Canım sağol randevu saatim cuma saatine denk geldi ben unuttum cumayi esimde cuma namazına gitti geciktim randevuya gidemedim ama daha iyiyim şimdi@kmltm gecmis olsun hemen iyilessin ins.
@yaz yagmuru doktora randevu almustin gittin mi? Ne dedi merak ettim
Kizlar bana fikir verin nolurr kafam cok karisik. Szce sacimi hangi renk boyatiyim ben her rengi denedm nerdeyse ama hala karar veremiyorm hangisi yakisiyo diye
@kmltm geçmiş olsun canım İnsallah daha iyidir Emre
Ben hiç yazmıyayım hala uyanık dün anestezi almasına rağmen uyumayan bir çocuk siz bizden çok iyisiniz maşallahBecerikli hatunlar ben hic anlamam bunlardan keceden falan
Size bir şey soracağım. Bebekleriniz kaçta uyuyor, gece kaç kere uyanıyor, sabah kacta uyanıyor?
Kızım gece 11 den once yatmiyor. Gece 6 kere falan kalkar emer sabah 9 civari uyanır. Cok uykusuz ve yorgun oluyorum. Sizin bebeislerde boyle mi?
benim salon öyle. Balkon kısmı düz camlı kısım öyle ama ben hiç memnun değilim. Yıkayıp takma kısmı benim için tam işkence...Kizlar konunuzu boluyorum ama bisey sorcm:)kruvaze perde kullanan var mi?salonuma yaptirmak istiyorum ama bi taraf fransiz balkon bi de balkon kapisi var.oralarda nasil durur acaba?gunduz acik olck storu acmak gerekince.icerisi gorunmycek mi?evim 1. kat ama kot farki var 5. kat yuksekliginde.duz tul mu yaptirsam kruvazr mi bilemedim
Gökçe uyandı mı da sen ayaktasinPerişan oldum ağlamaktan
Uyandı canım bu saatte resim yapıyoruz birlikteGökçe uyandı mı da sen ayaktasin
Ayyy cok fena oluyor güne erken başlamak arada umutta ole yapıyor daUyandı canım bu saatte resim yapıyoruz birlikte
Bi yandan da diziye bakıyodum bitti.Ben ağlıyorum gökçede tip tip bana bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?