2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canm bu normal duz balkonsuz camda durusu

Eklentiler

• 20160117_004630.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 64
Buda balkonlu olan cam sanirm seninde bu sekilde. Yanlz benm camlarn onleri hep dolu :)

Eklentiler

• PicsArt_01-17-01.00.26.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 55
Su aktivite kitabı olayına ben de girmek istiyorum. İnstagramdan burda ismini verenlere istek gonderdim. Soyisimim ulker. Burayı cokmesgul etmemek adına ayrı bir konu mu acsak acaba?

Kizlar bana fikir verin nolurr kafam cok karisik. Szce sacimi hangi renk boyatiyim ben her rengi denedm nerdeyse ama hala karar veremiyorm hangisi yakisiyo diye

Kumral iyi bence sana.uclarinda da isilti mi vardi sanki saclarinin ya da bana mi oyle geldicok begenmistim

Perdelerin durusu da cok hosuma gidiyo camlar aynen seninki gibi canim.iki pencere bir balkon kapisi var.yaptircm sanirim

@kmltm geçmiş olsun canım İnsallah daha iyidir Emre

Sagol canm ates dusurucu verdm yine simdi uyudu.dinlenmesi icin aksam da yatirmistm anca simdi uyutabildm ama burnu tikanik rahat yatamiyo

Hepinize ayrı ayrı tesekkur edıyorum iyileşince iyiki yaptık dicek ama dün gece hiç uyumadık canı acıdı gınduzde çok az ıyıduk hala uyanık misafırlerde cabası

Dr 2 gün kucaktan inmez demişti eve geldik yürümeye başladı ayakta kalması acaba ağrıyı çoğaltırmıkı ?ucundaki seffaf bişey vardı oda düştü sadece baktrım sürüyoruz tecrubeli arkadaşlar gidişatımız doğrumu?

Ben hiç yazmıyayım hala uyanık dün anestezi almasına rağmen uyumayan bir çocuk siz bizden çok iyisiniz maşallah

benim salon öyle. Balkon kısmı düz camlı kısım öyle ama ben hiç memnun değilim. Yıkayıp takma kısmı benim için tam işkence...

Uyku tutmadı tvye bakayım dedim. Bu saatlerde gerilim filmleri oluyo izlerim diye. Kördüğüm dizisi varmıl. Siz bahsedince bakayım dedim. İçim çıktı ağlamaktan. Eşim geldi napıyosun burda niye ağlıyosun noluyo diye adamda şok oldu. Anne olmasam bu kadar etkilenir miydim bilmiyorum ama çok içimr işledi

E emiragam geçmiş olsun aynı zamanda da hayırlı olsun ilk 3 gün zor olur ama sonra rahatlar ağrı kesici kullanmıyor musunuz bide kremi sürerken pipiyi geriye çekip mi suruyorsun biz ole yapmıştık dikiş yerlerinin yapışmamasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…