2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@hiraysen Allah iyiliğini versin yaaa..çok güldüm..ama tabi sonu tatlıya bağlandığı ve Hira'ys bişey olmadığını anlayınca güldüm Allah'tan çok kısa sürmüş tatsızlık..Fakat bir an hayal ettim küüüüt diye telefon fırlıyor adama şok olmuştur puhahahaha

haklisn canm hala utaniyorm zaten

allahtan disini kirmadim iste ozman kacisim yoktu:)

Kızlar hani bi siteye girdiydik biz kalori su hesabı falan neydi adı hatırlayamadım bitürlü var mı hatırlayan

Bende güldüm ama @hiraysen yanlis anlamasin diye yazmadim. Neyseki tatliya baglanmis

Bende birsey sorayim gerci gecende sormustum kimse cevap vermemisti ama olsun. Fotograflari yuklediginiz birsey vardi hani hic birsey olmuyordu orda neydi yaw hesap falan mi aciyorduk

kaldırmışlar canım fotoğrafı kontrol ettim. Görünce kan beynime sıçradı iğrenç yaratıklar bir de altına yorum yapılmış

Saat 4 de kalktik kizimin resmen huyu degisti 1 kase corbayi icen kizim yarisini bile bitiremiyor biraz zorlasam hemen kusuyor normalde gunde toplam yediginin yarisini bile yemiyor simdi yine kustu dun yedikleri yarim muz yarim kasenin yarisi makarna makarnada denedigim 4. Yemekti ne oluyo bu kiza hic anlamiyorum ya

Canım Canım belki diş sıkıntısı vardır. Maşallah beyzanin kilosu iyi bizim çocuk doktoru bazen bebekler fazla kilolu olmamak için iştahsızlık yasayabilir vücut denge kurmaya çalışır demisti belki öyle biseydir. Maşallah elif ada nın hiç kusmasi yoktur zaten hep formundadir gidim kilo alir tonla verir.

İnşallah dedigin gibidir canim kilo kaybedicek diye bir korkum yok zaten sisman olmasinida asla istemem saglikli olsun zayif olsun benim korkum kusmasi kusma aliskanligi hic yoktu bu beni korkutuyor ve sevmedigi bisi olsun hemen kusmakla beni tehdit ediyor ne oluyor hic anlamiyorum

Son düzenleme:
Bende birsey sorayim gerci gecende sormustum kimse cevap vermemisti ama olsun. Fotograflari yuklediginiz birsey vardi hani hic birsey olmuyordu orda neydi yaw hesap falan mi aciyorduk
ben oncden hotmail hesabima atmistm okul fotgraflarmi snra sifreyi unuttum. Hiranin resmlerni flash bellege atiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…