aman canım inşallah huy haline getirmez bunu.Saat 4 de kalktik kizimin resmen huyu degisti 1 kase corbayi icen kizim yarisini bile bitiremiyor biraz zorlasam hemen kusuyor normalde gunde toplam yediginin yarisini bile yemiyor simdi yine kustudun yedikleri yarim muz yarim kasenin yarisi makarna makarnada denedigim 4. Yemekti ne oluyo bu kiza hic anlamiyorum ya
hahahaaha sen ve obezfittingoya baktım bende kaydetmiyo bilgilerimi ama sonuç kısmında aşırı düzeyde obez çıktı
bendeki süt durumuda aynı güya bıraktıracam şu ara resmen çoştu hoş ben o bakımdan hep şanslıydım çok şükür ama artık bol bol emiyo yerine bol bol yiyo demek istiyorumAğla zırla ilaç ta verdim durmuyodu uyutayım dedim yatakta da durmadı. Kucağımda yarım saat ev içinde dolandım kolumda derman kalmayınca ayağıma aldım. Çabuk sakinleşti allahtan.
Sabah kahvaltı da hazırlamadım. Kendime hazırladım belki salça olur ki lokma bişey yer. Bal pekmez alır diye ama yıkıp dökmekle yetindi.
Muzda yemedi ananas çektim robotta onu yemedi.
Emzire emzire sütüm çoğaldı. 6-7 aydır emzirmediğim sol göğsümden süt akıyo.
Başa döndük sanki
beni beğenmiyor demek kihahahaaha sen ve obez
onu dicez canım inşallah.bendeki süt durumuda aynı güya bıraktıracam şu ara resmen çoştu hoş ben o bakımdan hep şanslıydım çok şükür ama artık bol bol emiyo yerine bol bol yiyo demek istiyorum
beni beğenmiyor demek ki
ben de emzirirken oldum bi de daha ek gıdaya geçmemiştik. Munaroldu sanırım yanlışta hatırlıyo olabilirim adını ama dediğin gibi antiseptik tozdan içmiştimde geçmişti. Geçmiş olsun canımKızlar ben yine idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba çok yanıyor daha yeni antibiyotik kullandım hasta olduğum için dra gitcem tahlildi falan yine antibiyotik verecek hamileyken de idrar yolu enfeksiyonu olmuştum kadın dogumcum tek kullanımlık toz vermişti bir zararı yok diye ondanmi alıp icsem acaba hamileyken kullandigima göre emzirirkende kullanabilirim herhalde gecmezse öyle dra gideyim diyorum ne yapsam acaba
Sağol canım geçen enfeksiyon olduğunda Dr antibiyotiğin yaninda bir hap daha vermişti 4-5 tane kalmis ondan içtim bir tane onları bitireyim o tozdan da alcam geçer belki bir de reglim bitmişti gecen hafta biraz da lekelenme oldu bütün dengemi bozdu bu hastalıklar: (ben de emzirirken oldum bi de daha ek gıdaya geçmemiştik. Munaroldu sanırım yanlışta hatırlıyo olabilirim adını ama dediğin gibi antiseptik tozdan içmiştimde geçmişti. Geçmiş olsun canım
ne güzel çocuklarda sıkılıyor evde gezip dolaşmak istiyorlar bugün burada çok rüzgar var dunde yagmurluydu cumartesi gunesliydi ama soğuktuHava çok güzel burda. Güneş var rüzgar yok. Gökçeye muffin yapmıştım bi yere gittikçe yedireyim diye. Onu aldım çubuk aldım kendimizi yollara vurduk :) park bahçe dolaşıyoruz. Sitelerin bahçelerine daldık. Bi tane muffini yarım yamalakta olsa yedi. Çubuk yiyo şimdide aheste aheste. Midesine bişeyler girdi çok şükür. 40 dk olmuş çıkalı ben yoruldum o yorulmadı
onmlidegil canm zaten gnduz bakmiyo gormemistr bile.@hiraysen canim ya kizimin elindeydi tel ig dan esine istek gondermis geri iptal ettim hemen gordum allahtan kusura bakma canim ya
mira da var bu paylaşımsızlık hele söz konusu kendi oyuncaklarıysa aynından da olsa vermiyo kesinlikle bizi dinlemiyo küçük üstüne düşmiyeyim diyorum ama umarım geçici ve dönemseldirKızlar ece de bugünlerde yemek ve uyku konusunda inat ediyor çok fena oldu cmt gorumcemdeydik orada eşimin yigenin çocuğu vardı onun balonları vardı çocuk balonu eline alıyor ver diyor o da sessiz veriyor başka alıyor bu sefer onu istiyor ben sen bununla oyna diyorum hiç umrunda değil ikiside sandalye de oturuyor ece kalktı gitti o çocuk da onun yerine oturdu kalk kalk diye bağırıyor yazık o da kalktı en sonunda babaannesinin ayağına sehbayi attı KV de ayaklarını toplayıp oturdu hep bir daha indirmedi yere bir de aaa ne fena bu kız ya dedi kv nin canı çok kıymetlidir en ufak acıya dayanamaz:))
geçmiş olsun canım inşallah ilaçla geçer hemenKızlar ben yine idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba çok yanıyor daha yeni antibiyotik kullandım hasta olduğum için dra gitcem tahlildi falan yine antibiyotik verecek hamileyken de idrar yolu enfeksiyonu olmuştum kadın dogumcum tek kullanımlık toz vermişti bir zararı yok diye ondanmi alıp icsem acaba hamileyken kullandigima göre emzirirkende kullanabilirim herhalde gecmezse öyle dra gideyim diyorum ne yapsam acaba
mirayı annem teyzesine götürmüş bugün eşim telefonda soruyo kardeşime gittiler dedim yok metroya binmesinler bindiyseler taksiyle dönsünler annen haftasonu çok çocuklu yerlere gitmeseydi keşkeHava guzel ama cikartamiyorm hirayi korkuyorum gripten. Bnde temzlige vurdum kendmi
İnşallah canım geçicidir ben müdahale ediyorum ama anlamıyor parka gittiğimizde çok eziyet ediyor mesela salıncakta sallanan çocuklar var beklemek istemiyor binmek istiyor salincagin yanina gitmek istiyor biraz sonra bincez diyorum yok kendini yere atıp ağlıyormira da var bu paylaşımsızlık hele söz konusu kendi oyuncaklarıysa aynından da olsa vermiyo kesinlikle bizi dinlemiyo küçük üstüne düşmiyeyim diyorum ama umarım geçici ve dönemseldir
geçmiş olsun canım inşallah ilaçla geçer hemen
Sağol canım
mirayı annem teyzesine götürmüş bugün eşim telefonda soruyo kardeşime gittiler dedim yok metroya binmesinler bindiyseler taksiyle dönsünler annen haftasonu çok çocuklu yerlere gitmeseydi keşkeellerini bir saatte bir yıkıyosun dimi kapıdan girince banyoya git üzerini değiş hadi beni geçtim anneme de bişiler diyo kadın alınacak diye aklım çıkıyo malum eşim hastanede çalışıyo çocuk acil fullmüş iice pimpirik oldu
haberin olsunda canim hemen iptal ettim zaten tekrar kusura bakmaonmlidegil canm zaten gnduz bakmiyo gormemistr bile.
Kızlar ben yine idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba çok yanıyor daha yeni antibiyotik kullandım hasta olduğum için dra gitcem tahlildi falan yine antibiyotik verecek hamileyken de idrar yolu enfeksiyonu olmuştum kadın dogumcum tek kullanımlık toz vermişti bir zararı yok diye ondanmi alıp icsem acaba hamileyken kullandigima göre emzirirkende kullanabilirim herhalde gecmezse öyle dra gideyim diyorum ne yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?