- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Yaa Kıyamam yaa:))inşallah izmirede böyle bi kar yağar çocuklarda kara doyar bi iki gün.Vallahi bilmem ki canım dünya gözüyle bir kar goremedik bu arada instagramda kar resimlerini paylaşan arkadaşların resimlerini oğluma gösterdim anne bize hava atmaya çalışıyorlar dedi
bizim deneyimler pek iyi sonuçlanmadı ama yine de umudum var :)benim oğlanı tanıştırdım çok sevdi:) evde boob demiş dedesini dışarı çıkarmış
inşallah canım ama biraz zor gibi yüksek yerlere yağmış biraz ama o da az bundan 10 sene önce yagmisti bayağı tutmuştu tipi şeklindeydi eşim eve gelememisti arabayla yürüyerek gelmişti donmuştu biz yüksekte oturuyorduk o zaman fırın arabaları bile ekmek getirememisti ama büyük oğlum küçüktü küçük oğlum yoktu daha bilmiyor çocuklarYaa Kıyamam yaa:))inşallah izmirede böyle bi kar yağar çocuklarda kara doyar bi iki gün.
Maşallah hira yaHira kalemini defterini oynadiktan snra duzgunce koydu gozlerm yasardi onu izlerken. Buarada zulasida orasi hep oraya sakliyo herseyini:) Eki Görüntüle 1751068
Sagol teyzesi:)Maşallah hira ya
bana gelseydin :) bnde cok skliyorm ya bunaldm evdeBugün canım çok sıkıldı evde birileriyle sohbet etmek çay kahve içmek istedi canım ama nereye gitsem kime gel desem bilemedim hava soğuk zaten kardeşim bugün kürtaj oldu kese alındı aradım yatıyor annemle KV si var ben gitmedim dinlensin diye çocuklar falan ses olur yarın giderim artık
Ben anlamadığım zaman git göster ne istiyosan diyorum :) ozaman biraz daha rahat anlaşıyoruzAyy delircem bu kız füit diye birşey istiyor benden ne olduğunu bulamadım bir turlu süt mu dedim sinirlendi kafasını yere vurmaya başladı
izlemistm ben cok tatli:)))@feyena Aaa ben kaçırmışım
Benim kızımın horon videosunu gördünüz mü :))))
Aynen canım ya hergun evde kimseyle gorusemiyorum bir yere gidemiyorum bugün çok sıkıldım yakın olsaydık keşke ne guzel olurduSagol teyzesi:)
bana gelseydin :) bnde cok skliyorm ya bunaldm evde
goster dedim gostermedi de en sonunda elimi tuttu beni salona goturdu koltuğa oturtup meme dedi memeyle cozduk sorunu:))Ben anlamadığım zaman git göster ne istiyosan diyorum :) ozaman biraz daha rahat anlaşıyoruz
O olmazsa memede olur demiş ececik akıllı kızAynen canım ya hergun evde kimseyle gorusemiyorum bir yere gidemiyorum bugün çok sıkıldım yakın olsaydık keşke ne guzel olurdu
goster dedim gostermedi de en sonunda elimi tuttu beni salona goturdu koltuğa oturtup meme dedi memeyle cozduk sorunu:))
Hahaha bana da doktor erkek demiş ama sonuç ortadaHey allahım ay bizde de aynı şey ama bana hep işte filancaya da dr kız dedi erkekmiş bebek yok bilmemkimin de kız demizşler de falan filan doğumda bende kız di mi diye sordum şaka gibi
Boşuna seçmedim ben kızımı ya hrm hamarat hem zeki :)Hira kalemini defterini oynadiktan snra duzgunce koydu gozlerm yasardi onu izlerken. Buarada zulasida orasi hep oraya sakliyo herseyini:) Eki Görüntüle 1751068
Çok geçmiş olsun kardeşineBugün canım çok sıkıldı evde birileriyle sohbet etmek çay kahve içmek istedi canım ama nereye gitsem kime gel desem bilemedim hava soğuk zaten kardeşim bugün kürtaj oldu kese alındı aradım yatıyor annemle KV si var ben gitmedim dinlensin diye çocuklar falan ses olur yarın giderim artık
Benim bir arkadaşıma son ayına kadar erkek demişlerdi ama cinsiyetini gorememis kemik yapısına gore bu arkadaş erkek çocuk için oda takımı almış mavi mavi kiyafetler falan sonra hepsini geri değiştirdilerHahaha bana da doktor erkek demiş ama sonuç ortada
Sağol canımBoşuna seçmedim ben kızımı ya hrm hamarat hem zeki :)
Çok geçmiş olsun kardeşine
annelerin hayallerindeki çocuk davranış :)Hira kalemini defterini oynadiktan snra duzgunce koydu gozlerm yasardi onu izlerken. Buarada zulasida orasi hep oraya sakliyo herseyini:) Eki Görüntüle 1751068
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?