İnşallah gitcem. Ev pisken uyuyamıyorum. Kendime vakit ayırmazken sinirli oluyorum. Bi düzen oturtmayı beceremedimErteleme canim en kisa zamanda git. Bi de pekmez falan ic. Uykuyu yeterince uyumak gerek. Ben calistigim halde ogleden sonra eve gelince genellikle kizimla uyurum yoksa uykusuz kaliyorum sinirli oluyorum. Kendime ve eve pek vakit kalmadigi için moralim bozuluyor ama uykusuzluk daha kotu bozar beni.
jelde sur canm bn suruyodum rahatlatiyo allahtan kehribar kolye aldm sorun yasamiyoruz dislerdeYa kızlar 8 de uyudu. Uyuduğundan beri sürekli uyanıp ağlıyo gözleri de kapalı ağzını gösteriyo. Sakinleştiriyorum yatırıyorum. Tekrar yine. 3 gündür geceleri calpolle sakinleştiriyorum. Sanırım çok ağrıyo dişleri. Jelden sürsem daha mı iyi olur ki. Yoksa yine calpol mü versem?
Kolaya kaçıyomuşum gibi hisdediylrum 3 gündür ilaç veriyorum çocuğa zor oluyo ama vermedende sakinleştirebiliyorum bişey yapmasam mı ki?
Oturdum ağlıyorum resmen. Eşimde gelmicek bu gün sabaha karşı anca gelir. Sinirlerim bozuldu
Canim bizim dr dis agrisi olunca yatarjen calpol ver demistu. Sen kolaya kacmiyorsun gerekeni yapiyorsun. Bi de oku felak nas ayetel kursi vs. Belki rahat uyur.Ya kızlar 8 de uyudu. Uyuduğundan beri sürekli uyanıp ağlıyo gözleri de kapalı ağzını gösteriyo. Sakinleştiriyorum yatırıyorum. Tekrar yine. 3 gündür geceleri calpolle sakinleştiriyorum. Sanırım çok ağrıyo dişleri. Jelden sürsem daha mı iyi olur ki. Yoksa yine calpol mü versem?
Kolaya kaçıyomuşum gibi hisdediylrum 3 gündür ilaç veriyorum çocuğa zor oluyo ama vermedende sakinleştirebiliyorum bişey yapmasam mı ki?
Oturdum ağlıyorum resmen. Eşimde gelmicek bu gün sabaha karşı anca gelir. Sinirlerim bozuldu
Bende araştırıp alayım olmadıjelde sur canm bn suruyodum rahatlatiyo allahtan kehribar kolye aldm sorun yasamiyoruz dislerde
okuyorum sürekli. Yanında yatıyorum zaten ama uyuyamıyorum. Yanından kalkıncada ağlıyo.Canim bizim dr dis agrisi olunca yatarjen calpol ver demistu. Sen kolaya kacmiyorsun gerekeni yapiyorsun. Bi de oku felak nas ayetel kursi vs. Belki rahat uyur.
Anlasilan biraz mukemmelliyetcisin duzen konusunda. Moralini bozma canim sevdigin bisey varsa onu yapabilirsin kitap okuma orgu orme gibi. Bide erken uyusan bugun vakit geçer hem iyi gelir sana
off çok fazla gelmiş. Bizede 310 gelmiş eşime kızdım çok açıyosun fazla geliyo diye.Kizlarrrr soktayimmmm millete 600 tl 900tl civari dogalgaz faturasi gelmis
Aynen ya sasirdm bnde 55 te yanmis heep 3+1 ev butn petekler acikmis. Bizmde buay 50 de yandi hep hic kapatmadm 8 petek bakalm ne gelcekoff çok fazla gelmiş. Bizede 310 gelmiş eşime kızdım çok açıyosun fazla geliyo diye.
900 ne demem ya hu
Herşeye zam geldi normal iliğimizi kemiğimizi sömürüyolar bende elektriği merak ediyorum bu ay bakalım malum klima kullanıyoruz açsam gecede açarım da açmıyoz garanti 250 diyorum ya görcezoff çok fazla gelmiş. Bizede 310 gelmiş eşime kızdım çok açıyosun fazla geliyo diye.
900 ne demem ya hu
ağrısı varken ağrı kesici vermezsen o zaman kötü hisset kendini acı çektiriyo oluyosun bende veriyorumBende araştırıp alayım olmadı
okuyorum sürekli. Yanında yatıyorum zaten ama uyuyamıyorum. Yanından kalkıncada ağlıyo.
Mükemmelliyetçilikle ve hatta düzenle zerre kadar alakam yoktur aslında ama gökçe doğduğundan beri çok değiştin diyo herkes. Evde oturmamıştım hiç ben bu kadar. Sanırım saracak bişeyler arıyorum. Bilmiyorum relg olcam bi de onun stresi var sanırım.
Vermedim ama bi dahaki kalkışında vereyim
Canım çok ağrısı var demekki kendini kötü hissetme. Bana da annem diye diye şimdi biraz daha iyiyim bu konuda. Vermiyordum ben de ilaç ama çocuk perişan oluyor bu sefer. İyi uyuyamadigi için ertesi güne huysuz uyaniyor.gündüz şaka şamata geçiyor ama gece başka. Kolayca çıkarsın inşallah.Ya kızlar 8 de uyudu. Uyuduğundan beri sürekli uyanıp ağlıyo gözleri de kapalı ağzını gösteriyo. Sakinleştiriyorum yatırıyorum. Tekrar yine. 3 gündür geceleri calpolle sakinleştiriyorum. Sanırım çok ağrıyo dişleri. Jelden sürsem daha mı iyi olur ki. Yoksa yine calpol mü versem?
Cok tesekkur ederim canim, onemliydi benim için. Bu arada masallah betuse.Benim eski komşumda titizlikten değilde sanırım tembellikten dediğin gibi yapıyodu çocuklar aadece süt içiyodu ama dediğin gibi bişey olmadı hatta maşallah gürbüz çocukalrı var
Çok şükür biz hiç hava vermedik hatta antibiyotikte kullanmadık
Ama bırın akıntısı başladımı hemen geçmiyo bi süre devam ediyo tabiki
Cok tesekkur ederim canim, onemliydi benim için. Bu arada masallah betuse.Benim eski komşumda titizlikten değilde sanırım tembellikten dediğin gibi yapıyodu çocuklar aadece süt içiyodu ama dediğin gibi bişey olmadı hatta maşallah gürbüz çocukalrı var
Çok şükür biz hiç hava vermedik hatta antibiyotikte kullanmadık
Ama bırın akıntısı başladımı hemen geçmiyo bi süre devam ediyo tabiki
Bize 230 doğalgaz 63 elektrik geldi bu ayKizlarrrr soktayimmmm millete 600 tl 900tl civari dogalgaz faturasi gelmis
Yok ben bu kizi pskologa goturucem yksa ben delircm mahfetti beni eve geldgm gbi annem sikayeg etti kadn zaten tam iyilesemedi cok simarmis bugn. Cglik atmasida cok snir bozucu yastklari hep atiyo yerlere oyncaklari dokuyo dagitiyo uslu cocgu olan varmi ya oyle cock varmi bu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?