Ayyy evet o hareketini unutmadım hiranın da beyse Azad'a söylemedim kıskançtır benim erkeğim :))) azad da hira gibi çocuk görünce aklı çıkıyor vurması dövmesi yokturbulusturalim artk su kucuk sapsikleri:)
Hira kesn azadin elinden tutup goturur:))
beeeeennnnnn. 90liym ama 40 duruyorm :)
Şuan bildiğiniz zevkten dört köşeyim bak kadın ruhundan anlayan bi kadınbi de @hiraysen le @kmltm var heralde.
Ay herkes taş gibi genç görünüyo maşallah hiç ihtimal vermezdim çoğu kişinin yaşına.
@yaz yagmuru zaten bizi kekliyo
sana abla demeye utanırım
yan yanayken kardeşim gibisin amaEn büyük benim en yaşlı anne :)))83 lüyüm
40 mı yok artıkbulusturalim artk su kucuk sapsikleri:)
Hira kesn azadin elinden tutup goturur:))
beeeeennnnnn. 90liym ama 40 duruyorm :)
Pehhh iltifat için kasma bebeğim ben realitemin farkındayımŞuan bildiğiniz zevkten dört köşeyim bak kadın ruhundan anlayan bi kadınşakası bi yana deme zaten abla 30 yaş sendromunun dibindeyim ben
yan yanayken kardeşim gibisin ama
Gel canım Beylikdüzü'ne
inşallah doktor abartıdır sorunsuz gelişir herşeyGörümcemle konuştum. Transfer 9 aralıkta olmuş. Bu gün doktora gitmiş. Doktor bi kese küçük demiş. Bi kan akışı var kalpi duyuyorum demiş. Yok ama çok az atmıyo kabul edelim demiş.
Köşesi var demiş. Ne köşesiyse.
Sen çok umutlanma haftaya gel tekrar bakalım demiş göndermiş eve.
İçine etmiş biraz çok kötüydü morali. Ne diyeceğimide bilemedim. Doktor umutlanma diyince bişey yokturda denmiyo.
Bende 5. Haftada duyamamıştım 7. Haftada duydum. daha 4. Hafta olmuş doktorlar hergün gördükleri için biraz hissizleşiyolar abla moralini bozma görünür inşallah falan dedim.
Yani ne var sanki şimdi belli olmuyo daha küçük haftaya gel tekrar bakalım dese. Bi hafta nasıl geçecek acaba kıza
iltifat fln değil yahu uzağı göremiyorum ben yakınla ilgili bi sorunum yokPehhh iltifat için kasma bebeğim ben realitemin farkındayımben inkar etsem suratım etmez 32 yılı devirip 33 te gezindiğimi neyse zaten hayat 40 ında başlar diye bi şarkı vardı siz bilmezsiniz eskiden TRT'de çıkardı :)))))
cumartesi olsun bi metrobüse bakar olmadı bi cumartesi başka bi yerde buluşalım gariGel canım Beylikdüzü'nehiraysenle buluşma noktamız orası
Ayy canım sağol aslında ben arayı çok açtığım için çocuk büyütmeyi unutmuşum faydam olduysa ne mutlu bana pişiği içinde açık bıraktım uyurken çiş yapmış bağlandım tekrar ama krem sürüyorum bakalım inşallah geçer çabukO konuda haklisin ben de cok kiziyorum.neredeyse hepsinin kucaginda bebek var mutlaka.ama bunlar suriyede yasiyomus yeni yeni sicramis bulunduklari yere.dedgn gibi biz bile ikinciye nasl bakcz derken patir patir doguruyolar olan yavrulara oluyo
Ben sahsen senin tecrubelerinden faydalaniyorum canim kacma bir yere
Kizlar soylemis ben de soyleyeyim bari eksik kalmymmandalina ya da portakaldan sonra oldu emrede.poposunu yikatmiyodu bile acidan.ben de acik biraktm.her kakadan sonra yikayip kurulayip kremliyorum hala.onceleri mendille siliyodum cogunlukla hava soguk usur diye.
O kadar gizemli olursan bilemeyiz tabi hatunbebisin ismini bile @Akaibu nun yaptigi albumde gorunce ogrendim
Evet kekliyorum sizi şaka maka benim oglanın askerliğine ne kaldı şurada dün whatsapp ına baktım kız arkadaşı yok ama erkek arkadaşıyla kız muhabbeti yapmışlar şaka gibi ya benim minik oglum büyümüş meğer:))bi de @hiraysen le @kmltm var heralde.
Ay herkes taş gibi genç görünüyo maşallah hiç ihtimal vermezdim çoğu kişinin yaşına.
@yaz yagmuru zaten bizi kekliyo
sana abla demeye utanırım
En büyük benim bence 82 liyimEn büyük benim en yaşlı anne :)))83 lüyüm
Ay inşallah duyarlar ya nasıl üzülmüştür kim bilirGörümcemle konuştum. Transfer 9 aralıkta olmuş. Bu gün doktora gitmiş. Doktor bi kese küçük demiş. Bi kan akışı var kalpi duyuyorum demiş. Yok ama çok az atmıyo kabul edelim demiş.
Köşesi var demiş. Ne köşesiyse.
Sen çok umutlanma haftaya gel tekrar bakalım demiş göndermiş eve.
İçine etmiş biraz çok kötüydü morali. Ne diyeceğimide bilemedim. Doktor umutlanma diyince bişey yokturda denmiyo.
Bende 5. Haftada duyamamıştım 7. Haftada duydum. daha 4. Hafta olmuş doktorlar hergün gördükleri için biraz hissizleşiyolar abla moralini bozma görünür inşallah falan dedim.
Yani ne var sanki şimdi belli olmuyo daha küçük haftaya gel tekrar bakalım dese. Bi hafta nasıl geçecek acaba kıza
Sahi @feyena yazmayı unutmuşum. Sana asla 31 demezdim.
Ay en küçüğünüz ben miyim yoksa burda.
89 dan küçük olan var mı
Benim kızkardeşimde 86 lı ben 82 liyim benimde kardeşimi benden büyük sanıyorlar hatta birgün kuzenime gittik kardeşim ben eşim ve benim oğlum küçüktü kardeşim bekardı kardeşime maşallah oğlun büyümüş dedi kuzenimin kv siBende 88 kasım ama bana hep aaa daha büyük gösteriyosun diyolar ablam 82 li hanginiz daha büyük diye soruyolar
bu genel olarak var heralde. Benim bi küçüğün 94 lü hep onu büyük sanıyolar. Bana ablan geldi mi diye soruyolar.Bende 88 kasım ama bana hep aaa daha büyük gösteriyosun diyolar ablam 82 li hanginiz daha büyük diye soruyolar
gel canm gelmemi dedikkk aaa
Evet bencede kardeşim pazartesi gitti 4 hafta 6 günlükmüş sadece keseyi görmüşler kalp atışı için 15 gün sonra demiş Dr@Akaibu zaten cok erkenmiski dha kalp atisi icn 7. Haftada duyulur diye bliyorm 4 haftada sadece keseyi gorur doktr o doktr bnce sacmalamis
Dizi güzel ama çocukla izlenmezkaza yapcaklar çocuk ölüyo falan ağlak bi diziFox da yeni dizi başlıyor şimdi nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?