- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Onun kalem tutan ellerini yerim ben.@Akaibu bizim kuzu ne düşünmüş hayal dünyasında?
Soruyorum da cevap vermiyor kimaşallah hayal gücü pek geniş
Kitaptan öğrendiğim bir diğer şey de. Onların çizdiklerini bişeye benzetmicek mişiz. Daha doğrusu kuş gibi görünen bişeye direk kuş demicekmişiz. Çocuklara sorcakmışız. gördüklerini değil hayal ettiklerini çizerlermiş onlar. Bizim kuş diye gördüğümüz uçak hatta zürafa bilr olabilirmiş. bu kim bu ne diye sorcakmışız. Onun verdiği cevaplara göre yorumlancakmış mış
İnstagramda yazar anne diye bir kullanici var onun son videolarında yuz ifadeleriyle ilgili bir etkinlik yapmis. Birde hikayelendirmis çok güzel olmuş.
Bu kitabin ismi cop adam mi @AkaibuSoruyorum da cevap vermiyor ki
Aranız da keçeden aktivite kitabi yapan var mi? Eşime yapabilir miyim sence dedim zor dikiş makinası lazim dedi. İnstagramda yapılmisini satanlar da var ama istediğim gibi değil.
Reklamlardaki düdüklüye bayıldım tamda düdüklü ihtiyacım varken çıktı bu. bi süredir bakiyodum almak için fiyat falan arsstiriyodum. Sanırım bunu biraz bekleyip alırım dediğiniz gibi fiyati biraz daha düşer nasılsa daha yeni çıktı.
Gordum sanirim onu.sayfa sayfa aciliyordu ama sesini acmadim videonun:)İnstagramda yazar anne diye bir kullanici var onun son videolarında yuz ifadeleriyle ilgili bir etkinlik yapmis. Birde hikayelendirmis çok güzel olmuş.
Gezinirken onunla işgili bişey gördüm ama bulamıyorum şimdi.
anne_eli_ instagramda bunuKim satiyo canim?cok begendim ama yapamam ben hic el becerim yok
Guzel duruyo.ben tefal kullaniyorum canim acticook olanini.cok da memnunum
Supermis ama ben yapamam
Gordum ben o dedigini canim:)Gezinirken onunla işgili bişey gördüm ama bulamıyorum şimdi.
Bi kafa yapmışlar. Alt taraftan tutup yukarı katlayınca başka bir ifade çıkıyo. Tekrar tekrar tüm ifadeleri yapmışlar. Güya buraya yazacaktım unuttum hangi sayfa olduğunu. Akşam karıştırıp etiketlerim bulabilirsem
Bu hesabın kim olduğunu merak ediyordum senmissin canım :)Bende çok beğendim videodaki kitabı yapmayı denerim bende @emelerbaykosar instagram hesabım beni de etiketler misin?
Betülden de mi tanımadın teyzesi :)Bu hesabın kim olduğunu merak ediyordum senmissin canım :)
Bende sana istek yolladım :)
Bende hic ekli degilsin, ekliyorumBetülden de mi tanımadın teyzesi :)
Etiketlemişsin bile canım teşekkür ederim
Tamam canımBende hic ekli degilsin, ekliyorum
Yaptikca burda paylas :)) fikir olsun bizeEtiketlemişsin bile canım teşekkür ederim
Betül uyusun bende başlıcam hemen acayip heveslendim
Tamam canım ama şu video varyaYaptikca burda paylas :)) fikir olsun bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?