2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Vallahi bilmem ki canım dünya gözüyle bir kar goremedik bu arada instagramda kar resimlerini paylaşan arkadaşların resimlerini oğluma gösterdim anne bize hava atmaya çalışıyorlar dedi
Yaa Kıyamam yaa:))inşallah izmirede böyle bi kar yağar çocuklarda kara doyar bi iki gün.

Yaa Kıyamam yaa:))inşallah izmirede böyle bi kar yağar çocuklarda kara doyar bi iki gün.
inşallah canım ama biraz zor gibi yüksek yerlere yağmış biraz ama o da az bundan 10 sene önce yagmisti bayağı tutmuştu tipi şeklindeydi eşim eve gelememisti arabayla yürüyerek gelmişti donmuştu biz yüksekte oturuyorduk o zaman fırın arabaları bile ekmek getirememisti ama büyük oğlum küçüktü küçük oğlum yoktu daha bilmiyor çocuklar

Bugün canım çok sıkıldı evde birileriyle sohbet etmek çay kahve içmek istedi canım ama nereye gitsem kime gel desem bilemedim hava soğuk zaten kardeşim bugün kürtaj oldu kese alındı aradım yatıyor annemle KV si var ben gitmedim dinlensin diye çocuklar falan ses olur yarın giderim artık

Ayy delircem bu kız füit diye birşey istiyor benden ne olduğunu bulamadım bir turlu süt mu dedim sinirlendi kafasını yere vurmaya başladı

Maşallah hira ya
Sagol teyzesi:)
bana gelseydin :) bnde cok skliyorm ya bunaldm evde

Ayy delircem bu kız füit diye birşey istiyor benden ne olduğunu bulamadım bir turlu süt mu dedim sinirlendi kafasını yere vurmaya başladı
Ben anlamadığım zaman git göster ne istiyosan diyorum :) ozaman biraz daha rahat anlaşıyoruz

Sagol teyzesi:)
bana gelseydin :) bnde cok skliyorm ya bunaldm evde
Aynen canım ya hergun evde kimseyle gorusemiyorum bir yere gidemiyorum bugün çok sıkıldım yakın olsaydık keşke ne guzel olurdu
Ben anlamadığım zaman git göster ne istiyosan diyorum :) ozaman biraz daha rahat anlaşıyoruz
goster dedim gostermedi de en sonunda elimi tuttu beni salona goturdu koltuğa oturtup meme dedi memeyle cozduk sorunu:))

O olmazsa memede olur demiş ececik akıllı kız

Hira kalemini defterini oynadiktan snra duzgunce koydu gozlerm yasardi onu izlerken. Buarada zulasida orasi hep oraya sakliyo herseyini:) Eki Görüntüle 1751068
Boşuna seçmedim ben kızımı ya hrm hamarat hem zeki :)

Çok geçmiş olsun kardeşine

Alışmışım evde tek başıma olmaya. Sabahtan beri ev tıklım tıklım. Yakında kim varsa bizim evdeler. Başım ağrıdı yeminle :) gökçeyi emzireyim diye odaya kaçtım:)) ama çok özlemişim kurbandan beri gelmemiştim. Hafta sonu daha kalabalık oluruz kesin. İnsanın kendi ailesi gibi yok. Gökçe de teyzemin torunuyla çok güzel oynuyo. Arada oyuncaklarımı vermicem diyo ama biz gitmek iöin kalkınca tamam tamam gelin birlikte oynayalım diyo çocuk :)
Hasta bebişler anneleri daha iyidir inşallah. D deterjan dua ediyorum annemede söyledim anne dua et namazlarında diye. İnşallah geçmiştir bu seferde fıstık aynı zorlukları bi daha yaşamaz

Ay ben de ben de çok sıkıldım birini çağırsam ev pis birine gitsem hem hava soğuk hem de yakın arkadaşlarım müsait değil haftasonu annemlere gidelim desem onlar da hasta fatihe geçer diye korkuyorum eve tıkılıp kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…