Biz azadi alsk olmazmiCanım ev yurtdışında olcak kısmetse, sen kızınla vedalaşmaya başla şimdiden
Ayy birileri kizimi ozlemis sanirim hemen avatara
O benmiyim kiBen ig de kurbanıma bakayım azcık gerçi her gün 1863949 tane foto koyuyor ama neyse
Yess bana cktn sen ne aliym snaBen yine herkese çıktım anlaşılan
@feyena ya alsaydım oğluna don alırdım malum bebişim sadece totosunu görüyoruz sadece
Kac bedendin sen 34 falanmiCan'ım çok teşekkürler sizde çok tatlısınız
Aaaaa bende yoğurt yapacaktım buz gibi olmuştur sütİnanmiyorm ya makarna koymustm yanmiss duman kokusu geldi smdi kostm mutfaga ilk gnde naptm bn
Koskoca adamı içgüveysi mi verecek daha nelerBiz azadi alsk olmazmi
İnanmiyorm ya makarna koymustm yanmiss duman kokusu geldi smdi kostm mutfaga ilk gnde naptm bn
daha eve gitmedim ama elif hira telefonumu gordugu an istio aksam fazla yazismayin olur mu?İnanmiyorm ya makarna koymustm yanmiss duman kokusu geldi smdi kostm mutfaga ilk gnde naptm bn
benimki de cok kullaniyor ama ben daha fotograf secmedim sen ne yapacaksin ki fotolardan?Benim kurbanım ig yi öyle çok kullanıyor ki resimler arasından resim seçiyorum
Tamam canım gerek de yok girmene zaten ben sana alıyorum sen bana, Profilo'da buluşum teslimatı yapıyoruzdaha eve gitmedim ama elif hira telefonumu gordugu an istio aksam fazla yazismayin olur mu?
tamam canim anlastik tarihi de simdiden belirleyelim..Tamam canım gerek de yok girmene zaten ben sana alıyorum sen bana, Profilo'da buluşum teslimatı yapıyoruz
Boyuna posuna bakayım dedimbenimki de cok kullaniyor ama ben daha fotograf secmedim sen ne yapacaksin ki fotolardan?
Ooo bana bundan güzel hediye olamaz zaten :))Kac bedendin sen 34 falanmi
O zaman Sana @oslew çıktıBenim kurbanım ig yi öyle çok kullanıyor ki resimler arasından resim seçiyorum
anladim canim bende baktim boyuna posuna masallah.. 41 kere..Boyuna posuna bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?