Geçmiş olsun ya. Diş ağrısı hiçbişeye benzemiyor gerçekten. Daha önce hiç kanal tedavisi yaptırmadım. Sonrasında böyle niye acıyor acaba. Bu arada bende pamuğun üstüne kahve koyup dişin üstüne konulduğunda ağrısını aldığını duymuştum.Kızlar kanal tedavisi yaptirdigim bir disim vardı çok agrimaya başladı zonkluyor resmen uyuyamiyorum ece de kalktı az önce bayağı emdi memeyi çekince çok ağladı kucagima alıp evde dolaştırarak uyuttum ama o an bende aglayacaktim disim agriyor ece ağlıyor çok kötü oldum disime karanfil koydum Dr demişti ağrı kesici özelliği varmış karanfilin inşallah keser ağrıyı da uyurum ama yarın disciye gitmem şart oldu
çok güzeller canım güle güle giysin kuzuEki Görüntüle 1755680 Eki Görüntüle 1755681 Eki Görüntüle 1755682 teyzeler bugün kızıma aldiklarim bu telefondan renkler biraz farklı çıkıyor giydirdim çok yakıştı kızıma
eline sağlık canım güle güle giysin öykücükEki Görüntüle 1755693 bende bunu yaptım öyküye ama kafa dikişini tam beceremedim yine de kötü durmuyo :)
bak resimden anlasilirmi blmiyormAnasının kuzusu mu :) ne isim vereceklerini şaşırmışlar :))
Acaba bendeki ipten mi ki. Örülünce sanki peluşlar gibi yumuşacık tüylü gibi oluyo.
o saatte hanaratligin tutmus :)))@hiraysen kudurttun beni oturdum hırka başladım öyküye :)
Çok kötüOetsgl le ilgili bi düzeltme yapıyım düşük değildi doğduktan sonra kaybetmişti bebeğini şimdi daha iyi hatirladim
evet canım aynı ipmiş. Yumuşacık oluyo gerçektenbak resimden anlasilirmi blmiyorm
o saatte hanaratligin tutmus :)))
Bi resm dha ekledim :) yumusak havlu gbi sanirm. Bulamadim ama ipiÇok kötüinşallah bu bebeğini sağlıkla büyütmek nasip olur
evet canım aynı ipmiş. Yumuşacık oluyo gerçekten
Yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta sonra kaybetmişti dimi. Hiçbir sebebi yokken kalbi durmuş.Oetsgl le ilgili bi düzeltme yapıyım düşük değildi doğduktan sonra kaybetmişti bebeğini şimdi daha iyi hatirladim
ay sabah sabah boğazım düğüm düğüm oldu son mesajlarını görünce şubat geliyor yazmış ilk doğum günüden bahsetmişhaksever i merak ediyorum bende. En son kızı doğmuştu. Konusunuda kilitlemiş. Nasıl acaba şimdi.
sağol canım şimdi sırada paso var 30umda tüm öğrenci imkanlarından faydalanicim@minnakkartal öğrenci kimliğinde gelmiş hayırlı olsun
ohh :) bi de aylık yaptır:) bizim zamanımızda vardı şimdi var mı bilmiyorum:))sağol canım şimdi sırada paso var 30umda tüm öğrenci imkanlarından faydalanicim
bende bilmiyorum ama o kdr gezmem sanırım bana sinemalar akvaryum müze indirimi fln yeter :)ohh :) bi de aylık yaptır:) bizim zamanımızda vardı şimdi var mı bilmiyorum:))
Biz öğrenciyken içindeki kontor bitene kadar gezerdikbende bilmiyorum ama o kdr gezmem sanırım bana sinemalar akvaryum müze indirimi fln yeter :)
Sağol canım ben yazın kanal tedavisi yaptirmistim ağrı olmamıştı hiç şimdi neden oldu anlamadım gece agridi su anda yok dunde çene kemigim ağrıyordu kulağıma vuruyordu ne olduğunu anlamamistim ama sanırım o da dişten oldu dra gitmem gerek bugün gitmeye çalışcamGeçmiş olsun ya. Diş ağrısı hiçbişeye benzemiyor gerçekten. Daha önce hiç kanal tedavisi yaptırmadım. Sonrasında böyle niye acıyor acaba. Bu arada bende pamuğun üstüne kahve koyup dişin üstüne konulduğunda ağrısını aldığını duymuştum.
sağol teyzesiçok güzeller canım güle güle giysin kuzu
eline sağlık canım güle güle giysin öykücük
O yaşta neyi stres yapıyolarsa o akdad. Geçmiş olsun canım. Bide dişin umarım kanal tedavili olandan değildir. Eğer sinirleri tam temizlemedilerse çekiyolar mecburenDün oğlumu kafasındaki kaşıntı kepek pul pul dökülme yüzünden dra goturmustum ama dün muayene olamadı randevuyu kayıt etmeyi unutmusum randevu gözükmedi orada sırada bitmiş dün yeniden randevu aldım bu sabah gitti babasıyla egzama demiş Dr soğuktan stresten demiş bir şampuan birde losyon vermiş bulaşıcı değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?