2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sağolun kızlar.. @hiraysen alt dişimin kökü çenemde olduğu için zorladı biraz ama üst dişim hemen çıktı.
Bnde bir ay falan oldu cktireli dkis vardi bendede. Bir hafta konusamadim ymk yiyemedim. Agri kesici kullandm. Bir tane dha var o okdar zorlamick dedi doktr ama gdemiyorm korkumdan

Annemin evinde doğalgaz yok elektrikli soba kullanıyor ben yokken annem onu odadan çıkarmamış ama akşam kuzenleriyle bir araya gelince hiç durmadı hep soğuk tarafta oynadılar ev çok soğuktu inşallah hasta olmaz

belşiydi zaten şaka odluğu canım bi daha yapmaz inşallah.

belşiydi zaten şaka odluğu canım bi daha yapmaz inşallah.
İnşallah canım abartti biraz sakanin boyutunu abimde ne bu kaz tüyü mu dedi ne bileyim ben dedim sonra mutfakta kardeşim abla bu kaz tüyü gerçekten dedi amaaan seneler sonra kendime bir mont aldım hepsinin gözü kaldı

Bnde bir ay falan oldu cktireli dkis vardi bendede. Bir hafta konusamadim ymk yiyemedim. Agri kesici kullandm. Bir tane dha var o okdar zorlamick dedi doktr ama gdemiyorm korkumdan
Valla çok geciktirme derim. Yaş ilerledikce dişin çekimi daha da zor oluyormuş.
Pantolana bayıldımmmm bana göre olanını bulsam hemen alırım çok tarz

Çok geçmiş olsun

Sağol cnm..

@yaz yagmuru herşeye herkese inat güle güle giyin montunu :) bence gayet de uygun bi fiyata almışsın.

Mont fiyatlarından haberleri yok heralde onların :) bi ay önce bende aldım. İlk görüp beğendiğimde 285 di fiyatı bi bakayım biraz daha dedim. Bi kaç hafta donra idirine girmişti 195 e görünce aldım direk sevinerek bi de. Kaz tüyüyse sıcacıkta tutar güle güle giyin canım

Eki Görüntüle 1755693 bende bunu yaptım öyküye ama kafa dikişini tam beceremedim yine de kötü durmuyo :)
Guzl olmus cok tatli oykuye yakisir anne eli degmis guzel olmazmi:)
@hiraysen kaç ilmekten yaptın kazağı benvbi de ölçü tutturamıyorum sinir oluyorum
55 ilmekle basladm buyk oldu biraz seneye kisa tam olur

sagol canm bende bi ip gordum cok guzel anasinin kuzusuymus ipi ama bulamiyorm atki icn cok guzel duruyo

Valla çok geciktirme derim. Yaş ilerledikce dişin çekimi daha da zor oluyormuş.

Sağol cnm..

@yaz yagmuru herşeye herkese inat güle güle giyin montunu :) bence gayet de uygun bi fiyata almışsın.
Sağol canım benim vallahi soguttular beni asıl fiyatı 300 TL di ama hoppi kampanyası vardı 300 liraya 120 lira hediye puan verdiler 180 tlye geldi

Guzl olmus cok tatli oykuye yakisir anne eli degmis guzel olmazmi:)
55 ilmekle basladm buyk oldu biraz seneye kisa tam olur

sagol canm bende bi ip gordum cok guzel anasinin kuzusuymus ipi ama bulamiyorm atki icn cok guzel duruyo
Anasının kuzusu mu :) ne isim vereceklerini şaşırmışlar :))
Acaba bendeki ipten mi ki. Örülünce sanki peluşlar gibi yumuşacık tüylü gibi oluyo.

Öyle canım eşimin 50 liralık diye bahsettiği mevsimlik incecik olanlar ben kışlık istedim mont fiyatları pahalı ki her zaman alınan birşey değil senelerce giyince zaten o para boşa gitmiyor çok sıcak tutuyor boğaz kısmı kürklü kaskola falan gerek kalmıyor muhafazalı bayağı sende güle güle giy canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…