ay maşallah. Gökçe kaçta yatarsa yatsın aynı saatte kalkıyo.Hahahaha gökçe gökçe
Boz daha güne yeni başladık. Dün arkadaşlardan gece 2 de geldik. Gökçe orda uyumadi ama uslu durdu. Arabada uyudu. Bu saate kadar uyumuşum aileceköğünler gitti :/
onu kaçırmadımda yine her zamanki gibi yanlış okumuşum. Salıyı yarın okumuşum. Bide hafta sonu yani atasım var kendimi bi yerdenYazdim ama kaçırmışsin canım anestezi öncesi tahliller için cagirmislar salı günü olacak
İnşallah canım banada ondan gibi geliyo.@ Akaibu canım gokcenin yaptıkları sanki disten gibi. Elif ada aylardır böyle herşeye ağlar memnuniyetsiz çıkamadı 16 . diş ondan yapıyor elimizden bişey gelmiyor malesef bu bir süreç ve yaşayacağız ins gökçe hemen çıkartır da rahatlarsiniz
Canim bende de asiri unutkanlik dikkatsizlik var gecen esim kizarmis ekmek istedi onu yaparken son kalan ekmekleri yaktim caydanligin kulpunu yaktim dolaba yogurt döktüm bi sakarlik daha yapmistim ama onu da unuttum dusun yani :) yillar once unitkanligim icin antideprasan vermisti dr recebi sutten kesince ona baslamistim adetim gecikince biraktim. Bir daha da baslamadim, icmek istemiyorum. Aile druyla konustum o da balik yagi onerdi ama ben gidip tahlillerimi yaptirmak istiyorumay maşallah. Gökçe kaçta yatarsa yatsın aynı saatte kalkıyo.
Banyoya girdikte sakinleşti biraz. Parmakları buruş buruş oldu onları inceliyo sıpa
onu kaçırmadımda yine her zamanki gibi yanlış okumuşum. Salıyı yarın okumuşum. Bide hafta sonu yani atasım var kendimi bi yerden
aynen bende gitcem en kısa zamandaCanim bende de asiri unutkanlik dikkatsizlik var gecen esim kizarmis ekmek istedi onu yaparken son kalan ekmekleri yaktim caydanligin kulpunu yaktim dolaba yogurt döktüm bi sakarlik daha yapmistim ama onu da unuttum dusun yani :) yillar once unitkanligim icin antideprasan vermisti dr recebi sutten kesince ona baslamistim adetim gecikince biraktim. Bir daha da baslamadim, icmek istemiyorum. Aile druyla konustum o da balik yagi onerdi ama ben gidip tahlillerimi yaptirmak istiyorum
Bi ara 37.2 de sabitledi sonra düştü gece yatarken tekrar çıkmıştı düştü öyle takılıyo :)@oslew nasılsınız canım atesıniz düştümü
1 tatlı kaşığı canımDoktora ulasamiyorm haftasonu@oslew vitagil aldm dun ama nekdr vericegmi sormadm bir olcekte cok geldi bana 10 ml
Gitmedik doktora düştü gibi az bi çıkıyo iniyoBuarada @oslew oyku nasil oldu atesi cktmi bidha doktra gttnizmi? Bn dun disari cktm yamulup geldm eve ama iyiym bugn hiraya bulastrcm diye odum koptu.
canım yorma kendini eğer devam ederse ver calpolKafayı yivem ya. Kahvaltı yapmak istemedi tamam dedim. Uyumak istemedi sesimi çıkarmadım. Oynatıyorum oynamak istemiyo. Mız mız mıx sürekli.
Deminde babannrsinin aldığı ev patiğibin üzerinde ki gözler çıkmıyo diye ağlamaya başladı. Söktüm verdim eline tek sussun diye. Bu seferde patiğin üzerinde durmuyo diye ağlamaya başladı
Sagol canmBi ara 37.2 de sabitledi sonra düştü gece yatarken tekrar çıkmıştı düştü öyle takılıyo :)
1 tatlı kaşığı canım
Gitmedik doktora düştü gibi az bi çıkıyo iniyo
canım yorma kendini eğer devam ederse ver calpol
verdim yine dayanamadım. Beni geçtim çocuk kıvranıyo. Zorlamıcam bidaha haklısınızBi ara 37.2 de sabitledi sonra düştü gece yatarken tekrar çıkmıştı düştü öyle takılıyo :)
1 tatlı kaşığı canım
Gitmedik doktora düştü gibi az bi çıkıyo iniyo
canım yorma kendini eğer devam ederse ver calpol
Sagol canim bizde burun akintisi azicik ilerlese pulmicort kullanmak zorunda kaliyoruz iste. Burnu akmaya baslayinca ilac basliyor musun
Kafayı yivem ya. Kahvaltı yapmak istemedi tamam dedim. Uyumak istemedi sesimi çıkarmadım. Oynatıyorum oynamak istemiyo. Mız mız mıx sürekli.
Deminde babannrsinin aldığı ev patiğibin üzerinde ki gözler çıkmıyo diye ağlamaya başladı. Söktüm verdim eline tek sussun diye. Bu seferde patiğin üzerinde durmuyo diye ağlamaya başladı
verdim yine dayanamadım. Beni geçtim çocuk kıvranıyo. Zorlamıcam bidaha haklısınız
İyi yapmışın rahatlar şimdi uysal gökçe geri gelir :)verdim yine dayanamadım. Beni geçtim çocuk kıvranıyo. Zorlamıcam bidaha haklısınız
malesef benim kv zora gelen bi kadın değil. önceden sen çalışırsan ben bakarım diyodu şimdi sen büyüyene kadar çalışma diyo. Çocuk huysuzlanfığında falan direk annesi gel hadi eve gidin demeye başlar... Kızı hamile doğum yaptığında keşke sen gitsen bile dedi. Sanırım zor geliyo bi yaştan sonra bakmak. Halası çok güzel ilgileniyo gökçede seviyo onu ama onunda finalleri var rahatsız etmek istemiyorum kızı.Peditus veriyorum canim ama burda gecenlerde dr larin onermedigi konusuluyodu bilemedim
Kv ye gitsene biraz canim.gokceyle ilgilenirler hem sen de kafa dinlersn biraz.daha cok bunalirsin boyle.ben oraya gidnce rahatliyorm valla sagolsun guzel bakiyo.ilk zamanlar cok takiyodum kafama da saldim artik bunaliyorum yoksa
Bende peditus veriyorum bugun yine verdim. Sakincalimiymis?Peditus veriyorum canim ama burda gecenlerde dr larin onermedigi konusuluyodu bilemedim
Kv ye gitsene biraz canim.gokceyle ilgilenirler hem sen de kafa dinlersn biraz.daha cok bunalirsin boyle.ben oraya gidnce rahatliyorm valla sagolsun guzel bakiyo.ilk zamanlar cok takiyodum kafama da saldim artik bunaliyorum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?