- 29 Kasım 2013
- 591
- 814
- 108
Beylikdznde civil acildi suan ordaym harika ya bayildm buraya
Ben veriyorum yediğimiz balık zateb hep aldığımız yer sardalya büyük balıkları da eşim tutuyo mecbur vercen yatarken veya gece istiyoArkadaşlar balık yedirince sonra süt vermiyor muyuz
Ne olduki?Ne kadar dikkatsiz bi insanım ya. Başıma bi ton iş geldi bu yüzden ama hala aynı şeyi yapıyorum. Kurtulmanın bi yolu yok mu bundan sinir oluyorum kendime
Ya aslında kızada bişey denmiyo 17 yaşında kaçıp evlenmiş. Kvsi felç geçirdi 3 sene ona baktı. Kp eşinin erkek kardeşi de var evde o yaşta hrm çocuk bakmış hem hasta kv ye hem evdeki erkeklere. Kaçtı diye aileside sahip çıkmamış hiç. Olan ufak çovuğa olmuş birax. 2 yaşında yine çocukları var. Onuda öyle yediriyodu tabi. Onunda dişler aynı siyah siyah noktalar var. Düzgün yedirmeye başladım diyomuş inşallah ona bari olmaz
Kizlar lutfen cevap bekliyorum sizden. Bu gittigimde konusacagim bu durumu drumuzla
canım ben olsam onu atarım. Sen onu temizlesende yeniden paslanır. Evde çocuk var ne biliyim tetonoz falan olur bi yeri kesilir. felaket senaryosu kurdum bi anda ama içime sinmezdi benim heraldeKizlar bisey soracam. Biz ütü masamizi 3_4 yıl almistik iyi bi masa. Ancak hem utuyu koydugunuz metal kisim hemde ortunun alti pas olmus. Yani masa paslanmis. Utuye pas zarar verir mi bilmiyorum. Bu sekilde kullabmak da istemiyorum ya bu pasi temizleyecem ya da yeni bi masa alacam(yenisinden bu kadar memnun kalirmiyim?) Ne yapcam simdi? Siz olsaniz ne yapardiniz?
yukarda yarenhelin süt yazmış onu yoğurt diye okudum da.Ne olduki?
Tek etken süt değildir mutlaka çocuğun yemek yediğini görmedim ben hiç ama kv herkese süttenmiş diyoBenim eski komşumda titizlikten değilde sanırım tembellikten dediğin gibi yapıyodu çocuklar aadece süt içiyodu ama dediğin gibi bişey olmadı hatta maşallah gürbüz çocukalrı var
Çok şükür biz hiç hava vermedik hatta antibiyotikte kullanmadık
Ama bırın akıntısı başladımı hemen geçmiyo bi süre devam ediyo tabiki
Nerde öyyle bebe hepiciği aynı :)Yok ben bu kizi pskologa goturucem yksa ben delircm mahfetti beni eve geldgm gbi annem sikayeg etti kadn zaten tam iyilesemedi cok simarmis bugn. Cglik atmasida cok snir bozucu yastklari hep atiyo yerlere oyncaklari dokuyo dagitiyo uslu cocgu olan varmi ya oyle cock varmi bu hayatta
Tamam canim bende atayim yenisini alayim.canım ben olsam onu atarım. Sen onu temizlesende yeniden paslanır. Evde çocuk var ne biliyim tetonoz falan olur bi yeri kesilir. felaket senaryosu kurdum bi anda ama içime sinmezdi benim heralde
yukarda yarenhelin süt yazmış onu yoğurt diye okudum da.
Sadece bu değil gerçi gün içinde o kadar çok yapıyorum ki bunu. Bi kaç kez başıma iş açtığım bile oldu. Dalgaya vuruyorum hep ama canımı sıkıyo işte.
Kendileri pek temiz sanki kac kere eve aldiysam yarim yamalak yapip gitti. Artik almak istemiyorum bu yuzden.Eşimin babannesi rahatsızdı 1 aydır herkes hastanelerdeydi, hastaneden çıktı kv de de hasta olmus arda öğle uykusuna yatınca eşime bıraktım gittim. Şehir dışından bir bayan gelmiş geçmiş olsuna kadın zengin bir ailenin yanında ev işleri için her gün orda anlattı anlattı şöyle pis böyle pis diye herşeyi ni anlattı kadının içimden dedim kalkıyım gidiyim evimi temizliyim mazallah bizede uğrartemizliğe alınan bayanlarla gizlilik anlasmasi yapılmalı ev hakkında dışarıya bilgi aktarmamalı. Evime temizliğe hic bayan almadim dedim iyiki almamışım
Benimki de ayni hic farki yokYok ben bu kizi pskologa goturucem yksa ben delircm mahfetti beni eve geldgm gbi annem sikayeg etti kadn zaten tam iyilesemedi cok simarmis bugn. Cglik atmasida cok snir bozucu yastklari hep atiyo yerlere oyncaklari dokuyo dagitiyo uslu cocgu olan varmi ya oyle cock varmi bu hayatta
gökçenin odasını her gün getirdiği hali bi görsen.. Evin her yerinden oyuncak , ayakkabı çıkıyo. Ayakkabıları toplayıp yatağına atıyo.Yok ben bu kizi pskologa goturucem yksa ben delircm mahfetti beni eve geldgm gbi annem sikayeg etti kadn zaten tam iyilesemedi cok simarmis bugn. Cglik atmasida cok snir bozucu yastklari hep atiyo yerlere oyncaklari dokuyo dagitiyo uslu cocgu olan varmi ya oyle cock varmi bu hayatta
eskiden de vardı ama doğumdan sonra dediğin gibi daha beter oldum. Kesin bir sürü eksiklik vardır. Sağlam çıkarsam şaşarım. Gitmem laxım ama erteliyorum hep.Tamam canim bende atayim yenisini alayim.
Dogum sonrasi dikkat daginikligi veya unutkanlik cok görülüyor. Ben gecen yil cok unutkandim kac kere yemek yaktim bi de saclarim cok dökülüyordu hemen dr gittim kan tahlili sonucu B12 eksik cikti. Ilaclari icince kendimi daha iyi hissettim.
Sende tahlil yaptirsan iyi olur canim. D ve B12 Vitaminlerine bakilsin mutlaka. Birde uykusuzlukda dikkat daginikligi yapar heralde
Geçmiş olsun canım. Daha iyidir inşallah öykü.5 te artık dayanamadım 37.9 da verdim calpol yattım uyandım iki kere baktım 37 di daha aşağı düşmedi şimdi bi uyandım 38.5 olmuş soydum hemen 38 e düştü eczane açılsında ibufen alayım takipteyim yine
Allah yardım etsin yaa çok üzüldüm. Şekerli süt tüketiminin yaptığını duymuştum ben. Bir de abur cubur tüketimi de fazlaymis ya ondan olmuştur. Acil şifa versin, dayanma gücü versin Allah...Eşimin kuzeninin 4 yaşlarında bi kızı var. Anne biraz titizlik hastası çocuğa kolay ne bulursa onu yediriyo dediğine göre. Kızıyolar ama nolcak sanki büyüyolar diyodu. Çocuk sürekli peynir ekmek süt abur cubur yiyo. Günde 3 litre süt içtiği bile oluyo diyodu annesi. Çocuğun dişlerinde hep siyah siyah noktalar vardı. Ağrılar başlamış. Doktor doktor gezdiler. Çocuğun tüm dişleri sökülecek ve damaklık takacakmış. damak yapısı falan hep bozulmuş dişler içten çürümüş demişler.
Dünde ilk ameliyatı vardı çocuğun.2 şer 3 er çocuğun dayanabildiği kadar çekeceklermiş her seferinde. Nasıl dayandı kim bilir o kadarda mazlum bi çocuk ki
Erteleme canim en kisa zamanda git. Bi de pekmez falan ic. Uykuyu yeterince uyumak gerek. Ben calistigim halde ogleden sonra eve gelince genellikle kizimla uyurum yoksa uykusuz kaliyorum sinirli oluyorum. Kendime ve eve pek vakit kalmadigi için moralim bozuluyor ama uykusuzluk daha kotu bozar beni.gökçenin odasını her gün getirdiği hali bi görsen.. Evin her yerinden oyuncak , ayakkabı çıkıyo. Ayakkabıları toplayıp yatağına atıyo.
Çığlık kısmı yok ama dağınıklık hepimizin sorunu. Ama dağıtmıyo olması da ayrı sorun olurdu sanki.
eskiden de vardı ama doğumdan sonra dediğin gibi daha beter oldum. Kesin bir sürü eksiklik vardır. Sağlam çıkarsam şaşarım. Gitmem laxım ama erteliyorum hep.
Uyku zaten az uyuyorum ama çok uyuyuncada kendime hiç vakit ayıramıyorum o zamanda ayrı bir bunalım oluyo.
Mutlaka gitmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?