2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tesekkur ederim canim. SEN COK GUZEL VERMISSIN NASIL VERDIN DIYETISYENLE MI[/QUOTE]
Rejimle sporla kürlerle verdim. Bide gerçekten çok istiyordum vermeyi. 1 2 kilo gidince daha da heves yaptm. Öyle öyle verdim.

Canım inşallah geçmiştir alerjisi
Canım maşallah yesin işte ne güzel. sen iştahsız diyordun belki kendi begenip caninin istedigini yemek istiyordur
Yemekten öte kurcalamak için acıyor canım bu sabah pudra şekerini dokmus kafasına saçları bembeyazdi:))
Ben evlenmeden once hiç ekmek yemezdim 56 kiloydum evlendikten sonra eşimin annesiyle oturuyorduk eltim gorumcelerim kalabalık oluyorduk onlar ekmek yemen lazım diye diye beni ekmek yedirmeye alistirdilar şimdi sabah pek yemiyorum ama akşam ekmek yemeden yapamiyorum sanki doymuyorum
Sizi bugün ig de biraaz kara boğabilirim:)[/QUOTE maşallah oğluna Allah nazardan korusun canım çok tatlı

@hiraysen öyle yapmaz, hirayı sözledi bir kere:) @Apriori123
benim oğlana ikinciyi yapar:)
valla yapın kızlar benim oğlana :) hem küçük zaten arada çok yaş farkı da olmaz

yazyagmuru biz nerelere gidek kar görmeye :) hoş ece kendi karını yapmış ya alem kız :)
Vallahi bilmem ki canım dünya gözüyle bir kar goremedik bu arada instagramda kar resimlerini paylaşan arkadaşların resimlerini oğluma gösterdim anne bize hava atmaya çalışıyorlar dedi

Canım yarın öğleden sonra bekliyoruz fakat asıl cumartesi ve pazar günü lokal olarak etkilenecek tüm istanbul genelinde olmayabilir, denize yakın kesimler daha avantajlı
teşekkürler canım belki haftasonu mirayı ikna edersem üç beş fotoda ben çekebilirm o vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…