Yok mutfkta masanın üstünde duruyo ama benim ev soğuk ben koymazdım dolaba açıkcası soğuk soğuk mu vercez çocuğa iyi edelim derken hasta olcak sonra sen bilirsin yinede tabi@oslew bi soru dha sorcm sna bliyorm cok oldum ama
Buzdolabinda saklayin yazio sen dolabami koyuyosun surubu
bnde koymuyorm suruplari dolaba. Serin yerde tutuyorm oyzdn sordm canmYok mutfkta masanın üstünde duruyo ama benim ev soğuk ben koymazdım dolaba açıkcası soğuk soğuk mu vercez çocuğa iyi edelim derken hasta olcak sonra sen bilirsin yinede tabi
bnde buzdolabina kirli camasrlari koyuyodm gecen gunMaydonozları yıkayıp kurutup saklama kabıyla buzdolabına koyarım hep. Yemeknyaparken kolaylık olsun diye. Bu sefer buzdolabı yerine saklama kaplarını koyduğum dolaba koymuşum hepsi sararmış
Başarılıı :) valla en kısa zamanda hepimiz doktora tahlile acele iş yapalım derken herşey karışıyoMaydonozları yıkayıp kurutup saklama kabıyla buzdolabına koyarım hep. Yemeknyaparken kolaylık olsun diye. Bu sefer buzdolabı yerine saklama kaplarını koyduğum dolaba koymuşum hepsi sararmış
malesef benim kv zora gelen bi kadın değil. önceden sen çalışırsan ben bakarım diyodu şimdi sen büyüyene kadar çalışma diyo. Çocuk huysuzlanfığında falan direk annesi gel hadi eve gidin demeye başlar... Kızı hamile doğum yaptığında keşke sen gitsen bile dedi. Sanırım zor geliyo bi yaştan sonra bakmak. Halası çok güzel ilgileniyo gökçede seviyo onu ama onunda finalleri var rahatsız etmek istemiyorum kızı.
15 tatilde ankaraya gitcem az kaldı bi iki hafta kalcam iyi gelcek bana kesib
Bende peditus veriyorum bugun yine verdim. Sakincalimiymis?
Maydonozları yıkayıp kurutup saklama kabıyla buzdolabına koyarım hep. Yemeknyaparken kolaylık olsun diye. Bu sefer buzdolabı yerine saklama kaplarını koyduğum dolaba koymuşum hepsi sararmış
pufpuff cekilisler aciklandi mi? Bana cikmamis mi hic yaa :) malum ben sifreyi unuttum giremiyorum. Bircok cekilisimi de senin sayfandan gorup yapiyordum
Başarılıı :) valla en kısa zamanda hepimiz doktora tahlile acele iş yapalım derken herşey karışıyo
geçen gün pasta yapcam dedim ya muzunu mu keseyim kremasını mı yapayım derken keki ıslatmayı unuttum kremayı koydum aklıma geldi artık dedim allah kabul etsin :)
Maydonozları yıkayıp kurutup saklama kabıyla buzdolabına koyarım hep. Yemeknyaparken kolaylık olsun diye. Bu sefer buzdolabı yerine saklama kaplarını koyduğum dolaba koymuşum hepsi sararmış
Ay bu daha fenaymışbnde koymuyorm suruplari dolaba. Serin yerde tutuyorm oyzdn sordm canm
bnde buzdolabina kirli camasrlari koyuyodm gecen gun
allahtan çok büyük bi şey değilmiş ya şekeri falan unutsaydın :))Başarılıı :) valla en kısa zamanda hepimiz doktora tahlile acele iş yapalım derken herşey karışıyo
geçen gün pasta yapcam dedim ya muzunu mu keseyim kremasını mı yapayım derken keki ıslatmayı unuttum kremayı koydum aklıma geldi artık dedim allah kabul etsin :)
Çok şükür beyza da atlamış. İnşallah ikinci azilar çok zorlamaz. Gerçi ağzını açmıyor gökçe. Yeni dis çıkarsa farketmeme ihtimalim yüksek :/Bizimde kopek dislerimiz cok.zor cikmisti hic uyuyamiyordu gece hep ayaktaydik surekli emiyordu bizimdeisimdeyimgucumdeyim in gokcesi gibi 4 disimiz kaldi bekliyoruz bakalim ne zaman cikicak
Bizim disler gelince hep emiyor oyuzden biliyorum daha yok ama elimle kontrol etme cesaretimde yok hemen isirir :))Çok şükür beyza da atlamış. İnşallah ikinci azilar çok zorlamaz. Gerçi ağzını açmıyor gökçe. Yeni dis çıkarsa farketmeme ihtimalim yüksek :/
Evet ya gökçede kopariyo resmen parmağımı. Utanmasam ağlarım :)Bizim disler gelince hep emiyor oyuzden biliyorum daha yok ama elimle kontrol etme cesaretimde yok hemen isirir :))
Yemek tarzi olabilir veya facebookum bazenr reklam geliyor evde paketleme isi diye bi bak IstersenKizlar evde bisiler yapip satarak para kazanmak istiyorum şunu yapabilirsin diye fikri olan varmi ?
bu yuzden doktra gttm bana emzrdgin icn vitamin kaybi olmus dedi b12 verdi kullandm biraz toparladm ama cok kotydu benm durumum esm bisey istiyodu mutfga gdip geri geliyodm ne istemistn diye. Bisey syluyodu yoo bana bisey demedn sen diyodm. Cokta yoruluyoruz cocklarn pesinde canm bekar arkadasm var bacaklarni uzatmis kahvesi yaninda resm koymus instagrama ben nerdee yapicm o keyfi sabh bi kalkiyoruz hirayla geceye kdar kosturma evin icinde. Surekli biseylerle ugras dur yoruluyo beden en cokta kafa yoruluyo bnmde buaralar cok basim donuyo gzlerm karariyoAy bu daha fenaymış
allahtan çok büyük bi şey değilmiş ya şekeri falan unutsaydın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?