2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bunlara bi bakiim kizlar cok sağolun

Bu ışıklı top satan biri var ig de geçen sordum 60 tl dedi baktım bugün yapılışına çok zor değil deneyebilirsin aslında M mutube

Valla bana atsa oyle ben evi terkederm:) aslinda cok kinci ama sanrm beni kaleye almadi busefer harbiden cockluk yaptgmi bikere dha hissettrdi bana
Valla canım ne yalan söyleyeyim eşim bana böyle bişey yapsa önce evden kovar sonra da sürüm sürüm süründürürdüm :) Eşin vicdanlıymış :))

Ay cok sevindim isine yaradi ne guzel. Boyle indirimler olunca birbirimizi haberdar edelim canim. Oto koltuğunuzu simdiden gule gule kullanin.. cocuklarkac yasina kadar kullanir bu koltugu canim?

@hiraysen esin anlayisliymis tatliya baglanmis sevindim. Evliliklerde tartismayan esleri duyunca sasiriyorum. Gercekten hic tartismaz misiniz?

Ay cok sevindim isine yaradi ne guzel. Boyle indirimler olunca birbirimizi haberdar edelim canim. Oto koltuğunuzu simdiden gule gule kullanin.. cocuklarkac yasina kadar kullanir bu koltugu canim?
9-36 kg arası canım. 12 yaşa kadar yazıyo. Tabi haber veririm. Çokiyi oldu bu

Bunu anlatmadan geçemicem.
Bir haftadır evin her yerinde postitler var. eşim biraz dağınıktır. Bazı şeyleri yap yapma demekten sıkıldım. Kağıtlara yazayım dedim.
Ayakkabılıkta postit doluydu. montunu buraya as. şapka eldiven buraya ayakkabı buraya hırkalarını buraya as falan diye. mutfakta ekmek poşetinin ağzını açık bırakma falan gibi. daha bir sürü.
Kv ler bizi almaya geldiler. hiç aklıma gelmedi onları sökmek. yüzlerinde ki şok ifadesini görmeniz lazımdı
Kp mutfakta banyoda postit aradı tek tek okudu dalga geçti
Kv biraz bozuldu ama bişiy de demedi.

Ama çok işe yaradı tavsiye ederim
Her hafta koridordaki dolabı savaş alanına çevirirdi eşim. Bi de onu düzenlemeye uğraşırdım. Şimdi herşey yerli yerinde

Geldimi eşin canım ececik kavuştumu babasına :)
Geldi canım kavuştu babasına ama hic pas vermedi zilli:))
Sağol canım sana da geçmiş olsun benimde yine öksürüğe çevirdi devam ederse yeniden dra gitcem esimde çok uzadı gidelim diyor
Ayni canım salonda oyuncaklar mutfakta kap kacak abilerinin odasında kitapları ayakkqbiliktan ayakkabılar herşey her yerde oluyor koltuğun yastiklarini ece de hep yere atıyor
Evet canım oğlum bebekken dru peditus vermeyin demişti bir de D deterjan söyledi ben de iki kez verdim eceye
Kizlar yaz yagmuru yok iki gündür mutlaka bi ses verirdi hiç sesi cikmiyo.telim bozuk falan diyodu ama.yazdida benmi kaçırdım acaba. Merak ettim.
Geldim canım geldim telim bozuktu dün çocuklar sınava gitti onlara verdim sonra gorumceme gittim gece geldik eve bugünde evde değildik giremedim hic
yazyagmuru kulakların mı çınladı
eveeet cinladi geldim bende:)))

@hiraysen esin anlayisliymis tatliya baglanmis sevindim. Evliliklerde tartismayan esleri duyunca sasiriyorum. Gercekten hic tartismaz misiniz?
benm annemle babami ben cok kavga ederken gordum kucukken hep aglardim buyuzden. Hc istemem hirada yasasin yasadklarmi. Ben esimden dha sinirliyim o hic ustelemez bnde onun kinci oldgnu bildgm icn hic ustune gtmem. Bugn nasl oldysa yaptm biseeyler:) 3 yillik evliyiz 5 yil oncesi var nisanliyken tartisiyoduk annesi yuzunden. Evlendikten snra hc ne kavga ettk ne bisey masallah dlimi isiriyimda. Dogm yaptm lohusayken annesine kiziyodm ona patliyodm ama hc kizmaz bile. Annem bana hep sansli oldgmu syler yengelerm falan herkes begenir evliligmzi. Cok sukur beni cekebilicek birini bulmusum

Koca bir maşallah diyorum gerçekten.
Allah bozmasın

Ayy bndemi yapsam cok daginik benmkide coraplari cikartr birakr. Fortmanto dedgn gbi savas alani oluyo bi gunde.

Ayy bndemi yapsam cok daginik benmkide coraplari cikartr birakr. Fortmanto dedgn gbi savas alani oluyo bi gunde.
Yap canım cidden tavsiye ederim. Benimde en nefret ettiğim konu çoraptı. Onu a4 e kocaman yazıp yapıştırdım kapıya kaçırmasın gözden diye :))) Altına da not düştüm ters değil düz çıkar diye :) Bari onlar yükümüzü hafifletsin

Kizlar cok kotu oldm birden hirayi yikadim uyuttum. Burnm tikandi gozlerm kipkirmizi sanki iki gundur durmadan aglamisim gbi grip oluyorm sanirm
@Akaibu unutkanlik yuzunden b12 kullanmistm canm dogmdan snra
Geçmiş olsun Canım
Bizde jel işe yaramamıştı ben pek ilaç vermemeye çalışıyorum çok çabuk kusuyo ama geçtiğini düşünüyorsan ver bence
kızlar sizden bişey rica edicem. instagram keşfettire gezinirken bir kız bebeğin fotoğrafını. GUZELERRRYARISIYOR diye çirkin bir siteye koymuşlar. Ben şikayet ettim siz de şikayet eder misiniz
ben şikayet ettim bebeği görmedim gerçi kaldırmış olabilirler ama

Bizdede durum aynı iki gündr ne yapacağımı şaşırdım o kdr yorgunum ki
sonu tatlıya bağlanmış allahtan sen yinede eşine bi jest yap bence

supersin ya ahahahah bnde yapcm yarn isten gelince sok olsun. Ama cok gulcegi kesin dicek iyice siyirdi bu. Hele burdan duyupta yaptgmi ogrense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…