haklisn canm hala utaniyorm zatenGeçmiş olsun Canım
Bizde jel işe yaramamıştı ben pek ilaç vermemeye çalışıyorum çok çabuk kusuyo ama geçtiğini düşünüyorsan ver bence
ben şikayet ettim bebeği görmedim gerçi kaldırmış olabilirler ama
Bizdede durum aynı iki gündr ne yapacağımı şaşırdım o kdr yorgunum ki
sonu tatlıya bağlanmış allahtan sen yinede eşine bi jest yap bence
allahtan disini kirmadim iste ozman kacisim yoktu:)@hiraysen Allah iyiliğini versin yaaa..çok güldüm..ama tabi sonu tatlıya bağlandığı ve Hira'ys bişey olmadığını anlayınca güldümAllah'tan çok kısa sürmüş tatsızlık..Fakat bir an hayal ettim küüüüt diye telefon fırlıyor adama şok olmuştur puhahahaha
Ben nn varın fittingoKızlar hani bi siteye girdiydik biz kalori su hesabı falan neydi adı hatırlayamadım bitürlü var mı hatırlayan
Heh sağol canım :)Ben nn varın fittingorejimlerin daimi üyesi olarak tabi veremeyen
Benim 6 kilo gitti ama devamı gelmiyo yazıyorum şimdi bakalım bi de spor yapmaya çalışcamBen nn varın fittingorejimlerin daimi üyesi olarak tabi veremeyen
Bende güldüm ama @hiraysen yanlis anlamasin diye yazmadim. Neyseki tatliya baglanmis@hiraysen Allah iyiliğini versin yaaa..çok güldüm..ama tabi sonu tatlıya bağlandığı ve Hira'ys bişey olmadığını anlayınca güldümAllah'tan çok kısa sürmüş tatsızlık..Fakat bir an hayal ettim küüüüt diye telefon fırlıyor adama şok olmuştur puhahahaha
Ben ilk baş hiraya bişey oldu sandım korktum devamında güldümBende güldüm ama @hiraysen yanlis anlamasin diye yazmadim. Neyseki tatliya baglanmis
Sanirim gmail hesabıydı ama bende unuttum ;/Bende birsey sorayim gerci gecende sormustum kimse cevap vermemisti ama olsun. Fotograflari yuklediginiz birsey vardi hani hic birsey olmuyordu orda neydi yaw hesap falan mi aciyorduk
kaldırmışlar canım fotoğrafı kontrol ettim. Görünce kan beynime sıçradı iğrenç yaratıklar bir de altına yorum yapılmışGeçmiş olsun Canım
Bizde jel işe yaramamıştı ben pek ilaç vermemeye çalışıyorum çok çabuk kusuyo ama geçtiğini düşünüyorsan ver bence
ben şikayet ettim bebeği görmedim gerçi kaldırmış olabilirler ama
Bizdede durum aynı iki gündr ne yapacağımı şaşırdım o kdr yorgunum ki
sonu tatlıya bağlanmış allahtan sen yinede eşine bi jest yap bence
Sen yazınca baktım bende göremedimkaldırmışlar canım fotoğrafı kontrol ettim. Görünce kan beynime sıçradı iğrenç yaratıklar bir de altına yorum yapılmış
Canım belki diş sıkıntısı vardır. Maşallah beyzanin kilosu iyi bizim çocuk doktoru bazen bebekler fazla kilolu olmamak için iştahsızlık yasayabilir vücut denge kurmaya çalışır demisti belki öyle biseydir. Maşallah elif ada nın hiç kusmasi yoktur zaten hep formundadir gidim kilo alir tonla verir.Saat 4 de kalktik kizimin resmen huyu degisti 1 kase corbayi icen kizim yarisini bile bitiremiyor biraz zorlasam hemen kusuyor normalde gunde toplam yediginin yarisini bile yemiyor simdi yine kustudun yedikleri yarim muz yarim kasenin yarisi makarna makarnada denedigim 4. Yemekti ne oluyo bu kiza hic anlamiyorum ya
Canım
Canım belki diş sıkıntısı vardır. Maşallah beyzanin kilosu iyi bizim çocuk doktoru bazen bebekler fazla kilolu olmamak için iştahsızlık yasayabilir vücut denge kurmaya çalışır demisti belki öyle biseydir. Maşallah elif ada nın hiç kusmasi yoktur zaten hep formundadir gidim kilo alir tonla verir.
ben oncden hotmail hesabima atmistm okul fotgraflarmi snra sifreyi unuttum. Hiranin resmlerni flash bellege atiyormBende birsey sorayim gerci gecende sormustum kimse cevap vermemisti ama olsun. Fotograflari yuklediginiz birsey vardi hani hic birsey olmuyordu orda neydi yaw hesap falan mi aciyorduk
Ben tavuk degil civcivi bile alamam elime korkarim :) ama hira kedi kopek tavuk.. hic birseyden korkmuyo :)@cann10 hira o tavuğu nasıl kucaklamış öyle. Ben çok korkarım Tavuktan resme bile bakamadım. O nasıl tavuk öyle kocaman
Tmm canim sagolben oncden hotmail hesabima atmistm okul fotgraflarmi snra sifreyi unuttum. Hiranin resmlerni flash bellege atiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?