Aktivite kitabı canım. Akşam pcyi açıncavideosunu koyayım buraya tlfndan beceremedim. Çok güzel yapmışlarNeymiş kızlar onlar bizi de bilgilendirin :)
evet canım düdüklü kadar hızlı değil ama normal tencere kadar yavaşta değil. Basınç düdüklüdeki kadar çok olmadığı için orta düdüklüden daha düşük sıcaklıkta pişiriyo. Ama buhar meselesi iki yemek meselesi. Ve tabi bide görüntüsüne kapağı açma imkanına vuruldum ben :)))İg de biri yazmış bu tencere için düdüklü tencere gibi kısa sürede pişirmiyomuş o zaman bi anlamı yok
diğerlerini görmüştümde o diş fırçalama sayfasının olduğu yeri görmemiştim güzel fikirler var orda gerçekten. Ben bi plan oluşturayım vakit buldukça hangi saygifalar yapılabilir. fikirşeşelimde güzel bişeyler çıkaralım
bence iki yemek ayni anda hic mantikli degil canim kokulari karisir benceAktivite kitabı canım. Akşam pcyi açıncavideosunu koyayım buraya tlfndan beceremedim. Çok güzel yapmışlar
evet canım düdüklü kadar hızlı değil ama normal tencere kadar yavaşta değil. Basınç düdüklüdeki kadar çok olmadığı için orta düdüklüden daha düşük sıcaklıkta pişiriyo. Ama buhar meselesi iki yemek meselesi. Ve tabi bide görüntüsüne kapağı açma imkanına vuruldum ben :)))
Evet o sayfayi bende cok begendim. En kisa zamanda basliyorum yaptikca atarim burayadiğerlerini görmüştümde o diş fırçalama sayfasının olduğu yeri görmemiştim güzel fikirler var orda gerçekten. Ben bi plan oluşturayım vakit buldukça hangi saygifalar yapılabilir. fikirşeşelimde güzel bişeyler çıkaralım
fırında ben 3 tepsi bile pişirdiğim oluyo aynı anda karışmıyo canım kokuları. Bence onu düşünüp ona göre bi sistem kurmuşlardır. Neyse bakalım biraz bekliyelim alanlar yorumlarlar kesin kk da ona göre tekrar düşünürürz:)bence iki yemek ayni anda hic mantikli degil canim kokulari karisir bence
Hakli olabilirsin canim bilemedim simdi beklemedeyim bendefırında ben 3 tepsi bile pişirdiğim oluyo aynı anda karışmıyo canım kokuları. Bence onu düşünüp ona göre bi sistem kurmuşlardır. Neyse bakalım biraz bekliyelim alanlar yorumlarlar kesin kk da ona göre tekrar düşünürürz:)
benim gördüğümde daha farklıydı akşam onuda ekleyeyim. Gerçi bunu iLemedim tlfndan internetim gitmesin diye ama çamaşır makinasından tanıdım :)
bencede bekleyelim bakalım başka yorumlara benim için gereksiz gibi :)Aktivite kitabı canım. Akşam pcyi açıncavideosunu koyayım buraya tlfndan beceremedim. Çok güzel yapmışlar
evet canım düdüklü kadar hızlı değil ama normal tencere kadar yavaşta değil. Basınç düdüklüdeki kadar çok olmadığı için orta düdüklüden daha düşük sıcaklıkta pişiriyo. Ama buhar meselesi iki yemek meselesi. Ve tabi bide görüntüsüne kapağı açma imkanına vuruldum ben :)))
oh maşallah merakla takip edicem sizi ben beceremem böyle bişi :)
Heves ettim evde artik keçeler vardı arda aksam uyuyunca elmayla havuç dikiyim :)benim gördüğümde daha farklıydı akşam onuda ekleyeyim. Gerçi bunu iLemedim tlfndan internetim gitmesin diye ama çamaşır makinasından tanıdım :)
Ay anlamadım ne demek istediğini@Akaibu bizim kuzu ne düşünmüş hayal dünyasında?
Ek gelmemisti de ondanAy anlamadım ne demek istediğini
maşallah hayal gücü pek genişEk gelmemisti de ondanşimdi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?