2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sagol canim bizde burun akintisi azicik ilerlese pulmicort kullanmak zorunda kaliyoruz iste. Burnu akmaya baslayinca ilac basliyor musun

Bunları yapıyor diye mi götüreceksin..Kızz psikolog sizi oturduğunuz gibi kaldırır geri gönderir bence yapmayan çocuk varsa bile 1-2 istisnadır,müzeliktir

kızlar sizden bişey rica edicem. instagram keşfettire gezinirken bir kız bebeğin fotoğrafını. GUZELERRRYARISIYOR diye çirkin bir siteye koymuşlar. Ben şikayet ettim siz de şikayet eder misiniz

Allahım bu nasıl bir güzelliktir maşallah barekallah ba yıl dım dişlerimi sıktım yanımda olsa doya doya öpmek isterdim sağlıklı hayırlı evlat olur inşaallah

Kızlar 23ünde regl olmustum dün yine oldum 16 gun icinde iki kez hem de her yerim ağrıyor neden böyle erken oldu ki

TE="feyena, post: 44552416, member: 547483"]Kızlar 23ünde regl olmustum dün yine oldum 16 gun icinde iki kez hem de her yerim ağrıyor neden böyle erken oldu ki[/QUOTE]
Oluyor canım geçen ay benimde öyle oldu bu ay normal 28 günde oldu. Hava değişimi stres herşey etkiliyor.

Yav kızlar benim alıntılar hep garip oluyorum. cevapla diyorum yazmaya başlıyorum kelimeyi klavyeden hazır sectigimde direk üste quote olan kısma geçiyor duzeltiyorum sonra yok niye böyle oluyor benmi ozurluyum yoksa sizde de oluyor mu

Bendede oluyo. Cevaplaya basınca yazı çıktıktan sonra bekliyorum. Alt kısma dokunup öyle yazmaya başlıyorum. Sizin operasyon nasıl geçti

bnde oyuncaklari donusumlu tek tek cikartiyorm ama oyuncaklarn oldgu odanin kapisina gdio kapiya vurup agliyo. Biyere gtsem kucagnda otururdu inmezdi uyuyakalirdi o sekilde ama smdi imkani yok durmuyo 2yas sendromu diyorum kendmi avutuyorum

Doktora ulasamiyorm haftasonu @oslew vitagil aldm dun ama nekdr vericegmi sormadm bir olcekte cok geldi bana 10 ml

Buarada @oslew oyku nasil oldu atesi cktmi bidha doktra gttnizmi? Bn dun disari cktm yamulup geldm eve ama iyiym bugn hiraya bulastrcm diye odum koptu.

Kafayı yivem ya. Kahvaltı yapmak istemedi tamam dedim. Uyumak istemedi sesimi çıkarmadım. Oynatıyorum oynamak istemiyo. Mız mız mıx sürekli.
Deminde babannrsinin aldığı ev patiğibin üzerinde ki gözler çıkmıyo diye ağlamaya başladı. Söktüm verdim eline tek sussun diye. Bu seferde patiğin üzerinde durmuyo diye ağlamaya başladı

Hepsi ayni ergen oldu bunlar :)

Hahahaha gökçe gökçe
Boz daha güne yeni başladık. Dün arkadaşlardan gece 2 de geldik. Gökçe orda uyumadi ama uslu durdu. Arabada uyudu. Bu saate kadar uyumuşum ailecek öğünler gitti :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…