2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar kanal tedavisi yaptirdigim bir disim vardı çok agrimaya başladı zonkluyor resmen uyuyamiyorum ece de kalktı az önce bayağı emdi memeyi çekince çok ağladı kucagima alıp evde dolaştırarak uyuttum ama o an bende aglayacaktim disim agriyor ece ağlıyor çok kötü oldum disime karanfil koydum Dr demişti ağrı kesici özelliği varmış karanfilin inşallah keser ağrıyı da uyurum ama yarın disciye gitmem şart oldu

Geçmiş olsun ya. Diş ağrısı hiçbişeye benzemiyor gerçekten. Daha önce hiç kanal tedavisi yaptırmadım. Sonrasında böyle niye acıyor acaba. Bu arada bende pamuğun üstüne kahve koyup dişin üstüne konulduğunda ağrısını aldığını duymuştum.

Oetsgl le ilgili bi düzeltme yapıyım düşük değildi doğduktan sonra kaybetmişti bebeğini şimdi daha iyi hatirladim

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-23-09-20-47.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2016-01-27-09-19-17.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 51
Sağol canım ben yazın kanal tedavisi yaptirmistim ağrı olmamıştı hiç şimdi neden oldu anlamadım gece agridi su anda yok dunde çene kemigim ağrıyordu kulağıma vuruyordu ne olduğunu anlamamistim ama sanırım o da dişten oldu dra gitmem gerek bugün gitmeye çalışcam
çok güzeller canım güle güle giysin kuzu

eline sağlık canım güle güle giysin öykücük
sağol teyzesi

Dün oğlumu kafasındaki kaşıntı kepek pul pul dökülme yüzünden dra goturmustum ama dün muayene olamadı randevuyu kayıt etmeyi unutmusum randevu gözükmedi orada sırada bitmiş dün yeniden randevu aldım bu sabah gitti babasıyla egzama demiş Dr soğuktan stresten demiş bir şampuan birde losyon vermiş bulaşıcı değilmiş

yazyagmuru kanal yapılan diş ağrımaz ya başka dişindir ya da yanlış tedavi yapılmıştır benim bi dişim öyleydi kanal tedavisi yapıldı lafta yok hala ağrıyo falan başka doktora gittim film çekildi kanala değil kemiğe gitmiş sinirler olduğu gibi duruyo sonuç olarak dişim çekildi malesef

O yaşta neyi stres yapıyolarsa o akdad. Geçmiş olsun canım. Bide dişin umarım kanal tedavili olandan değildir. Eğer sinirleri tam temizlemedilerse çekiyolar mecburen

. Saçım çok ince telli. Hint kınasına çörek otu yağı kapsül halinde vitaminler hint yağı zeytin yağı ne bulursam su yerine onları karıştırıp saçımı boyuyodum baya canlanıyodu saçlarım. Kafamdaki şeyden dolayı cesaret edemiyodum. Dün kardeşimin gazıyla boyadım allahtan kaşıntım falana rtmadı. Yeni bi şampuan getirttin eczaneden inşallah bu işe yararda kurtulurum şu kaşıntıyla kepekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…