Ben akşamları gökçeyi beşiğine yatiriyorum. Hemen yanında bizim yatağımiza da ben yatıyorum ama yorgani tamamen üzerime örtüyorum ki beni görmesin die. Orda olduğumu bildiği için korkup aglamıyo da. 1 haftadir 10 dk da uyuyo bide gene bir haftadır saat on olduğunda gidip yatiriyorum. Düzeni olduğunu öğrensin artık diearada istisnalar oluyo ayakta sallamam gerekebiliyor yada beşiğini sallamam gerekebiliyor
5. Haftafa zaten kalp atisi olmaz dnlenmezki bi 7 haftalik olsnda doktor oyle konussn bnce. Baska doktora gderdm ben olsam. Byle olumsz seyler duyup baska doktora gdip mutlu olan cok varKızlar birde kardeşim dra gitmişti Dr kesenin çok küçük olduğunu söylemiş 5 haftalık gorunuyormus kalp atışı dinlememis kese küçük diye dün kan verdi 4 bin kusur çıkmış yarın tekrar verecek yükselmesi gerekiyormus yukselmezse gebeliği sonlandirabiliriz demiş ama geç döllenme olabilir de demiş kardeşimin morali çok bozuk başta ben aldırmak istedim belki o yüzden böyle oldu diye kendini suçluyor teselli verdim üzüldüm bende
MasallahhhhÇok tesekkür ederım hepinize Allah a şükür sünnetimizi olduk sorunsuz gecti ameliyatı acil olsada çok guzel bir duyguymuş sünnet annesi olmak dileyen herkese Rabbim nasip etsın eve gelınce sürekli ağlama çiş yapamadı yapmak istıyo yapamıyo en sonunda 10 dakıka sürmüştür altını açtım sürekli işedi ağlayarak yer yatak üstüme kadar heryer çiş oldu günlerdır uykusuz olması anestezi almasına rağmen gün boyu uyumadı burundan sakınleştirici verdıler anında gülümsemeye başladı hırcın çocuk gıttı sürekli gülücük dağıtan biri oldu keske hep öyle kalsa acısından teklemeleyen birden cici cici beni sevmeye başladı fırsat bu fırsat telaşla aldığım sünnet kıyafetını gıydırdik çok tatlı oldu daha şimdi uyudu bende çok yorgunum güya kimseye sölemedik ziyaretçi akınına uğradık misafırlerde sağolsunlar gec gıttıler bu hafta çok gelen olur bana kolay gelsın @yaz yagmuru artık erkekte olduk gelin kızımızıda hazırla izmire almaya gelıcez
hasta degil canm disler skinti yapiyo smdiye kdr disler byle yapmamisti kopek disleri zorluyo.sagol canm.aminHastalığı geçtimi canım gecmişi okuyamadım Rabbim şifa versin
hiç bilmiyorum canım kullanıyo mu bana söylemek istemediği için pek bu konuya girmek istemiyorum. Ama bi söyleyim içi rhatlar biraz belkiResmen sana çok büyük haksızlık yapılmış. Kabul etmeseler bile bencede dile getir. En azından durumun farkında olduklarını bilsinler. Eşinle konuşacaktın. Eşin ne dedi ?
Hadi sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun :) Allah damatlağını da göstersin.. İnan o kadar büyük bi yükten kurtuldun ki.. Aren yemek yemeği sevmiyor aslında. Ben bişeyler izleterek yediriyorum ama değişik tadlara açık. Bide ben yemekten sıkılmasın diye öğlen başka akşam başka yediriyorum. Günlük yapıyorum. Artan olursa da onu akşama değil ertesi gün öğlen yediriyorum. Yazın geç yattığı için 6 öğün veriyordm şimdi 5. 3 saat arayla yediriyorum ama o 3 saat boyunca ağzına hiç bişey sürmüyor.
Cnm ya acaba görümcen bi jel var ondan kullanmıyor mu? Tüp bebek yaptıranlara veriyorlar. O kanama yapabiliyor bazen. Bende de olmuştu. Hatta nette araştırdım biçok bayanda kanama yapmıştı.
Maşallah canımEki Görüntüle 1746089
Olduda bitti maşaAllah nazar değmez inşaAllah rabbim hep güzel günler göstersın hepimize
Oda ayırma işini bende yapmak istiyorum ama esim daha çok küçük dio. Hem odasını ayırdığımız da. Gene beşiğinin yanında bizimde yatabilecegimiz tek kişilik bi baza da olacak zaten. Ama eşimi ikna edemedim. Gerçi bi ara tam ikna ettim gökçe hastalandı ateşi 40 lara çıkınca ben ayırmadimBiz 5.ay bittiğinden beri ayrı odalarda yatıyoruz Efe'yle..O kendi odasında yatıyor..Beşiği büyüyen beşiklerden ve normalden de büyük ölçüde o yüzden sallanmıyor..Oraya yanına yatacağım bir yerde yok malesef..O yüzden benim bu şekilde alıştırmam gerekecek
bn denedim bir yasina kdr elleriyle yiyodu kitliktan ckmis gbi hasliyodm havuc brokoli falan 7 aylilti koyuyodm onune yiyodu bulgur pilavini bile elle yedigi oluyodu. Ama snra ne olduysa istahsz oldu ne yaparsan yap bi yerde illa biseyler oluyo bu bebislere.Kuzenimin 6 aylık bebeği var ek gıdaya yeni geçiyolar. Korkuyodu biraz ne yapsam falan diye konuştuk. Patates havuç püresi yaptı çatalla ezip denedi. Pek yememiş. Ertesi gün yine denedi. Kaşığı görğnce ağlamaya başlamış bebiş. Kuzeniminde canı aıkılmış koymuş önüne tabağı. Bebiş üzerine atlayınca ağzına dayamış kaseyi. Videosunu çekip gönderdi. Nasıl yiyo görmeniz lazım. Yalana yalana e birazda döke saça kaseyi bitirdi resmen. Çocuk kaşıkla yemek istemiyomuş meğer :)keşke bende deneseydim gökçeye öyle
Gecmis olsun canim. İnşallah ilerlemez. Bitki Çayı falan iyi gelebilir.Aksam kv gttik sansimiza bi komsusu geldi gripti. Biz hemen cktk ama suan hirada bende hapsuruyoruz
Oda ayırma işini bende yapmak istiyorum ama esim daha çok küçük dio. Hem odasını ayırdığımız da. Gene beşiğinin yanında bizimde yatabilecegimiz tek kişilik bi baza da olacak zaten. Ama eşimi ikna edemedim. Gerçi bi ara tam ikna ettim gökçe hastalandı ateşi 40 lara çıkınca ben ayırmadim
Aksam kv gttik sansimiza bi komsusu geldi gripti. Biz hemen cktk ama suan hirada bende hapsuruyoruz
sagol canm insallah hira hapsuruyo ben tikanmayada basladm. Evde otur otur birden cik boyle olursun isteGecmis olsun canim. İnşallah ilerlemez. Bitki Çayı falan iyi gelebilir.
hiraya gecmeden atlatrm bnde ins ya biraz zor oluyo aamaHazır olmakla alakalı tabi ki ama çocuk açısından değil, anne baba açısından sadecebiz çok memnunuz, eşimde sorun çıkarmadı 6.aya girerken ayırdık ve şu an çok mutluyuz Efe'de yerini biliyor artık, bizde ilk ayırdığımızda 1 hafta zor geçti, hatta 3-4 gün saat başı saat kurup sırayla kalkıp baktığımız bile oldu hahahahah ama 1 haftadan sonra alıştık
Aaay bizde Efe'yle hâlâ iyileşemedik..
Geçmiş oldun canım ya. Gripken evde oturmak zorunlu olsa keşkeAksam kv gttik sansimiza bi komsusu geldi gripti. Biz hemen cktk ama suan hirada bende hapsuruyoruz
oda ayırmak ve sütten kesmek benim kabusum..Hazır olmakla alakalı tabi ki ama çocuk açısından değil, anne baba açısından sadecebiz çok memnunuz, eşimde sorun çıkarmadı 6.aya girerken ayırdık ve şu an çok mutluyuz Efe'de yerini biliyor artık, bizde ilk ayırdığımızda 1 hafta zor geçti, hatta 3-4 gün saat başı saat kurup sırayla kalkıp baktığımız bile oldu hahahahah ama 1 haftadan sonra alıştık
Aaay bizde Efe'yle hâlâ iyileşemedik..
evet canım dün bakmıştım bende sonra ucuzlar ama bence. Şusn alamam zaten. Önce başka planlarım var onu sıraya koydum :)@Akaibu emsanin duduklu tenceresi300 tl mis
Biraz daha iyi canım allaha şükür. Ama yuruyemiyo kendi başına daha.bi hafta sonra da dikişler alınacak inşallah.S Sevgidili5 canım kızın nasıl oldu ?
Kuzenimin eşinede aynı baskıyı yaptılar. Onun kızı sadece emiyodu hiç bişey yemek istemiyodu. 1 buçuk yaşındayken kesmek istedi sütten. Bir sürü insan günaha giriyosun dedi. Dayımın fıkıh bilgisi vardır o da koca karı hurafesi dedi. Yinede müftülüğü arayıp sordular hiç bi mahsuru yok dendi.Kizlar herkes diyoki üç aylar girince bebegi sütten kesmek memeden ayırmak gunahmis. Üç aylar martta giriyo sanırım. O zamana kadar ayirmazsam bayram sonuna kalir.yani temmuzza. Sanırım Şubat çıkarken emme işini sonlandiricam ben.
Bunun dpgru oldugunu hic sanmiyorum. Kaynagi nedir:)Kizlar herkes diyoki üç aylar girince bebegi sütten kesmek memeden ayırmak gunahmis. Üç aylar martta giriyo sanırım. O zamana kadar ayirmazsam bayram sonuna kalir.yani temmuzza. Sanırım Şubat çıkarken emme işini sonlandiricam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?