylaşıyorum işte bazen soruluyor siz de durum nedir diye cevaplıyorum bunda bir art niyet yok kıyaslama yok ben kıyasalmayı sevmiyorum her çocugun kendine göre özel yanları vardır ve her çocugun gelişimi farklı olabilir
Bazen çocuklarımdan örnek vererek açıklıyorum anneliği yaşadıkça daha fazla öğreniyorum 3 çocuğumda birbirinden farklı huyları değişik bazen bilmediklerimi bende burada sizlerle öğreniyorum
Tabiki burada hafif tonda eleştiri yapabiliriz sonuçta insanız istemesekte yanlış anlaşılabiliriz neyse kafam yerinde degil belki saçmalamışımdır ben böyle günlerde girmeyeyim buraya en iyisi bir hatam kusurum varsa affola seviyorum sizleri:)
Ya di mi çok yaratıcıdır ananem. Uğraşsan bulamazsın böyle lakap:)Ay canım ne kadar övgü dolu sözlermiş bunlar, bayıldım:)
hoşgeldiiinnnn :))
hoşbuldum kızlar
Kabız falan mı oldu ki yaparken zorladı, bazen öyle olabiliyor, krem sürdüysen rahatlatır muhtemelen...Kızlar ecenin altı kızarmış acıyo diyor neden oldu ki acaba kakasını zor temizledim krem sürüp kilot giydirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?