Geçmiş olsun canım. İnşallah çok artmaz.sagol canm insallah hira hapsuruyo ben tikanmayada basladm. Evde otur otur birden cik boyle olursun iste
hiraya gecmeden atlatrm bnde ins ya biraz zor oluyo aama
Ben yapmak istiyorum canım, renkli keçelerim tabancam filan var ama bir türlü sıra gelmemisti. Şimdi siz yaparken ben de heves ettim yeniden beni de alin araniza. Bana da fikir olur.Aranız da keçeden aktivite kitabi yapan var mi? Eşime yapabilir miyim sence dedim zor dikiş makinası lazim dedi. İnstagramda yapılmisini satanlar da var ama istediğim gibi değil.
Geçmiş olsun canım, Kerem alp de bugun fazlaca hapşurdu yüreğim ağzımda valla iyileseli çok olmadı dahaEmre de grip oldutum gece atesliydi oksuruyo bi de.aniden oldu ya evden bile cikarmiyorum onu biz de hasta deglz nerden bulasti anlamadim.simdi iyi cok sukur.var mi tavsiyeleriniz hatunlar?
Benim bebiş kız olunca öğrensin dedim :)Ben sac ormesi yapmicam:)
Bu guzelmis cidden.
Aa bi de fermuar icin cadir gormustum onu da soyliim icimde kalmasin
Onu kaydetmemisim hatrlamiyorym ne cadiri oldugunu:) sadece cadirin fermuarini acinca icinden bisey cikiyodu:)Benim bebiş kız olunca öğrensin dedim :)
Sirk çadırı di mi :)
Yabancıların sayfalarında daha güzel modeller var onlara bakıyrum.
Bunu gormustum:)) dusunuyorum yapmayi.Eki Görüntüle 1746749 bu var trende eklenebilir
benim kuzu 7 buçukta uyudu. En geç 6 da kalkar. O da şanslıysam.Bu saate kadarda 4 kez uyandı. Sabaha kadar kaç olacak kim bilir. Hemen hemen aynı miktarda uyuyolarmış. Ön iki dişin yanları boştu. Onlarda patlamış. 13 diş oldu ama hala uyuyamıyo çocuk. Üst köpeklerden biri kabarık sadeceBecerikli hatunlar ben hic anlamam bunlardan keceden falan
Size bir şey soracağım. Bebekleriniz kaçta uyuyor, gece kaç kere uyanıyor, sabah kacta uyanıyor?
Kızım gece 11 den once yatmiyor. Gece 6 kere falan kalkar emer sabah 9 civari uyanır. Cok uykusuz ve yorgun oluyorum. Sizin bebeislerde boyle mi?
Bir haftadır falan saat 10 da yatiriyorum uyuyo. Açıkırsa gece bir kez uyanır yada sabah 6 7 gibi uyanır. Ama istisnalar olabiliyo. Hiç uyumadigi günler de oluyoBecerikli hatunlar ben hic anlamam bunlardan keceden falan
Size bir şey soracağım. Bebekleriniz kaçta uyuyor, gece kaç kere uyanıyor, sabah kacta uyanıyor?
Kızım gece 11 den once yatmiyor. Gece 6 kere falan kalkar emer sabah 9 civari uyanır. Cok uykusuz ve yorgun oluyorum. Sizin bebeislerde boyle mi?
Becerikli hatunlar ben hic anlamam bunlardan keceden falan
hadi ya cok seviyoruz masamizi biz:)@hiraysen profilini gezdim biraz. Miniklerimizin masalari ayniymiss:))
sagol canmGeçmiş olsun canım. İnşallah çok artmaz.
Ben yapmak istiyorum canım, renkli keçelerim tabancam filan var ama bir türlü sıra gelmemisti. Şimdi siz yaparken ben de heves ettim yeniden beni de alin araniza. Bana da fikir olur.
Geçmiş olsun canım, Kerem alp de bugun fazlaca hapşurdu yüreğim ağzımda valla iyileseli çok olmadı dahaEmre de inşallah çabuk iyileşir.
Biz de oyle :))hadi ya cok seviyoruz masamizi biz:)
sagol canm
Benm salon ve otrma odam kruvaze cnm salonum ayni dedgin gbi fransz balkon bide balkon kapisi var guzl duruyo bnce gunduz acik oluyo evet karsida kmse yok benm bosluk en ust kat olmasi iyi oluyo.ama brnci katta oturanlardada cok gordum kullanan.Kizlar konunuzu boluyorum ama bisey sorcm:)kruvaze perde kullanan var mi?salonuma yaptirmak istiyorum ama bi taraf fransiz balkon bi de balkon kapisi var.oralarda nasil durur acaba?gunduz acik olck storu acmak gerekince.icerisi gorunmycek mi?evim 1. kat ama kot farki var 5. kat yuksekliginde.duz tul mu yaptirsam kruvazr mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?