2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sagol cnm ya evt gripli gripli ne misafrligi snir oldm.

Bende smdi almicm pahali geldi belki uczlar dedgn gbi

Aranız da keçeden aktivite kitabi yapan var mi? Eşime yapabilir miyim sence dedim zor dikiş makinası lazim dedi. İnstagramda yapılmisini satanlar da var ama istediğim gibi değil.

Geçmiş olsun canım zaten ilk idrarını yapana kadar zor oluyor sonra iyileşiyor zamanla bekliyorum İzmir e hadi gelin:))
Eki Görüntüle 1746089
Olduda bitti maşaAllah nazar değmez inşaAllah rabbim hep güzel günler göstersın hepimize
Maşallah Baran a
İnşallah canım hayırlısı olsun
Esimde kızdı tek başına karar almasına benden önceki yöneticiyle konusmami istedi konuştum o da evet kanunen vermek zorunda değil biz iyi niyetimizden verdik ama kararları tek başına alamaz dedi bir de onlar cahil insanlar onlara laf anlatamzsin hiç uğraşma ben de Anlatamadım dedi bilmiyorum canım ne yapacagimi
Bende başka dra git dedim bende 5 haftalıkken kalp atışı dinlemedi Dr araya bayram girmişti bayramdan sonra dinlemisti o da giderim başka Dr da ama kese küçük dedi neden küçük acaba kese diye dusunuyor
Aksam kv gttik sansimiza bi komsusu geldi gripti. Biz hemen cktk ama suan hirada bende hapsuruyoruz
İnşallah ilerlemez canım benimde büyük oğlum grip oldu bugün bende korkuyorum eceye geçecek diye
ben de bunu duymadim canım bir araştır istersen

@Akaibu kızlar benimki tefal 5 senedir kullanıyorum çok memnunum
Benim aslında ihtiyacım yok memnunum düdüklümde güzek ama. Kullanmaya korkuyorum. Bu füzyonda patlama tehlikesi yok iki yemek birlikte pişireniliyosun. Pişti mi diye kontrol edebiliyosun ki benim en çok istediğim şey bu.
Belki diğerlerindede çıkar zamanla

bende sıraya aldım bikaç ay sonra ucuzlar :)

Aranız da keçeden aktivite kitabi yapan var mi? Eşime yapabilir miyim sence dedim zor dikiş makinası lazim dedi. İnstagramda yapılmisini satanlar da var ama istediğim gibi değil.
ben yapıcam. Şuan evde giyilmeyen şeyleri falan ayırdım düğme falan topladım birsürü. Sadece keçe değilde başka kumaşlarda katıcam araya.Annemden kullanılmayan ipleri aldım.
Dikiş makinası daha kolay olur tabi ama şart değil. Ben elimde dikicem..
İnstagramda bi kaç tanr gördüm benimde pek hoşuna gitmedi. Yabancı bi video izlemiştim ona bayıldım onun gibi yapmak istiyorum. İnşallah becerebilirim

Gökçenin minik patikleri vardı kumaş olanlardan. Onuda ayakkabı bağlama sayfası yapıp oraya dikcem :)

Canım yapmaya basladiginda aşamalarını paylaşabilir misin becerirsin sen maşallah. Bende yapmayı deniycem. Bende ilk o yabancı videoyu görmüştüm iyiydi baya.

Canım yapmaya basladiginda aşamalarını paylaşabilir misin becerirsin sen maşallah. Bende yapmayı deniycem. Bende ilk o yabancı videoyu görmüştüm iyiydi baya.
Paylaşırım tabi iyi olur fikir alışverişi benim içinde. Bi koli eski kıyafetim var. Ankaraya gidip geleyim 15. Tatil sonrası başlamayı düşünüyorum inşallah.

Reklamlardaki düdüklüye bayıldım tamda düdüklü ihtiyacım varken çıktı bu. bi süredir bakiyodum almak için fiyat falan arsstiriyodum. Sanırım bunu biraz bekleyip alırım dediğiniz gibi fiyati biraz daha düşer nasılsa daha yeni çıktı.

Ben baslamistim camasr makinasi sayfasi falan yaptim sonra tasinma isim girdi araya ve yarim kaldi. Hatirlatmis oldun bana yeniden heves ettim:) dikis makinasi saet degil bence de ben de elimde yapiyodum
Gökçenin minik patikleri vardı kumaş olanlardan. Onuda ayakkabı bağlama sayfası yapıp oraya dikcem :)
Kizlar eger baslarsaniz paylasin sayfalarini.
Bi kaç kişi guhah deyince inandım doğrusu diğer cocuklarimi ayirirken hiç böyle bi şey duymamıştım. Dediginiz gibi bu konularda daha bilgili birilerine sorsam iyi olacak.
İki yasina kadar emzirmek bebegin hakki islamiyete gore. Tabi annenin ya da bebegin buna engel olabilecek bi saglik durumu olmazsa..
İki yasindan sonra cok da uygun degil emzirmek zaten doktorlar da aynisini soyluyolar.
Ucaylar giriyo diye cocugu 3-4 ay anne sutunden mahrum etmek bana cok mantiksiz geldi. Boyle biseye de hic rastlamadim canim. Sen bilirsin.

İg de biri yazmış bu tencere için düdüklü tencere gibi kısa sürede pişirmiyomuş o zaman bi anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…