Sağol canım allah annendende senden de razı olsun.Alışmışım evde tek başıma olmaya. Sabahtan beri ev tıklım tıklım. Yakında kim varsa bizim evdeler. Başım ağrıdı yeminle :) gökçeyi emzireyim diye odaya kaçtım:)) ama çok özlemişim kurbandan beri gelmemiştim. Hafta sonu daha kalabalık oluruz kesin. İnsanın kendi ailesi gibi yok. Gökçe de teyzemin torunuyla çok güzel oynuyo. Arada oyuncaklarımı vermicem diyo ama biz gitmek iöin kalkınca tamam tamam gelin birlikte oynayalım diyo çocuk :)
Hasta bebişler anneleri daha iyidir inşallah. D deterjan dua ediyorum annemede söyledim anne dua et namazlarında diye. İnşallah geçmiştir bu seferde fıstık aynı zorlukları bi daha yaşamaz
5te uyudu ve hala uyuyorsa sabahlar olmasın diyebiliriz:) ama inşallah gece yarısı olmadan uyur ve annesini ÜzmezHira oglende inat etti uyumadi bugn saat 5 te uykusu cok geldi uyumak icn agladi uyuttm bnde azonce kipirdandi uyandi sandm aldm iceri isiktan rahatsz oldu agladi kucagmda tekrar uyudu smdi. Ven bu gece napcam sabah olurmu bana
Ben de korkuyorum herkes hasta sıkıldım da bir yandan 4 gözle ilkbaharı bekliyorum az kaldı gerçi şubatta geçse ondan sonra bu kadar soğuk olmaz herhaldeAy ben de ben de çok sıkıldım birini çağırsam ev pis birine gitsem hem hava soğuk hem de yakın arkadaşlarım müsait değil haftasonu annemlere gidelim desem onlar da hasta fatihe geçer diye korkuyorum eve tıkılıp kaldım
inşallah devam eder uyanmaz canımHira oglende inat etti uyumadi bugn saat 5 te uykusu cok geldi uyumak icn agladi uyuttm bnde azonce kipirdandi uyandi sandm aldm iceri isiktan rahatsz oldu agladi kucagmda tekrar uyudu smdi. Ven bu gece napcam sabah olurmu bana
Ya zaten İzmir'in kışı iki haftaBen de korkuyorum herkes hasta sıkıldım da bir yandan 4 gözle ilkbaharı bekliyorum az kaldı gerçi şubatta geçse ondan sonra bu kadar soğuk olmaz herhalde
inşallah devam eder uyanmaz canım
Evet canım İzmir çabuk isiniyor çok uzun surmuyor kış ama bende çok sıkıldım pazar günleri çıkıyoruz sadece iki pazardır yağmurlu çıkamadık geçen sene bu kadar sıkilmamistimYa zaten İzmir'in kışı iki haftaburda bi gelmek bilmez yaz, tam geldi dersin yine kış başlar biz de yılbaşından beri ev hapsindeyiz. Gerçi iki cenazemiz oldu mecburen çıktık ve bu yüzden bi türlü iyileşemedik
Ay bu evin erkeklerin maç var diyordu esimde şimdi ntv de mustafa koç un hayatını izliyor söyleyeceğim şimdi diziyiMendilleri hazırlayın kördüğüm başladııııı
Açsınlar açsınlar yok maç falan :)Ay bu evin erkeklerin maç var diyordu esimde şimdi ntv de mustafa koç un hayatını izliyor söyleyeceğim şimdi diziyi
Bizim yarinda tatil okullar sanırım pazartesi verilecek karneler.bizede karneyle birlikte verirler inşallah sonuç kagitlarimizi.gerçi benim kızım bacagindaki dikisten dolayi gidemez babası alicak karnesini soyleyimde sorsun eşim okula eğer vermezlerse nasıl ogrenicez diye.S Sevgidili5 senin çocuklar bugün okula gitmemişti benim büyük oğlum da gitmedi bugün okulda teog sonuç kâğıtlarını dağıtmışlar puan olarak bizde yarın alcaz
Şu diziyi bi izleyemedim bu üçüncü bölüm dimi. Ksyittan baktım birinci bölümünü izleyim diye kayıt etmemiş ikinci bölümü kaydetmis. Çok merak ettim.Actirdim diziyi zafer benim
Actirdim diziyi zafer benim
Bizde zafer gökçenin :) baby tv izliyoruzAçsınlar açsınlar yok maç falan :)
ben de çok merak ediyodum güya. Annemler tbyi kaldırmış.çocuklar o olunca ders çalışamıyo diyeMendilleri hazırlayın kördüğüm başladııııı
evet canım valiliğin sitesinde haftaya hafta içi herhangi bir gün gelip şdareden karneleri alabilirsiniz yazıyo. Sonuçlarıda o zaman verirler heraldeBizim yarinda tatil okullar sanırım pazartesi verilecek karneler.bizede karneyle birlikte verirler inşallah sonuç kagitlarimizi.gerçi benim kızım bacagindaki dikisten dolayi gidemez babası alicak karnesini soyleyimde sorsun eşim okula eğer vermezlerse nasıl ogrenicez diye.
Açtılar canım kadının fendi erkeği yendiAçsınlar açsınlar yok maç falan :)
duygusal bir dizi canım ben sıkılır im aslında ama bu hoşuma gittiŞu diziyi bi izleyemedim bu üçüncü bölüm dimi. Ksyittan baktım birinci bölümünü izleyim diye kayıt etmemiş ikinci bölümü kaydetmis. Çok merak ettim.
Hangi kanalda kiMendilleri hazırlayın kördüğüm başladııııı
Fox TV canımHangi kanalda ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?