tamam canım yerim belli şuan işten ayrılmak gibi bir derdim yok.. hediyeni de hazır edeyim daha ip filan alacağım hangi renkti sevdiğinÇekiliş dışında da hep aklımdasın Oray'a gelince ilk işim seni aramak zatengerçi taşınıyorlar ama olsun ben bulurum seni sonuçta hediyemi almam lazım
Canim ya kiyamam ben hamislere hassasimdir aslinda ama unuttum o andaSorun değil canım şaka yaptım nolcak yaparım kısır istersem helal olsun
Mor severim canım ama zahmet etme valla :))tamam canım yerim belli şuan işten ayrılmak gibi bir derdim yok.. hediyeni de hazır edeyim daha ip filan alacağım hangi renkti sevdiğin
sansa bak :)))Neyse zaten bunu söylememle herhangibir gizem çözülmüyor.. Hehehheeh
isimdeyimgucumdeyim 'e yine @hiraysen çıktıydı.. Değiştirdim..
Damatlık alNe alsam ne alsammmm
Evet ya.kesinkikle hem tanışırdık. Kardeşim istanbulda olsa gelirdim valla yazın ama maalesef ankaraya taşındıValla dha iyi . ahh su basima gelenleeeeerrr gecen cekiliste İsimdeygucumdeym getirse dha cabuk gelirdi nigdeden
yok Canım olur mu öyle şey sadece miroşla öyküşün benzer yapılarda oluşu şans oldu biraz bana :)biz kolay lokmaydık yani
Öyledir minnoşum :) reaimleeden anladığına göreResmlerine baktmda ne tatli ya bu kurban :)
Ahahah tlfna bakip bakip gluyorm ya esm benm delirdgmi dusunuyo :))Damatlık alya da yatak odası takımı al zaten sizin tarafa ait o, şimdiden aradan çıksın sonra masraf olmasın
yok ya busfer denk gelmedi kmse. Kandiramazsin beniiiiiEvet ya.kesinkikle hem tanışırdık. Kardeşim istanbulda olsa gelirdim valla yazın ama maalesef ankaraya taşındı
Birden heycanlandim valla.yeni kurbanım fa sensindir belki kim bilir
Canım ev yurtdışında olcak kısmetse, sen kızınla vedalaşmaya başla şimdidenAhahah tlfna bakip bakip gluyorm ya esm benm delirdgmi dusunuyo :))
Sende evi al ozman dnur direk ev adresine yolliyim mobilyayi
senin rengini biliyorum canim sitah beyaz..@sglbnt canım ben hemen her rengi severim
Can'ım çok teşekkürler sizde çok tatlısınızResmlerine baktmda ne tatli ya bu kurban :)
bi de ayak numarasi verseydin iyiydi..@sglbnt canım ben hemen her rengi severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?