Bnde bir ay falan oldu cktireli dkis vardi bendede. Bir hafta konusamadim ymk yiyemedim. Agri kesici kullandm. Bir tane dha var o okdar zorlamick dedi doktr ama gdemiyorm korkumdanSağolun kızlar.. @hiraysen alt dişimin kökü çenemde olduğu için zorladı biraz ama üst dişim hemen çıktı.
Pantolana bayıldımmmm bana göre olanını bulsam hemen alırım çok tarzEki Görüntüle 1755680 Eki Görüntüle 1755681 Eki Görüntüle 1755682 teyzeler bugün kızıma aldiklarim bu telefondan renkler biraz farklı çıkıyor giydirdim çok yakıştı kızıma
Çok geçmiş olsunSağolun kızlar.. @hiraysen alt dişimin kökü çenemde olduğu için zorladı biraz ama üst dişim hemen çıktı.
Ha ha ha onu eşim beğendi illa alalım dedi ben pek begenmemistim ama giydirince çok güzel durdu ustunde tayt gibi durdu:))Pantolana bayıldımmmm bana göre olanını bulsam hemen alırım çok tarz
Çok geçmiş olsun
Eline sağlık canım çok güzel olmuş güle güle kullansin ÖyküEki Görüntüle 1755693 bende bunu yaptım öyküye ama kafa dikişini tam beceremedim yine de kötü durmuyo :)
belşiydi zaten şaka odluğu canım bi daha yapmaz inşallah.eve gelince ona dedimki çok severek içime sinerek aldığım monttan beni soguttun çok ayıp ettin kimse sana fiyatını sormamisti dedim şaka yapmış bir espri olmuştu o anda ona istinaden söylemiş benim öyle dusunmeme çok uzulmus özür diledi defalarca beni kırmak istememiş hayır gücüme giden herkes o kadar para harcıyor ki gezmedikleri şehir yok hergun dışarıdan yerler diğeri cilt bakım ürünleri makyaj malzemelerine servet harcar kimse bunlari dile getirmez ama benim hiç masrafım yokken ihtiyacim olduğu için ki 15 senedir aynı kabani giyiyordum konu olması beni cok üzdü
eline sağlık canım.Oh be bitrdim sonunda:)Eki Görüntüle 1755586
İnşallah canım abartti biraz sakanin boyutunu abimde ne bu kaz tüyü mu dedi ne bileyim ben dedim sonra mutfakta kardeşim abla bu kaz tüyü gerçekten dedi amaaan seneler sonra kendime bir mont aldım hepsinin gözü kaldıbelşiydi zaten şaka odluğu canım bi daha yapmaz inşallah.
Valla çok geciktirme derim. Yaş ilerledikce dişin çekimi daha da zor oluyormuş.Bnde bir ay falan oldu cktireli dkis vardi bendede. Bir hafta konusamadim ymk yiyemedim. Agri kesici kullandm. Bir tane dha var o okdar zorlamick dedi doktr ama gdemiyorm korkumdan
Pantolana bayıldımmmm bana göre olanını bulsam hemen alırım çok tarz
Çok geçmiş olsun
Mont fiyatlarından haberleri yok heralde onların :) bi ay önce bende aldım. İlk görüp beğendiğimde 285 di fiyatı bi bakayım biraz daha dedim. Bi kaç hafta donra idirine girmişti 195 e görünce aldım direk sevinerek bi de. Kaz tüyüyse sıcacıkta tutar güle güle giyin canımİnşallah canım abartti biraz sakanin boyutunu abimde ne bu kaz tüyü mu dedi ne bileyim ben dedim sonra mutfakta kardeşim abla bu kaz tüyü gerçekten dedi amaaan seneler sonra kendime bir mont aldım hepsinin gözü kaldı
Guzl olmus cok tatli oykuye yakisir anne eli degmis guzel olmazmi:)Eki Görüntüle 1755693 bende bunu yaptım öyküye ama kafa dikişini tam beceremedim yine de kötü durmuyo :)
55 ilmekle basladm buyk oldu biraz seneye kisa tam olur@hiraysen kaç ilmekten yaptın kazağı benvbi de ölçü tutturamıyorum sinir oluyorum
sagol canm bende bi ip gordum cok guzel anasinin kuzusuymus ipi ama bulamiyorm atki icn cok guzel duruyoeline sağlık canım.
Aynı ipten gökçeninde yeleği var kv örmüştü. Ben nedense sıkılıyorum böyle uUn süren örgü işinden. Kaç kez niyetlendim atkı öreyim dedim evde havlu iplerden vardı güzel oluyo onlar diye daha bi karış olmadı bekliyo dolapta bi aydır
Sağol canım benim vallahi soguttular beni asıl fiyatı 300 TL di ama hoppi kampanyası vardı 300 liraya 120 lira hediye puan verdiler 180 tlye geldiValla çok geciktirme derim. Yaş ilerledikce dişin çekimi daha da zor oluyormuş.
Sağol cnm..
@yaz yagmuru herşeye herkese inat güle güle giyin montunu :) bence gayet de uygun bi fiyata almışsın.
Anasının kuzusu mu :) ne isim vereceklerini şaşırmışlar :))Guzl olmus cok tatli oykuye yakisir anne eli degmis guzel olmazmi:)
55 ilmekle basladm buyk oldu biraz seneye kisa tam olur
sagol canm bende bi ip gordum cok guzel anasinin kuzusuymus ipi ama bulamiyorm atki icn cok guzel duruyo
Öyle canım eşimin 50 liralık diye bahsettiği mevsimlik incecik olanlar ben kışlık istedim mont fiyatları pahalı ki her zaman alınan birşey değil senelerce giyince zaten o para boşa gitmiyor çok sıcak tutuyor boğaz kısmı kürklü kaskola falan gerek kalmıyor muhafazalı bayağı sende güle güle giy canımMont fiyatlarından haberleri yok heralde onların :) bi ay önce bende aldım. İlk görüp beğendiğimde 285 di fiyatı bi bakayım biraz daha dedim. Bi kaç hafta donra idirine girmişti 195 e görünce aldım direk sevinerek bi de. Kaz tüyüyse sıcacıkta tutar güle güle giyin canım
Sağol canım inşallah onlar kendilerine alsın ben biliyorum yapacagimiÜstünde paralansınyazyagmuru gözü kalmış herkesin ömrü kısa olmaz inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?