2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayy 2-3 hafta önce gelseydi aklına yapardım kesin ama artık örülcek kadar uzun saçım yok kestirdim kısa :)

Oturma odamın camının baktığı yerde konya sporun çalışma yaptığı stadlardan biri var. Antreman falan yapılıyo her gün bazende alt yapıların maçları oluyo. Şimdide bi maç var. Çok kalabalık her yer araba insan. Gol atılınca bağırış çağırış geliyo. Gökçe de yarım saattir camda onları izliyo. Nefes aldım resmen :)

Öyküde çok seviyo golll yapıyo çocuklar top oynuyo halı sahada geçerken bakıyoruz :)

Eşimin kuzeninin 4 yaşlarında bi kızı var. Anne biraz titizlik hastası çocuğa kolay ne bulursa onu yediriyo dediğine göre. Kızıyolar ama nolcak sanki büyüyolar diyodu. Çocuk sürekli peynir ekmek süt abur cubur yiyo. Günde 3 litre süt içtiği bile oluyo diyodu annesi. Çocuğun dişlerinde hep siyah siyah noktalar vardı. Ağrılar başlamış. Doktor doktor gezdiler. Çocuğun tüm dişleri sökülecek ve damaklık takacakmış. damak yapısı falan hep bozulmuş dişler içten çürümüş demişler.
Dünde ilk ameliyatı vardı çocuğun.2 şer 3 er çocuğun dayanabildiği kadar çekeceklermiş her seferinde. Nasıl dayandı kim bilir o kadarda mazlum bi çocuk ki

Ayy yazık inş kolay atlatır

Off yazik ya biz dayanamiyoruz o agriya yavrum nasil dayanacak iki uc taneye Allah yardimcisi olsun. Anneyexe akil fikir versin

Kizlar birsey soracam, sizin cocuklarin burnu aktiginda kesiliyor mu hemen. Bizde akinti kalinlasiyor kutur kutur de oksuruk yapiyor ve her defasinda buhar veriyorum. Hatta dr kis biyunca ver dedi ama ben ara verdim 20 gun kadar simdi yine tekrarladi. Kizimda boyle oglumda. Burda bi @oslew demisti hava veriyorum diye sanirim ayni sey. Baska da kimseden duymadim merak ettim acaba yanlis mi tedavi ediyoruz biz. Neden devamli oksuruge ceviriyor ve buhar kullanmak zorunda kaliyoruz. Su anda da acayip tikanik sali gunune randevu aldim ama biliyorum tedaviyi ya buhara devam et diyecek yada cigerlerine inmisse yada sinuzute donecek gibiyse antibiyotik verecek. (Buhar ilaclari; pulmicort ve ventolin) Sizin tedavi sureciniz nasil ilerliyor.

Off yazik ya biz dayanamiyoruz o agriya yavrum nasil dayanacak iki uc taneye Allah yardimcisi olsun. Anneyexe akil fikir versin
Ya aslında kızada bişey denmiyo 17 yaşında kaçıp evlenmiş. Kvsi felç geçirdi 3 sene ona baktı. Kp eşinin erkek kardeşi de var evde o yaşta hrm çocuk bakmış hem hasta kv ye hem evdeki erkeklere. Kaçtı diye aileside sahip çıkmamış hiç. Olan ufak çovuğa olmuş birax. 2 yaşında yine çocukları var. Onuda öyle yediriyodu tabi. Onunda dişler aynı siyah siyah noktalar var. Düzgün yedirmeye başladım diyomuş inşallah ona bari olmaz

Kizlar lutfen cevap bekliyorum sizden. Bu gittigimde konusacagim bu durumu drumuzla

Insallah canim

Ikinize de maşallah diyelim o zaman. Canım inşallah kolay gecer şimdiden geçmiş olsun. sanada geçen yıllarından daha hayırlı yaşlar diliyorum
Çok sağol canım sizinde sıkıntınuz var sanırım okuyamadım tez zamanda iyileşin inşaallah

biz hava aldığımızda hep tıkanık oluyodu antibiyotik kullanıyoduk bu son eve makina aldığımızda ciğer sıkışmış onun için kullandık ventolin bi de turuncu kutulu bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…