Aynen bide basina tebrikler yaziyo bnde sonuc acklandi saniyorm:)Şu semaver çekilişi bitsin takibi bırakcam açıyorum yemek kapıyorum yemek fenalık geldi içime :)
Ben cep telefonumu buz dolabinda unutmustum. Caldiriyorum tlfonu sesi derinlerden geliyo ama hic aklima gelmiyo buzdolabi, sonradan kapagi bi actim ana karsimdabnde koymuyorm suruplari dolaba. Serin yerde tutuyorm oyzdn sordm canm
bnde buzdolabina kirli camasrlari koyuyodm gecen gun
Benim o biri :) bizede bi prof demisti vermeyin diye aferin peditus. Devamli gittigimiz dra sormustum o da 5 gunden sonra zararli demistiBenim annem o kafadacabuk sıkılıyo.evij butun isini yaparm yeter ki bana cocuk bak demeyin diyo:))kv tam tersi aksama kadar oyun oynatabilir:)bikqc saat bile ilgilenseler iyi oluruldu senin icin.neyse ki az kaldi tatile iyice dinlenirsin
@yazyagmuru nun dr u soylemis sanirm canm vermeyin diye.bi de biri daha yazmsti sanki oyle hatirliyorum.ben verdm ama simdiye kadar
Cok guldum
Estağfurullah. Bizim yanimizda dahi sayilirsinbazısı açıklanıyor bazısı duruyor..heheheh hâlâ ısrarla devam ediyorum katılmayakendi ismim yoksa pek bakmıyorum kime çıkmış diye..zaten açıklananları da paylaşımlarımdan siliyorum..
Ayrıca bir türlü burdaki nickler ile instagram isimleri aklımda tutamıyorum ben yaa..Sabit bikaç kişinin kini biliyorum sadece o kadar..Mal mıyım neyim
Dis konusunda gelin kizimizla ayni ilerliyoruz bizde. Sanirim arka azilarda yolda eli devamli agzinda cunkuÇok şükür beyza da atlamış. İnşallah ikinci azilar çok zorlamaz. Gerçi ağzını açmıyor gökçe. Yeni dis çıkarsa farketmeme ihtimalim yüksek :/
Dış fırçasıni eline geçirdiğinde sürekli dişini kaşıyıp duruyor ama onun haricinde bişey yok henüz. Aman olmasında bu kaç ay daha :) inşallah damatcigimda sıkıntısız çıkarır :)))Dis konusunda gelin kizimizla ayni ilerliyoruz bizde. Sanirim arka azilarda yolda eli devamli agzinda cunku
aslında bu keçeyle baya uğraşan var sende yaparsın muhtemelen. Ama biraz malını pazarlamayı bilmek lazım. Bende isterim aslında onu ama satış yapmak benim becerebileceğim bişey değilKizlar evde bisiler yapip satarak para kazanmak istiyorum şunu yapabilirsin diye fikri olan varmi ?
baya kötüymüş cidden. Dikkat canım senin bizden daha çok dikkat etmen lazımbu yuzden doktra gttm bana emzrdgin icn vitamin kaybi olmus dedi b12 verdi kullandm biraz toparladm ama cok kotydu benm durumum esm bisey istiyodu mutfga gdip geri geliyodm ne istemistn diye. Bisey syluyodu yoo bana bisey demedn sen diyodm. Cokta yoruluyoruz cocklarn pesinde canm bekar arkadasm var bacaklarni uzatmis kahvesi yaninda resm koymus instagrama ben nerdee yapicm o keyfi sabh bi kalkiyoruz hirayla geceye kdar kosturma evin icinde. Surekli biseylerle ugras dur yoruluyo beden en cokta kafa yoruluyo bnmde buaralar cok basim donuyo gzlerm karariyo
ciddi mi. Bende deniyim açıkcası pek umudum yoktu o yüzden çok fazlada uğraşmamıştım bizde de aynı etki olcak mı bakalımSen ayak resm koymussun ya ben bilmeden her öğlen uyutmadan önce ayak masajı yapıyorum çocuk mest oluyor demekki rahatlatiyomus.ankaraya geldiğinde biraz kafa dinlersin annen kardeslerin yardimci olurlar.
Ayyy hiraya bişey oldu sandım ilkKizlar cok kotu bisey oldubian snrle yaptm cok pismanim bdv ye yazsam yeridir
Bizm facebokk esmle ikimzn adi yani ortak kullaniyoruz ve erkek ismi var diye sanirm pis diyim oyle kadnlar arkadaslik istegi gonderiyo bnde esimin hic sucu yokken tlfnu ona dgru attm tlfn disine geldi ama resmler cok ackti birden snir oldm. Esim suan bnle konusmuyo ben napicm smdi hc byle bisey olmamisti dha once tartismis insan degiliz ben nye sucsz yere bnu yaptm( kendmi cok kotu hissedediyorm hc haberi ble yokken cocuk gbi hareketler yaptm utaniyorm suan
cidden bende hiraya bişey oldu sandım.Kizlar cok kotu bisey oldubian snrle yaptm cok pismanim bdv ye yazsam yeridir
Bizm facebokk esmle ikimzn adi yani ortak kullaniyoruz ve erkek ismi var diye sanirm pis diyim oyle kadnlar arkadaslik istegi gonderiyo bnde esimin hic sucu yokken tlfnu ona dgru attm tlfn disine geldi ama resmler cok ackti birden snir oldm. Esim suan bnle konusmuyo ben napicm smdi hc byle bisey olmamisti dha once tartismis insan degiliz ben nye sucsz yere bnu yaptm( kendmi cok kotu hissedediyorm hc haberi ble yokken cocuk gbi hareketler yaptm utaniyorm suan
ozur dlemek icn yanina gttm kapatalm istersen hesabi dedi direk bnde gerek yok dedm ozurdiledm zaten kizmadm biraz burnun surtsunn istedm ama kiyamadm dedi ohhh cok skur benm gbi cockluk yapmadi oda valla ne manyagm bn ya cinnet gecrmek byle bisey sanirm:)Ayyy hiraya bişey oldu sandım ilk
Valla adamın suçu yok haklı artık ağzından gircen burnundan çıkcan affettircen kendini marifetini konuştur
nasl yapiliyo o canm.cidden bende hiraya bişey oldu sandım.
Çok fevri davranmışsın gerçekten ama ortada çok kötü bişiy yok canım affettirmeye bakcaksın artık.
Bizimde bi ara ortak hesabımız vardı. Geliyo öyle istekler. Arkadaşımın arkadaşı değilse istek gönderme diye bi seçenek var ya onu seç mutlaka. Çavuk hallolur inşallah
Ayalardan gizliliğe gir canım. Orda arkadaşlık istekleri kısmında.ozur dlemek icn yanina gttm kapatalm istersen hesabi dedi direk bnde gerek yok dedm ozurdiledm zaten kizmadm biraz burnun surtsunn istedm ama kiyamadm dedi ohhh cok skur benm gbi cockluk yapmadi oda valla ne manyagm bn ya cinnet gecrmek byle bisey sanirm:)
nasl yapiliyo o canm.
Valla bana atsa oyle ben evi terkederm:) aslinda cok kinci ama sanrm beni kaleye almadi busefer harbiden cockluk yaptgmi bikere dha hissettrdi banaAyalardan gizliliğe gir canım. Orda arkadaşlık istekleri kısmında.
İyi bari uzatmamış eşin :)
Evt ama haftasonu cogu kisi pek girmiyo foruma canm @Apriori123 @minnakkartal da yokKizlar yaz yagmuru yok iki gündür mutlaka bi ses verirdi hiç sesi cikmiyo.telim bozuk falan diyodu ama.yazdida benmi kaçırdım acaba. Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?