Sagol canim bizde burun akintisi azicik ilerlese pulmicort kullanmak zorunda kaliyoruz iste. Burnu akmaya baslayinca ilac basliyor musunDaginiklik oluyo tabi ama ben yokken emre cok usluymus ben varken simariyo
@cann10
Bize de gecen sene dr ventolin pulmicort vermsti bronsit baslangiciydi.burun akintisi bikac gun suruyo.oksuruyosa eger gece buhar mak calistiryoruz daha az oksuruyo.ventolin pulmicort daha inatci durumlarda veriliyo galiba gecmis olsun.
Yok ben bu kizi pskologa goturucem yksa ben delircm mahfetti beni eve geldgm gbi annem sikayeg etti kadn zaten tam iyilesemedi cok simarmis bugn. Cglik atmasida cok snir bozucu yastklari hep atiyo yerlere oyncaklari dokuyo dagitiyo uslu cocgu olan varmi ya oyle cock varmi bu hayatta
Allahım bu nasıl bir güzelliktir maşallah barekallah ba yıl dım dişlerimi sıktım yanımda olsa doya doya öpmek isterdim sağlıklı hayırlı evlat olur inşaallahBizde betülğn saçını hiç kestirmedik ve sanmıyorumki kestirebilelim toplarken bile kıyamet kopuyo saç bandı filan zaten taktırmıyo etraftadan da niyeyse bi kestir baskısı var daha gür çıkarmış daha ne kadar gür olabilirki diyorum bende
Saçlarının bu hali çok güzel bencee :)
Bendede oluyo. Cevaplaya basınca yazı çıktıktan sonra bekliyorum. Alt kısma dokunup öyle yazmaya başlıyorum. Sizin operasyon nasıl geçtiYav kızlar benim alıntılar hep garip oluyorum. cevapla diyorum yazmaya başlıyorum kelimeyi klavyeden hazır sectigimde direk üste quote olan kısma geçiyor duzeltiyorum sonra yok niye böyle oluyor benmi ozurluyum yoksa sizde de oluyor mu
Allahım bu nasıl bir güzelliktir maşallah barekallah ba yıl dım dişlerimi sıktım yanımda olsa doya doya öpmek isterdim sağlıklı hayırlı evlat olur inşaallah
bnde oyuncaklari donusumlu tek tek cikartiyorm ama oyuncaklarn oldgu odanin kapisina gdio kapiya vurup agliyo. Biyere gtsem kucagnda otururdu inmezdi uyuyakalirdi o sekilde ama smdi imkani yok durmuyo 2yas sendromu diyorum kendmi avutuyorum@hiraysen canım hepsi aynı şimdiye kadar oyuncakla doğru düzgün oynamadığından ben ıvır zıvır oyuncakları hep kaldırdım ortada öyle bi sürü oyuncak yok belli başlı büyük oyıncaklar var her gün özellikle birlikteyken o dediğim parçalı oyıncaklardan bi tane çılarıyorum hep dikkatini çekiyo görünce bi aaaa yapıyo hemde fazla dağılmıyo ortalık patçalı oyuncaklar dediğim tahta puzzlelar iç içr oyıncaklar mutfak setini de kaldırdım filan
Belki annen biraz sabırsız olabilir diye düşündüm açıkcası şikayet etti dediğin için bende betülü bırakacağım zaman babaannesine özellinle dedesinin işinin olmadığı zamanları kollarım tek başına bakmak hep daha zor oluyo çünkü ve ev inanki savaş alanı gibi geliyo nasıl geçti diyorum artık büyümüş bu kız hanım olmuş diyolar evi görmesem ve kızımı tanımasam inanacam yani
Velhasıl yaza rahatlıcaz inşallah diyorum kendimi avutuyorum sanada tavisiye ederim :)))) hepsi aynıı
Hepsi ayni ergen oldu bunlar :)Kafayı yivem ya. Kahvaltı yapmak istemedi tamam dedim. Uyumak istemedi sesimi çıkarmadım. Oynatıyorum oynamak istemiyo. Mız mız mıx sürekli.
Deminde babannrsinin aldığı ev patiğibin üzerinde ki gözler çıkmıyo diye ağlamaya başladı. Söktüm verdim eline tek sussun diye. Bu seferde patiğin üzerinde durmuyo diye ağlamaya başladı
Hahahaha gökçe gökçeKafayı yivem ya. Kahvaltı yapmak istemedi tamam dedim. Uyumak istemedi sesimi çıkarmadım. Oynatıyorum oynamak istemiyo. Mız mız mıx sürekli.
Deminde babannrsinin aldığı ev patiğibin üzerinde ki gözler çıkmıyo diye ağlamaya başladı. Söktüm verdim eline tek sussun diye. Bu seferde patiğin üzerinde durmuyo diye ağlamaya başladı
Bende regl oldum benimki de gecikmeli.. ama ben cok mutluyumKızlar 23ünde regl olmustum dün yine oldum 16 gun icinde iki kezhem de her yerim ağrıyor neden böyle erken oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?