2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bnde koymuyorm suruplari dolaba. Serin yerde tutuyorm oyzdn sordm canm

bnde buzdolabina kirli camasrlari koyuyodm gecen gun
Ben cep telefonumu buz dolabinda unutmustum. Caldiriyorum tlfonu sesi derinlerden geliyo ama hic aklima gelmiyo buzdolabi, sonradan kapagi bi actim ana karsimda

Benim o biri :) bizede bi prof demisti vermeyin diye aferin peditus. Devamli gittigimiz dra sormustum o da 5 gunden sonra zararli demisti

Estağfurullah. Bizim yanimizda dahi sayilirsin

[QUOTE="Akaibu, post: 44555336, member: 6715öğlenmalesef benim kv zora gelen bi kadın değil. önceden sen çalışırsan ben bakarım diyodu şimdi sen büyüyene kadar çalışma diyo. Çocuk huysuzlanfığında falan direk annesi gel hadi eve gidin demeye başlar... Kızı hamile doğum yaptığında keşke sen gitsen bile dedi. Sanırım zor geliyo bi yaştan sonra bakmak. Halası çok güzel ilgileniyo gökçede seviyo onu ama onunda finalleri var rahatsız etmek istemiyorum kızı.
15 tatilde ankaraya gitcem az kaldı bi iki hafta kalcam iyi gelcek bana kesib[/QUOTE]
Sen ayak resm koymussun ya ben bilmeden her öğlen uyutmadan önce ayak masajı yapıyorum çocuk mest oluyor demekki rahatlatiyomus.ankaraya geldiğinde biraz kafa dinlersin annen kardeslerin yardimci olurlar.

Dis konusunda gelin kizimizla ayni ilerliyoruz bizde. Sanirim arka azilarda yolda eli devamli agzinda cunku
Dış fırçasıni eline geçirdiğinde sürekli dişini kaşıyıp duruyor ama onun haricinde bişey yok henüz. Aman olmasında bu kaç ay daha :) inşallah damatcigimda sıkıntısız çıkarır :)))

Kizlar evde bisiler yapip satarak para kazanmak istiyorum şunu yapabilirsin diye fikri olan varmi ?
aslında bu keçeyle baya uğraşan var sende yaparsın muhtemelen. Ama biraz malını pazarlamayı bilmek lazım. Bende isterim aslında onu ama satış yapmak benim becerebileceğim bişey değil

baya kötüymüş cidden. Dikkat canım senin bizden daha çok dikkat etmen lazım

Sen ayak resm koymussun ya ben bilmeden her öğlen uyutmadan önce ayak masajı yapıyorum çocuk mest oluyor demekki rahatlatiyomus.ankaraya geldiğinde biraz kafa dinlersin annen kardeslerin yardimci olurlar.
ciddi mi. Bende deniyim açıkcası pek umudum yoktu o yüzden çok fazlada uğraşmamıştım bizde de aynı etki olcak mı bakalım

Bu ışıklı top satan biri var ig de geçen sordum 60 tl dedi baktım bugün yapılışına çok zor değil deneyebilirsin aslında M mutube

Kizlar cok kotu bisey oldu bian snrle yaptm cok pismanim bdv ye yazsam yeridir
Bizm facebokk esmle ikimzn adi yani ortak kullaniyoruz ve erkek ismi var diye sanirm pis diyim oyle kadnlar arkadaslik istegi gonderiyo bnde esimin hic sucu yokken tlfnu ona dgru attm tlfn disine geldi ama resmler cok ackti birden snir oldm. Esim suan bnle konusmuyo ben napicm smdi hc byle bisey olmamisti dha once tartismis insan degiliz ben nye sucsz yere bnu yaptm ( kendmi cok kotu hissedediyorm hc haberi ble yokken cocuk gbi hareketler yaptm utaniyorm suan

Ayyy hiraya bişey oldu sandım ilk
Valla adamın suçu yok haklı artık ağzından gircen burnundan çıkcan affettircen kendini marifetini konuştur

cidden bende hiraya bişey oldu sandım.
Çok fevri davranmışsın gerçekten ama ortada çok kötü bişiy yok canım affettirmeye bakcaksın artık.
Bizimde bi ara ortak hesabımız vardı. Geliyo öyle istekler. Arkadaşımın arkadaşı değilse istek gönderme diye bi seçenek var ya onu seç mutlaka. Çavuk hallolur inşallah

@nisaelifim bu gün kvlerden eve geçerken şu mozaya bi bakalım diye tutturdum. Güzel hiç bişey bulamadım. Gelmişken oto koltuğuna bakayım dedim. Piyasada en ucuz 600 e satılan oto koltuğunu 400 e satıyolar. Başta inanmadım ama eve gelip internetten araştırdık cidden öyleymiş. Yarın gidip alıcaz. 100 lirada axesin yılbaşı kampanyasından. Hediyemiz vardı. 300 liraya isofixli koltuğu almış olcaz. Sen demesen ben oraya asla gidip bakmazdım teşekkür ederim

Ayyy hiraya bişey oldu sandım ilk
Valla adamın suçu yok haklı artık ağzından gircen burnundan çıkcan affettircen kendini marifetini konuştur
ozur dlemek icn yanina gttm kapatalm istersen hesabi dedi direk bnde gerek yok dedm ozurdiledm zaten kizmadm biraz burnun surtsunn istedm ama kiyamadm dedi ohhh cok skur benm gbi cockluk yapmadi oda valla ne manyagm bn ya cinnet gecrmek byle bisey sanirm:)

nasl yapiliyo o canm.

Ayalardan gizliliğe gir canım. Orda arkadaşlık istekleri kısmında.
İyi bari uzatmamış eşin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…