2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@oslew bi soru dha sorcm sna bliyorm cok oldum ama
Buzdolabinda saklayin yazio sen dolabami koyuyosun surubu
Yok mutfkta masanın üstünde duruyo ama benim ev soğuk ben koymazdım dolaba açıkcası soğuk soğuk mu vercez çocuğa iyi edelim derken hasta olcak sonra sen bilirsin yinede tabi

Dişle ugrasan çocuklara allah kolaylik versin. Köpek dişleri cidden çok sancılı çıkıyor. Hatırlıyorum da gökçe gökçelikten çıkmıştı izindeydim neyseki. Sürekli ağlıyordu ateş yoktu ama. Kimseye de gitmiyordu sürekli kucagimda. Cinnet geçirecektim. Eşimde yoktu. Eskişehirdeydim. Çok şükür 4 köpek dişide çıktı kurtuldu gökçe hanim.

Yok mutfkta masanın üstünde duruyo ama benim ev soğuk ben koymazdım dolaba açıkcası soğuk soğuk mu vercez çocuğa iyi edelim derken hasta olcak sonra sen bilirsin yinede tabi
bnde koymuyorm suruplari dolaba. Serin yerde tutuyorm oyzdn sordm canm

Maydonozları yıkayıp kurutup saklama kabıyla buzdolabına koyarım hep. Yemeknyaparken kolaylık olsun diye. Bu sefer buzdolabı yerine saklama kaplarını koyduğum dolaba koymuşum hepsi sararmış
bnde buzdolabina kirli camasrlari koyuyodm gecen gun

Maydonozları yıkayıp kurutup saklama kabıyla buzdolabına koyarım hep. Yemeknyaparken kolaylık olsun diye. Bu sefer buzdolabı yerine saklama kaplarını koyduğum dolaba koymuşum hepsi sararmış
Başarılıı :) valla en kısa zamanda hepimiz doktora tahlile acele iş yapalım derken herşey karışıyo
geçen gün pasta yapcam dedim ya muzunu mu keseyim kremasını mı yapayım derken keki ıslatmayı unuttum kremayı koydum aklıma geldi artık dedim allah kabul etsin :)

Benim annem o kafadacabuk sıkılıyo.evij butun isini yaparm yeter ki bana cocuk bak demeyin diyo:))kv tam tersi aksama kadar oyun oynatabilir:)bikqc saat bile ilgilenseler iyi oluruldu senin icin.neyse ki az kaldi tatile iyice dinlenirsin

Bende peditus veriyorum bugun yine verdim. Sakincalimiymis?
yazyagmuru nun dr u soylemis sanirm canm vermeyin diye.bi de biri daha yazmsti sanki oyle hatirliyorum.ben verdm ama simdiye kadar

Cok guldum

pufpuff cekilisler aciklandi mi? Bana cikmamis mi hic yaa :) malum ben sifreyi unuttum giremiyorum. Bircok cekilisimi de senin sayfandan gorup yapiyordum

bazısı açıklanıyor bazısı duruyor..heheheh hâlâ ısrarla devam ediyorum katılmaya kendi ismim yoksa pek bakmıyorum kime çıkmış diye..zaten açıklananları da paylaşımlarımdan siliyorum..

Ayrıca bir türlü burdaki nickler ile instagram isimleri aklımda tutamıyorum ben yaa..Sabit bikaç kişinin kini biliyorum sadece o kadar..Mal mıyım neyim

Ben de gecen tatli yaptm serbeti iyice ceksn diye dilimleyip oyle doktum serbeti.daha sonra uzerine kremsanti surdum dilim izleri kayboldutekrar dilimledim

bnde koymuyorm suruplari dolaba. Serin yerde tutuyorm oyzdn sordm canm

bnde buzdolabina kirli camasrlari koyuyodm gecen gun
Ay bu daha fenaymış
allahtan çok büyük bi şey değilmiş ya şekeri falan unutsaydın :))

Kopek dis mi cikiyor ne 3 gundur agzina lokma koymuyor sadece emiyor. Arada oksuruyir diye peditus verdim neyi var cozemedim

Bizimde kopek dislerimiz cok.zor cikmisti hic uyuyamiyordu gece hep ayaktaydik surekli emiyordu bizimde isimdeyimgucumdeyim in gokcesi gibi 4 disimiz kaldi bekliyoruz bakalim ne zaman cikicak
Çok şükür beyza da atlamış. İnşallah ikinci azilar çok zorlamaz. Gerçi ağzını açmıyor gökçe. Yeni dis çıkarsa farketmeme ihtimalim yüksek :/

Kizlar evde bisiler yapip satarak para kazanmak istiyorum şunu yapabilirsin diye fikri olan varmi ?

Ay bu daha fenaymış
allahtan çok büyük bi şey değilmiş ya şekeri falan unutsaydın :))
bu yuzden doktra gttm bana emzrdgin icn vitamin kaybi olmus dedi b12 verdi kullandm biraz toparladm ama cok kotydu benm durumum esm bisey istiyodu mutfga gdip geri geliyodm ne istemistn diye. Bisey syluyodu yoo bana bisey demedn sen diyodm. Cokta yoruluyoruz cocklarn pesinde canm bekar arkadasm var bacaklarni uzatmis kahvesi yaninda resm koymus instagrama ben nerdee yapicm o keyfi sabh bi kalkiyoruz hirayla geceye kdar kosturma evin icinde. Surekli biseylerle ugras dur yoruluyo beden en cokta kafa yoruluyo bnmde buaralar cok basim donuyo gzlerm karariyo

Aynen bende kullanayım diyorum b12 ama önce kapsamlı bi tahlil yaptırayım dedim

Şu semaver çekilişi bitsin takibi bırakcam açıyorum yemek kapıyorum yemek fenalık geldi içime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…