2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu konuda ben de sana katılıyorum canım. Paylasmaliyiz ki hepimiz de paylaşıyoruz. Senin genel olarak yapmış olduğun paylaşımı en son üzerine alınacak kişi yaz yagmuru idi belkide. Sen onu kastetmedin genel konuştun. Yani ortada ciddi bir durum yoktu. Neyseki yaz yagmuru ile halletmissiniz. Olmasın böyle gitmeler filan burda. Hepinizin yeri ayrı. Sen uzun zaman yoktun hep gözümüz aradı seni.

İpucu kg ile ilgili ))
kg ne ola ki abowww
Heeee sonradan düştü jeton :) hadi bakalım bekliyorum zaten kendime ajanda yapcam akşamdan ertesi günün planını yapcam unutuyorum herşeyi bi de uyku problemi pörtledi bu ara gece 3-4 zorla uyuyorum nolcak böle bilmiyom

Ben de herşeyi unutuyorum o yüzden ctesi bana sormayı da unutma not al

@Akaibu burda gülücüklerle yazdıklarımı süslüyorum ya ondan öyle gelmiş olabilir
bugün tvde görebilirsiniz beni meşhur olcam ben

Emre hala anne demiyosoyledigi kelimeler 10 u bulmaz bile.yazdiklarinizi okuyunca bi ara tereddute dustm.ne yalan soylymamaan bosver dedm sonra konusmayan insan mi var sankiilla ki konuscak.tek sikintm bu olsun

Hiic ustume almadim beybisibenm oglan gec emekledi gec oturdu gec yurudu gec de konuscak gibisaka bir yana hepimiz burda fikir aliyoruz birbirimizden.sizden cok sey ogrendim.hicbirimiz dort dortluk degiliz eksiklerimiz var illa ki.

Dun aksam bir tv programinda suriyeli bir bebek gosterdiler.emre kadar falandi hemen hemen.yiyecek hicbiseyleri yokmus annesi bir kaseye su doldurmus icine de pekmez gibi bisey damlatmisti sanirm hafif sarimsiydi.kasik kasik onu iciriyodu bebege aklimdan cikmiyo o goruntu nasil da iciyodu yavrumgece bile aklima geldi agladim uyuyamadim.keske yardim edebilsek.biz bilmem kac kelime soyluyo-soyleyemiyo derdindeyken bebegini doyurmanin telasina dusmus anneler var.Allah im sen yardim et onlara.bir anne baba icin en zor seydir herhalde evladinin ihtiyacini giderememek.halimize binlerce kez sukurler olsun.Her bebegin gelisimi farkli Allah kimseyi o duruma dusurmesin

Ahhh yaz yağmuru ahhh, beni bi tek sen anladın, sen de yanlış anladın, tülayyyy geri dön

Doner bence de dayanamaz

gerekirse toplu tacize varım

bak sendende hiç beklemezdiö
Eminim bu çeneyle benden de beklemezdiniz

Bi de annem bana don yağın dolması der ne demekse

Ne degisik sozler var ya guzelmis bu da

Emre doğarken acele etti ya sonra amaaannn kovalayan mı var ne bu acele demiştir Suriyeli bebekler konusunda haklısın da bak yine tepki toplanabileceğim sansasyonel bi açıklama yapıcam. Arkadaş üç dört yıl oldu buraya göçeli. Hadi oradaki bebeğini getirdin de burda hala yaşam derdindeyken ne peşpeşe doğurmaya devam ediyorsun. Kalacak yerin yok ama sokakta hala sevişip Bebek yapıyorsun. Biz bu halimizle ikinciyi düşünemiyoruz. Ya resmen bebeklerinin hakkına giriyorlar yazık o bebeklere ve onlar da kesinlikle anne baba değil gözümde.

Evet geldim kızlar ben yokken maşallah bayağı kulaklarımı çınlatmışsınız:))
Şöyle söyleyeyim ben @Apriori123 ün söylediklerini yanlış anlamışım aynı şeyleri düşünürken bütün gece uyumadım çok hastayım kafam bir milyon kusura bakmayın
Şöyle ki ben de Ece deki gelişmeleri buraya yazıyorum ama yazarken mutlu şekilde paylaşıyorum işte bazen soruluyor siz de durum nedir diye cevaplıyorum bunda bir art niyet yok kıyaslama yok ben kıyasalmayı sevmiyorum her çocugun kendine göre özel yanları vardır ve her çocugun gelişimi farklı olabilir
Bazen çocuklarımdan örnek vererek açıklıyorum anneliği yaşadıkça daha fazla öğreniyorum 3 çocuğumda birbirinden farklı huyları değişik bazen bilmediklerimi bende burada sizlerle öğreniyorum
Tabiki burada hafif tonda eleştiri yapabiliriz sonuçta insanız istemesekte yanlış anlaşılabiliriz neyse kafam yerinde degil belki saçmalamışımdır ben böyle günlerde girmeyeyim buraya en iyisi bir hatam kusurum varsa affola seviyorum sizleri:)

o gün çok güzel bir hediye almıştım ondandır
tgrt haber dediler canım aklam haberlerinde olur muhtemelen

kuzum ya. Ama apriorininde dediği doğru. Daha kalacak yerin yiyecek ekmeğin yok ye çocuk yapıyosun? Günah ya.

Ay o da bişiy mi biz 4 kuzen hepimiz iskeletor kıvamındayız. Gerçi çocuk falan derken biraz toparlandık ama ananeme yetmiyo etli butlu olmamız lazımmış. O yüzden bize ölü bit kabuğu gibisiniz der

Ay canım ne kadar övgü dolu sözlermiş bunlar, bayıldım:)

hoşgeldiiinnnn :))

Ay benim aklıma bişiy geldi sanırım apriorinin ne kastettiğini anladım biber meselesi. Bi daha yapmıcam :) Ama işte benim yazdığımda mesleki deformasyon heralde ille söyleme ihtiyacı hissediyorum

Kızlar ecenin altı kızarmış acıyo diyor neden oldu ki acaba kakasını zor temizledim krem sürüp kilot giydirdim

QUOTE="Apriori123, post: 44500289, member: 726184"]Ben ne seni ne de özel olarak birini kastettim. Bu zaman zaman görüp rahatsız olduğum bir mevzuydu ve deterjanın paylaşımı ardından gelen konuşma kelimeler vs diyaloğu üzerine bir kez daha hissettiğim duyguları paylaşmaktı. Dedim ya lafım ortaya isteyen ayna yapar isteyen çöpe atar. Özel olarak hedef göstermedim kimseyi ki buna hakkım da yok. Benimki sadece bi rahatsızlığımızı dile getirilmesi[/QUOTE]
Canım bu durumun benle alakası var ama ben üstüme almıyorum çünkü yanlış bir cümle kurmadim sadece paylaşım ve bilgi almak istedim sizlerden. Hatta sabah okuduğum bir ileti rahatsız etti beni ama o kişiyi de kırmak istemedim. Ama yazıdaki anlamı çıkaramadım kinaye mi, alay mı övgü mü bilemedim. ama sen biseylere dokundun ve herkes üstüne aldı doğal olarak. bazen ortaya konuşmak iyi olmuyor. mesela ben hedefimi bu yaziymla belirttim alınan alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…