2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Uzun sure girmiyodum nehirden simdi firsat bulup yaziyim dedim bi haftayi geckindir gunduz emzirmeyi kestim sadece gece uyutacam vakit bide uyaninca emziriyom ayrica onceden gece guzel uyurdu simdi iki uc kere uyanip ee ee diyo eline yastigi aliyo sallanmak istiyo uarim saat kadar sallayip oyle uyuyo bu aralar cok huysuz yine gunduz cok bagirdim bazen ara ara cok kiziyom pisman oluyom aslinda sakinim oyle cok is yapiyim ediyim deyip ihmal etmiyom da sadece gunduz uyumadan once evi supuruyum uyunca evi siliyom toz aliyom elime supurgeyi aliyom ee ee ayagima aliyom iki dk duruyo kaciyo gidiyo supurgeyi calistiracam yinr ayni gonlunu ediyom yok bende bugun avazim ciktigi kadar bagirdim kizdim supurgeyi atip kiracaktim vileda kovasini antreye sinirden firlatip attim kirildi oynatiyom ediyom yapmadigum yok resmen beni parmaginda oynatiyo mutfak tezgahindan inmez bana cikarttirir ordan indirir koltugun tepesinde otururartik sastim ne yapacagimi kesinlikle gunduz beni asla oturtmuyo oturdugum vakit kaldiriyo muhakak bi yere cikartiyo konsol tezgah yemek masasi devamli ustunde

Mirada akşamları böyle ya bana ya babasına ama annem kesinlikle gündüzleri bana bunları yapmıyo diyo bu dönem huysuz dönemleri sanırım

Şimdi annemdeyim abimler ve kizkardesimler var eşime çok sinir oldum hafta sonu kendime 200 liraya mont aldım onun tantanasini etti çok gücüme gitti 50 liraya varmista ben gidip 200 liralık begenmisim almayalım biraz daha bekleyelim fiyatı dussun demiştim al al dedi gerçekten moralim bozuldu

bazen kalabalıkta gaza gelip konuşuyorlar sanırım

ay çok güzel olmuş eline sağlık Can'ım

Nasil gidiyor canim annenlerde rahat misin
Valla süperim. Sabah uyanıyo erkenden babamla annemin yanına gönderiyorum. Babam işe gidene kadar oynatıyolar ben 8 e kadar yatıyorum. O sırada muz falan yediriyoşar. Sonra ben kalkıyorum annem kahvaltı hazırlarken ben gökçenin yemeğini yediriyorum. Ben kahvaltı yaparken bir sürü kişi oyalıyo zaten. 10 gibi gökçeyle öğle uykusuna yatıyorum 2 teyze bi dayı anane dede sürekli birilerinin elinde. Bende geldiğimden beri 2 kitap bitirdim 3. Ye şimdi başladım rahatlıktan temizlik yok gökçenin yemeklerini rahat rahat hazırlıyorum. Yedirirken oyalayan bir sürü insan var. Geceleri de o huysuzluğu azaldı 3 kez falan kalkıyo. Tek sıkıntım gece yanından ayrılamamak. Tlfnun feneriyle kitap okuyorum

aman hepsi aynı işte eve gidince söylersin hatta abart al yarın götür iade et diye

Aklınca şaka falan mı yaptığını sandı ki. Eşiminde var böyle densizlikleri sonra pişman ediyorum tabi

Oetsgl hatırlıyor musunuz kızlar hani bu topikte bebeğini kaybetmişti düşük yapmıştı sanırım 2016 eylül anneleri topigi ne takılıyorum da orda gördüm tek yumurta ikizleri olacakmış inşallah dua edelim de sağlıkla kucağına alsın

Gercektnmi ya hic defa kazak ordum acemiligimdi bu sgol buarada cnm
Cok guzel olmus canim eline saglik
Ohh sefan olsun
Evet hatirliyorum ben cok sevindim. İnşallah saglicakla alir kucagina bebelerini

Gercektnmi ya hic defa kazak ordum acemiligimdi bu sgol buarada cnm
kesinlikle çok güzel Can'ım hayta miranın hazır bi kazağı var ona benzemiş ipinide güzel seçmişsin

Ben tanımıyorum ama inşallah sağlıkla alır bebeklerini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…