2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yazdım="Akaibu, post: 44552794, member: 671571"]Bendede oluyo. Cevaplaya basınca yazı çıktıktan sonra bekliyorum. Alt kısma dokunup öyle yazmaya başlıyorum. Sizin operasyon nasıl geçti[/QUOTE]
Yazdim ama kaçırmışsin canım anestezi öncesi tahliller için cagirmislar salı günü olacak

Hahahaha gökçe gökçe
Boz daha güne yeni başladık. Dün arkadaşlardan gece 2 de geldik. Gökçe orda uyumadi ama uslu durdu. Arabada uyudu. Bu saate kadar uyumuşum ailecek öğünler gitti :/
ay maşallah. Gökçe kaçta yatarsa yatsın aynı saatte kalkıyo.
Banyoya girdikte sakinleşti biraz. Parmakları buruş buruş oldu onları inceliyo sıpa

Yazdim ama kaçırmışsin canım anestezi öncesi tahliller için cagirmislar salı günü olacak
onu kaçırmadımda yine her zamanki gibi yanlış okumuşum. Salıyı yarın okumuşum. Bide hafta sonu yani atasım var kendimi bi yerden

@ Akaibu canım gokcenin yaptıkları sanki disten gibi. Elif ada aylardır böyle herşeye ağlar memnuniyetsiz çıkamadı 16 . diş ondan yapıyor elimizden bişey gelmiyor malesef bu bir süreç ve yaşayacağız ins gökçe hemen çıkartır da rahatlarsiniz

İnşallah canım banada ondan gibi geliyo.
Gerçi hiç bi dişte bu kadar sıkıntı yaşamadık biz ama köpekler zorluyo sanırım. Daha 10 tane dişimiz var yolu yarılayamadık.
Yine öyle mızmızlanırsa calpol vericem gene banyoya da soktum yapabileceğim başka bişey kalmadı

@ pufpuff um facebook kullanıyorum ama aktif değil süt ve çoklu gıda alerjisi gurubuna katıldım orayı takip ediyorum birde şöyle bir bakinip çıkıyorum.

Canim bende de asiri unutkanlik dikkatsizlik var gecen esim kizarmis ekmek istedi onu yaparken son kalan ekmekleri yaktim caydanligin kulpunu yaktim dolaba yogurt döktüm bi sakarlik daha yapmistim ama onu da unuttum dusun yani :) yillar once unitkanligim icin antideprasan vermisti dr recebi sutten kesince ona baslamistim adetim gecikince biraktim. Bir daha da baslamadim, icmek istemiyorum. Aile druyla konustum o da balik yagi onerdi ama ben gidip tahlillerimi yaptirmak istiyorum

UOTE="Akaibu, post: 44554393, member: 671571"]İnşallah canım banada ondan gibi geliyo.
Gerçi hiç bi dişte bu kadar sıkıntı yaşamadık biz ama köpekler zorluyo sanırım. Daha 10 tane dişimiz var yolu yarılayamadık.
Yine öyle mızmızlanırsa calpol vericem gene banyoya da soktum yapabileceğim başka bişey kalmadı[/QUOTE]
Aslında biraz akupunktur bilsem iyi olurdu bele masaj yapınca diş ağrısı geçiyor mus ağrılar dalga dalga geldikçe rahatlatirdim

aynen bende gitcem en kısa zamanda
D deterjan internette bunu görmüştüm o noktalara masaj yapınca da rahatlıyomuş. Gökçe izin vermiyo kalkıyo hemen denemeyemedim hiç

@oslew nasılsınız canım atesıniz düştümü
Bi ara 37.2 de sabitledi sonra düştü gece yatarken tekrar çıkmıştı düştü öyle takılıyo :)
Doktora ulasamiyorm haftasonu @oslew vitagil aldm dun ama nekdr vericegmi sormadm bir olcekte cok geldi bana 10 ml
1 tatlı kaşığı canım
Buarada @oslew oyku nasil oldu atesi cktmi bidha doktra gttnizmi? Bn dun disari cktm yamulup geldm eve ama iyiym bugn hiraya bulastrcm diye odum koptu.
Gitmedik doktora düştü gibi az bi çıkıyo iniyo
canım yorma kendini eğer devam ederse ver calpol

Sagol canm

pufpuff cekilisler aciklandi mi? Bana cikmamis mi hic yaa :) malum ben sifreyi unuttum giremiyorum. Bircok cekilisimi de senin sayfandan gorup yapiyordum

verdim yine dayanamadım. Beni geçtim çocuk kıvranıyo. Zorlamıcam bidaha haklısınız

Sagol canim bizde burun akintisi azicik ilerlese pulmicort kullanmak zorunda kaliyoruz iste. Burnu akmaya baslayinca ilac basliyor musun

Peditus veriyorum canim ama burda gecenlerde dr larin onermedigi konusuluyodu bilemedim

Kv ye gitsene biraz canim.gokceyle ilgilenirler hem sen de kafa dinlersn biraz.daha cok bunalirsin boyle.ben oraya gidnce rahatliyorm valla sagolsun guzel bakiyo.ilk zamanlar cok takiyodum kafama da saldim artik bunaliyorum yoksa

verdim yine dayanamadım. Beni geçtim çocuk kıvranıyo. Zorlamıcam bidaha haklısınız

Ben de verdm canim kopek disleri zorluyo.ilac vermycem diye inat ediyoruz ama daha cok huysuzlaniyolar.emre de her seye aglardi.disler cikinca duzeldi bayagi.en arka azilar kaldi sadece o da iki yas civari cikiyomus.simdilik rahatiz darisi gokceye

malesef benim kv zora gelen bi kadın değil. önceden sen çalışırsan ben bakarım diyodu şimdi sen büyüyene kadar çalışma diyo. Çocuk huysuzlanfığında falan direk annesi gel hadi eve gidin demeye başlar... Kızı hamile doğum yaptığında keşke sen gitsen bile dedi. Sanırım zor geliyo bi yaştan sonra bakmak. Halası çok güzel ilgileniyo gökçede seviyo onu ama onunda finalleri var rahatsız etmek istemiyorum kızı.
15 tatilde ankaraya gitcem az kaldı bi iki hafta kalcam iyi gelcek bana kesib

Bende peditus veriyorum bugun yine verdim. Sakincalimiymis?

Hiranin kakasi cok kotu kokuyo iki gundur kiyafetine bile siniyo kokusu bezini degstrdm baktm kokuyo dedm tekrar yapti galiba ama megersem sinmis degistrdm ustunu.

@oslew bi soru dha sorcm sna bliyorm cok oldum ama
Buzdolabinda saklayin yazio sen dolabami koyuyosun surubu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…