- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
uyandi canm acayip enerji toplamis kosturuyo evde5te uyudu ve hala uyuyorsa sabahlar olmasın diyebiliriz:) ama inşallah gece yarısı olmadan uyur ve annesini Üzmez
Uyandi yemek yedik oynuyo suanda kosuyo sanki uc gun uyumus gbi otrmuyo hic :)Ben de korkuyorum herkes hasta sıkıldım da bir yandan 4 gözle ilkbaharı bekliyorum az kaldı gerçi şubatta geçse ondan sonra bu kadar soğuk olmaz herhalde
inşallah devam eder uyanmaz canım
fb maci izliyo esimMendilleri hazırlayın kördüğüm başladııııı
Ne çektik bee bu kayinvalde gorumce kayinbaba kisilerinden.imkan olsa bende durmam bigün bile. en uzağa taşınırimAy bende sinir oldum akşam akşam görümce hamile ya kv de kalıyo oğlan hergün geliyo nerdeyse kp de fenalık geldi eşim dışarı çıktı kurtlar var diye bende kördüğümü izliyodum arıyo kp kardeşi gelmiş gelin çaya diye eşime dedim bulalım ev taşınalım uzağa o da diyo ben cvbını verdim ne dedin dedim dışardayım demiş o da beni arıyo üstüne dedim onun üstüne aradı fenalık geldi diye çıktı geldi eve bu sefer kurtları izliyoz görümce arıyo büyük ihtimalle oğlandır gitmedik ya açmıcam dedim tam açtı kapandı tel ararsa uyuyo öykü derim diyo sanki beraber oturuyoz nereye gidiyonuz nerden geliyonuz eşim çıkar niye çıktı biri gelir gelin öf zaten regl olmadım daha iki gündür ağrı var kendi yok
Gelmediler mi 1 hafta kimse kapımı çalmaz bazende böyle zırt pırt ayarsızlar :)Ne çektik bee bu kayinvalde gorumce kayinbaba kisilerinden.imkan olsa bende durmam bigün bile. en uzağa taşınırim
Seninde işin zor canım aynı binada ben de öyle çat kapı gelip gitmeleri sevmem insan her an müsait olmayabilir o gün kimseyle gorusmek istemeyebilir birde bu durumun sürekli olması gerçekten can sıkar sen de yiğit uyurken gelirlerse sen açma kapıyı çocuklar acsin annem yigiti uyutuyor ya da banyoda falan desinler belki anlarlar zamanlaAy bende gelen gidenden sıkıldım bugün. Bütün düzen gitti bugün. Sabah dışarı çıktık iki kez. öğlen yiğit çok yoruldu uyuttum tam uykusunu alamadan gorumcem geldi kızıyla(şu eşime bela okuyan az biraz yuzsuzde) aaa uyuyomu uyandiralim biz onu sevmeye geldik diye uyandirdilar. Kayinvaldem geldi gitti o arada.o kadar huysuzluk yapti ki yigit uykusunu alamayınca. bu seferde bu ne huysuz bugün diyolar. Ve ağlama krizine girdi .akşam yemeğini nasıl yaptım bilmiyorum bacaklarima dolana dolana. Artık uykusuzluktsn çıldırdı çocuk uyumuyoda agliycam diye şimdi esimle zor sakinlestirdik neyseki uyudu aysgimda salliyorum şimdi. Eşim yiğit uyurken gelene kapıyı açma sakin anneme bile diyo:))ve aç uyudu bu arada huysuzluktan yemek bile yediremedim. Boş verin kızlar sıkılsanizda bence böyle düzen bozulmasindan iyi.bebekliyken insanlarla ne kadar az gorusursek o kadar bizim hayrimiza. Burda ben onların yüzünden bu saate kadar canım çıkarken onlar yayila yayila oturdu.en çokta böyle düşününce sinir oluyorum zaten.
Niye seni arıyorlar ki bir daha tuhaf gerçektenAy bende sinir oldum akşam akşam görümce hamile ya kv de kalıyo oğlan hergün geliyo nerdeyse kp de fenalık geldi eşim dışarı çıktı kurtlar var diye bende kördüğümü izliyodum arıyo kp kardeşi gelmiş gelin çaya diye eşime dedim bulalım ev taşınalım uzağa o da diyo ben cvbını verdim ne dedin dedim dışardayım demiş o da beni arıyo üstüne dedim onun üstüne aradı fenalık geldi diye çıktı geldi eve bu sefer kurtları izliyoz görümce arıyo büyük ihtimalle oğlandır gitmedik ya açmıcam dedim tam açtı kapandı tel ararsa uyuyo öykü derim diyo sanki beraber oturuyoz nereye gidiyonuz nerden geliyonuz eşim çıkar niye çıktı biri gelir gelin öf zaten regl olmadım daha iki gündür ağrı var kendi yok
Bunun gibi çözümler bulmaya çalıştım çok biraz işe yariyo ama bi süre sonra yine aynı huy. Bizim ev yol geçen hanı gibi yani anlayacağın.Seninde işin zor canım aynı binada ben de öyle çat kapı gelip gitmeleri sevmem insan her an müsait olmayabilir o gün kimseyle gorusmek istemeyebilir birde bu durumun sürekli olması gerçekten can sıkar sen de yiğit uyurken gelirlerse sen açma kapıyı çocuklar acsin annem yigiti uyutuyor ya da banyoda falan desinler belki anlarlar zamanla
Zor gerçekten canım ama bir daha gorumcen falan gelince Yiğit in öğle uykusunu uyumadiginda çok huysuzlandigini illa uyuması gerektiğini laf arasında soylesen anlarmi acabaBunun gibi çözümler bulmaya çalıştım çok biraz işe yariyo ama bi süre sonra yine aynı huy. Bizim ev yol geçen hanı gibi yani anlayacağın.
Ya da direk söyliceksin uyandırmayın sınra ben zorluk çekiyorum diye postalıcan ondan anlarlar anca benimde az kaldı yapacam öyle bişey yaniZor gerçekten canım ama bir daha gorumcen falan gelince Yiğit in öğle uykusunu uyumadiginda çok huysuzlandigini illa uyuması gerektiğini laf arasında soylesen anlarmi acaba
İşte eşim evde değil ben gideyim diye saçma sapan şeyler eşim gece işteyken 11 de eve gelirken kimse gelmiyo yanıma yalnız oturuyorum biri gelince gel hiçte gidememNiye seni arıyorlar ki bir daha tuhaf gerçekten
Öyleyse boşver canım iyi yapmissiniz esinde seninle bir hareket etmiş iyi olmuşİşte eşim evde değil ben gideyim diye saçma sapan şeyler eşim gece işteyken 11 de eve gelirken kimse gelmiyo yanıma yalnız oturuyorum biri gelince gel hiçte gidemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?