Tesekkur ederim canim. SEN COK GUZEL VERMISSIN NASIL VERDIN DIYETISYENLE MI[/QUOTE]Tesekkur ederim canimTE="AreN5, post: 44756869, member: 662560"]nsy5555 çok geçmiş olsn. Bende de gebelikte şeker çıkmıştı. Benim de baba tarafı hep şeker hastası. Bende adayım yani. Ben sık sık ölçüyorum. Çok şükür gebelik hariçi hiç farklı çıkmadı. Rejim içinde kolay gelsin. Herşeyin başı irade. 3 ayda 13 kilo verdim resmen iradem sayesinde :)
İnşallah toparlanır o zamana kadarBnde cikartmadm korkumdan hasta olur diye kar tekrar geliyomus istanbula
fayika masallah ogluna delikanli gbi buyumuste kuculmus:) bir kizim dha olsaydi kesin dnur olurduk iki yakisikli damatta benm olurdu
Canım inşallah geçmiştir alerjisiGünaydın kızlar elif ada nın diyeti tekrar açıldı bugün 7. Günümüz yedi çay kaşığı keçi yoğurdu yiyecek. Belirtileri 11. Gün veriyor ve hastanelik oluyor toparlanmasi iki ayı buluyor. Elif ada için dua edermisiniz alerjisi geçmiş olsun annelerin duası kabul olur. Dua edenlerden allah razı olsun Allah ne muradiniz varsa versin.
Yemekten öte kurcalamak için acıyor canım bu sabah pudra şekerini dokmus kafasına saçları bembeyazdi:))Canım maşallah yesin işte ne güzel. sen iştahsız diyordun belki kendi begenip caninin istedigini yemek istiyordur
Ben evlenmeden once hiç ekmek yemezdim 56 kiloydum evlendikten sonra eşimin annesiyle oturuyorduk eltim gorumcelerim kalabalık oluyorduk onlar ekmek yemen lazım diye diye beni ekmek yedirmeye alistirdilar şimdi sabah pek yemiyorum ama akşam ekmek yemeden yapamiyorum sanki doymuyorumBen sırf ekmek bırakarak vermiştim baya bi kg işe yarıyor. Ben doğumdan sonra ödem vs gittiğinde 78 kg kalmıştım. Şimdi 65 im ve takılıp kaldım. Bi de sanırım vücüdun bu takılıp kaldığı kg kendini uygun hissettiği kg imiş ama ben uygun hissetmiyorum ve sevmiyorum, bari şu 5 de gitseydi :/
İnşallah kuzucuk sağlıkla yer artık besinlerini
Sağol canım, eşim iki gün baktı pert oldu, ben 1,5 yıldır bakıyorum sesim çıkmıyor :/
Sizi bugün ig de biraaz kara boğabilirim:)[/QUOTE maşallah oğluna Allah nazardan korusun canım çok tatlı
:) yok canım kapan yok:) yaklaşmaya korkuyorlar herhalde beğenmez diyeSen beklersin de o oğlanı kaparlar ben yetiştirene kadar :)))
Bizimkine de lazim sac ekimi.Keltosum benim:) Bu konuda hic anadina cekmemis zilli:)))Bi an için amannn dedim bizim gelin gidiyor mu acepdaha saç ektircem ben kızıma, gelin başı yaptırcam :))))
hira bakmaz baskasina yakisiyo onlar ikiside zeytin gozlu:)Bi an için amannn dedim bizim gelin gidiyor mu acepdaha saç ektircem ben kızıma, gelin başı yaptırcam :))))
Canım bizim ailede şeker yok ama gebelik şekeri vardı bendeSanirim ailesinde seker olanlarin cogunda gebelik sekeri cikmis ve seker hastasi adayi
Vallahi bilmem ki canım dünya gözüyle bir kar goremedik bu arada instagramda kar resimlerini paylaşan arkadaşların resimlerini oğluma gösterdim anne bize hava atmaya çalışıyorlar dediyazyagmuru biz nerelere gidek kar görmeye :) hoş ece kendi karını yapmış ya alem kız :)
haha:) söyle senin oğlana bu benim işim, ben bundan ekmek yiyorum:)Vallahi bilmem ki canım dünya gözüyle bir kar goremedik bu arada instagramda kar resimlerini paylaşan arkadaşların resimlerini oğluma gösterdim anne bize hava atmaya çalışıyorlar dedi
Dün yağmaya başlayınca o kadar heveslendiler ki çocuklar sonra yağmura çevirdi he he he senin bir de @ayferzey in resmini gorunce kiskandilarhaha:) söyle senin oğlana bu benim işim, ben bundan ekmek yiyorum:)
yarın istanbulda kar var mıhaha:) söyle senin oğlana bu benim işim, ben bundan ekmek yiyorum:)
Canım yarın öğleden sonra bekliyoruz fakat asıl cumartesi ve pazar günü lokal olarak etkilenecek tüm istanbul genelinde olmayabilir, denize yakın kesimler daha avantajlıyarın istanbulda kar var mı
teşekkürler canımCanım yarın öğleden sonra bekliyoruz fakat asıl cumartesi ve pazar günü lokal olarak etkilenecek tüm istanbul genelinde olmayabilir, denize yakın kesimler daha avantajlı
Yok canım paylaş paylaş en azından sizin sayenizde goruyoruz karıo zaman daha fazla paylaşmayım:)
benim oğlanı tanıştırdım çok sevdi:) evde boob demiş dedesini dışarı çıkarmışteşekkürler canımbelki haftasonu mirayı ikna edersem üç beş fotoda ben çekebilirm o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?