8 tlye mal oldu bu kazak :) orerken kafam dagiliyo ama sadece hira uyuduktan snra orebildm terapi gbi geliyo bana smdi tek renk pudra pembesi orcm ama ipim yok gdip alcam yarinkesinlikle çok güzel Can'ım hayta miranın hazır bi kazağı var ona benzemiş ipinide güzel seçmişsin
Ben tanımıyorum ama inşallah sağlıkla alır bebeklerini kucağına
Bende bi ara örüyodum çok şimdi hiç canım istemiyo nedense kendime hırka başladım hatta şala çevircem onu da kafamı veremiyorum bu ay zateb pharmaton alcam bakalım belki biraz toparlarım bi de hava soğuk ev ayrı soğuk yemek yapmak bulaşık mak bile doldurmak boşaltmak zulum geliyo mutfak çok soğuk8 tlye mal oldu bu kazak :) orerken kafam dagiliyo ama sadece hira uyuduktan snra orebildm terapi gbi geliyo bana smdi tek renk pudra pembesi orcm ama ipim yok gdip alcam yarin
Aynen ya iliklerime kadar usuyorum klimayla falan isitilacak gibi de degilBende bi ara örüyodum çok şimdi hiç canım istemiyo nedense kendime hırka başladım hatta şala çevircem onu da kafamı veremiyorum bu ay zateb pharmaton alcam bakalım belki biraz toparlarım bi de hava soğuk ev ayrı soğuk yemek yapmak bulaşık mak bile doldurmak boşaltmak zulum geliyo mutfak çok soğuk
Sabah kalkıp klimayı açıyorum 1 saatte anca ısınıyo odaAynen ya iliklerime kadar usuyorum klimayla falan isitilacak gibi de degil
Burada çok soğuk.dun gece nigde -24 ü görmüş. Gökçe üstünü açıyor bende bugün pijamasinin üzerine uyku tulumu giydirdim.Bende bi ara örüyodum çok şimdi hiç canım istemiyo nedense kendime hırka başladım hatta şala çevircem onu da kafamı veremiyorum bu ay zateb pharmaton alcam bakalım belki biraz toparlarım bi de hava soğuk ev ayrı soğuk yemek yapmak bulaşık mak bile doldurmak boşaltmak zulum geliyo mutfak çok soğuk
Ay yazık adama o da abartmış ne bu koltuk tepeleri ah enişte ahKızlar gülmekten Karnım ağrıdı ama çok da üzüldüm. Benim bu mannak kocam kızıyla yakalamaca oynarken koltuk tepelerinde gezmeye başladı az evel. Sonra hızını alamadı bi tekli koltuktan diğerine atlamaya kalkınca koltuklar kaydı ve dötünü sehpaya çarpıp yere düştü. Baya kötü düştü bi süre kalkamadı yerinden. Gül gül öldüm.gökçe korktu ağladı. Kizim baba yaramazlık yaptı Ufff oldu dedim bendegülüyüm dedikçe gülme geldi ama. Düşme ani gözümün önüne geldikçe gülme geliyo ama canıda baya yandı.
Öykü sadece derin uykuda örtülü o da 5 saat falan sonrası hep açık üstü uyku tulumu da küçük gelmeye başladı yeni alcam lcw falan baktım netten yok bakalım nerden bulursam artık elleri gece buz gibi oluyodu bende dün uyuyunca ellerine çorap geçirdim gece süte uyandı bizim yatağa yatırıp süt ısıtmaya gittim ellerine bakıp bakıp ağlıyomuş :)Burada çok soğuk.dun gece nigde -24 ü görmüş. Gökçe üstünü açıyor bende bugün pijamasinin üzerine uyku tulumu giydirdim.
Kocaman adam napiyosun diom. kizimla oynuyorum dio bide :) bende onları izliyip gülüyodum gökçe kahkaha atıp duruyordu ama babanın dötü gittiAy yazık adama o da abartmış ne bu koltuk tepeleri ah enişte ah
5 saat üstü kapalı dursa keşke. Gökçe anında yorgani altına alır. Uyku tulumunun altına kalın pijama giydirmemiştim hiç. Bi Külotlu Çorap birde ince uzun kollu zıbın giydirirdim.Bugün pijama üstüne giydirdim tulumu. Bizim ev hep sıcak olur ama esim bile üşüdü bugün. Havalar bi ısınsa.Öykü sadece derin uykuda örtülü o da 5 saat falan sonrası hep açık üstü uyku tulumu da küçük gelmeye başladı yeni alcam lcw falan baktım netten yok bakalım nerden bulursam artık elleri gece buz gibi oluyodu bende dün uyuyunca ellerine çorap geçirdim gece süte uyandı bizim yatağa yatırıp süt ısıtmaya gittim ellerine bakıp bakıp ağlıyomuş :)
bazen kalabalıkta gaza gelip konuşuyorlar sanırım
ay çok güzel olmuş eline sağlık Can'ım
aman hepsi aynı işte eve gidince söylersin hatta abart al yarın götür iade et diye
eve gelince ona dedimki çok severek içime sinerek aldığım monttan beni soguttun çok ayıp ettin kimse sana fiyatını sormamisti dedim şaka yapmış bir espri olmuştu o anda ona istinaden söylemiş benim öyle dusunmeme çok uzulmus özür diledi defalarca beni kırmak istememiş hayır gücüme giden herkes o kadar para harcıyor ki gezmedikleri şehir yok hergun dışarıdan yerler diğeri cilt bakım ürünleri makyaj malzemelerine servet harcar kimse bunlari dile getirmez ama benim hiç masrafım yokken ihtiyacim olduğu için ki 15 senedir aynı kabani giyiyordum konu olması beni cok üzdüAklınca şaka falan mı yaptığını sandı ki. Eşiminde var böyle densizlikleri sonra pişman ediyorum tabi
Şakayı kaka yapmış zaten hepsinin espri anlayışı bi acayipeve gelince ona dedimki çok severek içime sinerek aldığım monttan beni soguttun çok ayıp ettin kimse sana fiyatını sormamisti dedim şaka yapmış bir espri olmuştu o anda ona istinaden söylemiş benim öyle dusunmeme çok uzulmus özür diledi defalarca beni kırmak istememiş hayır gücüme giden herkes o kadar para harcıyor ki gezmedikleri şehir yok hergun dışarıdan yerler diğeri cilt bakım ürünleri makyaj malzemelerine servet harcar kimse bunlari dile getirmez ama benim hiç masrafım yokken ihtiyacim olduğu için ki 15 senedir aynı kabani giyiyordum konu olması beni cok üzdü
pharmaton bende dusunuyorm esim aldi icmedi onu iciyim bariBende bi ara örüyodum çok şimdi hiç canım istemiyo nedense kendime hırka başladım hatta şala çevircem onu da kafamı veremiyorum bu ay zateb pharmaton alcam bakalım belki biraz toparlarım bi de hava soğuk ev ayrı soğuk yemek yapmak bulaşık mak bile doldurmak boşaltmak zulum geliyo mutfak çok soğuk
bnde oslew den bu tarz ipi gordum aldm hosuma gtti pembe pantlonla guzel oldu@hiraysen çok güzel olmuş güle güle giysin Hira bende bu ipleri çok begeniyorum ormek isterim ama çok vaktim olmuyor anneme ordurmeyi dusunuyorum
gule gule giysin ece cok guzller. Kazakla elbisenin fiyati nekdrdi cnm.lcw den aldm demistn sanirmEki Görüntüle 1755680 Eki Görüntüle 1755681 Eki Görüntüle 1755682 teyzeler bugün kızıma aldiklarim bu telefondan renkler biraz farklı çıkıyor giydirdim çok yakıştı kızıma
Evet aynen öyle canım ona gore çok normal birde kapatmaya çalışıyorum konuyu uzatıyor orada en son annem iyi yapmış güle güle giysin dedi sustuŞakayı kaka yapmış zaten hepsinin espri anlayışı bi acayip
Evet canım lcw den kazak ve elbise 25 lira diğer pantolon 15 lira o pantolon da çok güzel durdu ustunde birde mont beğendik esimle çok güzeldi bir tane vardı küçüktü başka bir mağazada varmış 3 tane 3 yaş onuda eşim yarın alacakgule gule giysin ece cok guzller. Kazakla elbisenin fiyati nekdrdi cnm.lcw den aldm demistn sanirm
Geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntın olmaz
ahahah cok guldum yaa :))
gecmis olsn zorladimi cekilirken
heemen.geliyorm:)
geçmiş olsun canım kurtulmuşsun. Dikişlerde zorlamaz inşallah
@AreN5 geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz şekilde iyilesirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?