sagol cnm ya evt gripli gripli ne misafrligi snir oldm.Geçmiş oldun canım ya. Gripken evde oturmak zorunlu olsa keşke
oda ayırmak ve sütten kesmek benim kabusum..
evet canım dün bakmıştım bende sonra ucuzlar ama bence. Şusn alamam zaten. Önce başka planlarım var onu sıraya koydum :)
sagol cnm ya evt gripli gripli ne misafrligi snir oldm.
Bende smdi almicm pahali geldi belki uczlar dedgn gbi
Geçmiş olsun canım zaten ilk idrarını yapana kadar zor oluyor sonra iyileşiyor zamanla bekliyorum İzmir e hadi gelin:))Çok tesekkür ederım hepinize Allah a şükür sünnetimizi olduk sorunsuz gecti ameliyatı acil olsada çok guzel bir duyguymuş sünnet annesi olmak dileyen herkese Rabbim nasip etsın eve gelınce sürekli ağlama çiş yapamadı yapmak istıyo yapamıyo en sonunda 10 dakıka sürmüştür altını açtım sürekli işedi ağlayarak yer yatak üstüme kadar heryer çiş oldu günlerdır uykusuz olması anestezi almasına rağmen gün boyu uyumadı burundan sakınleştirici verdıler anında gülümsemeye başladı hırcın çocuk gıttı sürekli gülücük dağıtan biri oldu keske hep öyle kalsa acısından teklemeleyen birden cici cici beni sevmeye başladı fırsat bu fırsat telaşla aldığım sünnet kıyafetını gıydırdik çok tatlı oldu daha şimdi uyudu bende çok yorgunum güya kimseye sölemedik ziyaretçi akınına uğradık misafırlerde sağolsunlar gec gıttıler bu hafta çok gelen olur bana kolay gelsın @yaz yagmuru artık erkekte olduk gelin kızımızıda hazırla izmire almaya gelıcez
Maşallah Baran aEki Görüntüle 1746089
Olduda bitti maşaAllah nazar değmez inşaAllah rabbim hep güzel günler göstersın hepimize
İnşallah canım hayırlısı olsungörümceminfe kanaması olmuş. Çok korkmuş enişteyi aramış hemen düşük yapıyorum gel diye. Ağlaya ağlaya gittim hastaneye diyo. Bebekte bi sorun yokmuş ama çok şükür. Kalp atışınıda duymuşlar. Kanamamın sebebini bulamamışlar. İnşallah bi daha olmaz çok yıpranmıştı. Mide bulantısıda çokmuş. Kusarken istr istemez kendini kasıyosun ya tutuyorum kendimi çocuk düşecek diye korkuyorum diyo.
İnşallah ikisi içinde hayırlu olur
geçmiş olsun tekrar bunuda atlatmış oldunuz:)
Esimde kızdı tek başına karar almasına benden önceki yöneticiyle konusmami istedi konuştum o da evet kanunen vermek zorunda değil biz iyi niyetimizden verdik ama kararları tek başına alamaz dedi bir de onlar cahil insanlar onlara laf anlatamzsin hiç uğraşma ben de Anlatamadım dedi bilmiyorum canım ne yapacagimiResmen sana çok büyük haksızlık yapılmış. Kabul etmeseler bile bencede dile getir. En azından durumun farkında olduklarını bilsinler. Eşinle konuşacaktın. Eşin ne dedi ?
Hadi sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun :) Allah damatlağını da göstersin.. İnan o kadar büyük bi yükten kurtuldun ki.. Aren yemek yemeği sevmiyor aslında. Ben bişeyler izleterek yediriyorum ama değişik tadlara açık. Bide ben yemekten sıkılmasın diye öğlen başka akşam başka yediriyorum. Günlük yapıyorum. Artan olursa da onu akşama değil ertesi gün öğlen yediriyorum. Yazın geç yattığı için 6 öğün veriyordm şimdi 5. 3 saat arayla yediriyorum ama o 3 saat boyunca ağzına hiç bişey sürmüyor.
Cnm ya acaba görümcen bi jel var ondan kullanmıyor mu? Tüp bebek yaptıranlara veriyorlar. O kanama yapabiliyor bazen. Bende de olmuştu. Hatta nette araştırdım biçok bayanda kanama yapmıştı.
Bende başka dra git dedim bende 5 haftalıkken kalp atışı dinlemedi Dr araya bayram girmişti bayramdan sonra dinlemisti o da giderim başka Dr da ama kese küçük dedi neden küçük acaba kese diye dusunuyor5. Haftafa zaten kalp atisi olmaz dnlenmezki bi 7 haftalik olsnda doktor oyle konussn bnce. Baska doktora gderdm ben olsam. Byle olumsz seyler duyup baska doktora gdip mutlu olan cok var
MasallahhhhSeninde gozun aydin canm. Allah damatliginida gostersin insallahh.
hasta degil canm disler skinti yapiyo smdiye kdr disler byle yapmamisti kopek disleri zorluyo.sagol canm.amin
İnşallah ilerlemez canım benimde büyük oğlum grip oldu bugün bende korkuyorum eceye geçecek diyeAksam kv gttik sansimiza bi komsusu geldi gripti. Biz hemen cktk ama suan hirada bende hapsuruyoruz
ben de bunu duymadim canım bir araştır istersenKizlar herkes diyoki üç aylar girince bebegi sütten kesmek memeden ayırmak gunahmis. Üç aylar martta giriyo sanırım. O zamana kadar ayirmazsam bayram sonuna kalir.yani temmuzza. Sanırım Şubat çıkarken emme işini sonlandiricam ben.
Benim aslında ihtiyacım yok memnunum düdüklümde güzek ama. Kullanmaya korkuyorum. Bu füzyonda patlama tehlikesi yok iki yemek birlikte pişireniliyosun. Pişti mi diye kontrol edebiliyosun ki benim en çok istediğim şey bu.@Akaibu kızlar benimki tefal 5 senedir kullanıyorum çok memnunum
bende sıraya aldım bikaç ay sonra ucuzlar :)Geçmiş oldun canım ya. Gripken evde oturmak zorunlu olsa keşke
oda ayırmak ve sütten kesmek benim kabusum..
evet canım dün bakmıştım bende sonra ucuzlar ama bence. Şusn alamam zaten. Önce başka planlarım var onu sıraya koydum :)
ben yapıcam. Şuan evde giyilmeyen şeyleri falan ayırdım düğme falan topladım birsürü. Sadece keçe değilde başka kumaşlarda katıcam araya.Annemden kullanılmayan ipleri aldım.Aranız da keçeden aktivite kitabi yapan var mi? Eşime yapabilir miyim sence dedim zor dikiş makinası lazim dedi. İnstagramda yapılmisini satanlar da var ama istediğim gibi değil.
Canım yapmaya basladiginda aşamalarını paylaşabilir misin becerirsin sen maşallah. Bende yapmayı deniycem. Bende ilk o yabancı videoyu görmüştüm iyiydi baya.ben yapıcam. Şuan evde giyilmeyen şeyleri falan ayırdım düğme falan topladım birsürü. Sadece keçe değilde başka kumaşlarda katıcam araya.Annemden kullanılmayan ipleri aldım.
Dikiş makinası daha kolay olur tabi ama şart değil. Ben elimde dikicem..
İnstagramda bi kaç tanr gördüm benimde pek hoşuna gitmedi. Yabancı bi video izlemiştim ona bayıldım onun gibi yapmak istiyorum. İnşallah becerebilirim
Paylaşırım tabi iyi olur fikir alışverişi benim içinde. Bi koli eski kıyafetim var. Ankaraya gidip geleyim 15. Tatil sonrası başlamayı düşünüyorum inşallah.Canım yapmaya basladiginda aşamalarını paylaşabilir misin becerirsin sen maşallah. Bende yapmayı deniycem. Bende ilk o yabancı videoyu görmüştüm iyiydi baya.
Bim e bir ara 50 tl ye dikiş makinasi gelmişti ufak almadigima pişman oldum.Gökçenin minik patikleri vardı kumaş olanlardan. Onuda ayakkabı bağlama sayfası yapıp oraya dikcem :)
ucuzmuşta. Lazım aslında öyle bişeyler. Ama vardır bence internette yine o fiyatlardaBim e bir ara 50 tl ye dikiş makinasi gelmişti ufak almadigima pişman oldum.
Ben baslamistim camasr makinasi sayfasi falan yaptim sonra tasinma isim girdi araya ve yarim kaldi. Hatirlatmis oldun bana yeniden heves ettim:) dikis makinasi saet degil bence de ben de elimde yapiyodumAranız da keçeden aktivite kitabi yapan var mi? Eşime yapabilir miyim sence dedim zor dikiş makinası lazim dedi. İnstagramda yapılmisini satanlar da var ama istediğim gibi değil.
Kizlar eger baslarsaniz paylasin sayfalarini.Gökçenin minik patikleri vardı kumaş olanlardan. Onuda ayakkabı bağlama sayfası yapıp oraya dikcem :)
İki yasina kadar emzirmek bebegin hakki islamiyete gore. Tabi annenin ya da bebegin buna engel olabilecek bi saglik durumu olmazsa..Bi kaç kişi guhah deyince inandım doğrusu diğer cocuklarimi ayirirken hiç böyle bi şey duymamıştım. Dediginiz gibi bu konularda daha bilgili birilerine sorsam iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?