2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar cok kotu oldm birden hirayi yikadim uyuttum. Burnm tikandi gozlerm kipkirmizi sanki iki gundur durmadan aglamisim gbi grip oluyorm sanirm
@Akaibu unutkanlik yuzunden b12 kullanmistm canm dogmdan snra

İnşallah gitcem. Ev pisken uyuyamıyorum. Kendime vakit ayırmazken sinirli oluyorum. Bi düzen oturtmayı beceremedim

Ya kızlar 8 de uyudu. Uyuduğundan beri sürekli uyanıp ağlıyo gözleri de kapalı ağzını gösteriyo. Sakinleştiriyorum yatırıyorum. Tekrar yine. 3 gündür geceleri calpolle sakinleştiriyorum. Sanırım çok ağrıyo dişleri. Jelden sürsem daha mı iyi olur ki. Yoksa yine calpol mü versem?
Kolaya kaçıyomuşum gibi hisdediylrum 3 gündür ilaç veriyorum çocuğa zor oluyo ama vermedende sakinleştirebiliyorum bişey yapmasam mı ki?
Oturdum ağlıyorum resmen. Eşimde gelmicek bu gün sabaha karşı anca gelir. Sinirlerim bozuldu

jelde sur canm bn suruyodum rahatlatiyo allahtan kehribar kolye aldm sorun yasamiyoruz dislerde

Kizlarrrr soktayimmmm millete 600 tl 900tl civari dogalgaz faturasi gelmis

Canim bizim dr dis agrisi olunca yatarjen calpol ver demistu. Sen kolaya kacmiyorsun gerekeni yapiyorsun. Bi de oku felak nas ayetel kursi vs. Belki rahat uyur.
Anlasilan biraz mukemmelliyetcisin duzen konusunda. Moralini bozma canim sevdigin bisey varsa onu yapabilirsin kitap okuma orgu orme gibi. Bide erken uyusan bugun vakit geçer hem iyi gelir sana

jelde sur canm bn suruyodum rahatlatiyo allahtan kehribar kolye aldm sorun yasamiyoruz dislerde
Bende araştırıp alayım olmadı
okuyorum sürekli. Yanında yatıyorum zaten ama uyuyamıyorum. Yanından kalkıncada ağlıyo.
Mükemmelliyetçilikle ve hatta düzenle zerre kadar alakam yoktur aslında ama gökçe doğduğundan beri çok değiştin diyo herkes. Evde oturmamıştım hiç ben bu kadar. Sanırım saracak bişeyler arıyorum. Bilmiyorum relg olcam bi de onun stresi var sanırım.

Vermedim ama bi dahaki kalkışında vereyim

off çok fazla gelmiş. Bizede 310 gelmiş eşime kızdım çok açıyosun fazla geliyo diye.
900 ne demem ya hu
Aynen ya sasirdm bnde 55 te yanmis heep 3+1 ev butn petekler acikmis. Bizmde buay 50 de yandi hep hic kapatmadm 8 petek bakalm ne gelcek

off çok fazla gelmiş. Bizede 310 gelmiş eşime kızdım çok açıyosun fazla geliyo diye.
900 ne demem ya hu
Herşeye zam geldi normal iliğimizi kemiğimizi sömürüyolar bende elektriği merak ediyorum bu ay bakalım malum klima kullanıyoruz açsam gecede açarım da açmıyoz garanti 250 diyorum ya görcez

ağrısı varken ağrı kesici vermezsen o zaman kötü hisset kendini acı çektiriyo oluyosun bende veriyorum
Ev konusunda ne kadar takma desekte olmucak biliyorum ama biraz esnek bırak her yer temiz olmasın otur akşam bi film izle kitap oku sevdiğin bişeyi yap

Canım çok ağrısı var demekki kendini kötü hissetme. Bana da annem diye diye şimdi biraz daha iyiyim bu konuda. Vermiyordum ben de ilaç ama çocuk perişan oluyor bu sefer. İyi uyuyamadigi için ertesi güne huysuz uyaniyor.gündüz şaka şamata geçiyor ama gece başka. Kolayca çıkarsın inşallah.

Cok tesekkur ederim canim, onemliydi benim için. Bu arada masallah betuse.

Cok tesekkur ederim canim, onemliydi benim için. Bu arada masallah betuse.

En son doğalgaz 99 gelmisti bu ay faturası kesilenler hep çok gelmiş dedi hayırlısı bakalım.

Kizlarrrr soktayimmmm millete 600 tl 900tl civari dogalgaz faturasi gelmis
Bize 230 doğalgaz 63 elektrik geldi bu ay
Ablama doğalgaz 580 tl gelmiş ama evi eski yalıtımsız ev ve alt-üst şu an da boş haliyle ısınamıyo ona giderken kat kat giydiriyorum betüşü

Daginiklik oluyo tabi ama ben yokken emre cok usluymus ben varken simariyo

@cann10
Bize de gecen sene dr ventolin pulmicort vermsti bronsit baslangiciydi.burun akintisi bikac gun suruyo.oksuruyosa eger gece buhar mak calistiryoruz daha az oksuruyo.ventolin pulmicort daha inatci durumlarda veriliyo galiba gecmis olsun.

@hiraysen canım hepsi aynı şimdiye kadar oyuncakla doğru düzgün oynamadığından ben ıvır zıvır oyuncakları hep kaldırdım ortada öyle bi sürü oyuncak yok belli başlı büyük oyıncaklar var her gün özellikle birlikteyken o dediğim parçalı oyıncaklardan bi tane çılarıyorum hep dikkatini çekiyo görünce bi aaaa yapıyo hemde fazla dağılmıyo ortalık patçalı oyuncaklar dediğim tahta puzzlelar iç içr oyıncaklar mutfak setini de kaldırdım filan
Belki annen biraz sabırsız olabilir diye düşündüm açıkcası şikayet etti dediğin için bende betülü bırakacağım zaman babaannesine özellinle dedesinin işinin olmadığı zamanları kollarım tek başına bakmak hep daha zor oluyo çünkü ve ev inanki savaş alanı gibi geliyo nasıl geçti diyorum artık büyümüş bu kız hanım olmuş diyolar evi görmesem ve kızımı tanımasam inanacam yani
Velhasıl yaza rahatlıcaz inşallah diyorum kendimi avutuyorum sanada tavisiye ederim :)))) hepsi aynıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…