2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Neymiş kızlar onlar bizi de bilgilendirin :)
Aktivite kitabı canım. Akşam pcyi açıncavideosunu koyayım buraya tlfndan beceremedim. Çok güzel yapmışlar
İg de biri yazmış bu tencere için düdüklü tencere gibi kısa sürede pişirmiyomuş o zaman bi anlamı yok
evet canım düdüklü kadar hızlı değil ama normal tencere kadar yavaşta değil. Basınç düdüklüdeki kadar çok olmadığı için orta düdüklüden daha düşük sıcaklıkta pişiriyo. Ama buhar meselesi iki yemek meselesi. Ve tabi bide görüntüsüne kapağı açma imkanına vuruldum ben :)))

@Akaibu
stanki instagramda bu konuyla ilgili guzel ornekler buldum. İnstagramlariniz varsa ozelden yazin bana. Ekleselim. Etiketleyeyim sizi:)
diğerlerini görmüştümde o diş fırçalama sayfasının olduğu yeri görmemiştim güzel fikirler var orda gerçekten. Ben bi plan oluşturayım vakit buldukça hangi saygifalar yapılabilir. fikirşeşelimde güzel bişeyler çıkaralım

bence iki yemek ayni anda hic mantikli degil canim kokulari karisir bence

Evet o sayfayi bende cok begendim. En kisa zamanda basliyorum yaptikca atarim buraya

bence iki yemek ayni anda hic mantikli degil canim kokulari karisir bence
fırında ben 3 tepsi bile pişirdiğim oluyo aynı anda karışmıyo canım kokuları. Bence onu düşünüp ona göre bi sistem kurmuşlardır. Neyse bakalım biraz bekliyelim alanlar yorumlarlar kesin kk da ona göre tekrar düşünürürz:)

Hakli olabilirsin canim bilemedim simdi beklemedeyim bende

Kac gundur okuyamiyordum. Bu hafta butun evi kökten temizledik. Halı koltuk kapı pencere her yer silindi bi duvarlar kaldi onuda ilkbaharda temizleyecem. Evim miss gibi oldu uzuun bi sure temizlemem artık. Annemde geldi birazda olsa yardumci oldu. Dun annemi eve cagirdim ütü yapacam sen elife bak ben utuyu yapayim dedim. Geldi sagolsun. Utu falan bahaneydi. Anneme dedim ki icimden geldi sana bluz aldim dedim. Hediyesini görünce cook sevindi coook beğendi mutlu oldu. Tabii Bende mutlu oldum.

bencede bekleyelim bakalım başka yorumlara benim için gereksiz gibi :)

oh maşallah merakla takip edicem sizi ben beceremem böyle bişi :)

@Akaibu bizim kuzu ne düşünmüş hayal dünyasında?

Eklentiler

• 20160116_165005.webp
    38 KB · Görüntüleme: 44
Ek gelmemisti de ondan şimdi geldi
maşallah hayal gücü pek geniş

Kitaptan öğrendiğim bir diğer şey de. Onların çizdiklerini bişeye benzetmicek mişiz. Daha doğrusu kuş gibi görünen bişeye direk kuş demicekmişiz. Çocuklara sorcakmışız. gördüklerini değil hayal ettiklerini çizerlermiş onlar. Bizim kuş diye gördüğümüz uçak hatta zürafa bilr olabilirmiş. bu kim bu ne diye sorcakmışız. Onun verdiği cevaplara göre yorumlancakmış mış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…