2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım bu durumun benle alakası var ama ben üstüme almıyorum çünkü yanlış bir cümle kurmadim sadece paylaşım ve bilgi almak istedim sizlerden. Hatta sabah okuduğum bir ileti rahatsız etti beni ama o kişiyi de kırmak istemedim. Ama yazıdaki anlamı çıkaramadım kinaye mi, alay mı övgü mü bilemedim. ama sen biseylere dokundun ve herkes üstüne aldı doğal olarak. bazen ortaya konuşmak iyi olmuyor. mesela ben hedefimi bu yaziymla belirttim alınan alır.[/QUOTE]
Seninle alakası şu ki bir arkadaş sordu ve söyledim evet kadın çocuğunda ileri bişey görmüş ve paylaşmış, maşallah diyip geçmek lazım, ya da konuştuğu kelimeler kadın sevinmiş sevincini paylaşmış Mutlu ol geç. O anne de biliyor her çocuk farklı ama kendi çocuğuyla yaşadığı sevinci paylaşmış kursaklarında bırakmayalım aksine sevincini paylaşalım temalı bir serzenişti. Sen de seninle alakasını yanlış anlama lütfen sen sadece çıkıl noktamdın ama ben de yaşadım başkalarının yaşadığına da tanık oldum ve o yüzden o yazıyı yazdım

@minnakkartal bende buzdolabıyım de de düşüp bayılayım şuraya
valla bana da diyen oluyo gerçi ben kendimi öyle hissetmiyorum ama bilemedim şimdi

bir buzdolabı benden gelsin, çok asık suratlıymışım
yaa hiç sanmam sesin çok enerjili pozitif geliyo insana

Bugün işyerimde herkes kilo mu verdin sen dedi, içimi bir mutluluk kapladı, bi tartıya çıkayım
ayy nası mithiş bi duygudur o bana durmadan kilo aldın diyolaar şu sıra >.<

Bana buzdolabı hafif kalıyor, mahkeme duvarı ile balta karışımı bişeyim işte :)))
yok artık daha neler ne kadan sıcak bi gülümsemen var artı konuşkansın tabi avukat cübbesini geçirince nası oluyon bilemem

İpucu kg ile ilgili ))
o zaman bende isterim bak alınırım darılırım

bak alınırım dedimdi alıncam şimdi dün bende dedim bi ara çok yemek konuşuluyo diye topiği bırakıcam diye ama işte bu tam olarak kimsenin hevesi kursağında kalmasın diye elbetteki bende yiyenle mutlu oluyorum ama ister istemez mirayı zorluyorum o da yesin istiyorum sonra kendime verdiğim hatta burda size verdiğim sözler geliyo yemekle ilgili mümkün olduğunca o paylaşımlara cevap vermemeye çalışıyorum ya da sadece sevincimi ve maşallahımı bırakıyorum

@Akaibu burda gülücüklerle yazdıklarımı süslüyorum ya ondan öyle gelmiş olabilir
bugün tvde görebilirsiniz beni meşhur olcam ben
eneee inşallah izleyebilirim bende

hoş geldin bi daaa gitme sakın gidersende biz geliriz zaten ona göre
Kızlar ecenin altı kızarmış acıyo diyor neden oldu ki acaba kakasını zor temizledim krem sürüp kilot giydirdim
canım ya mandalina çok yiyo mu asitli ya belki dokunmuştur ecede hafif alerjikti galiba bide @feyena nın dediği gibi kabızlık sonrasıda oluyo

Sesli güldüm gerçekten :)) Bunu ilk defa duyuyorum ama don yağ dolmasını duymuştum:))

Kızlar ecenin altı kızarmış acıyo diyor neden oldu ki acaba kakasını zor temizledim krem sürüp kilot giydirdim
Hoşgeldin canım.
Ece ye de geçmiş olsun.Mandalina, portakal gibi meyveler çok tüketilirse yapar diyorlar ama bilemedim ki. Krem işe yarar inşallah geçer hemen.

Kızlar gece hastalık bir yandan eşim uçakla istanbula gidecekti hava çok bozuk gece fırtına vardı sabah şiddetli yağmur başladı çok tedirgin oldum eşimde akşam sana birşey söyleyeceğim ben sigorta ödüyorum kendime bana birşey olursa şu bankadan şu kadar alacaksın dedi çok kötü oldum sus sus dedim boğazım düğümlendi ben babamı uzun yola giderken kaybettim anneme giderken birşeyler söylemiş babacım onlar geldi aklıma moralim gerçekten çok bozuktu hassaslığım yanlış anlamam belki bu yüzdendi aklım eşimde istanbulda hava açık dedi ama burası çok kötü hayırlısıyla dönsün inşallah

Canım ya sllah korusun düşünme böyle şeyleri.

sagolun kızlar yani bir mandalina anca yemiştir dün şehriye çorbası yapmıştım domatesli ondan da olur belki altına bez baglamadım hava alsın biraz

benim eşimde sık seyahat eder öyle anlıyorum ki seni ama biz yine güzel düşünelim güzel olsun inşallah sıkıntısız sağ salim dönsün eşin eve

sagolun kızlar yani bir mandalina anca yemiştir dün şehriye çorbası yapmıştım domatesli ondan da olur belki altına bez baglamadım hava alsın biraz
bir ara sen demiştin galiba yine domatesli bişiden sonra olmuştu sanki demekki domatese alerjisi var bizde hala yiyemiyoruz domates geçende bulamaçına bal kattım miranın zaten üç beş kaşık yedi ama ona rağmen tüm sırtı kabardı hala bizim alerjiler baskın 3 yaşa kadar sürecek gibi görünüyor dedi miranın doktoru

@Apriori123 ben anladım seni zaten ve dediklerine katılıyorum yazamasamda sizleri hep okuyorum bu bahsettigin durumları zaman zaman gördüm bende. Neyse uzatmayayim .artık daha aktif yazabilecegim kızlar çünkü yarım gün bakıcı buldum haziranda ücretsiz iznimi bitiricem elif ada bişey yaptirmiyor bana hala kucak delisi aşırı bağımlı bana.baktim olmuyor bakıcı gelsin hem allerjik yasamimiza ayak uydursun hemde benim kız anca alisir diye düşündüm.

@yaz yagmuru geçmiş olsun hem sana hem eceye. Bizim allerji doktorumuz peditusu yasakladı bize hiçbir avrupa ülkesinde kullanılmıyor dedi ama sebebini soylemedi.
Sagol canım ben de Eceye iki kez verdim şimdiye kadar ama oğlum küçükken hasta olduğunda saglık ocagı vermişti çocuk Dr na söylemiştim verme peditus demişti neden oldugunu bende bilmiyorum

İnşallah canım yani ben domatesden şüphelendim bizimkiler de hassas canım atlatırlar zamanla inşallah

ne kadar çok alıntılamış yahu bi işim çıktı kaçtım yazmışsınız bi dolu hepsinede cevap vermezsem içimde kalır bide bgn @Apriori123 ye sarasım varmışsa demekki

Benim de bugün çenem düşmüşse demekki :)) oğlum uykuya sardı bugün maşallah, bakın oğlumu övdüm ben de burda takılıyoRum

İnşallah canım yani ben domatesden şüphelendim bizimkiler de hassas canım atlatırlar zamanla inşallah
Hah hoşgeldin alıngan hatun :) azadın geçen anneme gittiğinde çok fenaydı altı baya kanamıştı yani, sonra farkettim ki ıslak mendilini bulamamıştım farklı marka almıştım ondan oldu.

İg de ki 6 çocuklu ailenin fotolarını görünce acaip derecede bende böyle istiyorum moduna giriyorum. Sonra gökçeyle bi saat geçirince bu heves geçiyo onların parası çoktur. Hizmetçileri yardımcıları vardır. Yemeklerini temizliklerini başkaları yapıyodur. Öyle olsa 6 çocuğa bende bakarım diyip ikinciyi yap sus otur diyorum

Bunlari dusundukten sonra ikinciyi yap diyebiliyosan o da biseydir

Ben adini bile anmiyorum suan

hoşbuldum canım ıslak mendilini değiştirmedim yediklerinden oldu diye düşündüm krem sürdüm kilot giydirdim uyuyor şimdi inşallah geçer altını değiştirirken acıyo diye Aglıyor

Bunlari dusundukten sonra ikinciyi yap diyebiliyosan o da biseydir

Ben adini bile anmiyorum suan
Ya ama o kadar tatlılar ki
En etken 2018 gibi olur tabi ama mutlaka kardeşi olsun istiyorum fıstığımın. Yarın bi gün bize bişey olursa birbirini yalnız bırakmayacak 2 kardeş olsunlar. O da kız olursa tadından yenmez hatta

oh maşallah uyusunda büyüsün azad bey

yaa ben onun deli fanıyım hele pearlie ye bitiyorum bide ufak tefek bişi olcak diye endişeleniyorum ve açıkcası bende özeniyorum ama sonra ne ikincisi mira on çocuk kıvamında deyip bu kadından etrafımdaki kimseye bahsetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…