Onun için iyi olur diye düşünmüştüm aslında bende. sabit durur diye.Onlarin ici metal bence iyi olmaz canim
heh aynen bunu hayal ettim. eşim iş yerinden getircek bi bakayım sağına soluna ne yapabilirim.dha saglam dha duzgn durur hem.bncde buna gecirip sayfalari bunuda kaplaynca super olur
Aaaa betüşü nasıl tanımadınBu hesabın kim olduğunu merak ediyordum senmissin canım :)
Yaptikca burda paylas :)) fikir olsun bize
Bu videodaki çiçekli kısım çok güzel, saç örme, bebeğin yataktan çıktıktan sonra üzerini giymesi, sayıların tren hali. çamaşır makinası, kemer bağlama, saç örme, havucun tarladan toplanması falan daha çok hoşuma gitti.
Üzerine bişeyler daha ekler alasını yaparız
Dışını bende öyle yapcamda. hani sayfaları iple bağlamışlar ya. keçeyi kitap kapağı gibi yapıpbu kancalı sistemi üzerine yapıştırıp, sayfaları ona geçirmeyi düşündüm. hem sayfalar düzgün durur falan diye. bi deniyim ben bunu
Durusu guzel olur ama bi sure sonra onlari acip kapatmayi cozerlerse elleri sıkısabilir diye dusundum ben de:)Onun için iyi olur diye düşünmüştüm aslında bende. sabit durur diye.
bi inceleyim ben yinede
Ayy bu ne hizz:)) cok seker olmus yaa eline saglikk:). Cok heycan yaptm ben de. Daha uyumadi sipam :)Kapak sayfasını yaptım bile ekliyorum
Çicekli kısım hakkaten çok güzel
Kiminde de keçeleri birbirine dikmişler dikiş daha iyi olur gibi geldi bana
İlk sayfa bu olacak sonra kafama göre karışık sayfalar yaparım betül uyandı şimdilik bu kadar
Maşallah canım hızlı çıktın :) Ben hala ne yapabilirim kısmındayım.Kapak sayfasını yaptım bile ekliyorum
Çicekli kısım hakkaten çok güzel
Kiminde de keçeleri birbirine dikmişler dikiş daha iyi olur gibi geldi bana
İlk sayfa bu olacak sonra kafama göre karışık sayfalar yaparım betül uyandı şimdilik bu kadar
sahi bi de o var.Durusu guzel olur ama bi sure sonra onlari acip kapatmayi cozerlerse elleri sıkısabilir diye dusundum ben de:)
Ayy bu ne hizz:)) cok seker olmus yaa eline saglikk:). Cok heycan yaptm ben de. Daha uyumadi sipam :)
Maşallah canım hızlı çıktın :) Ben hala ne yapabilirim kısmındayım.
Dikişte güzel görünüyo ama kabarık olunca düzgün durmuyo.
sahi bi de o var.
neyse bi sayfaları yapalım da onun icabına sonra bakarız :)
Çizimde de iyisin demekki. Benim düzgün çizdiğim tek şey çöp bebek. oyüzden biraz zorlancam sanırımBetül uyumuştu bende bunu yaptım ama şimfi kalktı uyuyunca yine devam ederim
30x20 falan yaparım diye düşünmüşümKızlar bide eşim bana koca koca sayfalar yaptırıyo sayfa ebatı 30 a 30 cm oldu bana büyük geldi ama betül çok küçük böyle olmalı diyip duruyo sizce?
Şimdi bende kağıt üstünde ölçtüm 20 e 20 yapcam kocaman olacak yoksa ya30x20 falan yaparım diye düşünmüşüm
Evet bunuda gördüm. bir sürü resim kaydettim. seçmek zor olucak gibi hepsi çok güzel geliy :)@Akaibu ben dugme icin bunu dusundum canim. Hem renklerle ilgili de faydasi olur.
Fil hortumuyla tutuyor balonlari bu arada.videodan ekran resmi aldgm icin belli olmamis:)
Ben resim kaydetmedim de bi suru kapak biriktirdim.Resim olarak aslnda akrabalari koymayi dusunuyorum. Herkesten uzaktayiz. Hala dede teyze amca falan. Unutmamis olurlar hemEvet bunuda gördüm. bir sürü resim kaydettim. seçmek zor olucak gibi hepsi çok güzel geliy :)
ay onu kastetmemiştimBen resim kaydetmedim de bi suru kapak biriktirdim.Resim olarak aslnda akrabalari koymayi dusunuyorum. Herkesten uzaktayiz. Hala dede teyze amca falan. Unutmamis olurlar hem
Ben sac ormesi yapmicam:)Eki Görüntüle 1746743
saç örmesi için böyle yapıcam daha güzel geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?