kardeşimde senin gibi saçın gibi canım.. geçen televizyonda saçları besleyen maske verdiler almıştım. ince telli saçlar için bi kür vardı. 1 kivi 1 hurma yogurt bal çörekotu karıştırıp saça sürüyorsun ve diplere masaj yapıyorsun. denersen belki iyi gelebilir... Saçım çok ince telli. Hint kınasına çörek otu yağı kapsül halinde vitaminler hint yağı zeytin yağı ne bulursam su yerine onları karıştırıp saçımı boyuyodum baya canlanıyodu saçlarım. Kafamdaki şeyden dolayı cesaret edemiyodum. Dün kardeşimin gazıyla boyadım allahtan kaşıntım falana rtmadı. Yeni bi şampuan getirttin eczaneden inşallah bu işe yararda kurtulurum şu kaşıntıyla kepekten
Geçmiş olsun canım, inşallah çabucak iyilesirsin.Kızlar 20liklermi çektirdimm. Dua edinde dikişlerim alınana kadar zorlamasın beni..
Diş Ağrısı çok fena oluyor gerçekten. Benim de kanal tedavisi olduğum bir dış var ara ara sızlıyor ödüm patlıyor. İnşallah halledilebilecek birşeydir de dişini filan kaybetezin canım.Kızlar kanal tedavisi yaptirdigim bir disim vardı çok agrimaya başladı zonkluyor resmen uyuyamiyorum ece de kalktı az önce bayağı emdi memeyi çekince çok ağladı kucagima alıp evde dolaştırarak uyuttum ama o an bende aglayacaktim disim agriyor ece ağlıyor çok kötü oldum disime karanfil koydum Dr demişti ağrı kesici özelliği varmış karanfilin inşallah keser ağrıyı da uyurum ama yarın disciye gitmem şart oldu
Kaçak geldiii. Ara girdim buraya ama yoğunluk dan okuyamadim tam.annemler umreye gitti onun hazırlıkları falan kızımın hastane işleri bugün dikişler alındı. Gelen giden on beş tatil diye.hatta daha on dk önce gorumcemler gitti bendelerdi. Şimdi yigiti uyuturken kaldığım yerden okuyum dedim. Miroşumu cekistirmissiniz genenapim o da birazcık kilo alsın kızdırmasdın beni hem ben size dert yanıyorum o da igden sizin kuzulara bence :)) şimdi amin dicem ama yanlış anlaşılmaktan korkarım
fotolar genelde yakın çekim büyük çıkıyo sonra gören aa bende büyüdü sandım diyo10 kilo olmadı henüz boyu 84cm dünürüm S Sevgidili5 gerçi pek kaçak bu aralar
allah kavuştursun ne güzel darısı bize kızın nasıl oldu canım hissizlik fln yok dimiKaçak geldiii. Ara girdim buraya ama yoğunluk dan okuyamadim tam.annemler umreye gitti onun hazırlıkları falan kızımın hastane işleri bugün dikişler alındı. Gelen giden on beş tatil diye.hatta daha on dk önce gorumcemler gitti bendelerdi. Şimdi yigiti uyuturken kaldığım yerden okuyum dedim. Miroşumu cekistirmissiniz geneben manken gibi gelin isterim kızımı kilo alması için zorlamayın lütfen:))
Kızım iyi basiyo üstüne ama ayağını sürükleyerek yürüyo. daha dizini tam bukemiyo.korktuk bizde tekrar bi film çektirdik neden bukemiyo diye bi sorun çıkmadı. Ne zamandır bukmedigi için bi iki güne anca yumusar kemikler dedi doktor. Hafif hafif evde bukmeye başlasın dedi.allah kavuştursun ne güzel darısı bize kızın nasıl oldu canım hissizlik fln yok dimi
hiç merak etme ne kadar zorlasamda kızımız tam istediğin kıvamda her gün düzenli spor yapıp karbonhidratlardan uzak duruyor >.<
ben de seni seviyorum canım :)
Sen de bendensin. Doğru yoldasın :)Valla süperim. Sabah uyanıyo erkenden babamla annemin yanına gönderiyorum. Babam işe gidene kadar oynatıyolar ben 8 e kadar yatıyorum. O sırada muz falan yediriyoşar. Sonra ben kalkıyorum annem kahvaltı hazırlarken ben gökçenin yemeğini yediriyorum. Ben kahvaltı yaparken bir sürü kişi oyalıyo zaten. 10 gibi gökçeyle öğle uykusuna yatıyorum2 teyze bi dayı anane dede sürekli birilerinin elinde. Bende geldiğimden beri 2 kitap bitirdim 3. Ye şimdi başladım rahatlıktan temizlik yok gökçenin yemeklerini rahat rahat hazırlıyorum. Yedirirken oyalayan bir sürü insan var. Geceleri de o huysuzluğu azaldı 3 kez falan kalkıyo. Tek sıkıntım gece yanından ayrılamamak. Tlfnun feneriyle kitap okuyorum
Canım bende de olmuştu lisedeyken egzama denmisti banada. Losyon çok iyi geliyor bu yaşıma geldim bir daha olmadı şükürDün oğlumu kafasındaki kaşıntı kepek pul pul dökülme yüzünden dra goturmustum ama dün muayene olamadı randevuyu kayıt etmeyi unutmusum randevu gözükmedi orada sırada bitmiş dün yeniden randevu aldım bu sabah gitti babasıyla egzama demiş Dr soğuktan stresten demiş bir şampuan birde losyon vermiş bulaşıcı değilmiş
Bi çay koyun bi kek yapın siz de yiyin ben de yiyim de:)Kizim hasta ben hasta ikimizde antibiyotik kullaniyoruz daha gecen hafta kullanmistik oysa yine hastayiz ne yazikki kizim oksurmekten uyuyamiyor surekli ayagimda misafirlerim evde yatmak istiyorum yatamiyorum cunku yemek yapilacak hizmet edilecek falan butun gece uyuyamiyorum cunku kizim hasta ve yatamiyor simdide ayagimda uyuyor ve icerde misafir var sadece misafirde degil evime yatili gelen misafirlerim kendi misafirlerini evime davet ediyorlar sonrada ettik ama mutube sen bisi.demezein rahatsiz olmazsin demi zaten etmislerki yani kimse demiyoki zaten bunlar hasta ne yalan soyleyim evi birakip kizimi alip gidesim var zaten bizi dusunen yok arada dusunuyo gibi gorunen var bak mesela simdi benim salonumda benim misafirlerim kendi cagirdiklari misafirleriyle oturuyolar bende odamda kizimi ayagimda uyutuyorum yokmu bi tuhaflik yoksa benmi misafirlige gelmistimki
Coktan hazirliklarini pastalarini boreklerini yaptim cay icip yiyorlar icerdeBi çay koyun bi kek yapın siz de yiyin ben de yiyim de:)
Seni ayakta alkışlıyorum o zamanCoktan hazirliklarini pastalarini boreklerini yaptim cay icip yiyorlar icerde
AAllah şifa versin canım hem kızına hemde sana. Bence sen misafir olmuşsun canım tadını çıkar:)Kizim hasta ben hasta ikimizde antibiyotik kullaniyoruz daha gecen hafta kullanmistik oysa yine hastayiz ne yazikki kizim oksurmekten uyuyamiyor surekli ayagimda misafirlerim evde yatmak istiyorum yatamiyorum cunku yemek yapilacak hizmet edilecek falan butun gece uyuyamiyorum cunku kizim hasta ve yatamiyor simdide ayagimda uyuyor ve icerde misafir var sadece misafirde degil evime yatili gelen misafirlerim kendi misafirlerini evime davet ediyorlar sonrada ettik ama mutube sen bisi.demezein rahatsiz olmazsin demi zaten etmislerki yani kimse demiyoki zaten bunlar hasta ne yalan soyleyim evi birakip kizimi alip gidesim var zaten bizi dusunen yok arada dusunuyo gibi gorunen var bak mesela simdi benim salonumda benim misafirlerim kendi cagirdiklari misafirleriyle oturuyolar bende odamda kizimi ayagimda uyutuyorum yokmu bi tuhaflik yoksa benmi misafirlige gelmistimki
Dimi ya sanki.ev benim degil ama pastayi.boregi bana yaptiriyolar :)) bu arada hastalik.icinde sagol canim inşallah biran once iyilesiriz cunku.hasta hasta hic çekilmiyorAAllah şifa versin canım hem kızına hemde sana. Bence sen misafir olmuşsun canım tadını çıkar:)
geçmiş olsun canım ikinizedeKizim hasta ben hasta ikimizde antibiyotik kullaniyoruz daha gecen hafta kullanmistik oysa yine hastayiz ne yazikki kizim oksurmekten uyuyamiyor surekli ayagimda misafirlerim evde yatmak istiyorum yatamiyorum cunku yemek yapilacak hizmet edilecek falan butun gece uyuyamiyorum cunku kizim hasta ve yatamiyor simdide ayagimda uyuyor ve icerde misafir var sadece misafirde degil evime yatili gelen misafirlerim kendi misafirlerini evime davet ediyorlar sonrada ettik ama mutube sen bisi.demezein rahatsiz olmazsin demi zaten etmislerki yani kimse demiyoki zaten bunlar hasta ne yalan soyleyim evi birakip kizimi alip gidesim var zaten bizi dusunen yok arada dusunuyo gibi gorunen var bak mesela simdi benim salonumda benim misafirlerim kendi cagirdiklari misafirleriyle oturuyolar bende odamda kizimi ayagimda uyutuyorum yokmu bi tuhaflik yoksa benmi misafirlige gelmistimki
Kesinlikle tanimiyorum canim hic adini duymuslugum bile yok kizimda herhalde bizim misafirimiz degil diye ayagimda yatmak istedi biz odadayiz onlar icerde misafirlerini ağırlıyor kizim uyanmadan gitselerde gormesem bari. Bu arada hastalik icinde cok sagol canimgeçmiş olsun canım ikinizede
misafirin misafir çağırması hele de tanımadığım biriyse en sinir olduğum şeydir
aa bu olmadı işte senin kaynananlarda aynı benimkiler gibi cumartesi geliyorlar gazam mübarek ola şimdiden.Coktan hazirliklarini pastalarini boreklerini yaptim cay icip yiyorlar icerde
çıkma odadan misafir çağırıyolarsa kendileri yapsınlar ikramı sen niye yapıyosun ki azcık sesini çıkar ne bu canım odadanda çıkma hatta yat uyu kızınında yastığını azcık yüksek tut olmazsa belki daha rahat ederKizim hasta ben hasta ikimizde antibiyotik kullaniyoruz daha gecen hafta kullanmistik oysa yine hastayiz ne yazikki kizim oksurmekten uyuyamiyor surekli ayagimda misafirlerim evde yatmak istiyorum yatamiyorum cunku yemek yapilacak hizmet edilecek falan butun gece uyuyamiyorum cunku kizim hasta ve yatamiyor simdide ayagimda uyuyor ve icerde misafir var sadece misafirde degil evime yatili gelen misafirlerim kendi misafirlerini evime davet ediyorlar sonrada ettik ama mutube sen bisi.demezein rahatsiz olmazsin demi zaten etmislerki yani kimse demiyoki zaten bunlar hasta ne yalan soyleyim evi birakip kizimi alip gidesim var zaten bizi dusunen yok arada dusunuyo gibi gorunen var bak mesela simdi benim salonumda benim misafirlerim kendi cagirdiklari misafirleriyle oturuyolar bende odamda kizimi ayagimda uyutuyorum yokmu bi tuhaflik yoksa benmi misafirlige gelmistimki
Sanada simdiden kolay gelsin diyeyim canimaa bu olmadı işte senin kaynananlarda aynı benimkiler gibi cumartesi geliyorlar gazam mübarek ola şimdiden.
kizim yastiksiz yatiyo canim ama ayagimda yastikla tabi belki ondan rahat bilmiyorum daha bana gelmeden cagirmislar bile misafirlerini bende odamdayim zaten cikmayi.dusunmuyorum kizim uyanirsada ona yemek falan yedircem ilgilenemicem ama tuhaf hissettim kendimiçıkma odadan misafir çağırıyolarsa kendileri yapsınlar ikramı sen niye yapıyosun ki azcık sesini çıkar ne bu canım odadanda çıkma hatta yat uyu kızınında yastığını azcık yüksek tut olmazsa belki daha rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?