2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hira oglende inat etti uyumadi bugn saat 5 te uykusu cok geldi uyumak icn agladi uyuttm bnde azonce kipirdandi uyandi sandm aldm iceri isiktan rahatsz oldu agladi kucagmda tekrar uyudu smdi. Ven bu gece napcam sabah olurmu bana

Sağol canım allah annendende senden de razı olsun.
aile candir en rahat huzurlu olduğumuz yer tadını çıkar canım

Hira oglende inat etti uyumadi bugn saat 5 te uykusu cok geldi uyumak icn agladi uyuttm bnde azonce kipirdandi uyandi sandm aldm iceri isiktan rahatsz oldu agladi kucagmda tekrar uyudu smdi. Ven bu gece napcam sabah olurmu bana
5te uyudu ve hala uyuyorsa sabahlar olmasın diyebiliriz:) ama inşallah gece yarısı olmadan uyur ve annesini Üzmez

Ben de korkuyorum herkes hasta sıkıldım da bir yandan 4 gözle ilkbaharı bekliyorum az kaldı gerçi şubatta geçse ondan sonra bu kadar soğuk olmaz herhalde
inşallah devam eder uyanmaz canım

Ben de korkuyorum herkes hasta sıkıldım da bir yandan 4 gözle ilkbaharı bekliyorum az kaldı gerçi şubatta geçse ondan sonra bu kadar soğuk olmaz herhalde
inşallah devam eder uyanmaz canım
Ya zaten İzmir'in kışı iki hafta burda bi gelmek bilmez yaz, tam geldi dersin yine kış başlar biz de yılbaşından beri ev hapsindeyiz. Gerçi iki cenazemiz oldu mecburen çıktık ve bu yüzden bi türlü iyileşemedik

Evet canım İzmir çabuk isiniyor çok uzun surmuyor kış ama bende çok sıkıldım pazar günleri çıkıyoruz sadece iki pazardır yağmurlu çıkamadık geçen sene bu kadar sıkilmamistim

S Sevgidili5 senin çocuklar bugün okula gitmemişti benim büyük oğlum da gitmedi bugün okulda teog sonuç kâğıtlarını dağıtmışlar puan olarak bizde yarın alcaz
Bizim yarinda tatil okullar sanırım pazartesi verilecek karneler.bizede karneyle birlikte verirler inşallah sonuç kagitlarimizi.gerçi benim kızım bacagindaki dikisten dolayi gidemez babası alicak karnesini soyleyimde sorsun eşim okula eğer vermezlerse nasıl ogrenicez diye.

Offf kızlar bende çok sıkıldım. İşte kafa beyin kalmıyor artık. İşler çok eleman yok kafayı Yicem. Kaç gündür burayı zor okuyorum.
@hiraysen bence uyandır yoksa gece işin zor. Gökçede bazen hira gibi yapıyor. O uyanmazsa ben uyandırıyorum

Mendilleri hazırlayın kördüğüm başladııııı
ben de çok merak ediyodum güya. Annemler tbyi kaldırmış.çocuklar o olunca ders çalışamıyo diye

evet canım valiliğin sitesinde haftaya hafta içi herhangi bir gün gelip şdareden karneleri alabilirsiniz yazıyo. Sonuçlarıda o zaman verirler heralde

Açsınlar açsınlar yok maç falan :)
Açtılar canım kadının fendi erkeği yendi
Şu diziyi bi izleyemedim bu üçüncü bölüm dimi. Ksyittan baktım birinci bölümünü izleyim diye kayıt etmemiş ikinci bölümü kaydetmis. Çok merak ettim.
duygusal bir dizi canım ben sıkılır im aslında ama bu hoşuma gitti

Ay bende gelen gidenden sıkıldım bugün. Bütün düzen gitti bugün. Sabah dışarı çıktık iki kez. öğlen yiğit çok yoruldu uyuttum tam uykusunu alamadan gorumcem geldi kızıyla(şu eşime bela okuyan az biraz yuzsuzde) aaa uyuyomu uyandiralim biz onu sevmeye geldik diye uyandirdilar. Kayinvaldem geldi gitti o arada.o kadar huysuzluk yapti ki yigit uykusunu alamayınca. bu seferde bu ne huysuz bugün diyolar. Ve ağlama krizine girdi .akşam yemeğini nasıl yaptım bilmiyorum bacaklarima dolana dolana. Artık uykusuzluktsn çıldırdı çocuk uyumuyoda agliycam diye şimdi esimle zor sakinlestirdik neyseki uyudu aysgimda salliyorum şimdi. Eşim yiğit uyurken gelene kapıyı açma sakin anneme bile diyo:))ve aç uyudu bu arada huysuzluktan yemek bile yediremedim. Boş verin kızlar sıkılsanizda bence böyle düzen bozulmasindan iyi.bebekliyken insanlarla ne kadar az gorusursek o kadar bizim hayrimiza. Burda ben onların yüzünden bu saate kadar canım çıkarken onlar yayila yayila oturdu.en çokta böyle düşününce sinir oluyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…