Canım bu durumun benle alakası var ama ben üstüme almıyorum çünkü yanlış bir cümle kurmadim sadece paylaşım ve bilgi almak istedim sizlerden. Hatta sabah okuduğum bir ileti rahatsız etti beni ama o kişiyi de kırmak istemedim. Ama yazıdaki anlamı çıkaramadım kinaye mi, alay mı övgü mü bilemedim. ama sen biseylere dokundun ve herkes üstüne aldı doğal olarak. bazen ortaya konuşmak iyi olmuyor. mesela ben hedefimi bu yaziymla belirttim alınan alır.[/QUOTE]QUOTE="Apriori123, post: 44500289, member: 726184"]Ben ne seni ne de özel olarak birini kastettim. Bu zaman zaman görüp rahatsız olduğum bir mevzuydu ve deterjanın paylaşımı ardından gelen konuşma kelimeler vs diyaloğu üzerine bir kez daha hissettiğim duyguları paylaşmaktı. Dedim ya lafım ortaya isteyen ayna yapar isteyen çöpe atar. Özel olarak hedef göstermedim kimseyi ki buna hakkım da yok. Benimki sadece bi rahatsızlığımızı dile getirilmesi
Kabız degil canım ben de anlamadım yediklerimdenmi acaba diye düşünüyorumKabız falan mı oldu ki yaparken zorladı, bazen öyle olabiliyor, krem sürdüysen rahatlatır muhtemelen...
valla bana da diyen oluyo gerçi ben kendimi öyle hissetmiyorum ama bilemedim şimdi@minnakkartal bende buzdolabıyım de de düşüp bayılayım şuraya
yaa hiç sanmam sesin çok enerjili pozitif geliyo insanabir buzdolabı benden gelsin, çok asık suratlıymışım
ayy nası mithiş bi duygudur o bana durmadan kilo aldın diyolaar şu sıra >.<Bugün işyerimde herkes kilo mu verdin sen dedi, içimi bir mutluluk kapladı, bi tartıya çıkayım
yok artık daha neler ne kadan sıcak bi gülümsemen var artı konuşkansın tabi avukat cübbesini geçirince nası oluyon bilememBana buzdolabı hafif kalıyor, mahkeme duvarı ile balta karışımı bişeyim işte :)))
o zaman bende isterim bak alınırım darılırımİpucu kg ile ilgili))
bak alınırım dedimdi alıncam şimdi dün bende dedim bi ara çok yemek konuşuluyo diye topiği bırakıcam diye ama işte bu tam olarak kimsenin hevesi kursağında kalmasın diye elbetteki bende yiyenle mutlu oluyorum ama ister istemez mirayı zorluyorum o da yesin istiyorum sonra kendime verdiğim hatta burda size verdiğim sözler geliyo yemekle ilgili mümkün olduğunca o paylaşımlara cevap vermemeye çalışıyorum ya da sadece sevincimi ve maşallahımı bırakıyorumBen ortamı bozmak amaçlı yazmadım ama herkes de fikrini yazsın dedim, yazanın hevesini kursağında bırakmayalım dedim. Bana da oldu çok defa, oğlum müthiş değil ama bi becerdiği şeyi de patlaşamayacaksam o Zaman topiğin be anlamı kalır.
eneee inşallah izleyebilirim bende@Akaibu burda gülücüklerle yazdıklarımı süslüyorum ya ondan öyle gelmiş olabilir
bugün tvde görebilirsiniz beni meşhur olcam ben
hoş geldin bi daaa gitme sakın gidersende biz geliriz zaten ona göreEvet geldim kızlar ben yokken maşallah bayağı kulaklarımı çınlatmışsınız:))
Şöyle söyleyeyim ben @Apriori123 ün söylediklerini yanlış anlamışım aynı şeyleri düşünürken bütün gece uyumadım çok hastayım kafam bir milyon kusura bakmayın
Şöyle ki ben de Ece deki gelişmeleri buraya yazıyorum ama yazarken mutlu şekilde paylaşıyorum işte bazen soruluyor siz de durum nedir diye cevaplıyorum bunda bir art niyet yok kıyaslama yok ben kıyasalmayı sevmiyorum her çocugun kendine göre özel yanları vardır ve her çocugun gelişimi farklı olabilir
Bazen çocuklarımdan örnek vererek açıklıyorum anneliği yaşadıkça daha fazla öğreniyorum 3 çocuğumda birbirinden farklı huyları değişik bazen bilmediklerimi bende burada sizlerle öğreniyorum
Tabiki burada hafif tonda eleştiri yapabiliriz sonuçta insanız istemesekte yanlış anlaşılabiliriz neyse kafam yerinde degil belki saçmalamışımdır ben böyle günlerde girmeyeyim buraya en iyisi bir hatam kusurum varsa affola seviyorum sizleri:)
canım ya mandalina çok yiyo mu asitli ya belki dokunmuştur ecede hafif alerjikti galiba bide @feyena nın dediği gibi kabızlık sonrasıda oluyoKızlar ecenin altı kızarmış acıyo diyor neden oldu ki acaba kakasını zor temizledim krem sürüp kilot giydirdim
Sesli güldüm gerçekten :)) Bunu ilk defa duyuyorum ama don yağ dolmasını duymuştum:))
kuzum ya. Ama apriorininde dediği doğru. Daha kalacak yerin yiyecek ekmeğin yok ye çocuk yapıyosun? Günah ya.
Ay o da bişiy mi biz 4 kuzen hepimiz iskeletor kıvamındayız. Gerçi çocuk falan derken biraz toparlandık ama ananeme yetmiyo etli butlu olmamız lazımmış. O yüzden bize ölü bit kabuğu gibisiniz der
Hoşgeldin canım.Kızlar ecenin altı kızarmış acıyo diyor neden oldu ki acaba kakasını zor temizledim krem sürüp kilot giydirdim
Canım ya sllah korusun düşünme böyle şeyleri.Kızlar gece hastalık bir yandan eşim uçakla istanbula gidecekti hava çok bozuk gece fırtına vardı sabah şiddetli yağmur başladı çok tedirgin oldum eşimde akşam sana birşey söyleyeceğim ben sigorta ödüyorum kendime bana birşey olursa şu bankadan şu kadar alacaksın dedi çok kötü oldum sus sus dedim boğazım düğümlendi ben babamı uzun yola giderken kaybettim anneme giderken birşeyler söylemiş babacım onlar geldi aklıma moralim gerçekten çok bozuktu hassaslığım yanlış anlamam belki bu yüzdendi aklım eşimde istanbulda hava açık dedi ama burası çok kötü hayırlısıyla dönsün inşallah
valla bana da diyen oluyo gerçi ben kendimi öyle hissetmiyorum ama bilemedim şimdi
yaa hiç sanmam sesin çok enerjili pozitif geliyo insana
ayy nası mithiş bi duygudur o bana durmadan kilo aldın diyolaar şu sıra >.<
yok artık daha neler ne kadan sıcak bi gülümsemen var artı konuşkansın tabi avukat cübbesini geçirince nası oluyon bilemem
o zaman bende isterim bak alınırım darılırım
bak alınırım dedimdi alıncam şimdi dün bende dedim bi ara çok yemek konuşuluyo diye topiği bırakıcam diye ama işte bu tam olarak kimsenin hevesi kursağında kalmasın diye elbetteki bende yiyenle mutlu oluyorum ama ister istemez mirayı zorluyorum o da yesin istiyorum sonra kendime verdiğim hatta burda size verdiğim sözler geliyo yemekle ilgili mümkün olduğunca o paylaşımlara cevap vermemeye çalışıyorum ya da sadece sevincimi ve maşallahımı bırakıyorum
eneee inşallah izleyebilirim bende
hoş geldin bi daaa gitme sakın gidersende biz geliriz zaten ona göre
canım ya mandalina çok yiyo mu asitli ya belki dokunmuştur ecede hafif alerjikti galiba bide @feyena nın dediği gibi kabızlık sonrasıda oluyo
sagolun kızlar yani bir mandalina anca yemiştir dün şehriye çorbası yapmıştım domatesli ondan da olur belki altına bez baglamadım hava alsın birazSesli güldüm gerçekten :)) Bunu ilk defa duyuyorum ama don yağ dolmasını duymuştum:))
Hoşgeldin canım.
Ece ye de geçmiş olsun.Mandalina, portakal gibi meyveler çok tüketilirse yapar diyorlar ama bilemedim ki. Krem işe yarar inşallah geçer hemen.
Eşim öyle söyleyince kötü oldum sus dedim dünya hali aklında olsun dedi deli adam mahvetti beni burada Allaha emanetCanım ya sllah korusun düşünme böyle şeyleri.
benim eşimde sık seyahat eder öyle anlıyorum ki seni ama biz yine güzel düşünelim güzel olsun inşallah sıkıntısız sağ salim dönsün eşin eveKızlar gece hastalık bir yandan eşim uçakla istanbula gidecekti hava çok bozuk gece fırtına vardı sabah şiddetli yağmur başladı çok tedirgin oldum eşimde akşam sana birşey söyleyeceğim ben sigorta ödüyorum kendime bana birşey olursa şu bankadan şu kadar alacaksın dedi çok kötü oldum sus sus dedim boğazım düğümlendi ben babamı uzun yola giderken kaybettim anneme giderken birşeyler söylemiş babacım onlar geldi aklıma moralim gerçekten çok bozuktu hassaslığım yanlış anlamam belki bu yüzdendi aklım eşimde istanbulda hava açık dedi ama burası çok kötü hayırlısıyla dönsün inşallah
bir ara sen demiştin galiba yine domatesli bişiden sonra olmuştu sanki demekki domatese alerjisi var bizde hala yiyemiyoruz domates geçende bulamaçına bal kattım miranın zaten üç beş kaşık yedi ama ona rağmen tüm sırtı kabardı hala bizim alerjiler baskın 3 yaşa kadar sürecek gibi görünüyor dedi miranın doktorusagolun kızlar yani bir mandalina anca yemiştir dün şehriye çorbası yapmıştım domatesli ondan da olur belki altına bez baglamadım hava alsın biraz
Sagol canım ben de Eceye iki kez verdim şimdiye kadar ama oğlum küçükken hasta olduğunda saglık ocagı vermişti çocuk Dr na söylemiştim verme peditus demişti neden oldugunu bende bilmiyorum@yaz yagmuru geçmiş olsun hem sana hem eceye. Bizim allerji doktorumuz peditusu yasakladı bize hiçbir avrupa ülkesinde kullanılmıyor dedi ama sebebini soylemedi.
İnşallah canım yani ben domatesden şüphelendim bizimkiler de hassas canım atlatırlar zamanla inşallahbenim eşimde sık seyahat eder öyle anlıyorum ki seni ama biz yine güzel düşünelim güzel olsun inşallah sıkıntısız sağ salim dönsün eşin eve
bir ara sen demiştin galiba yine domatesli bişiden sonra olmuştu sanki demekki domatese alerjisi var bizde hala yiyemiyoruz domates geçende bulamaçına bal kattım miranın zaten üç beş kaşık yedi ama ona rağmen tüm sırtı kabardı hala bizim alerjiler baskın 3 yaşa kadar sürecek gibi görünüyor dedi miranın doktoru
ne kadar çok alıntılamış yahu bi işim çıktı kaçtım yazmışsınız bi dolu hepsinede cevap vermezsem içimde kalırbide bgn @Apriori123 ye sarasım varmışsa demekki
Hah hoşgeldin alıngan hatun :) azadın geçen anneme gittiğinde çok fenaydı altı baya kanamıştı yani, sonra farkettim ki ıslak mendilini bulamamıştım farklı marka almıştım ondan oldu.İnşallah canım yani ben domatesden şüphelendim bizimkiler de hassas canım atlatırlar zamanla inşallah
Bunlari dusundukten sonra ikinciyi yap diyebiliyosan o da biseydirİg de ki 6 çocuklu ailenin fotolarını görünce acaip derecede bende böyle istiyorum moduna giriyorum. Sonra gökçeyle bi saat geçirince bu heves geçiyoonların parası çoktur. Hizmetçileri yardımcıları vardır. Yemeklerini temizliklerini başkaları yapıyodur. Öyle olsa 6 çocuğa bende bakarım diyip ikinciyi yap sus otur diyorum
hoşbuldum canım ıslak mendilini değiştirmedim yediklerinden oldu diye düşündüm krem sürdüm kilot giydirdim uyuyor şimdi inşallah geçer altını değiştirirken acıyo diye AglıyorBenim de bugün çenem düşmüşse demekki :)) oğlum uykuya sardı bugün maşallah, bakın oğlumu övdümben de burda takılıyoRum
Hah hoşgeldin alıngan hatun :) azadın geçen anneme gittiğinde çok fenaydı altı baya kanamıştı yani, sonra farkettim ki ıslak mendilini bulamamıştım farklı marka almıştım ondan oldu.
Ya ama o kadar tatlılar kiBunlari dusundukten sonra ikinciyi yap diyebiliyosan o da biseydir
Ben adini bile anmiyorum suan
oh maşallah uyusunda büyüsün azad beyBenim de bugün çenem düşmüşse demekki :)) oğlum uykuya sardı bugün maşallah, bakın oğlumu övdümben de burda takılıyoRum
Hah hoşgeldin alıngan hatun :) azadın geçen anneme gittiğinde çok fenaydı altı baya kanamıştı yani, sonra farkettim ki ıslak mendilini bulamamıştım farklı marka almıştım ondan oldu.
yaa ben onun deli fanıyım hele pearlie ye bitiyorum bide ufak tefek bişi olcak diye endişeleniyorum ve açıkcası bende özeniyorum ama sonra ne ikincisi mira on çocuk kıvamında deyip bu kadından etrafımdaki kimseye bahsetmiyorumİg de ki 6 çocuklu ailenin fotolarını görünce acaip derecede bende böyle istiyorum moduna giriyorum. Sonra gökçeyle bi saat geçirince bu heves geçiyoonların parası çoktur. Hizmetçileri yardımcıları vardır. Yemeklerini temizliklerini başkaları yapıyodur. Öyle olsa 6 çocuğa bende bakarım diyip ikinciyi yap sus otur diyorum
Kardeş candır:))Ya ama o kadar tatlılar ki
En etken 2018 gibi olur tabi ama mutlaka kardeşi olsun istiyorum fıstığımın. Yarın bi gün bize bişey olursa birbirini yalnız bırakmayacak 2 kardeş olsunlar. O da kız olursa tadından yenmez hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?