2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
dha saglam dha duzgn durur hem.bncde buna gecirip sayfalari bunuda kaplaynca super olur
heh aynen bunu hayal ettim. eşim iş yerinden getircek bi bakayım sağına soluna ne yapabilirim.
Bu arada mutlaka silikon tabancanız olsun kızlar bu işe başlayacaksanız..

Yaptikca burda paylas :)) fikir olsun bize

Kapak sayfasını yaptım bile ekliyorum

Çicekli kısım hakkaten çok güzel

Kiminde de keçeleri birbirine dikmişler dikiş daha iyi olur gibi geldi bana

İlk sayfa bu olacak sonra kafama göre karışık sayfalar yaparım betül uyandı şimdilik bu kadar

Eklentiler

• image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 50
Ayy bu ne hizz:)) cok seker olmus yaa eline saglikk:). Cok heycan yaptm ben de. Daha uyumadi sipam :)

Maşallah canım hızlı çıktın :) Ben hala ne yapabilirim kısmındayım.
Dikişte güzel görünüyo ama kabarık olunca düzgün durmuyo.

Durusu guzel olur ama bi sure sonra onlari acip kapatmayi cozerlerse elleri sıkısabilir diye dusundum ben de:)
sahi bi de o var.
neyse bi sayfaları yapalım da onun icabına sonra bakarız :)

Ayy bu ne hizz:)) cok seker olmus yaa eline saglikk:). Cok heycan yaptm ben de. Daha uyumadi sipam :)

Betül uyumuştu bende bunu yaptım ama şimfi kalktı uyuyunca yine devam ederim

Kızlar bide eşim bana koca koca sayfalar yaptırıyo sayfa ebatı 30 a 30 cm oldu bana büyük geldi ama betül çok küçük böyle olmalı diyip duruyo sizce?

Kizlar bi de cok once gormustum. İslak mendil kapaklariyla mini bi hafiza oyunu yapilmis. Ornegin 6 kapak var ucer ucer ayni resmler var. Kapagi sayfaya yapistirip iclerine de resim koyuyoruz. Aynisinin yerinu hatrlamaya calisiyoruz gormussunuzdr belki. Resimlere de citcit yaparsak surekli degistirebiliriz. acip kapatmak bile kas calismasi olur cocuklara.

Evet bunuda gördüm. bir sürü resim kaydettim. seçmek zor olucak gibi hepsi çok güzel geliy :)
Ben resim kaydetmedim de bi suru kapak biriktirdim.Resim olarak aslnda akrabalari koymayi dusunuyorum. Herkesten uzaktayiz. Hala dede teyze amca falan. Unutmamis olurlar hem

Ben resim kaydetmedim de bi suru kapak biriktirdim.Resim olarak aslnda akrabalari koymayi dusunuyorum. Herkesten uzaktayiz. Hala dede teyze amca falan. Unutmamis olurlar hem
ay onu kastetmemiştim ekran görüntüsü aldım sayfalarla ilgili diye :)
Ama o kapakları bende biriktireyim yaparım onuda. Kitaba koymasam bile aynı oyun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…