Gezmeğe falan gittilerse hsonu ya yarın gelirKizlar yaz yagmuru yok iki gündür mutlaka bi ses verirdi hiç sesi cikmiyo.telim bozuk falan diyodu ama.yazdida benmi kaçırdım acaba. Merak ettim.
Minnakkartal girmiyo hafta sonları onun farkındayım aslindada yazyagmuru gene ufacikda olsa yazardı.yada bu sefer benim dikkatimi fazla çekti:)))Evt ama haftasonu cogu kisi pek girmiyo foruma canm @Apriori123 @minnakkartal da yok
aslında bu keçeyle baya uğraşan var sende yaparsın muhtemelen. Ama biraz malını pazarlamayı bilmek lazım. Bende isterim aslında onu ama satış yapmak benim becerebileceğim bişey değil
baya kötüymüş cidden. Dikkat canım senin bizden daha çok dikkat etmen lazım
ciddi mi. Bende deniyim açıkcası pek umudum yoktu o yüzden çok fazlada uğraşmamıştım bizde de aynı etki olcak mı bakalım
Valla canım ne yalan söyleyeyim eşim bana böyle bişey yapsa önce evden kovar sonra da sürüm sürüm süründürürdüm :) Eşin vicdanlıymış :))Valla bana atsa oyle ben evi terkederm:) aslinda cok kinci ama sanrm beni kaleye almadi busefer harbiden cockluk yaptgmi bikere dha hissettrdi bana
Ay cok sevindim isine yaradi ne guzel. Boyle indirimler olunca birbirimizi haberdar edelim canim. Oto koltuğunuzu simdiden gule gule kullanin.. cocuklarkac yasina kadar kullanir bu koltugu canim?S Simyada bu gün kvlerden eve geçerken şu mozaya bi bakalım diye tutturdum. Güzel hiç bişey bulamadım. Gelmişken oto koltuğuna bakayım dedim. Piyasada en ucuz 600 e satılan oto koltuğunu 400 e satıyolar. Başta inanmadım ama eve gelip internetten araştırdık cidden öyleymiş. Yarın gidip alıcaz. 100 lirada axesin yılbaşı kampanyasından. Hediyemiz vardı. 300 liraya isofixli koltuğu almış olcaz. Sen demesen ben oraya asla gidip bakmazdım teşekkür ederim
9-36 kg arası canım. 12 yaşa kadar yazıyo. Tabi haber veririm. Çokiyi oldu buAy cok sevindim isine yaradi ne guzel. Boyle indirimler olunca birbirimizi haberdar edelim canim. Oto koltuğunuzu simdiden gule gule kullanin.. cocuklarkac yasina kadar kullanir bu koltugu canim?
Markasını hatırlıyomusun canım veya alınca yazarmısın9-36 kg arası canım. 12 yaşa kadar yazıyo. Tabi haber veririm. Çokiyi oldu bu
baby2go canımMarkasını hatırlıyomusun canım veya alınca yazarmısın
Geldi canım kavuştu babasına ama hic pas vermedi zilli:))Geldimi eşin canım ececik kavuştumu babasına :)
Sağol canım sana da geçmiş olsun benimde yine öksürüğe çevirdi devam ederse yeniden dra gitcem esimde çok uzadı gidelim diyor@yaz yagmuru sanada gecmis olsun canim. Bende senin gibi hastayim 15 gundur cok kotuydum rapor alip ise gitmedigim gunum oldu. Hele gecen akşam olecem sandim domuz gribi bamada bulasti bende olecem dedim esime. Nerdeyse acile gidecektik. 15 gunde iki kere dr gittim antibiyotik bile ictim. Neyseki bugun öksürüğum azaldi gözüm açıldı ne zor bişey hasta olmak cocugumla ilgilenememek.bugun biraz iyiyim hastaliktan sonra iyilesince insan yeniden dogmus gibi oluyo
Ayni canım salonda oyuncaklar mutfakta kap kacak abilerinin odasında kitapları ayakkqbiliktan ayakkabılar herşey her yerde oluyor koltuğun yastiklarini ece de hep yere atıyorYok ben bu kizi pskologa goturucem yksa ben delircm mahfetti beni eve geldgm gbi annem sikayeg etti kadn zaten tam iyilesemedi cok simarmis bugn. Cglik atmasida cok snir bozucu yastklari hep atiyo yerlere oyncaklari dokuyo dagitiyo uslu cocgu olan varmi ya oyle cock varmi bu hayatta
Evet canım oğlum bebekken dru peditus vermeyin demişti bir de D deterjan söyledi ben de iki kez verdim eceyeBenim annem o kafadacabuk sıkılıyo.evij butun isini yaparm yeter ki bana cocuk bak demeyin diyo:))kv tam tersi aksama kadar oyun oynatabilir:)bikqc saat bile ilgilenseler iyi oluruldu senin icin.neyse ki az kaldi tatile iyice dinlenirsin
yazyagmuru nun dr u soylemis sanirm canm vermeyin diye.bi de biri daha yazmsti sanki oyle hatirliyorum.ben verdm ama simdiye kadar
Cok guldum
Geldim canım geldim telim bozuktu dün çocuklar sınava gitti onlara verdim sonra gorumceme gittim gece geldik eve bugünde evde değildik giremedim hicKizlar yaz yagmuru yok iki gündür mutlaka bi ses verirdi hiç sesi cikmiyo.telim bozuk falan diyodu ama.yazdida benmi kaçırdım acaba. Merak ettim.
eveeet cinladi geldim bende:)))
benm annemle babami ben cok kavga ederken gordum kucukken hep aglardim buyuzden. Hc istemem hirada yasasin yasadklarmi. Ben esimden dha sinirliyim o hic ustelemez bnde onun kinci oldgnu bildgm icn hic ustune gtmem. Bugn nasl oldysa yaptm biseeyler:) 3 yillik evliyiz 5 yil oncesi var nisanliyken tartisiyoduk annesi yuzunden. Evlendikten snra hc ne kavga ettk ne bisey masallah dlimi isiriyimda. Dogm yaptm lohusayken annesine kiziyodm ona patliyodm ama hc kizmaz bile. Annem bana hep sansli oldgmu syler yengelerm falan herkes begenir evliligmzi. Cok sukur beni cekebilicek birini bulmusum@hiraysen esin anlayisliymis tatliya baglanmis sevindim. Evliliklerde tartismayan esleri duyunca sasiriyorum.Gercekten hic tartismaz misiniz?
Koca bir maşallah diyorum gerçekten.benm annemle babami ben cok kavga ederken gordum kucukken hep aglardim buyuzden. Hc istemem hirada yasasin yasadklarmi. Ben esimden dha sinirliyim o hic ustelemez bnde onun kinci oldgnu bildgm icn hic ustune gtmem. Bugn nasl oldysa yaptm biseeyler:) 3 yillik evliyiz 5 yil oncesi var nisanliyken tartisiyoduk annesi yuzunden. Evlendikten snra hc ne kavga ettk ne bisey masallah dlimi isiriyimda. Dogm yaptm lohusayken annesine kiziyodm ona patliyodm ama hc kizmaz bile. Annem bana hep sansli oldgmu syler yengelerm falan herkes begenir evliligmzi. Cok sukur beni cekebilicek birini bulmusum
Ayy bndemi yapsam cok daginik benmkide coraplari cikartr birakr. Fortmanto dedgn gbi savas alani oluyo bi gunde.Bunu anlatmadan geçemicem.
Bir haftadır evin her yerinde postitler var. eşim biraz dağınıktır. Bazı şeyleri yap yapma demekten sıkıldım. Kağıtlara yazayım dedim.
Ayakkabılıkta postit doluydu. montunu buraya as. şapka eldiven buraya ayakkabı buraya hırkalarını buraya as falan diye. mutfakta ekmek poşetinin ağzını açık bırakma falan gibi. daha bir sürü.
Kv ler bizi almaya geldiler. hiç aklıma gelmedi onları sökmek. yüzlerinde ki şok ifadesini görmeniz lazımdı
Kp mutfakta banyoda postit aradı tek tek okudu dalga geçti
Kv biraz bozuldu ama bişiy de demedi.
Ama çok işe yaradı tavsiye ederim
Her hafta koridordaki dolabı savaş alanına çevirirdi eşim. Bi de onu düzenlemeye uğraşırdım. Şimdi herşey yerli yerinde
amin canim sagol hepimzn insallah daim olsunKoca bir maşallah diyorum gerçekten.
Allah bozmasın
Yap canım cidden tavsiye ederim. Benimde en nefret ettiğim konu çoraptı. Onu a4 e kocaman yazıp yapıştırdım kapıya kaçırmasın gözden diye :))) Altına da not düştüm ters değil düz çıkar diye :) Bari onlar yükümüzü hafifletsinAyy bndemi yapsam cok daginik benmkide coraplari cikartr birakr. Fortmanto dedgn gbi savas alani oluyo bi gunde.
Geçmiş olsun CanımKizlar cok kotu oldm birden hirayi yikadim uyuttum. Burnm tikandi gozlerm kipkirmizi sanki iki gundur durmadan aglamisim gbi grip oluyorm sanirm
@Akaibu unutkanlik yuzunden b12 kullanmistm canm dogmdan snra
Bizde jel işe yaramamıştı ben pek ilaç vermemeye çalışıyorum çok çabuk kusuyo ama geçtiğini düşünüyorsan ver benceYa kızlar 8 de uyudu. Uyuduğundan beri sürekli uyanıp ağlıyo gözleri de kapalı ağzını gösteriyo. Sakinleştiriyorum yatırıyorum. Tekrar yine. 3 gündür geceleri calpolle sakinleştiriyorum. Sanırım çok ağrıyo dişleri. Jelden sürsem daha mı iyi olur ki. Yoksa yine calpol mü versem?
Kolaya kaçıyomuşum gibi hisdediylrum 3 gündür ilaç veriyorum çocuğa zor oluyo ama vermedende sakinleştirebiliyorum bişey yapmasam mı ki?
Oturdum ağlıyorum resmen. Eşimde gelmicek bu gün sabaha karşı anca gelir. Sinirlerim bozuldu
ben şikayet ettim bebeği görmedim gerçi kaldırmış olabilirler amakızlar sizden bişey rica edicem. instagram keşfettire gezinirken bir kız bebeğin fotoğrafını. GUZELERRRYARISIYOR diye çirkin bir siteye koymuşlar. Ben şikayet ettim siz de şikayet eder misiniz
Bizdede durum aynı iki gündr ne yapacağımı şaşırdım o kdr yorgunum kiKafayı yivem ya. Kahvaltı yapmak istemedi tamam dedim. Uyumak istemedi sesimi çıkarmadım. Oynatıyorum oynamak istemiyo. Mız mız mıx sürekli.
Deminde babannrsinin aldığı ev patiğibin üzerinde ki gözler çıkmıyo diye ağlamaya başladı. Söktüm verdim eline tek sussun diye. Bu seferde patiğin üzerinde durmuyo diye ağlamaya başladı
sonu tatlıya bağlanmış allahtan sen yinede eşine bi jest yap benceKizlar cok kotu bisey oldubian snrle yaptm cok pismanim bdv ye yazsam yeridir
Bizm facebokk esmle ikimzn adi yani ortak kullaniyoruz ve erkek ismi var diye sanirm pis diyim oyle kadnlar arkadaslik istegi gonderiyo bnde esimin hic sucu yokken tlfnu ona dgru attm tlfn disine geldi ama resmler cok ackti birden snir oldm. Esim suan bnle konusmuyo ben napicm smdi hc byle bisey olmamisti dha once tartismis insan degiliz ben nye sucsz yere bnu yaptm( kendmi cok kotu hissedediyorm hc haberi ble yokken cocuk gbi hareketler yaptm utaniyorm suan
supersin ya ahahahah bnde yapcm yarn isten gelince sok olsun. Ama cok gulcegi kesin dicek iyice siyirdi bu. Hele burdan duyupta yaptgmi ogrenseYap canım cidden tavsiye ederim. Benimde en nefret ettiğim konu çoraptı. Onu a4 e kocaman yazıp yapıştırdım kapıya kaçırmasın gözden diye :))) Altına da not düştüm ters değil düz çıkar diye :) Bari onlar yükümüzü hafifletsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?