Başlarda cidden çok rezildi ama alıştım sayılır artık. Her gün böyle. Kırk yılda bir 7 ye kadar uyur o zamanda ben uyuyamam zaten. Gün ışığından max faydalanıyoruz :) daha sabah ezanı yeni okunuyo. Saatler ileri alınınca bi en azından bi saat geç uyancak diye avutuyorum kendimiAyyy cok fena oluyor güne erken başlamak arada umutta ole yapıyor da
Ayy zor valla ama neye alışmak ki demi amaBaşlarda cidden çok rezildi ama alıştım sayılır artık. Her gün böyle. Kırk yılda bir 7 ye kadar uyur o zamanda ben uyuyamam zaten. Gün ışığından max faydalanıyoruz :) daha sabah ezanı yeni okunuyo. Saatler ileri alınınca bi en azından bi saat geç uyancak diye avutuyorum kendimi
Yengeminde bu sekil cam balkon kismini duz yaptrdi ben balkonuda kuruvaze yaptrdm byle dha guzl oluyo aklnda bulunsn cnm. Saclarmin sanirm bu halini begenmissn. Bn cok skildmKumral iyi bence sana.uclarinda da isilti mi vardi sanki saclarinin ya da bana mi oyle geldicok begenmistim
Perdelerin durusu da cok hosuma gidiyo camlar aynen seninki gibi canim.iki pencere bir balkon kapisi var.yaptircm sanirim
Sagol canm ates dusurucu verdm yine simdi uyudu.dinlenmesi icin aksam da yatirmistm anca simdi uyutabildm ama burnu tikanik rahat yatamiyo
benm boncuklar cirtcirtli canm ckiyo ust mekanizmasida rahat ckiyo duz tuller gbi olmuyo tabi ama storlardan rahat ynedebenim salon öyle. Balkon kısmı düz camlı kısım öyle ama ben hiç memnun değilim. Yıkayıp takma kısmı benim için tam işkence...
Boncuklar sıkıntı değilde benim mekanizmayı takmak zor oluyo. Anneminki daha kolay ama o da hevesi geçince sıkılmış keşke öbür türlü alsaydım diyo :)Yengeminde bu sekil cam balkon kismini duz yaptrdi ben balkonuda kuruvaze yaptrdm byle dha guzl oluyo aklnda bulunsn cnm. Saclarmin sanirm bu halini begenmissn. Bn cok skildmisiltidan ziyade baya acldi sarilar
benm boncuklar cirtcirtli canm ckiyo ust mekanizmasida rahat ckiyo duz tuller gbi olmuyo tabi ama storlardan rahat ynede
Bence düz tül daha iyi çok ıncık cıncık bunlar :) hele bi de ütü istemeyen tül candır :)Boncuklar sıkıntı değilde benim mekanizmayı takmak zor oluyo. Anneminki daha kolay ama o da hevesi geçince sıkılmış keşke öbür türlü alsaydım diyo :)
Aslında ben zaten düz seviyodumda karambole geldi benim tüller gelemedim almaya
Ne aktivitesi hazirliyorsunnuz kizlar ben neyi kacirdim geçmişi okuyamadim @Akaibu sen bilgilendir su garibi
Benm iki odada kuruvaze. Evlendgmde kiradaydim orda yaptrdim tasindigm eve uymadilar bidha diktrdim okdr hosuma gdiyo:) salon duz guzl durmuyo bnce ama diger odalar duz dha iyiBoncuklar sıkıntı değilde benim mekanizmayı takmak zor oluyo. Anneminki daha kolay ama o da hevesi geçince sıkılmış keşke öbür türlü alsaydım diyo :)
Aslında ben zaten düz seviyodumda karambole geldi benim tüller gelemedim almaya
yatak odasi duz utu istemeyen tul :) bitek orasi rahat digerleri zor ama memnunum bitek zebralar cok zorluyo bidha aslaaaBence düz tül daha iyi çok ıncık cıncık bunlar :) hele bi de ütü istemeyen tül candır :)
Doktorlar ilk gün uzansın diyorlar ama yinede bişey olacağını sanmıyorum. Bide bizim dr iyileştikten sonra geriye çekip temizleyin demişti.Dr 2 gün kucaktan inmez demişti eve geldik yürümeye başladı ayakta kalması acaba ağrıyı çoğaltırmıkı ?ucundaki seffaf bişey vardı oda düştü sadece baktrım sürüyoruz tecrubeli arkadaşlar gidişatımız doğrumu?
Evt cnm aynen öyle oldum. Bende de düşükle ilgili bi belirti yoktu ama 4 ay yattım. Progestan kullandım hep. Bide başka bi dr bana kese bozuldu demişti. Ya o zaman düşürmek için uğraşsaymış. Resmen sağlam çocuğu yok edecekti. Görümcen için de hakkında hayırlısı olur inş. Sağlıkla kucağına alır inş..@AreN5 Sen anlatmıştın burada Arene hamileyken kanamam oldu düşük yaptım sandım diye. Parça geldi sanmıştım demiştin yanlış hatırlamıyosam.
Görümcemle konuştum. O da kullanıyomuş jelden. Ve aynı senin dediğin gibi parçalar gelmiş. Hastaneye girişini bile düşük diye yaptırmış o yüzden.Doktor yinede bi bakalım demiş o da şaşırmış düşüğe dair hiç belirti yok demiş.
Jelden olabiliyomuş abla arkadaşıma da aynı böyle olmuş dedim. Ama ne kadar faydalı olduğunu bilmiyorum. İnşllah onda da bi skıntı olmaz
benimde var bitane cen tavam çok güzel çıktı kaç tava eskittim üstüne :) bulsam ondan alcam yine 4 sene önce almıştım çlışırken marketten :)Benm granit tencere cem mis ben markasz diyp duruyorm hakkini yemisim:) cok guzl ckti kzlar hemde bimden almisti annem @cann10 granit dusnursen diye yazdm sormustun
Bende de cmvar cem memnunum.benimde var bitane cen tavam çok güzel çıktı kaç tava eskittim üstüne :) bulsam ondan alcam yine 4 sene önce almıştım çlışırken marketten :)
Bende şöyle düşündüm hani tam keçe alıp defterin sayfaları gibi üst üste dizsek sonra ortasında 3 cm pay bırakacak şekilde 3 cm in başından ve sonundan yukaridan asagi diksek sonrasında foto albumleri varya ekteki gibi yapsak olur mu acaba.Eki Görüntüle 1746657
şu klasörlerin içindeki kancalı sistemi söküp sayfaları ona geçirsek nasıl olur acaba. ig de biri sanki öyle yapmış tam anlamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?