2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yanlış okumuşum hep yoğurt sorulur ya.yarım yamalak yorgunluktan
Süt içmekte sakınca yok. İçinde histanin olan besinler le yenirse zehirlenme oluyo.
Sütte histamin yok fermante edilmiş süt ürünlerinde var

Ne kadar dikkatsiz bi insanım ya. Başıma bi ton iş geldi bu yüzden ama hala aynı şeyi yapıyorum. Kurtulmanın bi yolu yok mu bundan sinir oluyorum kendime

Kizlar bisey soracam. Biz ütü masamizi 3_4 yıl once almistik masa kaliteli ancak hem utuyu koydugunuz metal kisim hemde örtüsünün alti pas olmus. Yani masa bayagi paslanmis. Utuye pas zarar verir mi bilmiyorum. Bu sekilde kullanmak da istemiyorum ya bu pası temizleyecem ya da yeni bi masa alacam(yenisinden bu kadar memnun kalirmiyim bilmiyorum?) Ne yapcam simdi? Siz olsaniz ne yapardiniz?

Benim eski komşumda titizlikten değilde sanırım tembellikten dediğin gibi yapıyodu çocuklar aadece süt içiyodu ama dediğin gibi bişey olmadı hatta maşallah gürbüz çocukalrı var

Kizlar lutfen cevap bekliyorum sizden. Bu gittigimde konusacagim bu durumu drumuzla

Çok şükür biz hiç hava vermedik hatta antibiyotikte kullanmadık
Ama bırın akıntısı başladımı hemen geçmiyo bi süre devam ediyo tabiki

canım ben olsam onu atarım. Sen onu temizlesende yeniden paslanır. Evde çocuk var ne biliyim tetonoz falan olur bi yeri kesilir. felaket senaryosu kurdum bi anda ama içime sinmezdi benim heralde

yukarda yarenhelin süt yazmış onu yoğurt diye okudum da.
Sadece bu değil gerçi gün içinde o kadar çok yapıyorum ki bunu. Bi kaç kez başıma iş açtığım bile oldu. Dalgaya vuruyorum hep ama canımı sıkıyo işte.

Tek etken süt değildir mutlaka çocuğun yemek yediğini görmedim ben hiç ama kv herkese süttenmiş diyo

Eşimin babannesi rahatsızdı 1 aydır herkes hastanelerdeydi, hastaneden çıktı kv de de hasta olmus arda öğle uykusuna yatınca eşime bıraktım gittim. Şehir dışından bir bayan gelmiş geçmiş olsuna kadın zengin bir ailenin yanında ev işleri için her gün orda anlattı anlattı şöyle pis böyle pis diye herşeyi ni anlattı kadının içimden dedim kalkıyım gidiyim evimi temizliyim mazallah bizede uğrar temizliğe alınan bayanlarla gizlilik anlasmasi yapılmalı ev hakkında dışarıya bilgi aktarmamalı. Evime temizliğe hic bayan almadim dedim iyiki almamışım

Yok ben bu kizi pskologa goturucem yksa ben delircm mahfetti beni eve geldgm gbi annem sikayeg etti kadn zaten tam iyilesemedi cok simarmis bugn. Cglik atmasida cok snir bozucu yastklari hep atiyo yerlere oyncaklari dokuyo dagitiyo uslu cocgu olan varmi ya oyle cock varmi bu hayatta

Nerde öyyle bebe hepiciği aynı :)

Tamam canim bende atayim yenisini alayim.
Dogum sonrasi dikkat daginikligi veya unutkanlik cok görülüyor. Ben gecen yil cok unutkandim kac kere yemek yaktim bi de saclarim cok dökülüyordu hemen dr gittim kan tahlili sonucu B12 eksik cikti. Ilaclari icince kendimi daha iyi hissettim.
Sende tahlil yaptirsan iyi olur canim. D ve B12 Vitaminlerine bakilsin mutlaka. Birde uykusuzlukda dikkat daginikligi yapar heralde

Kendileri pek temiz sanki kac kere eve aldiysam yarim yamalak yapip gitti. Artik almak istemiyorum bu yuzden.

Ay bende yaptırcam kapsamlı bi tahlil çok fena bu unutkanlık

Benimki de ayni hic farki yok

gökçenin odasını her gün getirdiği hali bi görsen.. Evin her yerinden oyuncak , ayakkabı çıkıyo. Ayakkabıları toplayıp yatağına atıyo.
Çığlık kısmı yok ama dağınıklık hepimizin sorunu. Ama dağıtmıyo olması da ayrı sorun olurdu sanki.

eskiden de vardı ama doğumdan sonra dediğin gibi daha beter oldum. Kesin bir sürü eksiklik vardır. Sağlam çıkarsam şaşarım. Gitmem laxım ama erteliyorum hep.
Uyku zaten az uyuyorum ama çok uyuyuncada kendime hiç vakit ayıramıyorum o zamanda ayrı bir bunalım oluyo.
Mutlaka gitmem lazım

Geçmiş olsun canım. Daha iyidir inşallah öykü.

Allah yardım etsin yaa çok üzüldüm. Şekerli süt tüketiminin yaptığını duymuştum ben. Bir de abur cubur tüketimi de fazlaymis ya ondan olmuştur. Acil şifa versin, dayanma gücü versin Allah...

Erteleme canim en kisa zamanda git. Bi de pekmez falan ic. Uykuyu yeterince uyumak gerek. Ben calistigim halde ogleden sonra eve gelince genellikle kizimla uyurum yoksa uykusuz kaliyorum sinirli oluyorum. Kendime ve eve pek vakit kalmadigi için moralim bozuluyor ama uykusuzluk daha kotu bozar beni.

Kendime zencefil zerdecal tarcin elma kabugu ayva ihlamur karıştırıp kaynatiyorum. Faranfit bronsite iyi gelir diye.
Cok şey karistirmisim zehirlenmem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…